Hoş geldiniz annişler :)) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eder inşallah...
hayırlı ,uğurlu olsun inşallahldin aramıza
Kizla bende yeni doktordan geldim kalp atislarini duyduk hayirlisiyla allahim butun isteyenlerede versin suanda 6 haftalik vajinal bakti bana resimleride yukluyorum.
aylardır buradaki yazıları mesajları sessiz sedasız bir gün buraya yazabilme umuduyla takip ediyordum çok şükür ki pazartesi hamile olduğumu öğrendim 9 yaşında bir oğlum var 1 yıldır korunmuyorum fakat bu 1 yılda miyomlarım ve kistleim olduğu ortaya çıktı hatta 20 gün önce 8 ağustosta kontrolde % 95 hamile kalamazsın kalsan bilde düşük veya erken doğum olur demişti hatta 6 ay sonra ameliyatla bunları temizlememiz lazım bebek için demişti. 5 günlük adet gecikmesiyle hamile olduğumu öğrendim bugün doktora gittim fakat keseyi görmrdi alttan ultrosanla bakalım dedi onlada göremedi çok canım sıkılsı pazartesi tekrar gidicem görmemiz lazım dedi lütfen dua edin benim için lütfen ..... buraya hep mutlu bir şekilde yazmayı ümit etmiştim herşeyin hayırlısı.....
canım sıkma canını belki böylesi senin ve bebeğin için hayırlı olacakkızlar dünden beri moralim çok bozuk.
çok da istemediğim bir okula tayinim çıktı, gideceğimiz yerde lojman doluymuş bizim aradığımız gibi bir evde yokmuş şu anda. bu sebeplerden dolayı stresteyim ve dün akşamdan beri kendime hakim olamadan ağlıyorum. hamilelikten midir bilmiyorum ama resmen durduramıyorum kendimi. gözlerim şişti ve kıpkırmızı oldu. bi taraftan da korkuyorum bebeğime bişey olur mu diye. içimden dua ediyorum Allahım koru diye.
bende salı öğrendim hamile olduğumu.muhtemel doğum tarihim 1mayıs2013
Allah herkese hayırlısını versin.
merhaba arkadaşlar herkesin bebeği hayırlı olsun. allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
ben de hamile olduğumu dün öğrendim. adetim 13 gün gecikmişti ama hiç aklıma bile gelmedi hamile olabileceğim. haftasonu canım pasta istiyor diye ağladım. ertesi gün yemek yaparken de midem bulandı. hemen test aldım çift çizgiyi gördüm.
dün de doktora gittim. adetim 13 gün gecikti dedim. tamam bir bakalım dedi kan testi bile yaptırmadı. direkt ultrasondan baktı ve kalp atışı başlamış meleğimin çok küçücük ama bak kalp atışı nasıl da belli oluyor dedi. inanamadım şok oldum, nutkum tutuldu resmen. haftasını tam olarak söylemedi. çok küçük dedi. 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım. doğum tarihini 23 nisan dedi.şimdilik çok şükür bir sorun görünmüyormuş. inşallah böyle devam eder. Rabbim isteyen herkese versin inşallah.
herkese merhaba ben de hamile oldugumu dün öğrendim tum anne adaylarının bebeklerine sağlıklı bir şeklide kavuşmasını diliyorum herkese sevgiler
bende hamileyimmm
hamile olan bütün arkadaşları tebrik ediyorum...
Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.....
sat:20 temmuz
beklenen doğum tarihide 26 nisan
inşallah güzel paylaşımlarımız olur
canım yaaa gözün aydın süper bir haber bu darısı başıma inşallahKizla bende yeni doktordan geldim kalp atislarini duyduk hayirlisiyla allahim butun isteyenlerede versin suanda 6 haftalik vajinal bakti bana resimleride yukluyorum.
yeni anneler hepinizi çok tebrik ediyorum ağlıklı hamilelikler diliyorum hoşgeldiniz aramızaMerhaba arkadaşlar,bende pazartesi hamile olduğumu öğrendim.lkinde bebek gelişemediği için aldırmak zorunda kalmıştım Nisan ayında.Allah kısmet ederse inşallah bu hamileliğim devam eder.Perşembe günü doktor kontrolüm var inşallah herşey yolunda gider.SAT 24 Temmuz du.muhtemel doğum tarihi 30 Nisan gibi görünüyo.Allah tüm hamilelelerin bebeklerini sağlıkla ve hayırla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.Hamile kalmak isteyenlerede en kısa zamanda bebişlerini göndersin.Sizlerden dua bekliyorum kızlar.Allah hepimizin emeğini boşa götürmesin inşallah.sevgiler :))
Hoş geldiniz annişler :)) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eder inşallah...
tebrik ederim hayırlı olsun. benım de sat 20 temmuz:)) aynı gün oldugumuzu görünce yazmak istedim.
Hoşgeldiin mulberryhayırlı ,uğurlu olur inşallah
minikkelebek bugün sana bir tavsiyem var progestanı vajinal al daha etkiliymiş ben çarşambadan beri kullanıorum öyle dr söyledi öyle kullanmamı ve sarı akıntıda baya azaldı
Merhaba kızlar nasılsınız?
pericim nasılsın?akıntın geçmiştir inşallah,ağrıdan çok da korkma o olur.Dinleniyosun dimi?
yeni hamileliğini öğrenen arkadaşlarım sizi de çook tebrik ediyorum.
Ben dün k. validemden anneme geldim,sanırım yolda araba biraz sarstı sabah kanama vs yoktu geldikten sonra ağrım başladı
7-8 damla kanamam oldu ara ara damla damla devam etti.
Bugün gece kahverengi kırmızıya yakın kanama oldu sonra geçti sabah bişey yoktu.az önce gittim yine kanamam olmuş kahverengiye yakın.
Pazartesi ne duyacağımı merak ediyorum.
Geceleri kabuslar görüyorum,iyi değilim
Merhaba kızlar nasılsınız?
pericim nasılsın?akıntın geçmiştir inşallah,ağrıdan çok da korkma o olur.Dinleniyosun dimi?
yeni hamileliğini öğrenen arkadaşlarım sizi de çook tebrik ediyorum.
Ben dün k. validemden anneme geldim,sanırım yolda araba biraz sarstı sabah kanama vs yoktu geldikten sonra ağrım başladı
7-8 damla kanamam oldu ara ara damla damla devam etti.
Bugün gece kahverengi kırmızıya yakın kanama oldu sonra geçti sabah bişey yoktu.az önce gittim yine kanamam olmuş kahverengiye yakın.
Pazartesi ne duyacağımı merak ediyorum.
Geceleri kabuslar görüyorum,iyi değilim
Canım doktor bişey demedi alsam sıkıntı yaratır mı acaba?
Çünkü benim akıntım yok kanamam var,bi de düşer gider tuvalette farketmem.
yeni anneler hepinizi çok tebrik ediyorum ağlıklı hamilelikler diliyorum hoşgeldiniz aramıza
sağol canım benim inşallah,umutlarım kesilmek üzereİnşallah herşey yolunda gider ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın canım.Dualarım seninle.
minikkelebek drunu ara sor istersen alttan alabilirmiyim de progestanı o da aydınlatır seni hem baş dönmesi sersemlik falanda olmuyor valla daha rahatım şimdi dra nasıl alttan alıcam onun için jel varmış dedim boşver jeli hpı alttan al dedi
sağol canım benim inşallah,umutlarım kesilmek üzere
ağrılar kanamalar pıhtılar bide kalp atışı yavaşlayınca ister istemez böyle oldum
hayırlısı neyse o olsun artık.
sorarım pericim.benim de 2 gün çok baş dönmem oldu bebekten diye sevindim ama ilaç da yapıyomuş.
kızlar ben o kadar kötüyüm ki anlatamamm.. sanırım hayatımın en zor günlerini yaşıyorumm.. sevincim çok kısa sürdü malesef.. 5 gün önce şiddetli bir şekilde kanamam başladı ve 5 gündür devam ediyor. dr. bhcg değerime baktı ve çok az yükseldiğini gördü. bebeğimi alıcaklar benden..çok kötüyüm çoookkk. nolurr dua edin banada. Tabiki Rabbim en iyisini bilir. bundada bir hayır vardır biliyorum ama kendimi bir türlü toparlayamıyorum..
kızlar ben o kadar kötüyüm ki anlatamamm.. sanırım hayatımın en zor günlerini yaşıyorumm.. sevincim çok kısa sürdü malesef.. 5 gün önce şiddetli bir şekilde kanamam başladı ve 5 gündür devam ediyor. dr. bhcg değerime baktı ve çok az yükseldiğini gördü. bebeğimi alıcaklar benden..çok kötüyüm çoookkk. nolurr dua edin banada. Tabiki Rabbim en iyisini bilir. bundada bir hayır vardır biliyorum ama kendimi bir türlü toparlayamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?