Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

Hamile olduğumu bende bugün öğrendim kızlar çok çok çok çok mutluyummmm sonunda dualarım kabul oldu, :):):):): cunku artık hamile olamadığımı düşünüyordum :/ Rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah :):)

Dimi yaaBende dereyi görmeden paçaları sıvarım işteBizde öyle düşündük zaten lilyum ikisine de gitcezSevindim senin adına canım doktorun 1 numaralı örnekse şanslısın kalmadı öyle doktorlar.Neler duyuyoruz,neler görüyoruz.Ya benim bi arkadaşım ölümden döndü de bu konu yüzünden.Normal doğum istedi doktorda ben yapamam falan dememiş,Yaptığı şu;Rahimin tam açılmasını beeklemeden kızı içerden sen kes!(şerefsiz dicem afedersiniz)Arkadaşım kan kaybından şoka girdi,az kalsın kaybedioduk.Walla allah bebişine bağışladı çok şükür.Şimdi böle yakından yaşayınca ondan tutuştum sanırım:44:Hayırlısı olsun bakalım...

Hayırlı olsunnnHoşgeldin aramıza

Merhaba,
Ben de göbüşlerimiz bebiş dolsun topicinden:) Ben de 5. haftalık hamileyim dün doktora gittim; fakat kese görünmedi doktor kan testi istedi. Beta hcg 500 çıktı doktor haftaya görürüz büyük ihtimal dedi. Sizlerin bhcg 5 haftalıkken nasıldı yaptırıp hatırlayanınız var mı?

Tebrik ederim:))) İnşallahh hepimiz bebişlerimize sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde kavuşuruz...

Allah yardımcın olsun herşeyin hayırlısı...benimde düşük tehlikem var insanın bebeğinden ayrılıcağını düşünmesi bile çok kötü. dua edelim inşallah geçicek

Tebrikler canım hoş geldin aramıza :)) Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Canım Allah korumuş arkadaşını çok üzüldüm
Doğum fikri beni de korkutoyor aslında doktorum bunları düşünmek için daha erken dedi:18::18:
Şimdilik memnunum doktorumdan hamilelik öncesi kontroller için de ona gitmiştim... Dilerim hep böyle devam eder... Forumlardan netten falan da hep olumlu şeyler okudum... İnsanın doktora güvenebilmesi çok önemli çünkü resmen ağzının içine bakıyoruz ne diyecek diye...

Hoşgeldin canım ben ilk test yaptırdığımda 4 haftalık bile değildim 26 çıkmıştı... Doktor 2 gün sonra tekrarla değer düşük demişti... 2 gün sonra 76 çıktı çok şükür Çok korkmuştum değer artmazsa diye... Önemli olan değerin kaç olduğu değil 2 günde 2 katına çıkması imiş... Belki geç döllenme falandır senin bebiş?? Doktor testin tekrarını istedi mi canım?

Allah yardımcın olsun herşeyin hayırlısı...benimde düşük tehlikem var insanın bebeğinden ayrılıcağını düşünmesi bile çok kötü. dua edelim inşallah geçicek

Bol bol dinlen canım ve bol su tüket... Dilerim en kısa zamanda atlatırsınız bu zorlu günleri...Stres yapma sakın o da tetikleyebilir... Doktor ilaç falan verdi mi??

Hoşgeldin canım ben ilk test yaptırdığımda 4 haftalık bile değildim 26 çıkmıştı... Doktor 2 gün sonra tekrarla değer düşük demişti... 2 gün sonra 76 çıktı çok şükür Çok korkmuştum değer artmazsa diye... Önemli olan değerin kaç olduğu değil 2 günde 2 katına çıkması imiş... Belki geç döllenme falandır senin bebiş?? Doktor testin tekrarını istedi mi canım?

Hoşbuldumm:)) Teşekkr edertim. Doktor tekrara gerek yok dedi bakalım haftaya kontrole gidicem o zaman 6 hafta bitmiş olucak inşallah o zaman kese görünür dedi.

selam kızlar bende ağustos hamilesiydim ama sanırım devamı gelmedi.
bugün 7+4teyim ama kontrolde sadece yolk kesesini ve bebeğin kesesini görebildi doktor
embriyo ve kalp atışı yok.yolk kesesi normalden büyükmüş yani 5,5 mm civarlarında olması gerekirken 7,2imiş.
ve bu kese bebeğe baskı yapıp öldürmüştür dedi dokktor.çok üzgünüm böyle birşey yaşayan oldumu yada duydunuzmu.
1hafta sonra tekrar çağırdı.

benim de bugün kalp atışını dinlemek için kontrolüm vardı. dr kese ve yolk sac görünüyor, ama kalp atışı yok dedi ne olabilir diye sordum, bebek gelişmemiş olabilir dedi çok ama çok üzüldüm çıktım ve eve geldim akşama da yemeğe misafirim vardı hastaneden sonra ister istemez hep ayakta geçti annem yardımıma gelmişti sağolsun ama ev sahibiysen oturamıyosun bilirsiniz...
biraz stresle akşamı ettim aklım hep bebişimin duyulmayan kalp sesinde, bu arada eşim yarın sabah başka bir dr.a randevu alalım demişti aldım sabah 9buçukta yine gitcem muayeneye. neyse akşam güzel geçti misafirler gitti toparla kaldır yatıcaz artık ama yorgunluktan ayaklarımın altı acıyodu artık. yatmadan tuvalete gittim o da ne koyu kırmızı kanama olmuş çok değil ama çok üzdü beni zaten aklım dr.un söylediklerindeydi ne oluyodu acaba çıktım eşime söyledim tutamadm kendimi çok ağladım çok yormuştum kendimi,herkes dinlenmelisin sakın ağır kaldırma ilk 3ay önemli derken, mide bulantısı ve benzeri şikayetleri olmamasına aldanıp normal bi insan gibi yaşayan ben, deli gibi üst raflara da uzandım dolu tencereler de kaldırdım,dolu sürahiler colalar kaldırdım ordan oraya uzattım ahhh çoküzgünüm sabah olsun biran önce. dr.a gitmek istiyorum. eşim biraz önce gidelim istersen acile dedi ama ağrım olmadığından sabahki randevumuza gitmeyi tercih ettim şurda bikaç saat kaldı zaten... acile gidip te iğne olup gelmektense gidip doğru düzgün görüşelim sabah dr.la
saatler geçmiyo, uykum da gelmiyo
inşallah herşeyin hayırlısı olur...

Tebrikleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun evet inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza alabiliriz:) Rabbim olmayanlara da versin inşallah :|

Canım benimmm İnşallah bebişine bişey olmamıştır inşallahhhh ya bi garip oldum inşallah bişey olmamıştır haberini ver bizede

Canım günaydın çok geçmiş olsun üzüldüm ama bi doktora daha görün canım bak makinadan makinaya farkediyor.
ben 2 ayrı doktorun makinasında kalp atışını bebeği farklı görmüştüm.
biri hiçbişey görmedi üstten biri alttan kalp atışı bile görmüştü
ben de sanırım düşük yapıyorum.

canım ya çok üzüldüm hayırlı haberlerini bekliyorum
kızlar ya yalvarıyorum lütfen hamileliğiniz sorunsuz bile geçse yormayın kendinizi dikkat edin.
bişey olmaz belki o kanamadan ama yaşaığınız korku bile yeter.

minikkelebek progestan kullanıyormusun? kullansan iyi olur canım. hemen uzan ayakta durma fazla. bir kaç damla kan normalmiş korkma. uzan ayaklarının altına yastık koy.Rabbimin izniyle bişey olmaz.

Canım keşke bikaç damla kan olsa,neler geldi başıma 1 haftadır.
Koca parçalar düşürdüm kanamalar ağrılar bunlar nerdeyse 3 haftadır devam ediyo
bi kahverengi lekeyle başladı.en son bebeğimin kalp atışının yavaşadığını söyledi doktor.
pazartesi tekrar bakıcak ona göre gereken yapılacak.
hep yatıyorum psikolojim bozuldu artık.ilaçlara zorla devam ettiriyolar annemler.

keşke leke olsa canım bende kanama yoğun.dün öğleden sonra ağrım başladı sonra adet kanamasına yakın yoğunlukta kanama.
sabah kalktım ezanla,bikaç damla kahveye yakın kırmızı kanama vardı.
tekrar yatıp kalktım şimdi az var çok değil ama bence bebeğim pes etti
düşük yapıcam diye bekliyorum artık
ilaçlarımı bile almak istemiyorum zorla içiriyolar.
zorla yemek yediriyolar.

Cnm benim Allah yardımcın olsun bebeğininin sağlıklı olduğu haberlerini al inşallahh.

Canım Allah yardımcın olsun.İnşallah bişi olmaz

Canım herşeyin bitti denildiği yerden yeni bir umut filizlenir.Sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak.Artık tevekkül etmek gerek.Allah yardımcın olsun.

sabah gittik randevumuza, dr. alttan ultrasonla baktı haftasına göre küçük göründüğünü, kalp atışı görülmediğini yada çok yavaş olabilceğini söyledi ve renkli doplere gönderdi.orda da sıramızı bekledik. ama hep kalp sesini duymaya sevinçle gitçeğimizi hayal ediyodum ve çok mutlu ayrılmayı ama hüzünle ve korkuyla bi bekleyişti...
çağırdılar bi de eşime siz dışarda bekleyin demezler mi, girdim, ama ben eşimin de olmasını istiyorum dedim de aldılar, neyse...
uzun ve sessiz bi bekleyişten sonra yorgun atan iki kalp sesi duyuldu olması gerekenden çok yavaş dedi... aldık dr.a gittik sonuçla, bebek olması gereken haftadan küçük gelişmemiş ve kalbi çok yavaş atıyo dedi haftaya tekrar bakalım gelişme göstermezse almamız gerekebilir dedi biz haftaya burda olmicağımızı eşimin işi sebebiyle salı sabahı almanyaya gitceğimizi anlattıkgerçi bu gelişmelerden sonra ben kararsızım gitmekte ama uçak gidiş geliş biletleri, orda kalcağımız daire rezervasyonları herşey ayarlandı onu zor durumda bırakmak istemiyorum ama orda başıma bişey gelirse sıkıntı olmasından da korkuyorum. o da herşey allahtan, bişey olursa gideriz orda da dr.a diyor ama ne biliyim işte (
dr. da o zaman pazartesi gelin bakalım gerekirse yine dopler çekeriz dediğim gibi gerekirse kürtaja alabiliriz dedi nasıl yani öyle hemen mi dedim, eğer ölü olarak karnında kalırsa başka sıkıntılar olur bakıcaz duruma göre dedi, korkma 2 saatte de taburcu olunuyo dedi
durum bu arkadaşlar...
doplerden çıkınca çok ağladım, ama şimdi daha iyiyim
biliyorum herşey allahtan ama duygular çok derin anlatması zor...
rabbim hepimiz için herşeyin hayırlısını versin, taşıyamıyacağımız yükler vermesin, zor imtihanlarla sınamasın...

tebrik ederim umarım sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın aramıza hoşgeldin...
evet hatırlıyorum canım senide tebrik ederim inşallah sağlıklı bir hamilelik olur benim 4+3 ken bhcg 1300 civarıydı sanırım ve vajinal usg ile kese görünmüştü
inşallah dediği gibi değildirde 1 hafta sonra güzel haberler verirsin bizlere

canım çok üzüldüm okurken ama merak etme sen inşallah ptesi gittiğinde herşeyin yoluna girmiş olduğunu görürsün hakkında hayırlısı olsun inşallah canım üzülmemeye çalış bu ara bizim topicte herkes kalp atışı ile ilgili sıkıntı yaşıyor benimde cuma günü randevum var çok korkuyorum valla etrafımda böyle eyler olunca bende 6 haftalıkken ne bebek vardı ne yolk sac inşallah herşey yolundadır

Minikkelebek canım moralini yüksek tutmaya çalış... Sen elinden geleni yap gerisini Allah' a bırak canım... Eminim çok zordur bu yaşadıkların ( Rabbim hayırlısı ne ise onu bilir... Ama sen sakın kendini koyverme canım...

Canım çok üzüldüm dilerim pazartesi bize güzel haberler verirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…