Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

aylardır buradaki yazıları mesajları sessiz sedasız bir gün buraya yazabilme umuduyla takip ediyordum çok şükür ki pazartesi hamile olduğumu öğrendim 9 yaşında bir oğlum var 1 yıldır korunmuyorum fakat bu 1 yılda miyomlarım ve kistleim olduğu ortaya çıktı hatta 20 gün önce 8 ağustosta kontrolde % 95 hamile kalamazsın kalsan bilde düşük veya erken doğum olur demişti hatta 6 ay sonra ameliyatla bunları temizlememiz lazım bebek için demişti. 5 günlük adet gecikmesiyle hamile olduğumu öğrendim bugün doktora gittim fakat keseyi görmrdi alttan ultrosanla bakalım dedi onlada göremedi çok canım sıkılsı pazartesi tekrar gidicem görmemiz lazım dedi lütfen dua edin benim için lütfen ..... buraya hep mutlu bir şekilde yazmayı ümit etmiştim herşeyin hayırlısı.....

benim kafam karıştı arkadaşlar benim son adet tarihim 26 temmuz ben şimdi temmuz gebesi olmuyormuyum ağustos gebesimiyim bilemedim

benim kafam karıştı arkadaşlar benim son adet tarihim 26 temmuz ben şimdi temmuz gebesi olmuyormuyum ağustos gebesimiyim bilemedim

farketmez şekerim, aynı yolun yolcusuyuz
benim de sat 5temmuz ama baktım ki doğumu nisana gelen arkadaşlar burda. hem hamileliğimizi ağustosta öğrendik. farketmez yani...

şeffaf dışında akıntım yok çok şükür..umarım olmaz da...

canım sat tan 15 gün sonra yumurtladığını varsayarak hesaplıyorlar.o yüzden ağustos grbesisin.Yani hoşgeldin aramıza

kızlar dünden beri moralim çok bozuk.
çok da istemediğim bir okula tayinim çıktı, gideceğimiz yerde lojman doluymuş bizim aradığımız gibi bir evde yokmuş şu anda. bu sebeplerden dolayı stresteyim ve dün akşamdan beri kendime hakim olamadan ağlıyorum. hamilelikten midir bilmiyorum ama resmen durduramıyorum kendimi. gözlerim şişti ve kıpkırmızı oldu. bi taraftan da korkuyorum bebeğime bişey olur mu diye. içimden dua ediyorum Allahım koru diye.

mrb arkadaşlar. hepimize çok güzel, rahat, mutlu, kolay bi hamilelik diliyorum.
ay bebişlerim nerdeyse 2 aylık olacaklar. 3 aylık olduklarında rahat bi nefes alacam. gerçi her evrede risk var biliyorum ama biz anneler çok pimpirikli oluyoruz hep.
rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın.

canım üzülme lütfen. sağlığımız yerinde olsun yeterki üstesinden gelinemeyecek şey yoktur. küçük bi ilçemi niye ev yokmuş. çok büyük olması önemli değil. kaloriferli güneş gören bi ev olsun, bebişine ve size yeter. hem sen istedikten sonra her evi güzel sıcacık bi ev yaparsın.
hem bebişlerimiz bundan sonra bizim psikolojimizden etkilenmeye başlıyomuş.

merhaba arkadaşlar herkesin bebeği hayırlı olsun. allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
ben de hamile olduğumu dün öğrendim. adetim 13 gün gecikmişti ama hiç aklıma bile gelmedi hamile olabileceğim. haftasonu canım pasta istiyor diye ağladım. ertesi gün yemek yaparken de midem bulandı. hemen test aldım çift çizgiyi gördüm.
dün de doktora gittim. adetim 13 gün gecikti dedim. tamam bir bakalım dedi kan testi bile yaptırmadı. direkt ultrasondan baktı ve kalp atışı başlamış meleğimin çok küçücük ama bak kalp atışı nasıl da belli oluyor dedi. inanamadım şok oldum, nutkum tutuldu resmen. haftasını tam olarak söylemedi. çok küçük dedi. 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım. doğum tarihini 23 nisan dedi.şimdilik çok şükür bir sorun görünmüyormuş. inşallah böyle devam eder. Rabbim isteyen herkese versin inşallah.

herkese merhaba ben de hamile oldugumu dün öğrendim tum anne adaylarının bebeklerine sağlıklı bir şeklide kavuşmasını diliyorum herkese sevgiler

bende hamileyimmm
hamile olan bütün arkadaşları tebrik ediyorum...
Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.....

sat:20 temmuz
beklenen doğum tarihide 26 nisan
inşallah güzel paylaşımlarımız olur

herkese merhaba ben de hamile oldugumu dün öğrendim tum anne adaylarının bebeklerine sağlıklı bir şeklide kavuşmasını diliyorum herkese sevgiler

Hoş geldiniz annişler :)) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eder inşallah...

tebrik ederim hayırlı olsun. benım de sat 20 temmuz:)) aynı gün oldugumuzu görünce yazmak istedim.

Hoşgeldiin mulberryhayırlı ,uğurlu olur inşallah

Canım hepimiz sıkıntılı bi dönemden geçiyoruz ama aynı zamanda müthiş güzel bir dönem.Kötü şeyleri aklımıza getirmiyoruzHerşey yolunda bı sıkıntı olmicak inşallahhayırlı uğurlu olur inşallah

cnmm valla aklimdan geciyodun bulsamda bahari tenhada kistirsammmm sorsamm noliiiiiiiiii banaaa diye derkennn demekki beynimle cagirmisaim seni sen gelip yazmissin topigeeee
bilmiyorumkiiii ya hic yasamadigim seyleri yasar oldum anlamadim biseyyyyy
ama artikkk yavas yavasss yorulmaya basladimmmmm bugun 20. gun ne billimmm ilk defa bu pembe ama bakalim devami ne olucakk
eylulde donuyoruz insallahh ondan sonra doktor kontrolluu hersey yoluna girerrr

sen nasilsin
bugun gidemedin tabii yarina mi kaldi cnmm??

bende ona üzülüyorum, ya bebeğim benim psikolojimden etkileniyorsa diye.... elimde değil ama sakin ve sabırlı olmaya çalışacağım

bende ona üzülüyorum, ya bebeğim benim psikolojimden etkileniyorsa diye.... elimde değil ama sakin ve sabırlı olmaya çalışacağım

canım her şeyde vardır bir hayır öyle düşün.... üzme kendini de bebişini de

Minikkelebek Perilous kızlar nerelerdesiniz?? Merak ettim sizi çook :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…