Dualarım sizinleydi. Sizi çok iyi anlıyorum ben de çarşamba günü düşük yapmıştım. Gözlerim dolu dolu oldu.
Allah büyük, vardır elbet bir bildiği. Ne desek boş, ama kendimizi yıpratmayalım ki gelecekte olan bebişimiz daha sağlıklı olsun.Anne baba olarak iyi olalımki bebişlerimiz de iyi olsun.
canım benim ne denir bilmiyorum o kadar çok dua etti ki burdaki herkes senin için demek ki dualarımız kolay atlatmana yardmcı oldu bu düşüğü... üzülme canım elbet yine anne olacaksın hem de çok kısa sürede.. bebeğin seni bıraktı ama sen hala anne adayısın unutma yeni bebişlerin için bir an evvel geçmişe sünger çek canım ve bir müddet bence forumlardan uzak dur bol bol gez eğlen hatta keşke tatile gitsen. biliyorum nereye gidersen git bu olay da seninle gelecek ama henüz çok yeniydi ve mutlaka bu acını dindirecek bir mutluluğun olacak.. Allah yardımcınız olsun canım sana ve eşine çok geçmiş olsun...
çiğdem sanada çok geçmiş olsun. acımız ortak ama Rabbim daha büyük acılar göstermesin.
minikkelebek aklım sende lütfen olumlu yönden düşünmeye çalış. bende arkadaşlarımın desteğiyle mantıklı düşünmeye çalışıyorum.
doktorum bana 2 gün önce düşük yaptığımı söylediğinde o an hayat durdu sanki. benim ağladığımı görünce kızmaya başladı ve siz
burda neler olduğunu bilmiyorsunuz dedi. geçen gün bir kadının doğum yaptığını, ikizleri olduğunu ve birinin kör, birininde down sendromu olduğunu söyledi.böyle olsa dahamı iyi deyince doktorun yüzüne bakamadım. bizim acımız doktorlara göre en basiti, en normali. tamam belki onlarda haklıdır. nelerle karşılaşıyolardır hastahanelerde..ama bizde ilk kez annelik duygusunu tattık, çok kısa sürdü bu güzel duygu.. ama dua etmekten başka çaremiz yok..Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah..
canım beniiim Rabbim sabırlar versin sana inşallah...
Perimm sağol canımm amin
Hoşbulduk cnm tsk ederim, inşallah hepimiz rahat bir hamilelik geçirir ve cok saglikli bebisler dünyaya getiririz :)aramıza hoşgeldin canım
hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almanı dilerim...
canım hoş geldin aramıza Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah
Burda genelde ilk bebişi olacak anne adayları var o yüzden sana soracak çooook sorumuz olacak
Şimdiden teşekkür ederiz sana
Ben ikinci kere doktora gittigimde 6 haftaliktim hafif hafif bulandim vardi. Doktor bulantin varmi dedi bende hafif var dedim ozaman yat bakalim dedi kalp atisi baslamistir ozaman dedi.yani bebek canlandigi zaman belirtlerde fafiften kendini gostermeye basliyo . Yani olmasi askinda iyi bisey saglikli bi bebek acisindan.bulantisi olmayanda oluyo tabi sansli gruplar
senin içinde erken canım
Kızlar merhaba, ben de 5+3 teyim hala mide bulantısı yok.
ilir ama bencede 2 ay yater gibi..çok erkek nir kayıp seninki..Doktor eşime 2 aydan sonra tekrar gebe kalmasında sakınca yok demiş, ama çevremdekiler 6 ay dinlen diyor. Gerçi benim gebeliğim çok yeniydi kese oluşmamıştı. Bir kere anne olmak hissini yaşadığım için tekrar istiyorum. İnşallah Rabbim sağlıklı gebelik nasip eder ve sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder.
Bugün size güzel haberler vermeyi çok istedim ama üzgünüm kızlar.
Ben artık melek annesiyim..
Zaten bunu dünden beri ciddi olarak hissettim.Kanamam çok arttı.Ama meleğim annesine ağrı çektirmedi.
Bebeğim sabah doktora gittiğimizde artık yoktu.Ultrason görüntüsünde uzunca beyaz bi çizgi vardı sadece.
Doktorum çizgiyi gösterdi.Bak burdan gitmiş görüyormusun ve hiçbirşey kalmamış bir parça dahi yok bu nadir gördüğümüz bişeydir dedi.Düşük yapmışsın ama kürtaj yapmicam,rahim tertemiz kalmış,çok ilginç dedi.
Bebeğim anneciğine kıyamadı giderken
Şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum,daha iyiyim daha da iyi olucam.
Allah sabrını verir elbet.
Perşembe işe başlamak istedim.Sadece 3 gün rapor aldım doktorumdan.
Bugün biraz dinlenip kendimi yarın sokaklara atıcam biraz hava alıp yalnız kalmak istiyorum.
Allah hayırlı zamanda sağlıklı hamilelik ve evlatlar nasip etsin hepimize.
3 haftadır canımdan can gitti biliyorsunuz.Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın.
Yine görüşürüz canlarım öpüyorum hepinizi.
Kendinize ve yeğenlerime iyi bakın
kızlar çok şükür ben de batımdan bir gün önce bugün çift çizgiyi gördüm hem de koyu bir şekilde bu akşam acile gitsem kanda bakarlar mı o zaman için daha çok rahatlıyacakk
Bugün size güzel haberler vermeyi çok istedim ama üzgünüm kızlar.
Ben artık melek annesiyim..
Zaten bunu dünden beri ciddi olarak hissettim.Kanamam çok arttı.Ama meleğim annesine ağrı çektirmedi.
Bebeğim sabah doktora gittiğimizde artık yoktu.Ultrason görüntüsünde uzunca beyaz bi çizgi vardı sadece.
Doktorum çizgiyi gösterdi.Bak burdan gitmiş görüyormusun ve hiçbirşey kalmamış bir parça dahi yok bu nadir gördüğümüz bişeydir dedi.Düşük yapmışsın ama kürtaj yapmicam,rahim tertemiz kalmış,çok ilginç dedi.
Bebeğim anneciğine kıyamadı giderken
Şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum,daha iyiyim daha da iyi olucam.
Allah sabrını verir elbet.
Perşembe işe başlamak istedim.Sadece 3 gün rapor aldım doktorumdan.
Bugün biraz dinlenip kendimi yarın sokaklara atıcam biraz hava alıp yalnız kalmak istiyorum.
Allah hayırlı zamanda sağlıklı hamilelik ve evlatlar nasip etsin hepimize.
3 haftadır canımdan can gitti biliyorsunuz.Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın.
Yine görüşürüz canlarım öpüyorum hepinizi.
Kendinize ve yeğenlerime iyi bakın
arkadaşlar bende ağustos ayı hamilelerindenim 3. haftamdayım bugün öğrendim net olarak. Yalnız birşey sormak istiyorum bnm gibi 3 haftalık ollanlar için beta hcg yüksek dediler: 1091 çıktı bnm normalde 5-6 haftalıkta bu çıkar dendi değeri böyle çıkan var mı aranızda arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?