Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

benim henüz bir bulantı şikayetim yok da, acaba hep böyle mi olacak yoksa henüz erken mi diye merak etmiştim :) şimdilik 5+2 yiz biz.
canım herkeste aynı olmuyor bu bualntı olayı..
ama senin için biraz daha erken sanırım...

benim ilk hamileliğimde 12 haftada başlamıştı

Canim biyerde okudumda mide yanmasina eksimesine soda elma muz bide ayran iyi geliyomus.denicem bakalim gerci gun icinde tuketiyorCanim yerde okudumda mide yanmasina eksimesine soda elma muz bide ayran iyi geliyomus.denicem bakalim gerci gun icinde tuketiyorum bunlari ama bende mide asitide var ilacmi yazdirsam acaba.
um bunlari ama bende mide asitide var ilacmi yazdirsam acaba.

evet canm ben de erkendir sanırım diye tahmin etmiştim :) her şey için erken, ilk gebelik olduğu için fazla heyecan var, stres de öyle :) zaman geçmez gibi geliyor şimdi, kalp atışları, cinsiyeti fln derken gün sayıyoruz. ama eminim kucagıma aldıgımda da ne çabuk geçti diyecegim :)

Ben ikinci kere doktora gittigimde 6 haftaliktim hafif hafif bulandim vardi. Doktor bulantin varmi dedi bende hafif var dedim ozaman yat bakalim dedi kalp atisi baslamistir ozaman dedi.yani bebek canlandigi zaman belirtlerde fafiften kendini gostermeye basliyo . Yani olmasi askinda iyi bisey saglikli bi bebek acisindan.bulantisi olmayanda oluyo tabi sansli gruplar

hamile olan arkadaslar adetiniz geçmeden önce belirtiniz var mıydı? varsa nelerdi göğüs hassasiyeti yasadınız mı? paylasırsanız sevinirim

hamile olan arkadaslar adetiniz geçmeden önce belirtiniz var mıydı? varsa nelerdi göğüs hassasiyeti yasadınız mı? paylasırsanız sevinirim
Goguslerde hassasiyet agri sislik.yorgunlunluk akinti fazla olur bazen bulanti bas donmeside olabilir.kasiklarda agri batma. Genelde erken gebelikte bunlar yasanir.

arkadaşlar yardım!!!
ben şimdiye kadar tatildeydim.yarın işe başlıyorum ama evde olunca hiç aklıma gelmemişti.makyaj yapıyomusunuz arkadaşlar.zararı olur mu acaba.yani sonuçta kimyasal ama en azından nemlendiricimi sürmezsem nası dışarı çıkıcam ben? cildim kuru .kabuk kabuk oluyo yüzüm krem sürmezsem.

canım sende mi öğretmensin? benimde aklıma gelmişti aynı soru, bi zararı olmaz diye düşünüyorum ama yine de tecrübeli annelerin fikrini, almakta fayda var.

canım seni merak edyordum bende ne yaptı acaba diye kanamanın artmasına üzüldüm canım vardır bunda da bir hayır demekten başka birşey gelmiyor elden ama dr kesin konuşana kadar umudunu sakın yitirme hakkımızda hayırlısı olur inşallah
bende de sürekli karnımın altında kasıklarımda ağrı var dün gece uyuyamadım bukadarıda normalmi bilmiyorum artık dr a soruyorum kanama olursa gel diyor çok şükür kanamam yok ağzımın tadıda berbat ötesi bazen midem çok kötü oluyor zaten sürekli yatıyorum hasta gibiyim hiç farkım yok kendimi hamile hissedemiyorum ondan ziyade hastaymışım gibi geliyor bana ruh halimde berbat hale geldi hastalık psikolojisinden ne yapacağım bilmiyorum

cevap veren arkadaşlar çok teşekkür ediyorum.
dün başka doktorada gittim oda baktı ama üstten bu sefer aynı şekilde sadece keseyi görebildi.kese 18mm
ultrasonda gebelik haftası 6+2yazıyor.
normalde dün 7+4tüm ama ne kalp atışı ne de embriyo.
boş gebelik değil çünkü yolk sac var.fakat bebek nerede belli değil.
15gün süre verdi bu süre içinde oluşabilir ama düşük bi ihtimal dedi
bu süre içinde kanamayla atabilirsin yada 15gün sonra kürtaj dedi.
çok üzüldüm ben 2 yıl sonra hamile kalabilmiştim
çok güzel bi rüyaydı ama bitti sanırım.
herşeyin hayırlısı olsun inşallah sizler bebişlerinize sağlıcakla kavuşursunuz.

ah ah 3 ay önce aynı derdi bende yaşadım.malesef düşükle sonuçlandı tatlım.15 gün bekleyelim dendi.12. günde kanama başladı 14.günde düşük yaptım tam olarak.ALLAH kimseye yaşatmasın.ama olursa sendede benim gibi sakın üzülme.bu olaydan sonra hamile kalma ihtimali 2 kat artıyor.şimdi yine hamileyim.ALLAH sağlıksız embriyo seni yormasın diye dengeyi koymuş.zaten beklesende yaşamayacak bir gebelik olacaktır.İNŞALLAH sende benim gibi olmazsın canım.bekle sabırla...Dualarım seninle..
:26:

Yavaş yavaş alışıyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum. Yaradan Rabbim güç versin.

Kese oluşmamıştı henüz, değerlerim 500'dü. Evet canım sadece beta'ya bakarak beni taburcu ettiler. Yarın tekrar beta vereceğim doktor istedi. Neden istediğini ben de anlamadım.:26:

Sizin ve bebeğiniz için dua edeceğim. Rabbim yardımcınız olsun.

Arkadaşlar ben tekrar gebe kalmak istiyorum. Düşük yaptım, sizce ne kadar ara vermeliyim?
Vücut ne kadar zamanda kendini toparlar?

Arkadaşlar ben tekrar gebe kalmak istiyorum. Düşük yaptım, sizce ne kadar ara vermeliyim?
Vücut ne kadar zamanda kendini toparlar?

canım bunun en doğru cevabını dr.un verecektir, kimisi 2 kimisi 4 ay ara veriyor benim bildiğim. kişinin kaç haftalık düşük yaptığına belki gebelik durumuna, psikolojisine göre de değişebilir, herkesin bir olmayabilir yani...
inşallah sizin için en hayırlı zamanda tekrar gebe kalır sağlıkla kucağına alırsın canım...

canım sende mi öğretmensin? benimde aklıma gelmişti aynı soru, bi zararı olmaz diye düşünüyorum ama yine de tecrübeli annelerin fikrini, almakta fayda var.

evet ben de öğretmenim.valla hiç okula gidesim yok iki ay tatilden sonra.bi de bu sene hiç okula odaklanamadım.aklım hamileliğimde.neyse kuzucuklarımızı görünce yoluna girer inşallah her şey.
eee niye kimse cevap yazmıyo. napcas bu makyaj işini????

Doktor eşime 2 aydan sonra tekrar gebe kalmasında sakınca yok demiş, ama çevremdekiler 6 ay dinlen diyor. Gerçi benim gebeliğim çok yeniydi kese oluşmamıştı. Bir kere anne olmak hissini yaşadığım için tekrar istiyorum. İnşallah Rabbim sağlıklı gebelik nasip eder ve sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…