Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

çok dua ediyorum lilyum ancak Rabbimin bir mucizesi olması lazım. dr düşük olacağını söyledi( sebebide yok. her 4 kadından 1 inde olan bir durum dedi. geceleri kabuslar görüyorum. 5 gündür hayatımın en kötü günlerini geçiriyorum((

çok kötüyüm PeriLous napıcam bilmiyorum. sürekli ağlıyorum, hiç iyi değilim. yarın bebeğimi alıcaklar nasıl dayanıcam buna bilmiyorum..Rabbim kimseye yaşatmasın..

canım sağlıksız bebek bir ömür acı demek sen bunu düşün lütfen Rabbim sana sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşallah kendini toparlar toparlamaz yeniden denersin bak kimileri ölü doğuruyor bebğini Allah korusun öyle bir şey olsa daha kötü beterin beteri var bunu düşün canım bunuda atlatacaksın emin ol Rabbim sabrınıda verecektir sana mutlu günlerin olacak dünyanın sonu değil bu canım biliyorum elbetki canının bir parçası günlük bile olsa o senin bebeğin ama metanetli olmaya çalış canım yıpratma kendini nolur Rabbim neylerse güzel eyler muhakkak böylesi senin için daha hayırlıdır yani yazıyorum ama inanki yazdıklarımın senin ikna edemeyeceğinide biliyorum çok zor bu durumda birşyler söyleyebilmek metanetli olmaya çalış sen

Seni çok iyi anlayabiliyorum canım.Üzülme diyemem çünkü üzülmekten başka bir şey yapamıyoruz..Benimde ilk bebeğim gelişemediği için 10.haftamda aldırmak zorunda kalmıştım.Ama psikolojik olarak kendimi toparladım çünkü hakkımda hayırlısı değilmiş diye düşündüm.Doktor sağlıkı olmayan gebelikler 3 ay içinde vücut tarafından durduruluyor demişti.Çok üzüldüm ama dua etmekten ve sabretmekten başka bir yapamadım.Allah a çok şükür ki hamile kalmamda bir sorun olmadığını gördüm.Allah ım dualarımın ve sabrımın sonunda bana yeniden hamile kalmayı nasip etti.İnşallah bu sefer herşey yolunda gider.Ama her zaman söylüyorum canım.Eğer sağlıklı ve hayırlı değilse Allah ım nasip etmesin diyorum.Allah sana ve eşine sağlık versin canım.İnşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer.Allah yardımcın olsun inşallah.

Allah razı olsun kızlar sizden.Haklısın hayaletcasper Rabbim sağlıklı hayırlı bebek nasip etsin herkese inşallah. dediğin çok doğru hemen hamile kalabildiğimi gördüm. bundada bir hayır vardır biliyorum. ama nasıl atlatıcağımı, bugünlerin nasıl geçiceğini bilmiyorum. eşimin desteği olmazsa kendimi çoktan bırakmıştım..dua etmekten başka çarem yok. Rabbim sizlerin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

senden de Allah razı olsun canım en kısa zamanda tekrar hamile olarak aramıza döneceğini biliyoruz

senden de Allah razı olsun canım en kısa zamanda tekrar hamile olarak aramıza döneceğini biliyoruz

Canım benim çok teşekkür ederim. inşallah dediğin gibi olur. en hayırlı ve en kısa zamanda burdan tekrar hamile olduğumu paylaşabilirim sizlerle.

Canım ben eşime ne zaman kötü bişey olacak diye korkuyorum desem... Unutma benim için öncelik sensin bebek değil diyo... Gelecek bebek bizim mutluluğumuzu arttıracak elbet ama sen olmadan gözüm hiçbişiyi görmez diyo... Bak senin eşin de sana ne kadar destek oluyor çok şükür... Bu zor günleri ancak birbirinize sarılarak geçirebilirsiniz başka türlü çok zor...

Böyle şeyleri anlatmaktan hoşlanmıyorum ama benim bir arkadaşımın gebelikte ilk günden beri hiçbir sorunu yoktu... 2li test yapıldı sorun yok 3lü ve 4lüye gerek bile görmedi doktor herşey yolundaydı... 20. hafta kalp ve böbreğinde anomali tespit edildi amniyosentez yapıldı bir sendrom çıktı bebek özürlü olacak dendi.. O doktor bu doktor derken bir çözüm yok kromozom silinmesi var canlı doğar mı doğsa ne kadar yaşar kaç ameliyat gerekir vs.vs. % 100 özürlü olacak falan derken gebeliği sonlandırıldı 24. haftada... Rabbim ona bu ikilemle sınadı çok acılar çekti 5 ay karnında taşımıştı odasına kadar herşeyi hazırdı... Demem oki hepimiz farklı şekilde sınanıyoruz... Bol Bol dua et ... Ne acılar var bizim bilmediğimiz Rabbim yaşatmasın... insanlar doğurup büyütüp de kaybediyorlar Allah uzak etsin... Lütfen kendini bırakma... eşine sarıl... Tez zamanda sağlıklı bir bebekle yerini doldurur Rabbim inşallah...

İnşallah perim inşallah o kadar çok istiyorum ki 3 hafta öncesine dönebilmeyi

canım benim yaa çok üzüldüm.biz ne yapsak boş allah onları bize yazmışsa gelecekler.
Benim de durumum iyi değil kanamalarım ağrılarım devam ediyo ve bebeğimin kalp atışı yavaşladı.
Ama artık ağlamıyorum bi görsen öyle donuk vaziyetteyim ki.
doktorun yüz ifadesi de pek umut vermedi.belki de bebeğimi kaybettim şu an içimde ama bilmiyorum.
Ne olursa olsun artık biz de anneyiz

Perilous Minikkelebek ...

Merak etmiştim sizi iyisiniz çok şükür
Pericim canım misafir ağırlamayı falan bırak şu günleri bi atlatalım

canım iyi olmaya çalışıyorum bi kanama bi akıntı bi de ağrı aynen devam
parça düşürmüyorum şükür artık,heralde içimde parça kalmadı

Allah senden de razı olsun bacım.Asla kendini bırakma.benden sana tavsiye bu kayıbın neden kaynaklı olabileceği hakkında araştırma yapman.benim doktorum kan pıhtılaşma riskin olabilir demişti.bende kan pıhtılaşma ve genetik testlerimi yaptırdım.çok şükür temiz çıktılar.Normalde bu testleri 2-3 düşükten sonra yapıyolar ama ben kürtajımdan sonra bu testleriin nerelerde yapılacağını araştırdım.Açıkçası tahlili yazan doktora da yalan söyledim.ama ya 2-3 düşük yapsaydım daha mı iyi olurdu.Bu arada ben kürtajdan sonra b12 vitamini(benim bu vitaminim bayağı eksikti)+folbiol ve bebe asprini içtim hergün.Ama bebeğin kalp atışını duyduktan sonra sanırım iğne vericek bana.kanımın incelmesi için...İnşallah Allah ım tez zamanda sağlıklı ve hayırlı hamilelikler nasip etsin canım.dualarım seninle.

çok zor yaaa Rabbim beterinden sakınsın inşallah anne olmak ne zor şeymiş daha ilk günlerde öğrendik bunu... Rabbim hepimize sağlıklı bebekler doğurmayı nasip eylesin inşallah

Perilous Minikkelebek ...

Merak etmiştim sizi iyisiniz çok şükür
Pericim canım misafir ağırlamayı falan bırak şu günleri bi atlatalım

canım yeni gördüm mesajını iyiyiz çok şükür aslında bende istemedim misafir ama eşimin amcası idi ailesi ile birlikte
yurt dışından tatile gelmişler bugünde dönüyorlar geldiler canım gelmeyin diyemeyizki başkada benim misafirim pek olmaz zaten şükür yani ilk defa seviniyorum buna

Çok sağol lilyum. dediklerin o kadar doğru ki..okurken tutamadım gözyaşlarımı. Rabbim arkadaşınında yar ve yardımcısı olsun. bu bizim için bir imtihan.Allahım herkese sağlıklı bebekler versin inşallah

KIZLARR şimdi bilgisi olan varsa merkımı gidereblrmi;
benim ikizim var ikiz kardeşiz yanii ve şimdide hamileyim.herkes seninde ikizin olur dyorlar sizceeeeeeee neakdr doğrudur.daha doktora gitmedimm.biraz daha büyümesini bekliyormm.bilgisi olanlarrrrrr

minikkelebek Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. içini ferah tut bebeğine bişey olmicak inşallah.

Kızlar o kadar destek oldunuz ki bana size çok teşekkür ediyorum Rabbim bebeklerinizi sağlıkla size bağışlasın. Bana ve benim

durumumu yaşayanlarada en hayırlı ve en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.. lütfen birbirimize dua edelim. yarın

için çok korkularım var. nasıl olucak bilmiyorumm.. Rabbim sana emanetiz...

Canım amin inşallah hepimiz bebek sahibi olucaz bugün veya başka zaman.

Kanamam arttı kızlar damla damla aktı az önce tuvalette,pedde bişey yoktu aslında ama kalkmadan baktım akmaya başladı.
ağrım da devam ediyo.:2:

minikkelebek progestan kullanıyormusun? kullansan iyi olur canım. hemen uzan ayakta durma fazla. bir kaç damla kan normalmiş korkma. uzan ayaklarının altına yastık koy.Rabbimin izniyle bişey olmaz.

Kizla bende yeni doktordan geldim kalp atislarini duyduk hayirlisiyla allahim butun isteyenlerede versin suanda 6 haftalik vajinal bakti bana resimleride yukluyorum.
Haayırlı uğurlu olsun canımDarısı benim başıma

Amin canım.Hayırlı uğurlu olsunAllah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
Canım benim belki morelini biraz daha yükseltr diye söylüyorum benim bi arkadaşı dokuz ay boyunca lekelerle yaşadı.Ve alışmıştıda son 3 hafta kalaya kadarda bizimle çalıştıMaşallah da bişi olmadı.Hani belki böle bi metabolizman vardır.Birde bir doktora daha görün bence.Sorunlu gebeliklerde gerçekten uzmanlaşmış olan doktorlar var.Gerçi sen hepsini düşünüosundur ama işte bizimde elimizden başka bişi gelmiorAma yanındayız canım dualarımızla

Allah yardımcın olsun canım...

Kızlar size bişey danışmalıyım:44:
Şimdi ben doktor konusunda biraz kararsızım.İkilemde kalıyorum.
1.Yakın bi arkadaşımız idealist,zorunda olmadan sezeryan yapmayan,kuralları olan kadın doğum uzmanı.Yanında rahatım istediğimi sorabiliyorum.Nöbetinde yanına gidiyoruz uzun uzun bizi bilgilendiriyor.vs.Ama devlet hastanesinde çalışıyor.Yani biraz yoğun.
2.Özel bi hastanede çalışan deneyimli,işinde iyi olan bi doktorum var.Daha öncede muayeneye ona giderdim.Ama sonuçta özel bi hastanenin doktoru olarak çıkarları daha ön plandamaalesef ki öyleler arkadaşlar)Çoğu doktor normal doğumla uğraşmak istemiyor,bu yüzden de sezeryanı öneriyor.Çalıştığı hastane çok güzel,donanımlı,tertemiz.Ama arkadaşımız gbi ilgili olur mu bilemiyorum.

Ya işte ne bilim kafam karıştı.Sizce hangisine devam etmeliyim.Siz olsanız hangisini seçerdiniz.
:44::44::44:

canım bence şimdilik ikisine birden devam et daha karar vermek için çok erken... biraz daha zaman geçsin hem hangisi daha iyi konusu netleşir... Ben de özele gidiyorum ama çok şükür doktorum senin 1 numaralı örneğin gibi Hem normal doğum mu sezeryan mı konusuna daha çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…