Selamlar, bulantılarınız ne zaman başladı?
7. haftaya girer girmez
bugün 6+3buna şükür ne diyelim..
canım herkeste aynı olmuyor bu bualntı olayı..benim henüz bir bulantı şikayetim yok da, acaba hep böyle mi olacak yoksa henüz erken mi diye merak etmiştim :) şimdilik 5+2 yiz biz.
Canim biyerde okudumda mide yanmasina eksimesine soda elma muz bide ayran iyi geliyomus.denicem bakalim gerci gun icinde tuketiyorCanim yerde okudumda mide yanmasina eksimesine soda elma muz bide ayran iyi geliyomus.denicem bakalim gerci gun icinde tuketiyorum bunlari ama bende mide asitide var ilacmi yazdirsam acaba.bende 7. haftaya girergirmez şikayetler başladı..
mide yanması ekşimesi var
ayrıca
canım hiçbişi yemek istemiyor bişler yeyincede midem öyle karışıyır çıkarmıyorum ama midem yediklerimi beğenmiyor çıkarmak için bekliyor yani...
allahım hayırlısıyla geçirsek şu bulantılı dönemi...
Canim yerde okudumda mide yanmasina eksimesine soda elma muz bide ayran iyi geliyomus.denicem bakalim gerci gun icinde tuketiyorum bunlari ama bende mide asitide var ilacmi yazdirsam acaba.
Canım ilk bebeğim değil 2. bebeğimdi 3 yaşında bi kızım var..
Allahım ona hayırlı uzun ömür versin inşallah....
ama ilk olsaydı çok daha zor olurdu eminim...
dualarımdasın canım allahım yar ve yardımcın olsun inşallah....
kendini çok yıpratmadan atlatırsın inşallah.
canım herkeste aynı olmuyor bu bualntı olayı..
ama senin için biraz daha erken sanırım...
benim ilk hamileliğimde 12 haftada başlamıştı
canım herkeste aynı olmuyor bu bualntı olayı..
ama senin için biraz daha erken sanırım...
benim ilk hamileliğimde 12 haftada başlamıştı
Goguslerde hassasiyet agri sislik.yorgunlunluk akinti fazla olur bazen bulanti bas donmeside olabilir.kasiklarda agri batma. Genelde erken gebelikte bunlar yasanir.hamile olan arkadaslar adetiniz geçmeden önce belirtiniz var mıydı? varsa nelerdi göğüs hassasiyeti yasadınız mı? paylasırsanız sevinirim
canım sende mi öğretmensin? benimde aklıma gelmişti aynı soru, bi zararı olmaz diye düşünüyorum ama yine de tecrübeli annelerin fikrini, almakta fayda var.arkadaşlar yardım!!!
ben şimdiye kadar tatildeydim.yarın işe başlıyorum ama evde olunca hiç aklıma gelmemişti.makyaj yapıyomusunuz arkadaşlar.zararı olur mu acaba.yani sonuçta kimyasal ama en azından nemlendiricimi sürmezsem nası dışarı çıkıcam ben? cildim kuru .kabuk kabuk oluyo yüzüm krem sürmezsem.
canım seni merak edyordum bende ne yaptı acaba diye kanamanın artmasına üzüldüm canım vardır bunda da bir hayır demekten başka birşey gelmiyor elden ama dr kesin konuşana kadar umudunu sakın yitirme hakkımızda hayırlısı olur inşallahCanımmm benim yaa Allah yardımcın olsun çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum
Peki tekrar ultrasona girmedin mi?Kese bozulmuş mu hemen neden yolladılar seni?
Sadece betaya bakarak düştüğünü söyleyip gönderdiler mi?
Öyle yapıyorum canım başka çarem yok
Çok geçmiş olsun canım ne zor günler yaşıyoruz
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Benim bebeğimin de kalp atışı zaten yavaştı,belki de şu an yaşamıyo bilmiyorum.
En son çarşamba gitmiştim doktora.Doktor kalp atışı dursa bile pazartesiye kadar sana zarar vermez dedi.
adet gibi kanaman şiddetli ağrın olmazsa pzt gel dedi.
bugün kanamam çok arttı çook
Allahım hayırlısını verir elbet neylerse güzel eyler diyorum üzülmemeye çalışıyorum lilyumum
7. haftaya girer girmez
bugün 6+3buna şükür ne diyelim..
cevap veren arkadaşlar çok teşekkür ediyorum.
dün başka doktorada gittim oda baktı ama üstten bu sefer aynı şekilde sadece keseyi görebildi.kese 18mm
ultrasonda gebelik haftası 6+2yazıyor.
normalde dün 7+4tüm ama ne kalp atışı ne de embriyo.
boş gebelik değil çünkü yolk sac var.fakat bebek nerede belli değil.
15gün süre verdi bu süre içinde oluşabilir ama düşük bi ihtimal dedi
bu süre içinde kanamayla atabilirsin yada 15gün sonra kürtaj dedi.
çok üzüldüm ben 2 yıl sonra hamile kalabilmiştim
çok güzel bi rüyaydı ama bitti sanırım.
herşeyin hayırlısı olsun inşallah sizler bebişlerinize sağlıcakla kavuşursunuz.
söylencek herşeyi söylemiş arkadaşlar, imtihan dünyası... çok geçmiş olsun ne olur üzme artık kendini. ben de bugünkü dr.dan sonra çok kötüydüm ama herşey allahtan...
inşallah sizin için en hayırlı zamanda, sağlıklı, dünyalar tatlısı bebeklerinizi kucağınıza almanızı dilerim.
çok öpüyorum canım...
Canımmm benim yaa Allah yardımcın olsun çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum
Peki tekrar ultrasona girmedin mi?Kese bozulmuş mu hemen neden yolladılar seni?
Sadece betaya bakarak düştüğünü söyleyip gönderdiler mi?
Öyle yapıyorum canım başka çarem yok
Çok geçmiş olsun canım ne zor günler yaşıyoruz
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Benim bebeğimin de kalp atışı zaten yavaştı,belki de şu an yaşamıyo bilmiyorum.
En son çarşamba gitmiştim doktora.Doktor kalp atışı dursa bile pazartesiye kadar sana zarar vermez dedi.
adet gibi kanaman şiddetli ağrın olmazsa pzt gel dedi.
bugün kanamam çok arttı çook
Allahım hayırlısını verir elbet neylerse güzel eyler diyorum üzülmemeye çalışıyorum lilyumum
Arkadaşlar ben tekrar gebe kalmak istiyorum. Düşük yaptım, sizce ne kadar ara vermeliyim?
Vücut ne kadar zamanda kendini toparlar?
canım sende mi öğretmensin? benimde aklıma gelmişti aynı soru, bi zararı olmaz diye düşünüyorum ama yine de tecrübeli annelerin fikrini, almakta fayda var.
Doktor eşime 2 aydan sonra tekrar gebe kalmasında sakınca yok demiş, ama çevremdekiler 6 ay dinlen diyor. Gerçi benim gebeliğim çok yeniydi kese oluşmamıştı. Bir kere anne olmak hissini yaşadığım için tekrar istiyorum. İnşallah Rabbim sağlıklı gebelik nasip eder ve sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder.canım bunun en doğru cevabını dr.un verecektir, kimisi 2 kimisi 4 ay ara veriyor benim bildiğim. kişinin kaç haftalık düşük yaptığına belki gebelik durumuna, psikolojisine göre de değişebilir, herkesin bir olmayabilir yani...
inşallah sizin için en hayırlı zamanda tekrar gebe kalır sağlıkla kucağına alırsın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?