Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

tam ağustos değil ama temmuz 28 de hamile kalmışım bende size katılayım şuan bebeğim 6. hafta içerisinde İnşallah hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.

folik asit kullanan var mı? dr bana verdi ama başladım çevremde hiç bir hamile bayan kullanmamış ..

Bende sabahları midem bulanıyor ama affedersiniz kusma yok. canım bişey istemiyor ama zorluyorum kendimi acayippp midem yanıyor gavisgon içiyorum mide yanması içi .. çalıştığım için çook beslenmeme dikkat edemiyorum ama yanımda hergün bir havuç birde elma götürüyorum onları iş yerinde yiyiyorum.

Sİzler neler yapıyorsunuz ?

canım sen doktorunu dinle boşver etraftakileri... Herkes uzman kesiliyor böyle durumlarda... dilerim tez zamanda sağlıcakla bebişine kavuşursun

canım ben folic plus kullanıyorum günde 3 tane... Yanma ve kusamama durumları bende de var maalesef ... Banada gaviscon verdi doktorum ama çok mecbur kalmadıkça kullanmamaya çalışıyorum Ama bir zararı yokmuş ilacı aldığım eczacı da hamileydi kafama dikiyorum resmen şurubu yoksa dayanamıyorum dedi

Hoş geldin aramıza Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder inşallah...

Canım doktorumda bana Folbiol verdi gunde bıtane kullanıyorum.. Sağlıkocagındakı doktoruma ve ebeye de sordum bunu 3ay boyunca kullancaksın sonra değiştiricez bu ilacı dedi,yani herhalde kullanması gerekır herkesn bılemıyorum.. Bebebğini sağsağlim kucagına alırsın ınsallah canım :)

hamile olan arkadaslar adetiniz geçmeden önce belirtiniz var mıydı? varsa nelerdi göğüs hassasiyeti yasadınız mı? paylasırsanız sevinirim

canım merhaba biraz geç oldu ama yeni okudum sorunu hemen cevap vereyim. ben 5+3 haftalık hamileyim fakat göğüs hassasiyetim adet geciktikten sonra başladı öncesinde hiç bir belirti yaşamadım göğsüme dair. zaten normalde adet öncesi de ağrımazdı belki onla alakalıdır. ama şimdi oldukça büyüdü eskiye nazaran ama hala büyük ağrılarım yok çük şükür. benim en büyük belirtim kasıklarımda ağrıydı üşütmüş gibi sürekli ağrıyordu adetten 10 gün öncesine kadar. bir de idrar yollarımda enfeksiyon oldu.

ben 7 aydır gebelik düşündüm ve son 2 ay vazgeçmiştim. 3 ay kadar folikasit kullandım ve 2 aydır kullanmıyordum hamile kalınca da doktoru arayıp sordum folik asit hamile kaldıktan sonra işe yaramaz dedi. doktorum yaşadığım lde oldukça meşhu ve alanında iyi bir doktordur. ben de oldukça güveniyorum. allah boşa çıkarmasın. folik asiti hamile kalmadan kullanmalısın dedi. o nedenle de elvit verdi günde bir tane onu içiyorum onda her türlü ihtiyacımız mevcut folik asitte..

merhaba anniş adayları Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin(amin) benim cuma günü kanamam oldu hemen acile gittik ve düşük yaptım sandım ama değilmiş risk var dedi dr ve bi gece yatırdılar sonra evde hep yatacakmışım geldik yatıyoruz işte sürekli cumartesi yolk keseside göründü ama dr dediki kese şekli bana pek normal gelmedi korktum kaldım Rabbim hayırlısını versin

Kızlar mrb konunuzla alakasız ama bişey sormak istiyorum sitede konu nasıl acılıyor acaba?Yardımcı olursanız çok sevınirim

minikkelebek hamilelik imzasını kaldırmış sanırım sonuç kötü

bende çok korkuyorum cuma olsaydı bir bebeğimin kalp atışını görseydimde rahatlasaydım

bende temmuz 31 son adetim daha çok yeniyyim sanırım ağustosa dahilim bende :))) bendaha bugün trt1de izledim yeni folik asit kullanılmalı dedi uzman dr gebeliğin ilerleyişine göre ilaç takviye veya eksiltme yapılıyormuş sen doktorunun sözUnden çıkma.... BAYANLAR BİRDE BENDEN SÖYLEMESİ MAYDONOZ YEMEYİN DÜŞÜK YAPIYOR... NEENİDE MAYDONOZ RAHİMİ TEMİZLEDİĞİ İÇİN TOKSİNLERDEN ARINDIRDIĞI İÇİN ZARARLIYMIŞŞ.. KANSIZLIĞI OLNLARDA BROKOLİ YESİN SÜER KAN YAPIYORRR

minikkelebek hamilelik imzasını kaldırmış sanırım sonuç kötü

canım ya öyle mi acaba hakikaten cevap da yazmıyor ben de üzüldüm bak şimdi(((

bende çok korkuyorum cuma olsaydı bir bebeğimin kalp atışını görseydimde rahatlasaydım

duyarsın canım hiç korkma ben de 12 gün sonra duyucam zaman nasıl geçecek bilmem:))

Bugün size güzel haberler vermeyi çok istedim ama üzgünüm kızlar.
Ben artık melek annesiyim..

Zaten bunu dünden beri ciddi olarak hissettim.Kanamam çok arttı.Ama meleğim annesine ağrı çektirmedi.

Bebeğim sabah doktora gittiğimizde artık yoktu.Ultrason görüntüsünde uzunca beyaz bi çizgi vardı sadece.
Doktorum çizgiyi gösterdi.Bak burdan gitmiş görüyormusun ve hiçbirşey kalmamış bir parça dahi yok bu nadir gördüğümüz bişeydir dedi.Düşük yapmışsın ama kürtaj yapmicam,rahim tertemiz kalmış,çok ilginç dedi.

Bebeğim anneciğine kıyamadı giderken

Şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum,daha iyiyim daha da iyi olucam.
Allah sabrını verir elbet.
Perşembe işe başlamak istedim.Sadece 3 gün rapor aldım doktorumdan.
Bugün biraz dinlenip kendimi yarın sokaklara atıcam biraz hava alıp yalnız kalmak istiyorum.
Allah hayırlı zamanda sağlıklı hamilelik ve evlatlar nasip etsin hepimize.
3 haftadır canımdan can gitti biliyorsunuz.Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın.
Yine görüşürüz canlarım öpüyorum hepinizi.
Kendinize ve yeğenlerime iyi bakın

minikkelebek seni o kadar iyi anlıyorumki anlatamam(( bende 2 gün önce düşük yaptım ve içerde parça kalmıştır dedi doktor kürtaja aldı. 1 haftadır sanki adet olur gibi kan gördüm, kan pıhtısı şeklinde parçalar attım..Hayatımın en zor günlerini geçirdim. Rabbim yardımcın olsun lütfen içini ferah tut. ben o kadar çok ağladımki kendimi bitirdim artık. bebeklerimiz bizi bıraktı bu acı anlatılmaz bir acı( ama Allahım o kadar büyük ki bize ve bizim durumumuzda olanlara en hayırlı tez zamanda sağlıklı bebekler vericektir inşallah.

Dualarım sizinleydi. Sizi çok iyi anlıyorum ben de çarşamba günü düşük yapmıştım. Gözlerim dolu dolu oldu.
Allah büyük, vardır elbet bir bildiği. Ne desek boş, ama kendimizi yıpratmayalım ki gelecekte olan bebişimiz daha sağlıklı olsun.Anne baba olarak iyi olalımki bebişlerimiz de iyi olsun.

Dualarım sizinleydi. Sizi çok iyi anlıyorum ben de çarşamba günü düşük yapmıştım. Gözlerim dolu dolu oldu.
Allah büyük, vardır elbet bir bildiği. Ne desek boş, ama kendimizi yıpratmayalım ki gelecekte olan bebişimiz daha sağlıklı olsun.Anne baba olarak iyi olalımki bebişlerimiz de iyi olsun.

Canım benim çok geçmiş olsun,Allah sabır versin sana da tatlım.Arkadaşımla konuştum da doktordan çıkınca,onun da ilk bebeği düşük oldu.Dedi ki şimdi bizim meleklerimiz orda beraber oynuyolardır belki
Nasıl gitti anlamadım beyazinci.En son düşen parçalardan sonra kalbi atıyodu.
Demek ki farketmeden aktı gitti bebeğim.Kum tanesi kadar parçalar görmüştüm bikaç gün önce ama onlar değildir dedim,bilmiyorum nasıl oldu.
Ağlamamaya çalışıyorum,telefonlar geldikçe gözümden yaşlar dökülüyo ama.Hayırlısı böyleymiş canım benim.
Annem de diyo ki düşenin kordonu karnındadır,hemen olur.Hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz inşallah.
Psikolojimi toparlayıp 2-3 ay sonra tekrar düşünebilirim belki.
Sağlıktan önemli birşey yokmuş şu hayatta.En zor günlerimi geçirdim.

canım benim ne denir bilmiyorum o kadar çok dua etti ki burdaki herkes senin için demek ki dualarımız kolay atlatmana yardmcı oldu bu düşüğü... üzülme canım elbet yine anne olacaksın hem de çok kısa sürede.. bebeğin seni bıraktı ama sen hala anne adayısın unutma yeni bebişlerin için bir an evvel geçmişe sünger çek canım ve bir müddet bence forumlardan uzak dur bol bol gez eğlen hatta keşke tatile gitsen. biliyorum nereye gidersen git bu olay da seninle gelecek ama henüz çok yeniydi ve mutlaka bu acını dindirecek bir mutluluğun olacak.. Allah yardımcınız olsun canım sana ve eşine çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…