benim kafam karıştı arkadaşlar benim son adet tarihim 26 temmuz ben şimdi temmuz gebesi olmuyormuyum ağustos gebesimiyim bilemedim
Canım allah sabır versin inşallah yoktur öyle bişey.
ne sabır isteyen bişeymiş annelik
daha şimdiden anladım..
canım üstten görünmez vajinalden bakar erken olduğu için
ağrıların normal şu an eğer koyu renkli ve kırmızı leken yoksa.
ben de adet sancısı gibi sancılar çektim 5.haftada.
canım sat tan 15 gün sonra yumurtladığını varsayarak hesaplıyorlar.o yüzden ağustos grbesisin.Yani hoşgeldin aramızabenim kafam karıştı arkadaşlar benim son adet tarihim 26 temmuz ben şimdi temmuz gebesi olmuyormuyum ağustos gebesimiyim bilemedim
ben hala bir beslenme düzeni oluşturamadım yaaa sizler neler yapıyorsunuz
kızlar dünden beri moralim çok bozuk.
çok da istemediğim bir okula tayinim çıktı, gideceğimiz yerde lojman doluymuş bizim aradığımız gibi bir evde yokmuş şu anda. bu sebeplerden dolayı stresteyim ve dün akşamdan beri kendime hakim olamadan ağlıyorum. hamilelikten midir bilmiyorum ama resmen durduramıyorum kendimi. gözlerim şişti ve kıpkırmızı oldu. bi taraftan da korkuyorum bebeğime bişey olur mu diye. içimden dua ediyorum Allahım koru diye.
herkese merhaba ben de hamile oldugumu dün öğrendim tum anne adaylarının bebeklerine sağlıklı bir şeklide kavuşmasını diliyorum herkese sevgiler
bende hamileyimmm
hamile olan bütün arkadaşları tebrik ediyorum...
Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.....
sat:20 temmuz
beklenen doğum tarihide 26 nisan
inşallah güzel paylaşımlarımız olur
tebrik ederim hayırlı olsun. benım de sat 20 temmuz:)) aynı gün oldugumuzu görünce yazmak istedim.bende hamileyimmm
herkese merhaba ben de hamile oldugumu dün öğrendim tum anne adaylarının bebeklerine sağlıklı bir şeklide kavuşmasını diliyorum herkese sevgiler
bende hamileyimmm
Canım hepimiz sıkıntılı bi dönemden geçiyoruz ama aynı zamanda müthiş güzel bir dönem.Kötü şeyleri aklımıza getirmiyoruzaylardır buradaki yazıları mesajları sessiz sedasız bir gün buraya yazabilme umuduyla takip ediyordum çok şükür ki pazartesi hamile olduğumu öğrendim 9 yaşında bir oğlum var 1 yıldır korunmuyorum fakat bu 1 yılda miyomlarım ve kistleim olduğu ortaya çıktı hatta 20 gün önce 8 ağustosta kontrolde % 95 hamile kalamazsın kalsan bilde düşük veya erken doğum olur demişti hatta 6 ay sonra ameliyatla bunları temizlememiz lazım bebek için demişti. 5 günlük adet gecikmesiyle hamile olduğumu öğrendim bugün doktora gittim fakat keseyi görmrdi alttan ultrosanla bakalım dedi onlada göremedi çok canım sıkılsı pazartesi tekrar gidicem görmemiz lazım dedi lütfen dua edin benim için lütfen ..... buraya hep mutlu bir şekilde yazmayı ümit etmiştim herşeyin hayırlısı.....
canım üzülme lütfen. sağlığımız yerinde olsun yeterki üstesinden gelinemeyecek şey yoktur. küçük bi ilçemi niye ev yokmuş. çok büyük olması önemli değil. kaloriferli güneş gören bi ev olsun, bebişine ve size yeter. hem sen istedikten sonra her evi güzel sıcacık bi ev yaparsın.
hem bebişlerimiz bundan sonra bizim psikolojimizden etkilenmeye başlıyomuş.
bende ona üzülüyorum, ya bebeğim benim psikolojimden etkileniyorsa diye.... elimde değil ama sakin ve sabırlı olmaya çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?