Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

Günaydın canım keselendin demek hayırlı olsun tatlım.
Bulantın için tuzlu kraker taşı yanında mutlaka.Bi de poşet
Dediğin doğru mudur acaba bebeğim kalbine yenik düşmeden aramıza döner mi

ya öyle şeyler aklına getirme canım sen yinede.Çok üzüldüm gerçektenAllah sana sabırlar versin canım benim.Şöyle rahat bi nefes alaydın bebişinle beraber.Walla senle beraber bi kere daha doğurcaz:18ua edelim bugün sana bebeğini senin için hayırlı kılsın Allahım

Günaydın canım keselendin demek hayırlı olsun tatlım.
Bulantın için tuzlu kraker taşı yanında mutlaka.Bi de poşet
Dediğin doğru mudur acaba bebeğim kalbine yenik düşmeden aramıza döner mi

Miniğim kelebeğim yani ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.Herşeye rağmn Allahtan umut kesilmez.Bak sana ne anlatcam.Bir arkadaşım geçen sene ikinci bebeğine hamile kaldı.Çok da istiyodu.8 . aya kadar herşey normaldi.8. ayda bebiiğin gelişiminde problem olduğunu büyük ihtimalle özürlü olacağını söylediler.Hatta bir değil birkaç doktor öyle söyledi.Nasıl yıkıldılar anlatamam.Bİr de sekiz aylık bayaa bildiğin çocuk yani.Aldırmam doğurcam dedi.Bu benim sınavımmış dedi.Temmuzda doğum yaptı.Evet bebekte problem vardı ama sadece parmaklarında zekasında hiiiç bişi çıkmamışSonra da dört kurban kesmişlerYani Allah büyük ve asla umudunu kaybetme!!!Ve çok ciddiyim dua okuyalım hep beraber.Belki birimizin dilek kapısı açıktır.

canım yazdıklarını okuyunca inan çok üzüldüm ama elden de br şey gelmiyor. ne desek boş ama üzülme bizlerin gebeliği sonuna kadar sağlıklı gidecek diye garantimiz yok o yüzden sadece dua ediyoruz elden bişey gelmiyor. belki bebeğin doğduğunda hasta doğacak ve çok acılar çekecek o yüzden rabbim o minik meleğe bu acılara yaşatmak istemiyordur. belki de bir an da yavrun düzelecek ve bu da benim sınavımmış diyeceksin. yüreğinin ağzına geldiği bu günleri de gülümseyerek hatırlayacaksın. kanamanın yeniden başlaması normal çünkü vajinana alet girdi ve kanaman oldu. keşke hiç yapmasalar bu işlemi ama bebeiş daha çok ufak olduğu için mecburlar sanırım. yine de üzülme eğer rabbim ona can verdiyse kendini 8. kattan atla sen ölsen de o yaşar. ama yaşıyacak ömrü yoksa kırk kat pamuklarda da yatsan giden gider. belki bu söylediklerim yaralıyor seni eğer öyleyse affet ama inan hepimiz duacınız hayatım.. (((

Sağol teyzesi duaların için,inşallah dualarımız kabul olur.Doktor da bugün düşük bile olsa hayırlısı olsun belki sağlıklı olmayacaktır diye düşüneceksin dedi.Beni rahatlatmaya çalıştı adamcağız sağolsun.
Evet ben de biliyorum ama yine de zor bişeymiş.Allahım bugün ben üzülecek olsam da benim için hayırlı olanı verecektir eminim.
Umudum bebeğimin kalbi attığı sürece devam edicek

Evet canım elimden gelen dinlenmek yatmak ve dua etmek.Allahın bir bildiği vardır eğer bana bunu yaşatacaksa değil mi.
Sadece 5 gündür yaşadıklarım beni o kadar yıprattı ki her ayağa kalktığımda yeniden düştüm tekrar kalktım.Rüyalarımda kanlı parçalar gördüm zaten uyuyamadım bile çoğu zaman.
Şimdi ne olacak düşüncesiyle pazartesiyi bekliyorum.
Söylediklerin yaralamıyor canım benim bunlar gerçek,siz benim dostlarımsınız düşman değil ki.
Yanımdasınız,dualarınız var o bile yeter.

canım inşallah kötü birşey olmayacak bende mide bulantısı için gittim normalde kalp atışı için haftaya cuma gidecektim kese baya büyümüş ama bebek ve yolk sac yok korktum boş kesemi dedim dr da dur korkma hemen normal bu vainal usg ile baksam görülür ama öyle bakmak istemiyorum haftaya gel görürüz kalp atışını dedi banada dua edin seninde bebişin kendine gelecek artık vajinal usg yaptırma bence canım bi kendine gelsin kuzum normale dönecek herşey

Canım benim sen yine de sıkmamaya, üzmemeye çalış kendini... Çünkü streste tetikler...Hamilelik, annelik gerçekten çok zormuş daha bu kadar kısacık zamanda anladık hepimiz Bizim dualarımız seninle ve bebişinle canım... Dilerim tez zamanda herşey yoluna girer... Hayırlısı Allah' tan

GEÇMİŞ OLSUN LİLYUM.Hamilelkten herhalde.bende grip oldum bi türlü geçmyor.tecrübeli arkadaşlar hamiliktendir diyor.sana tavsiyem tavuk suyundan çorba yap iç bol limonlu. direncini artırır.acil şifalar

Saol canım...Yaptım çorba filan içtim biraz daha iyi gibiyim... Kafam hala sersem gibi ama akşamdan kalma gibi oldum valla...

bugün hem sancım hemde akıntım çoğaldı

Canım dikkat et kendine... ayaklarını dik yat fırsat buldukça... Bulantı için ilaç verdi mi canım doktor?

Benim de bebeğim olacak.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşalla...

merhaba kizlar ben bu sabah migde bulantisiyla uyandim kusmak istiyorum ama olmuyo .. canim surekli tuzlu seyler istiyo ve istahim bazen inanilmaz artiyo bazen de hic bisey istemiyo ..kasik agrilarim gecen haftaya gore hic kalmadi cok sukur..herkes iyi bir hamilelik gecirir insallah ..

bugün hem sancım hemde akıntım çoğaldı

pericim hiç moralini bozma, hergün yeni bişeyle karşılaşabiliyoruz, belki yarın hiç akıntın olmayacak ama bugün yaşadığın can sıkıntısı hem senin hem bebeğinin yanına kar kalıcak!
herşeyden önce moralimizi yüksek tutalım kızlar, kendimizi hemen teslim etmeyelim olumsuzluklara
benim bebeğim herşeyden önce allaha emanet diyelim...

canım sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine
ilaç verdi lilicim ama ilaç amadan önce progestanı vajinal yolla alacağım dr a gittiğimde ilacın etkisiyle kafam güzeldi yine dr halimi görünce ilacı vajinal yoldan al dedi belki bulantılarının sebebide o dur dedi yapabiliyormuş çünkü
çok tebrik ederim mvlove seni Şansımız Ağustos topicinden hatırlıyorum aramıza hoşgeldin
bir benim ağrılarım düzelmiyor neden acaba :44: ama kesemiz tam 1haftada 2 katı boyuta ulaşmış dr kesen çok güzel gelişmiş dedi

Son düzenleme:

canım kesinlikle Rabbimin emaneti yine Rabbime emanettir bunda şüphe yok. malesef ben uzun süredir akıntılarla uğraşıyorum envai çeşit renkte o nedenle her renk ve sıklıklıktaki akıntı beni ayrı korkutuyor

bugün bir arkadaşımla konuştum, haftalarca yatmıştım ben kanamalarım yüzünden dedi ve şuan kızı gayet sağlıklı, kocaman oldu.
yine başka çok örnek var bunun gibi kanama yaşayan. başından kanama geçen herkes düşük yapcak diye bişey yok bunu sen de biliyosun. tabi ki yine de insan üzülüyor elde değil ama olumsuzluklara karşı güçlü olalım
inşalllah en kısa zamanda atlatırsın, sen ve tüm sıkıntı yaşayan arkadaşlar...

Slm guzel Anne adaylari :) hamile oldugumu pazar gunu öğrendim. Mutluluk, heyecan, korku hepsi bir arada. Bu hamileliğim bana biraz sürpriz oldu . 11 aylik bir oğlum var. Hamilelik, dogum ve annelik hakkında biraz da olsa tecrübeye sahibim. İlk doğumum epidural sezeryan oldu. Sorusu olan arkadaslar varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :) umarım herkes guzel bir hamilelik geçirir inanın bana hamileliğiniz zor bile geçse bebeğinizi kucağınıza aldığınızda herseyi unutuyorsunuz. Bence annelik yer yuzunde bir kadının yaşayabileceği en guzel duygu. Sevgiler!

Slm guzel Anne adaylari :) hamile oldugumu pazar gunu öğrendim. Mutluluk, heyecan, korku hepsi bir arada. Bu hamileliğim bana biraz sürpriz oldu . 11 aylik bir oğlum var. Hamilelik, dogum ve annelik hakkında biraz da olsa tecrübeye sahibim. İlk doğumum epidural sezeryan oldu. Sorusu olan arkadaslar varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :) umarım herkes guzel bir hamilelik geçirir, inanın bana hamileliğiniz zor bile geçse bebeğinizi kucağınıza aldığınızda herseyi unutuyorsunuz. Bence annelik yer yuzunde bir kadının yaşayabileceği en guzel duygu. Sevgiler

Slm guzel Anne adaylari :) hamile oldugumu pazar gunu öğrendim. Mutluluk, heyecan, korku hepsi bir arada. Bu hamileliğim bana biraz sürpriz oldu . 11 aylik bir oğlum var. Hamilelik, dogum ve annelik hakkında biraz da olsa tecrübeye sahibim. İlk doğumum epidural sezeryan oldu. Sorusu olan arkadaslar varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :) umarım herkes guzel bir hamilelik geçirir, inanın bana hamileliğiniz zor bile geçse bebeğinizi kucağınıza aldığınızda herseyi unutuyorsunuz. Bence annelik yer yuzunde bir kadının yaşayabileceği en guzel duygu. Sevgiler

aramıza hoşgeldin canım
hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almanı dilerim...

canım hoş geldin aramıza Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah
Burda genelde ilk bebişi olacak anne adayları var o yüzden sana soracak çooook sorumuz olacak
Şimdiden teşekkür ederiz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…