Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

Kizla bende yeni doktordan geldim kalp atislarini duyduk hayirlisiyla allahim butun isteyenlerede versin suanda 6 haftalik vajinal bakti bana resimleride yukluyorum.

Eklentiler

• $image.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba arkadaşlar,bende pazartesi hamile olduğumu öğrendim.lkinde bebek gelişemediği için aldırmak zorunda kalmıştım Nisan ayında.Allah kısmet ederse inşallah bu hamileliğim devam eder.Perşembe günü doktor kontrolüm var inşallah herşey yolunda gider.SAT 24 Temmuz du.muhtemel doğum tarihi 30 Nisan gibi görünüyo.Allah tüm hamilelelerin bebeklerini sağlıkla ve hayırla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.Hamile kalmak isteyenlerede en kısa zamanda bebişlerini göndersin.Sizlerden dua bekliyorum kızlar.Allah hepimizin emeğini boşa götürmesin inşallah.sevgiler :))

canım sıkma canını belki böylesi senin ve bebeğin için hayırlı olacak
bende salı öğrendim hamile olduğumu.muhtemel doğum tarihim 1mayıs2013
Allah herkese hayırlısını versin.

herkese merhaba ben de hamile oldugumu dün öğrendim tum anne adaylarının bebeklerine sağlıklı bir şeklide kavuşmasını diliyorum herkese sevgiler

Kizla bende yeni doktordan geldim kalp atislarini duyduk hayirlisiyla allahim butun isteyenlerede versin suanda 6 haftalik vajinal bakti bana resimleride yukluyorum.
canım yaaa gözün aydın süper bir haber bu darısı başıma inşallah
yeni anneler hepinizi çok tebrik ediyorum ağlıklı hamilelikler diliyorum hoşgeldiniz aramıza

minikkelebeğim nasılsın hep aklımdasın dua ediyorum hep sana

minikkelebek bugün sana bir tavsiyem var progestanı vajinal al daha etkiliymiş ben çarşambadan beri kullanıorum öyle dr söyledi öyle kullanmamı ve sarı akıntıda baya azaldı

Son düzenleme:
Merhaba kızlar nasılsınız?
pericim nasılsın?akıntın geçmiştir inşallah,ağrıdan çok da korkma o olur.Dinleniyosun dimi?
yeni hamileliğini öğrenen arkadaşlarım sizi de çook tebrik ediyorum.
Ben dün k. validemden anneme geldim,sanırım yolda araba biraz sarstı sabah kanama vs yoktu geldikten sonra ağrım başladı
7-8 damla kanamam oldu ara ara damla damla devam etti.
Bugün gece kahverengi kırmızıya yakın kanama oldu sonra geçti sabah bişey yoktu.az önce gittim yine kanamam olmuş kahverengiye yakın.
Pazartesi ne duyacağımı merak ediyorum.
Geceleri kabuslar görüyorum,iyi değilim

minikkelebek bugün sana bir tavsiyem var progestanı vajinal al daha etkiliymiş ben çarşambadan beri kullanıorum öyle dr söyledi öyle kullanmamı ve sarı akıntıda baya azaldı

Canım doktor bişey demedi alsam sıkıntı yaratır mı acaba?
Çünkü benim akıntım yok kanamam var,bi de düşer gider tuvalette farketmem.

İnşallah herşey yolunda gider ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın canım.Dualarım seninle.

Canım doktor bişey demedi alsam sıkıntı yaratır mı acaba?
Çünkü benim akıntım yok kanamam var,bi de düşer gider tuvalette farketmem.

canım benim k.rengi akıntım sarıya dönmştü zaten sanırım o da bitiyor su gibi olmaya başladı dr alttan al dediğinde hapı bende şaşırdım olurmu öyle şey eee bu hap dedim olur tabiki dedi güldü bende dediğini yaptım ve gerçekten daha etkiliymiş dr bana etkisinden bahsetmedi sadece çok başım döndüğü için alttan al dedi ben dinlenmeye devam ediyorum dün misafirim vardı kalkmak zorunda kaldm onun haricinde sürekli yatıyorum mide bulantılarım var bakalım böyle devam ediyor haftaya cuma da kalp atışı için gideceğim heyecanla o günü bekliyorum hayırlısı artık sende sakın yorma kendini mecbur kalmadıkça evden bile çıkma sürekli uzan canım

minikkelebek drunu ara sor istersen alttan alabilirmiyim de progestanı o da aydınlatır seni hem baş dönmesi sersemlik falanda olmuyor valla daha rahatım şimdi dra nasıl alttan alıcam onun için jel varmış dedim boşver jeli hpı alttan al dedi

İnşallah herşey yolunda gider ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın canım.Dualarım seninle.
sağol canım benim inşallah,umutlarım kesilmek üzere
ağrılar kanamalar pıhtılar bide kalp atışı yavaşlayınca ister istemez böyle oldum
hayırlısı neyse o olsun artık.

sorarım pericim.benim de 2 gün çok baş dönmem oldu bebekten diye sevindim ama ilaç da yapıyomuş.

yok canım o ilaç yapıyor benimde bulantılarım var dr buulantıda progestandan olabilir dedi ilacı alttan almaya başlayınca bulantı değişmeyince anladımki o ilaçtan değilmiş sen hiçbir zaman umudunu kaybetme tamammı canım pazartesi çok güzel haberlerle döneceksin inanıyorum ben buna

Son düzenleme:
kızlar ben o kadar kötüyüm ki anlatamamm.. sanırım hayatımın en zor günlerini yaşıyorumm.. sevincim çok kısa sürdü malesef.. 5 gün önce şiddetli bir şekilde kanamam başladı ve 5 gündür devam ediyor. dr. bhcg değerime baktı ve çok az yükseldiğini gördü. bebeğimi alıcaklar benden..çok kötüyüm çoookkk. nolurr dua edin banada. Tabiki Rabbim en iyisini bilir. bundada bir hayır vardır biliyorum ama kendimi bir türlü toparlayamıyorum..

Son düzenleme:

canım Allah yardımcın olsun hayırlısı olsun inşallah üzülme diyemem ama sağlam durmaya çalış

çok kötüyüm PeriLous napıcam bilmiyorum. sürekli ağlıyorum, hiç iyi değilim. yarın bebeğimi alıcaklar nasıl dayanıcam buna bilmiyorum..Rabbim kimseye yaşatmasın..

Canım çok üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır diyeceğim başka diyecek birşey bulamıyorum maalesef (
Veren de Allah alanda vardır bir bildiği öyle düşün sakin olmaya çalış... Hayırlısıysa Rabbim bana bağışla bebeğimi diye dua et (

Perilous Minikkelebek ...

Merak etmiştim sizi iyisiniz çok şükür
Pericim canım misafir ağırlamayı falan bırak şu günleri bi atlatalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…