Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

Sağol çiğdemcim,Allah hayırlısı olsa verirdi zaten değil mi?Ben de kendimi böyle teselli ediyorum.
Çok alışmıştım hem de hayallerim vardı bi yandan,ama cennette beklicek o beni.
Ben de artık bi anneyim

çiğdem sanada çok geçmiş olsun. acımız ortak ama Rabbim daha büyük acılar göstermesin.

minikkelebek aklım sende lütfen olumlu yönden düşünmeye çalış. bende arkadaşlarımın desteğiyle mantıklı düşünmeye çalışıyorum.

doktorum bana 2 gün önce düşük yaptığımı söylediğinde o an hayat durdu sanki. benim ağladığımı görünce kızmaya başladı ve siz
burda neler olduğunu bilmiyorsunuz dedi. geçen gün bir kadının doğum yaptığını, ikizleri olduğunu ve birinin kör, birininde down sendromu olduğunu söyledi.böyle olsa dahamı iyi deyince doktorun yüzüne bakamadım. bizim acımız doktorlara göre en basiti, en normali. tamam belki onlarda haklıdır. nelerle karşılaşıyolardır hastahanelerde..ama bizde ilk kez annelik duygusunu tattık, çok kısa sürdü bu güzel duygu.. ama dua etmekten başka çaremiz yok..Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah..

Çok sağol canım hepinizden allah razı olsun ne kadar dua ettiniz ne kadar beklediniz güzel haberlerimi biliyorum.
Dediğin gibi dualar sayesinde ayaktayız,zaten allah kuluna kaldıramayacağı derdi vermiyor.Yoksa şu an nasıl dayanırım.
Belki istanbuldan uzaklaşamam pek ama hafta sonu eşimle vakit geçirmek istiyorum.
Çarşamba günü evden çıkıp tek başıma gezinicem şöyle bi.
Yalnız kalmak iyi gelir heralde.Kaç gündür aynı şeyleri eve gelen farklı insanlardan duymak da yıprattı beni.
Onlara hak veriyorum tabi teselli ediyorlar akıl veriyorlar yat kalkma hayırlısı vs vs ama benim için zor bi durum işte.
Meleğime bi kardeş istiyorum kendimi toparlayınca

Evet canım inan daha zor durumlar da var.
Geçen gün teyzem geldi.Onun ilk bebeği Türkiye'de ilk defa görülen bi hastalıktan öldü.Cilt kanseri gibi bişeydi.
Teyzem anlattığında nasıl dualar ettim anlatamam.
Diyoki ben doğum yaptığında herkes bebeğini öpüp koklarken benimki odaya gelmedi.
Hemşire sizinki küvözde deyip 2 gün oyalamış,en azından yüzünü göreyim kötü bişey mi oldu demiş.
O sırada annemler bebeği hastane hastane gezdiriyolardı.
Bebek 2 aylıktı teyzemin ellerinden kayıp gittiğinde.Masmavi gözlü sarışın bi oğlandı.
Konuştuk ben hem ağladım hem dua ettim.Allahım nolur beni böyle acılarla karşılaştırma diye

canım beniiim Rabbim sabırlar versin sana inşallah...

yaşasınnn... sonunda bebişim göründü.

sandığımızdan daha küçük olduğu için görünmemiş normal ultrasonda görünmdi fakat vajinal ultrosonda göründü... 4+3 haftalıkmış Allahım şükürler olsun inşallah şu 3 ayıda kazasız belasız atlatırım düşük tehlikesi olduğu için bu sefer ilaç verdi herşey yolunda gözüküyor . Allah herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsn:))

Perimm sağol canımm amin

sen yine hamile olarak aramızda olacaksın bunu sakın unutma seninle herşeyimiz aynı başladı sen benden önce ama adete aynı vakitler kala öğrendik hamileliğimizi ikimizinde kahverengi akıntıları kanamaları oldu inan bende çok korkuyorum minikkelebeğim ağrılarım çok fazla 6. haftada ne bebeğimi ne kalp atışını gördüm dr rahmin geriye dönük ondandır dedi ama beni rahatlatmak için söylediğinden şüpheliyim ağrılarımda kesilmiyor çok korkuyorum

Cok tskler cnm hosbulduk :) aklınıza takılan herseyi bana sorabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :) sevgiler

canım benim Allah sabrını verir inşallah. evet sen artık bir melek annesisin. bir kaç ay sonra kendini dinlendirip tekrar hamile kalabilirsin. bu tecrübe sayesinde hamile kalabiliyor olduğunu öğrendin. bu da güzel bişey.
Allah muhakkak hakkımızda hayırlı olanı verecektir. üzme kendini

kızlar çok şükür ben de batımdan bir gün önce bugün çift çizgiyi gördüm hem de koyu bir şekilde bu akşam acile gitsem kanda bakarlar mı o zaman için daha çok rahatlıyacakk

sanırım ben o şanslı grupta değilim canım...valla hamileleikte hiç midem bulanmadı diyenlere şaşırıyorum ben:18:
ewet kalp atışı bulantıyla bağlantılı bende biliyorum..sırf bu yüzden kendimi iyi hissediyorum...

Kızlar merhaba, ben de 5+3 teyim hala mide bulantısı yok.
senin içinde erken canım
belkide sende de olmaz...sanslı gruba girersin

ilir ama bencede 2 ay yater gibi..çok erkek nir kayıp seninki..
daha çncede yazmıştım 22+3 te kaybettim bebeğimi..hem normal doğum yağtım ardından kürtaj oldum....
doktorum 3 ay yeterli dedi..senin kine göre daha ileri haftalardaydım...
bak allahın izniyle hamileyim şimdi...
doktorum vücut kendini 1 ayda toparlar önemli olan sennin kendini toparlayıp hazır hissetmen demişti
canım doktorun b

Allahım yar ve yardımcın olsun..
inşallah en kısa zamnda allahım sağlıklı bir gebelikle kucağına alabileceğin bir bebek nasip eder canım...
Allahım tekrar yaşatmasın inşallah

Canım ne denir bilemiyorum Burada seninle birlikte sevindik seninle birlikte üzüldük... Şimdi hayırlısı böyleymiş demekten ötesi gelmiyor elimden... Dilerim en kısa zamanda Rabbim hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasip eder canım... Sana da eşine de çok büyük geçmiş olsun... Sevgiler....

kızlar çok şükür ben de batımdan bir gün önce bugün çift çizgiyi gördüm hem de koyu bir şekilde bu akşam acile gitsem kanda bakarlar mı o zaman için daha çok rahatlıyacakk

Cnm seni rüya topiğinde görmüştüm. bende biraz önce silik çizgi gördüm. ama benim adetime daha 4 gün var. umarım bebeklerimiz bizimledir.

senin adına çok üzüldüm canım inşallah sağlığına en kısa sürede kavuşup sağlıklı bi hamilelik geçirirsin...

Buarada yeni hamişlere de hayırlı olsun...

arkadaşlar bende ağustos ayı hamilelerindenim 3. haftamdayım bugün öğrendim net olarak. Yalnız birşey sormak istiyorum bnm gibi 3 haftalık ollanlar için beta hcg yüksek dediler: 1091 çıktı bnm normalde 5-6 haftalıkta bu çıkar dendi değeri böyle çıkan var mı aranızda arkadaşlar?

hayırlı olsun...
değerin baya yüksek çıkmış. ikiz ihtimali var :)

canım naptın makyaj olayını? ben bugün gidemedim okula raporluyum 5gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…