çok kötüyüm PeriLous napıcam bilmiyorum. sürekli ağlıyorum, hiç iyi değilim. yarın bebeğimi alıcaklar nasıl dayanıcam buna bilmiyorum..Rabbim kimseye yaşatmasın..
kızlar ben o kadar kötüyüm ki anlatamamm.. sanırım hayatımın en zor günlerini yaşıyorumm.. sevincim çok kısa sürdü malesef.. 5 gün önce şiddetli bir şekilde kanamam başladı ve 5 gündür devam ediyor. dr. bhcg değerime baktı ve çok az yükseldiğini gördü. bebeğimi alıcaklar benden..çok kötüyüm çoookkk. nolurr dua edin banada. Tabiki Rabbim en iyisini bilir. bundada bir hayır vardır biliyorum ama kendimi bir türlü toparlayamıyorum..
Allah razı olsun kızlar sizden.Haklısın hayaletcasper Rabbim sağlıklı hayırlı bebek nasip etsin herkese inşallah. dediğin çok doğru hemen hamile kalabildiğimi gördüm. bundada bir hayır vardır biliyorum. ama nasıl atlatıcağımı, bugünlerin nasıl geçiceğini bilmiyorum. eşimin desteği olmazsa kendimi çoktan bırakmıştım..dua etmekten başka çarem yok. Rabbim sizlerin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
senden de Allah razı olsun canım en kısa zamanda tekrar hamile olarak aramıza döneceğini biliyoruz
Allah razı olsun kızlar sizden.Haklısın hayaletcasper Rabbim sağlıklı hayırlı bebek nasip etsin herkese inşallah. dediğin çok doğru hemen hamile kalabildiğimi gördüm. bundada bir hayır vardır biliyorum. ama nasıl atlatıcağımı, bugünlerin nasıl geçiceğini bilmiyorum. eşimin desteği olmazsa kendimi çoktan bırakmıştım..dua etmekten başka çarem yok. Rabbim sizlerin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
yok canım o ilaç yapıyor benimde bulantılarım var dr buulantıda progestandan olabilir dedi ilacı alttan almaya başlayınca bulantı değişmeyince anladımki o ilaçtan değilmiş sen hiçbir zaman umudunu kaybetme tamammı canım pazartesi çok güzel haberlerle döneceksin inanıyorum ben buna
kızlar ben o kadar kötüyüm ki anlatamamm.. sanırım hayatımın en zor günlerini yaşıyorumm.. sevincim çok kısa sürdü malesef.. 5 gün önce şiddetli bir şekilde kanamam başladı ve 5 gündür devam ediyor. dr. bhcg değerime baktı ve çok az yükseldiğini gördü. bebeğimi alıcaklar benden..çok kötüyüm çoookkk. nolurr dua edin banada. Tabiki Rabbim en iyisini bilir. bundada bir hayır vardır biliyorum ama kendimi bir türlü toparlayamıyorum..
çok dua ediyorum lilyum ancak Rabbimin bir mucizesi olması lazım. dr düşük olacağını söyledi( sebebide yok. her 4 kadından 1 inde olan bir durum dedi. geceleri kabuslar görüyorum. 5 gündür hayatımın en kötü günlerini geçiriyorum ((
Perilous Minikkelebek ...
Merak etmiştim sizi iyisiniz çok şükür
Pericim canım misafir ağırlamayı falan bırak şu günleri bi atlatalım
tebrik ederim hayırlı olsun. benım de sat 20 temmuz:)) aynı gün oldugumuzu görünce yazmak istedim.
Canım ben eşime ne zaman kötü bişey olacak diye korkuyorum desem... Unutma benim için öncelik sensin bebek değil diyo... Gelecek bebek bizim mutluluğumuzu arttıracak elbet ama sen olmadan gözüm hiçbişiyi görmez diyo... Bak senin eşin de sana ne kadar destek oluyor çok şükür... Bu zor günleri ancak birbirinize sarılarak geçirebilirsiniz başka türlü çok zor...
Böyle şeyleri anlatmaktan hoşlanmıyorum ama benim bir arkadaşımın gebelikte ilk günden beri hiçbir sorunu yoktu... 2li test yapıldı sorun yok 3lü ve 4lüye gerek bile görmedi doktor herşey yolundaydı... 20. hafta kalp ve böbreğinde anomali tespit edildi amniyosentez yapıldı bir sendrom çıktı bebek özürlü olacak dendi.. O doktor bu doktor derken bir çözüm yok kromozom silinmesi var canlı doğar mı doğsa ne kadar yaşar kaç ameliyat gerekir vs.vs. % 100 özürlü olacak falan derken gebeliği sonlandırıldı 24. haftada... Rabbim ona bu ikilemle sınadı çok acılar çekti 5 ay karnında taşımıştı odasına kadar herşeyi hazırdı... Demem oki hepimiz farklı şekilde sınanıyoruz... Bol Bol dua et ... Ne acılar var bizim bilmediğimiz Rabbim yaşatmasın... insanlar doğurup büyütüp de kaybediyorlar Allah uzak etsin... Lütfen kendini bırakma... eşine sarıl... Tez zamanda sağlıklı bir bebekle yerini doldurur Rabbim inşallah...
Perilous Minikkelebek ...
Merak etmiştim sizi iyisiniz çok şükür
Pericim canım misafir ağırlamayı falan bırak şu günleri bi atlatalım
Canım ben eşime ne zaman kötü bişey olacak diye korkuyorum desem... Unutma benim için öncelik sensin bebek değil diyo... Gelecek bebek bizim mutluluğumuzu arttıracak elbet ama sen olmadan gözüm hiçbişiyi görmez diyo... Bak senin eşin de sana ne kadar destek oluyor çok şükür... Bu zor günleri ancak birbirinize sarılarak geçirebilirsiniz başka türlü çok zor...
Böyle şeyleri anlatmaktan hoşlanmıyorum ama benim bir arkadaşımın gebelikte ilk günden beri hiçbir sorunu yoktu... 2li test yapıldı sorun yok 3lü ve 4lüye gerek bile görmedi doktor herşey yolundaydı... 20. hafta kalp ve böbreğinde anomali tespit edildi amniyosentez yapıldı bir sendrom çıktı bebek özürlü olacak dendi.. O doktor bu doktor derken bir çözüm yok kromozom silinmesi var canlı doğar mı doğsa ne kadar yaşar kaç ameliyat gerekir vs.vs. % 100 özürlü olacak falan derken gebeliği sonlandırıldı 24. haftada... Rabbim ona bu ikilemle sınadı çok acılar çekti 5 ay karnında taşımıştı odasına kadar herşeyi hazırdı... Demem oki hepimiz farklı şekilde sınanıyoruz... Bol Bol dua et ... Ne acılar var bizim bilmediğimiz Rabbim yaşatmasın... insanlar doğurup büyütüp de kaybediyorlar Allah uzak etsin... Lütfen kendini bırakma... eşine sarıl... Tez zamanda sağlıklı bir bebekle yerini doldurur Rabbim inşallah...
minikkelebek Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. içini ferah tut bebeğine bişey olmicak inşallah.
Kızlar o kadar destek oldunuz ki bana size çok teşekkür ediyorum Rabbim bebeklerinizi sağlıkla size bağışlasın. Bana ve benim
durumumu yaşayanlarada en hayırlı ve en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.. lütfen birbirimize dua edelim. yarın
için çok korkularım var. nasıl olucak bilmiyorumm.. Rabbim sana emanetiz...
Haayırlı uğurlu olsun canımKizla bende yeni doktordan geldim kalp atislarini duyduk hayirlisiyla allahim butun isteyenlerede versin suanda 6 haftalik vajinal bakti bana resimleride yukluyorum.
Amin canım.Hayırlı uğurlu olsunMerhaba arkadaşlar,bende pazartesi hamile olduğumu öğrendim.lkinde bebek gelişemediği için aldırmak zorunda kalmıştım Nisan ayında.Allah kısmet ederse inşallah bu hamileliğim devam eder.Perşembe günü doktor kontrolüm var inşallah herşey yolunda gider.SAT 24 Temmuz du.muhtemel doğum tarihi 30 Nisan gibi görünüyo.Allah tüm hamilelelerin bebeklerini sağlıkla ve hayırla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.Hamile kalmak isteyenlerede en kısa zamanda bebişlerini göndersin.Sizlerden dua bekliyorum kızlar.Allah hepimizin emeğini boşa götürmesin inşallah.sevgiler :))
Canım benim belki morelini biraz daha yükseltr diye söylüyorum benim bi arkadaşı dokuz ay boyunca lekelerle yaşadı.Ve alışmıştıda son 3 hafta kalaya kadarda bizimle çalıştıMerhaba kızlar nasılsınız?
pericim nasılsın?akıntın geçmiştir inşallah,ağrıdan çok da korkma o olur.Dinleniyosun dimi?
yeni hamileliğini öğrenen arkadaşlarım sizi de çook tebrik ediyorum.
Ben dün k. validemden anneme geldim,sanırım yolda araba biraz sarstı sabah kanama vs yoktu geldikten sonra ağrım başladı
7-8 damla kanamam oldu ara ara damla damla devam etti.
Bugün gece kahverengi kırmızıya yakın kanama oldu sonra geçti sabah bişey yoktu.az önce gittim yine kanamam olmuş kahverengiye yakın.
Pazartesi ne duyacağımı merak ediyorum.
Geceleri kabuslar görüyorum,iyi değilim
Kızlar size bişey danışmalıyım:44:
Şimdi ben doktor konusunda biraz kararsızım.İkilemde kalıyorum.
1.Yakın bi arkadaşımız idealist,zorunda olmadan sezeryan yapmayan,kuralları olan kadın doğum uzmanı.Yanında rahatım istediğimi sorabiliyorum.Nöbetinde yanına gidiyoruz uzun uzun bizi bilgilendiriyor.vs.Ama devlet hastanesinde çalışıyor.Yani biraz yoğun.
2.Özel bi hastanede çalışan deneyimli,işinde iyi olan bi doktorum var.Daha öncede muayeneye ona giderdim.Ama sonuçta özel bi hastanenin doktoru olarak çıkarları daha ön plandamaalesef ki öyleler arkadaşlar)Çoğu doktor normal doğumla uğraşmak istemiyor,bu yüzden de sezeryanı öneriyor.Çalıştığı hastane çok güzel,donanımlı,tertemiz.Ama arkadaşımız gbi ilgili olur mu bilemiyorum.
Ya işte ne bilim kafam karıştı.Sizce hangisine devam etmeliyim.Siz olsanız hangisini seçerdiniz.:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?