Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

28 Ağustos'ta çok büyük moral bozukluğuyla bunu yazmıştım ve 30 Ağustos'ta da düşük yaşadım.

Pazartesi günü beta değerim 254.74 çıkınca doktor çarşamba günü tekrar test istedi dış gebelik şüphesiyle. Çarşamba günü sabah erkenden test yaptırdım, dualar ederek içimden inşallah 2 katı çıkar diye. 1 saat sonra sonucumu almaya gittim, makine bozuldu daha sonuçlar çıkmadı dediler. Yarım saat hastanede bekledikten sonra değeri elime aldım ve gözlerimden yaşlar dökülmeye başladı, çünkü beta değerim 254.82 çıkmıştı. Doktorun yanına gittim, doktor dış gebelik büyük ihtimal seni hemen sevk ediyorum il'e dedi. İlçede yaşadığımız için hemen sevk etti. Ben o hızla eşimin iş yerine gittim ve durumu anlattım ağlaya ağlaya.. Eşim izin alamadı ben eve gelip eşyalarımı toplayıp ilçe arabasına bindim. İlçe yolu o kadar kötü ki hoplaya hoplaya çok hızlı bir şekilde ile geldik.

İlde en yakın ve iyi bilinen özel bir hastaneye gittim. Doktor sonuçlata bakarak evet şüphe olabilir sizi gözetim altına alalım ve şimdi hemen bir beta testi yapalım. Ben sonuç elime gelince yatış yapmak istediğimi söyledim doktor da tamam dedi. Sonucu aldım ve bata 662.5 çıktı. Tam olması gereken değerdi yani. Eşimde zarzor izin alıp gelmişti. Çok sevindik değeri görünce, doktor yatışa gerek görünmüyor ama cuma tekrar gelin dedi. Eşim işi garantiye alalım diye üniversitenin kadın doğumuna da gittik. Orada şikayetimizi dile getirdik. Tam kan değerlerini ve beta ölçümü aldılar. Sonra vajina usg yaptılar. Her şeyçok normal ve düzgün çıktı, beta da burada 507 çıktı. Biz üniversiteden ayrıldık artık gece olmuştu. Çok yorulmuştum ve ayakta çok kalmıştım. Yatacağımız odaya gittik lavobaya bir gittim iç çamaşırım kan doluydu.Giysime bile geçmişti. Ağlaya ağlaya ünüversiteye gittik, ben düşük yaptığımı düşünüyordum. Hemen gece yatışa aldılar, serum falan takıldı ham verildi. Perşembe sabahı kanamam çok azdı bir iki damlaydı. Odada bol bol dinlendim, doktor cuma günü her şey belli olur dedi.
:2:
Cuma sabah kanlarım alındı, öğleden sonra sonuç belli olur dediler. Ben düşük yaptığımı hissediyordum, içimden bir ses öyle diyordu. Kendimi artık hamile olduğumu hissetmiyordum.Eşim moral vermeye çalışıyor ama yok tesir etmiyordu. Eşim saat 13.30'da sonuç almaya gitti ve kötü haberle geri döndü. Beta 93 çıkmıştı ve doktor büyük ihtimalle düşük yapmış demiş. Hemen taburcu oldum çünkü yapacak bir şey yoktu artık.

Sonuç olarak artık bir bebişim yok, hamile değilim. Aslında her şey çok normalmiş ve ilçe devlet hastanesinin ölçüm aletinin hatası yüzünden strese girdim çok yoruldum ve belki de bebişimi bu yüzden kaybettim. Hakkımı helal etmeyeceğim ve şikayet dilekçesi yazacağım. Belgeler var elimde, beni üzenler bebişime sebep olanlar başkalarını üzmesinler. Başıma gelen başka annelerin başına gelmesin.

Biraz uzun oldu ama içimdekileri paylaşmak istedim.

Canım ne diyeceğimi bileiyorum ama çok çok üzüldüm ( Çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın ve tez zamanda sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah...

Benim anlamadığım her lab.da hcg sonucunun farklı çıkması?? Ayrıca en başında ile hastaneye gideceğin zaman eşine izin vermeyen şahsiyetsiz yöneticiyi de şiddetle kınıyorum... Rabbim onu nasıl biliyorsa öyle yapsın...

Üzülme diyeceğim ama ne desem boş, faydasız biliyorum... Hayırlısı böyle imiş diye kendini rahatlatmaya çalış canım ... Tabiii bu konuyu yetkili merciilere iletmektende geri kalma ... Ortada bir tuhaflık var çünkü

Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın canım.

Eşimin çalıştığı kurum devlet kurumu olduğu halde çok büyük sıkıntı yaşattılar. İzin verselerdi kendi arabamızla giderdik yavaş yavaş ve belkide bebişim zarar görmeyecekti.

Allah en iyisi bilir, hep dualarımı Allah'ım bebişim sağlıklı olsun diye ederdim. Rabbim belki de bebişimde sorun olduğu için duamı kabul edip bebişimi aldı. Aklımda devamlı ''belki şöyle olsaydı, belki böyle olsaydı bebişim düşmezdi'' düşünceler dönüyor, bu düşünceleri aklımdan silemiyorum.

İlk işim pazartesi dilekçe yazıp şikayet edeceğim.

cok gecmis olsun canim yazdiklarini okurken gozlerim doldu ..canini sikma demekki hakkinda bu hayirliymis bende bi dusuk yasadim ama simdi cok sukur yine hamileyim..kendine iyi bak dusukten sonra dahada ozenli bakim gerekiyor sakin usutme belini ve ayaklarini oldukca sicak tut ...optum seni

Canım seni çok iyi anlıyorum ama sen Allah' a havale et... bir suçlu varsa, sebep olan varsa Rabbim sana havale ediyorum de. .Artık kendini acaba şöyle yapsaydım, böyle olsaydı diyerek daha fazla üzmemeye çalış... Şu an önemli olan sensin, senin sağlığın... Kendine çok dikkat et önümüzdeki süreçte... Dilerim en kısa zamanda bebişin sağlıkla gelir

Allah'a havale ettim ama insanın elinde olmuyor işte üzülmemek.

Rabbim sizin bebişinize sağlık ve sıhhat versin. Kucağınıza sıkıntısız bir şekilde alırsınız inşallah.

Her şeyde bir hayır vardır demekten başka bir çaremiz kalmıyor maalesef böyle durumlarda. Şikayet etmen gereken hususları tabii ki atlama ama artık kendini bu kadar üzme canım. Nasılsa her şey hayatta olacağına varıyor, belki biraz kaderci bir yaklaşım ama biz bir şeyleri değiştiremiyoruz. Sadece geleceği ümitle bekliyoruz. Dilerim Allah en yakın zamanda yüzünü güldürür ve sana sağlıklı bir bebiş verir. Artık kendini üzme ve keşkeleri bırak canım bence, sonuçta senin canın da çok kıymetli ve ilerde bebişlerin olacak. Tekrar geçmiş olsun. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun. Allah daha kötü günler göstermesin.

Canım beni yazdıklarını okurken gerçekten çok üzüldüm Ama

evet hatırlıyorum canım senide tebrik ederim inşallah sağlıklı bir hamilelik olur benim 4+3 ken bhcg 1300 civarıydı sanırım ve vajinal usg ile kese görünmüştü

Çok teşekkür ederim. Benim 5+6 idi gittiğimde işte 500 çıktı. Sanırım bu hormonun salgılanması kişiden kişiye değişiyor. Önümüzdeki Cuma tekrar gideceğim, bakalım o zaman kese görünür inşallahh. :)))

Sevgiler,

çok geçmiş olsun canım yaşadıkların çok zor rabbim bi daha yaşatmasın yazdıklarını okurken için acıdı benimde düşük tehlikem var böyle korku dolu bekleyiş gerçekten çok zor ... üzülme ne olur herşeyin hayırlısı

cnmmmm cok cok gecmis olsun guzelim Rabbim yasatmasin bir daha cnm yaa iinsan bu kadar degersiz olur yaa
allahim yeniden nasip etsin ins saglicakla hayirlaaaa

çok sağol canım elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum şimdilik ilaç vermedi pazartesi tekrar kontrolüm var bakalım hayırlısı...

Kizlar. Mide eksimeniz yanmaniz varmi bende 2.3 gundur oluyo iyi gidiyodu ama bebek canlaninca belirtilerde kendini hissettiriyo. Uuuffffff ya kotuyum . Rahatim yerindeydi yine basladik hastalikli gunlere.

cnmmmm cok cok gecmis olsun guzelim Rabbim yasatmasin bir daha cnm yaa iinsan bu kadar degersiz olur yaa
allahim yeniden nasip etsin ins saglicakla hayirlaaaa

Hepinize çok teşekkür ederim. Şuan biraz daha iyiyim. Rabbim bizim için en hayırlısı olanı bilir, vardır bir bildiği elbet.
Akşam çok kötü kasık ağrılarım oldu, inanılmaz derecede bir ağrıydı. Sanki kasıklarım yerinden çıkacak gibi hissettim. Doktoru aradık normal mi diye,doktor da düşük yapanlarda olur ağrı kesici alsın dedi. Ağrım tam 2 saat sürdü, şüküriyiyim.Allah kimseye böyle birşeyi yaşatmasın.

Allah size ve bebişinize sağlık versin.

canım Allahım sabır versin..tekrar yaşatmasın inşallahh

seni çok iyi anlıyorum benimki biraz kaderci yaklaşım gibi gelebilir ama

allahın hikmetinden sual olunmaz...kendini neden niye,şöyle olsa böyle olsa diye boşa düşünüp üzme...
Allahım eğer nasip etseydi bi şekilde senle kalırdı bebeğin inan...
neler duyuyoruz..ne şartlarda bebekler dünya ya geliyor...
hayırlısı böyleymiş demekkiii...

ben 22+3 haftalık bebeğimi kaybettim...
4 ay önce allahın izniyle şimdi tekrar hamileyim...
çok üzüldüm..çok sorguladım şundanmı bundanmı,şöyle olsa yaşarmıydı falan diye ama hepsi boş canım..
sınav dünyası ..
Allahım daha büyük sınavlara tabi tutmasın inşallah...
bize düşen sabır göstermek...
ha şikayet konusunda haklısın gerekeni yap...
ama kendini fazla yıpratma ne olur...

Allahım snada tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah...

Evet canım hayırlısı böyleymiş diye kendimi teselli ediyorum.
İlk bebeğinizi kaybetmenize çok üzüldüm. İnşallah şimdiki bebeğinizi sağlıklı ve uzun ömürlü bir şekilde kucağınıza alırsınız.

söylencek herşeyi söylemiş arkadaşlar, imtihan dünyası... çok geçmiş olsun ne olur üzme artık kendini. ben de bugünkü dr.dan sonra çok kötüydüm ama herşey allahtan...
inşallah sizin için en hayırlı zamanda, sağlıklı, dünyalar tatlısı bebeklerinizi kucağınıza almanızı dilerim.
çok öpüyorum canım...

Canımmm benim yaa Allah yardımcın olsun çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum
Peki tekrar ultrasona girmedin mi?Kese bozulmuş mu hemen neden yolladılar seni?
Sadece betaya bakarak düştüğünü söyleyip gönderdiler mi?

Canım herşeyin bitti denildiği yerden yeni bir umut filizlenir.Sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak.Artık tevekkül etmek gerek.Allah yardımcın olsun.

Öyle yapıyorum canım başka çarem yok
Çok geçmiş olsun canım ne zor günler yaşıyoruz
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Benim bebeğimin de kalp atışı zaten yavaştı,belki de şu an yaşamıyo bilmiyorum.
En son çarşamba gitmiştim doktora.Doktor kalp atışı dursa bile pazartesiye kadar sana zarar vermez dedi.
adet gibi kanaman şiddetli ağrın olmazsa pzt gel dedi.
bugün kanamam çok arttı çook

Allahım hayırlısını verir elbet neylerse güzel eyler diyorum üzülmemeye çalışıyorum lilyumum

Kizlar. Mide eksimeniz yanmaniz varmi bende 2.3 gundur oluyo iyi gidiyodu ama bebek canlaninca belirtilerde kendini hissettiriyo. Uuuffffff ya kotuyum . Rahatim yerindeydi yine basladik hastalikli gunlere.

bende 7. haftaya girergirmez şikayetler başladı..
mide yanması ekşimesi var
ayrıca
canım hiçbişi yemek istemiyor bişler yeyincede midem öyle karışıyır çıkarmıyorum ama midem yediklerimi beğenmiyor çıkarmak için bekliyor yani...
allahım hayırlısıyla geçirsek şu bulantılı dönemi...

Canım ilk bebeğim değil 2. bebeğimdi 3 yaşında bi kızım var..
Allahım ona hayırlı uzun ömür versin inşallah....
ama ilk olsaydı çok daha zor olurdu eminim...
dualarımdasın canım allahım yar ve yardımcın olsun inşallah....
kendini çok yıpratmadan atlatırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…