Slm hayırlı olsun.benimde aynı benim 450 falan çıktı doktor normal dedi bu hafta Perşembe gunü tekrar bakacaklar bakalım yüksek çıkması iyi diye biliyorum ama acemilik iste öğrencez yavaş yavaş ins.arkadaşlar bende ağustos ayı hamilelerindenim 3. haftamdayım bugün öğrendim net olarak. Yalnız birşey sormak istiyorum bnm gibi 3 haftalık ollanlar için beta hcg yüksek dediler: 1091 çıktı bnm normalde 5-6 haftalıkta bu çıkar dendi değeri böyle çıkan var mı aranızda arkadaşlar?
Çok sağol canım hepinizden allah razı olsun ne kadar dua ettiniz ne kadar beklediniz güzel haberlerimi biliyorum.
Dediğin gibi dualar sayesinde ayaktayız,zaten allah kuluna kaldıramayacağı derdi vermiyor.Yoksa şu an nasıl dayanırım.
Belki istanbuldan uzaklaşamam pek ama hafta sonu eşimle vakit geçirmek istiyorum.
Çarşamba günü evden çıkıp tek başıma gezinicem şöyle bi.
Yalnız kalmak iyi gelir heralde.Kaç gündür aynı şeyleri eve gelen farklı insanlardan duymak da yıprattı beni.
Onlara hak veriyorum tabi teselli ediyorlar akıl veriyorlar yat kalkma hayırlısı vs vs ama benim için zor bi durum işte.
Meleğime bi kardeş istiyorum kendimi toparlayınca
Bugün size güzel haberler vermeyi çok istedim ama üzgünüm kızlar.
Ben artık melek annesiyim..
Zaten bunu dünden beri ciddi olarak hissettim.Kanamam çok arttı.Ama meleğim annesine ağrı çektirmedi.
Bebeğim sabah doktora gittiğimizde artık yoktu.Ultrason görüntüsünde uzunca beyaz bi çizgi vardı sadece.
Doktorum çizgiyi gösterdi.Bak burdan gitmiş görüyormusun ve hiçbirşey kalmamış bir parça dahi yok bu nadir gördüğümüz bişeydir dedi.Düşük yapmışsın ama kürtaj yapmicam,rahim tertemiz kalmış,çok ilginç dedi.
Bebeğim anneciğine kıyamadı giderken
Şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum,daha iyiyim daha da iyi olucam.
Allah sabrını verir elbet.
Perşembe işe başlamak istedim.Sadece 3 gün rapor aldım doktorumdan.
Bugün biraz dinlenip kendimi yarın sokaklara atıcam biraz hava alıp yalnız kalmak istiyorum.
Allah hayırlı zamanda sağlıklı hamilelik ve evlatlar nasip etsin hepimize.
3 haftadır canımdan can gitti biliyorsunuz.Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın.
Yine görüşürüz canlarım öpüyorum hepinizi.
Kendinize ve yeğenlerime iyi bakın
Slm hayırlı olsun.benimde aynı benim 450 falan çıktı doktor normal dedi bu hafta Perşembe gunü tekrar bakacaklar bakalım yüksek çıkması iyi diye biliyorum ama acemilik iste öğrencez yavaş yavaş ins.
hayırlı olsun...
değerin baya yüksek çıkmış. ikiz ihtimali var :)
Sanada hayırlı olsun:) 450 normal aralıkta ama benim değer yüksek 2haftalığa göre1091 olması çok deniyor, 2 hafta geçmesini bekleyip ultrasona giricekmişim, ikiz olabilir diyor herkes bakalım artık sağlıklı olsunda gerisi önemli değil:))
inşallah kendimi toparlayıp 2 adet dönemi sonra tekrar denicem perim.çünkü hem anne olmak istiyorum hem de üzüntüme tek çare o olacak biliyorum.böylece yine aynı zamanlarda bebeklerimizi beklicez sizinlesen yine hamile olarak aramızda olacaksın bunu sakın unutma seninle herşeyimiz aynı başladı sen benden önce ama adete aynı vakitler kala öğrendik hamileliğimizi ikimizinde kahverengi akıntıları kanamaları oldu inan bende çok korkuyorum minikkelebeğim ağrılarım çok fazla 6. haftada ne bebeğimi ne kalp atışını gördüm dr rahmin geriye dönük ondandır dedi ama beni rahatlatmak için söylediğinden şüpheliyim ağrılarımda kesilmiyor çok korkuyorum
sağol temmuzcum allah benim için hayırlı olanı vermiştir elbet.böyle düşünüyorum napayımcanım benim Allah sabrını verir inşallah. evet sen artık bir melek annesisin. bir kaç ay sonra kendini dinlendirip tekrar hamile kalabilirsin. bu tecrübe sayesinde hamile kalabiliyor olduğunu öğrendin. bu da güzel bişey.
Allah muhakkak hakkımızda hayırlı olanı verecektir. üzme kendini
sağol canım amin inşallah,çok istiyorum çok da beklemek istemiyorum.Allahım yar ve yardımcın olsun..
inşallah en kısa zamnda allahım sağlıklı bir gebelikle kucağına alabileceğin bir bebek nasip eder canım...
Allahım tekrar yaşatmasın inşallah
sağol lilicim evet nası da beklemiştik güzel haberleri.7 ağustosu dört gözle bekledik müjdemizi aldıkCanım ne denir bilemiyorumBurada seninle birlikte sevindik seninle birlikte üzüldük... Şimdi hayırlısı böyleymiş demekten ötesi gelmiyor elimden... Dilerim en kısa zamanda Rabbim hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasip eder canım... Sana da eşine de çok büyük geçmiş olsun... Sevgiler....
çok sağol canım aminsenin adına çok üzüldüm canım inşallah sağlığına en kısa sürede kavuşup sağlıklı bi hamilelik geçirirsin...
Buarada yeni hamişlere de hayırlı olsun...
canım sen ne kadarken düşük yapmıştın?bi de kürtaj oldun mu?doktor bana korun falan demedi ama ben sormayı da unuttum.zaten tekrar kontrole gitcem 1 ay sonra.o zaman sorarım.Çok gecmis olsun miniik kelebeğim sakın canını sıkma 2 ay önce. Bende bebeğimi kaybetmiştim ama şimdi tekrar meleğim beni buldu senin saglıgın çok önemli şimdi en kısa zamanda kendini toparlar ve yeni bir melek göbeğine konar
çok sağol desteğin için canım kaç gündür eşimden de ayrıyım ben annemde kalıyorum eşim de akşamdan akşama geliyo.bence de canım bol bol dolaş eşine vakit ayır. biliyorsun erkekler kadınlar gibi ağlayamıyor üzüntüsünü dışa vuramıyor. sonuçta eşlerimiz olmasa asla çocuğumuz olamaz bu nedenle onlar bizim için daha önemli. evlat sadece sevginizin ortak meyvası ve siz bu meyvanın tadına en kısa zamanda bakacaksınız canım. artık düşünme en azından buna çalış. dünyanın sonu değil ilk düşük yapan da sen değilsin en azından hamile kalabiliyorsun canım ya kalamasaydın? allah korusun.. en kısa zamanda seni yeniden neşe içinde görmek umuduyla... lütfen iyi ol canım...
pembecim akıntılarını mutlaka doktoruna anlat ve ilaç verdiyse onu al canım dinlen.gunaydın kızlar doktor 6 haftalıksın dedi... kahve akıntılarım var önceki gun de az bi kanamam oldu sabaha kahveye döndu.. doktora gittik kalp atışlarını duyduk ve düşük tehlikesi var dedi içerde kan birikintisi var dedi korkuyorum böle akıntıları olan var mııı??
sağol canım hayırlısını verir allah inşallah toparlanıcam en yakın zamanda.çook geçmiş olsun canım vardır herşeyde bir hayır en kısa zamanda toparlanman dileğiyle
merhaba kızlar. uzun zamandır yazmıyorum. ama fırsat buldukça okuyordum. aramıza bir sürü yeni anne adayı katılmış çok sevindim. inşallah hepimiz Allah'ın izniyle hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alırız. minikkelebek geçmiş olsun cnm yaaa. Allah yardımcın olsun. çok üzüldüm.
nasıl başlasam bilemiyorum, cuma ve cumartesi günleri dr.a kalp atışını duymak için gittiğimizi olumsuz olduğunu, salı günü yurtdışına çıkçağımız için pazartesi dr.umun yine kontrole çağırdığını anlatmıştım.
cumrts günü olması gerekenden çok yavaş attığını görmüştük, dün de yani pazartesi gittik ve dr.um maalesef kalp atışının tamamen durduğunu ve renkli doplerde teyidedilip alınması gerktiğini söyledive renkli doplere gönderdi fk çekimi mi neymiş, orda da hiç ama hiç ses yoktu nasıl bi duygu anlatamam
döndük sonuca baktı ve yatış işlemini başlatıcağını kürtajla alınması gerektiğini, korkmamam gerektiğini ve maalesef bi çok gebelikte böyle durumlarla karşılaşmalarının normal olduğunu anlatarak teselli etmeye çalıştı ama nafile hiçbişey teselli etmeye yetmiyordu o an ve sonuç olarak maalesef bebeğimi aldılar
ben alınmasa bedenin kendiliğinden atıp atamicağını sordum ama riske atmanın hiç gereği olmadığını söyledi ve bugün mecburi seyahate çıkacaktık yani olmazsam çok tehlikeli olduğunu anneyi zehirlediğini falan söyledi...
annemle yatış işlemlerimizi yaptık ve hazırlandım ve ameliyathaneden döndüğümde artık bebeğim benimle değildi aslında oraya girmeden de benimle değildi ama sonucun böyle olması da çok ayrı yıkıcıydı
dün hastanede de döndükten sonra da hep ağladım ama artık kendimi üzmekten başka bi işe yaramıyor insan kendini de suçluyor ama bu da yanlış yani herşey allahtan. biliyorum ki çok daha fazla evlat acısı yaşayanlar var, evlat hasretiyle yanıp tutuşanlar... herşeye rağme hamile kalabilmemiz de rabbimin mükafatı...
allah başka acılar vermesin
artık aranızda değilim hepinizi çok özlicem ama bilin ki arada sırada sizi sessizce dinleyip mutluluğunuzla gerçekten mutlu olcam
kendinize çok iyi bakın, allaha emanet olun, rabbim hepinize sağlıklı gebelik geçirmeyi ve sağlıkla kucağınıza almayı nasibetsin
buarada minikkelebek acını paylaşıyorum, senin için de çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor ve hiç bi söz de teselli olmuyor allah başka acılar göstermesin, allah birdahaki sefere mutlulukla tamamına erdirsin canım.
hoşçakalın
hamilesin canım, hayırlı olsun :)kızlar bata hcgm 333 çıktı adete 1 gün kala idrarda da pozitifi gördüm ne dersinizzii kesin hmile miyim
sıkıntı yapma canım bildiğim kadarıyla kırmızı olması daha tehlikeli. daha dün bir arkadaşım doktora gitti kahve akıntıdan dolayı bi sorun yok demiş... sen yinede dikkatli ol hareketlerine dikkat et.gunaydın kızlar doktor 6 haftalıksın dedi... kahve akıntılarım var önceki gun de az bi kanamam oldu sabaha kahveye döndu.. doktora gittik kalp atışlarını duyduk ve düşük tehlikesi var dedi içerde kan birikintisi var dedi korkuyorum böle akıntıları olan var mııı??
essela canım çok geçmiş olsun. Allah hayırlı olanı vermiştir, üzme kendini.nasıl başlasam bilemiyorum, cuma ve cumartesi günleri dr.a kalp atışını duymak için gittiğimizi olumsuz olduğunu, salı günü yurtdışına çıkçağımız için pazartesi dr.umun yine kontrole çağırdığını anlatmıştım.
cumrts günü olması gerekenden çok yavaş attığını görmüştük, dün de yani pazartesi gittik ve dr.um maalesef kalp atışının tamamen durduğunu ve renkli doplerde teyidedilip alınması gerktiğini söyledive renkli doplere gönderdi fk çekimi mi neymiş, orda da hiç ama hiç ses yoktu nasıl bi duygu anlatamam
döndük sonuca baktı ve yatış işlemini başlatıcağını kürtajla alınması gerektiğini, korkmamam gerektiğini ve maalesef bi çok gebelikte böyle durumlarla karşılaşmalarının normal olduğunu anlatarak teselli etmeye çalıştı ama nafile hiçbişey teselli etmeye yetmiyordu o an ve sonuç olarak maalesef bebeğimi aldılar
ben alınmasa bedenin kendiliğinden atıp atamicağını sordum ama riske atmanın hiç gereği olmadığını söyledi ve bugün mecburi seyahate çıkacaktık yani olmazsam çok tehlikeli olduğunu anneyi zehirlediğini falan söyledi...
annemle yatış işlemlerimizi yaptık ve hazırlandım ve ameliyathaneden döndüğümde artık bebeğim benimle değildi aslında oraya girmeden de benimle değildi ama sonucun böyle olması da çok ayrı yıkıcıydı
dün hastanede de döndükten sonra da hep ağladım ama artık kendimi üzmekten başka bi işe yaramıyor insan kendini de suçluyor ama bu da yanlış yani herşey allahtan. biliyorum ki çok daha fazla evlat acısı yaşayanlar var, evlat hasretiyle yanıp tutuşanlar... herşeye rağme hamile kalabilmemiz de rabbimin mükafatı...
allah başka acılar vermesin
artık aranızda değilim hepinizi çok özlicem ama bilin ki arada sırada sizi sessizce dinleyip mutluluğunuzla gerçekten mutlu olcam
kendinize çok iyi bakın, allaha emanet olun, rabbim hepinize sağlıklı gebelik geçirmeyi ve sağlıkla kucağınıza almayı nasibetsin
buarada minikkelebek acını paylaşıyorum, senin için de çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor ve hiç bi söz de teselli olmuyor allah başka acılar göstermesin, allah birdahaki sefere mutlulukla tamamına erdirsin canım.
hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?