Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

Slm hayırlı olsun.benimde aynı benim 450 falan çıktı doktor normal dedi bu hafta Perşembe gunü tekrar bakacaklar bakalım yüksek çıkması iyi diye biliyorum ama acemilik iste öğrencez yavaş yavaş ins.

Çok gecmis olsun miniik kelebeğim sakın canını sıkma 2 ay önce. Bende bebeğimi kaybetmiştim ama şimdi tekrar meleğim beni buldu senin saglıgın çok önemli şimdi en kısa zamanda kendini toparlar ve yeni bir melek göbeğine konar

kızlar bata hcgm 333 çıktı adete 1 gün kala idrarda da pozitifi gördüm ne dersinizzii kesin hmile miyim

bence de canım bol bol dolaş eşine vakit ayır. biliyorsun erkekler kadınlar gibi ağlayamıyor üzüntüsünü dışa vuramıyor. sonuçta eşlerimiz olmasa asla çocuğumuz olamaz bu nedenle onlar bizim için daha önemli. evlat sadece sevginizin ortak meyvası ve siz bu meyvanın tadına en kısa zamanda bakacaksınız canım. artık düşünme en azından buna çalış. dünyanın sonu değil ilk düşük yapan da sen değilsin en azından hamile kalabiliyorsun canım ya kalamasaydın? allah korusun.. en kısa zamanda seni yeniden neşe içinde görmek umuduyla... lütfen iyi ol canım...

gunaydın kızlar doktor 6 haftalıksın dedi... kahve akıntılarım var önceki gun de az bi kanamam oldu sabaha kahveye döndu.. doktora gittik kalp atışlarını duyduk ve düşük tehlikesi var dedi içerde kan birikintisi var dedi korkuyorum böle akıntıları olan var mııı??

çook geçmiş olsun canım vardır herşeyde bir hayır en kısa zamanda toparlanman dileğiyle

kızlar bişey soracam bu hamilelik takviminden bende yapmak istoyurm ama uğraştım olmadı bana yardım edebilirmisiniz bende heveslendim

imzamı oluşturabildim :)) bende bu cuma gidecem dr kalp atışlarını dinleyecegiz inşallah. ben de 2,5 yıldır evliyim bebiş süpriz oldu çünkü daha önce dr bana polikistik over teşhisi koymuştu iğne ilaç vs olmazsa çocuk olmaz dedi .. bende iyi dedim tatile çıkıp gelelim başlayalım dedim tatilde annem bana 21 gün soğan kürü yaptı ve onu içtim ama amacım adet düzeniydi önce bir baktım hamiş haberi geldi...

merhaba kızlar. uzun zamandır yazmıyorum. ama fırsat buldukça okuyordum. aramıza bir sürü yeni anne adayı katılmış çok sevindim. inşallah hepimiz Allah'ın izniyle hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alırız. minikkelebek geçmiş olsun cnm yaaa. Allah yardımcın olsun. çok üzüldüm.

kızlar hamileliğimin 6. haftasındayım ama kilo almaya başladım normal mi yaniii özellikle 6. haftada daha bir kilo alımı hissediyorum .. yedikleirme dikkat ediyorum şekerli hamurlu şeyler yemiyorum bunu yanısıra asitli içeceklerde içimiyorum çalıştığım için öyle abur cubur da yemiyorum niye kilo alıyorum sizce ?

Rabbim hepimize sağsalim cocuklarımızı kucağımıza aldırsın inşallahh...Aranıza bende katıldım , doktorum daha önce düşük yaptığım için coraspirin 100 verdı günde 1 tane alıyorum..bu konuda fıkrı olana varmı arkadaslar..bebegıme bır zararı olurmu acaba...

kızlarr 2 yıldır beklediğim gün geldiii, 5+1 günlük hamileyimm:)) başımdan o kdr çok şey geçtiki, 1 sene önce zar zor hamile kaldım ve 5 haftalıkken kendiliğinden düşük yaptım, sonra faktör 5 rahatsızlığım olduğunu öğrendim, aspirine başladım, derken rahim filmi çektirdim sağ tüp tıkalı çıktı, ve sonunda tam 2 yıl sonra hamile kalabildim, şuan aspirin+folik asit+progestan+clexane kullanıyorum, dün keseyi gördük, 10 gün sonra da kalp atışı için gidicem, allahım inşallah yüzüme güler..

Slm hayırlı olsun.benimde aynı benim 450 falan çıktı doktor normal dedi bu hafta Perşembe gunü tekrar bakacaklar bakalım yüksek çıkması iyi diye biliyorum ama acemilik iste öğrencez yavaş yavaş ins.

Sanada hayırlı olsun:) 450 normal aralıkta ama benim değer yüksek 2haftalığa göre1091 olması çok deniyor, 2 hafta geçmesini bekleyip ultrasona giricekmişim, ikiz olabilir diyor herkes bakalım artık sağlıklı olsunda gerisi önemli değil:))

evt bencede ikiz olabilir iki tane ikizleri olan arkadaşım var değerler bu şekilde oluyo :)

nasıl başlasam bilemiyorum, cuma ve cumartesi günleri dr.a kalp atışını duymak için gittiğimizi olumsuz olduğunu, salı günü yurtdışına çıkçağımız için pazartesi dr.umun yine kontrole çağırdığını anlatmıştım.
cumrts günü olması gerekenden çok yavaş attığını görmüştük, dün de yani pazartesi gittik ve dr.um maalesef kalp atışının tamamen durduğunu ve renkli doplerde teyidedilip alınması gerktiğini söyledi ve renkli doplere gönderdi fk çekimi mi neymiş, orda da hiç ama hiç ses yoktu nasıl bi duygu anlatamam
döndük sonuca baktı ve yatış işlemini başlatıcağını kürtajla alınması gerektiğini, korkmamam gerektiğini ve maalesef bi çok gebelikte böyle durumlarla karşılaşmalarının normal olduğunu anlatarak teselli etmeye çalıştı ama nafile hiçbişey teselli etmeye yetmiyordu o an ve sonuç olarak maalesef bebeğimi aldılar
ben alınmasa bedenin kendiliğinden atıp atamicağını sordum ama riske atmanın hiç gereği olmadığını söyledi ve bugün mecburi seyahate çıkacaktık yani olmazsam çok tehlikeli olduğunu anneyi zehirlediğini falan söyledi...
annemle yatış işlemlerimizi yaptık ve hazırlandım ve ameliyathaneden döndüğümde artık bebeğim benimle değildi aslında oraya girmeden de benimle değildi ama sonucun böyle olması da çok ayrı yıkıcıydı
dün hastanede de döndükten sonra da hep ağladım ama artık kendimi üzmekten başka bi işe yaramıyor insan kendini de suçluyor ama bu da yanlış yani herşey allahtan. biliyorum ki çok daha fazla evlat acısı yaşayanlar var, evlat hasretiyle yanıp tutuşanlar... herşeye rağme hamile kalabilmemiz de rabbimin mükafatı...
allah başka acılar vermesin
artık aranızda değilim hepinizi çok özlicem ama bilin ki arada sırada sizi sessizce dinleyip mutluluğunuzla gerçekten mutlu olcam
kendinize çok iyi bakın, allaha emanet olun, rabbim hepinize sağlıklı gebelik geçirmeyi ve sağlıkla kucağınıza almayı nasibetsin

buarada minikkelebek acını paylaşıyorum, senin için de çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor ve hiç bi söz de teselli olmuyor allah başka acılar göstermesin, allah birdahaki sefere mutlulukla tamamına erdirsin canım.

hoşçakalın

inşallah kendimi toparlayıp 2 adet dönemi sonra tekrar denicem perim.çünkü hem anne olmak istiyorum hem de üzüntüme tek çare o olacak biliyorum.böylece yine aynı zamanlarda bebeklerimizi beklicez sizinle tabi allah yine erkenden kısmet ederse..
canım ben 6+5 de sanırım,vajinalden duydum kalp atışını,kanamam oldu da gittim bakmak zorunda kaldılar o yüzden sakın telaş yapma biliyorum sen karından bakmak için bekliyosun.ama öyle erkenden olmuyo işte.
ağrılarını kafaya takma kanaman olmasın yeter ki.dinlenmene bak sakın elini işe sürme basit işlerini yap sadece.

sağol temmuzcum allah benim için hayırlı olanı vermiştir elbet.böyle düşünüyorum napayım
evet hamile kalmamda bi sıkıntı yaşamamştım çok şükür umarım tekrar istediğimde de allahım bekletmesin ve sağlıkla doğurmayı nasip etsin.şimdi tek dileğim bu.insan ister istemez korkuyo bidaha yaşarmıyım diye
Allahım yar ve yardımcın olsun..
inşallah en kısa zamnda allahım sağlıklı bir gebelikle kucağına alabileceğin bir bebek nasip eder canım...
Allahım tekrar yaşatmasın inşallah
sağol canım amin inşallah,çok istiyorum çok da beklemek istemiyorum.
inşallah hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz.

sağol lilicim evet nası da beklemiştik güzel haberleri.7 ağustosu dört gözle bekledik müjdemizi aldık
ama benim için hayırlısı böyleymiş.inşallah güzel günleri de görcez
senin adına çok üzüldüm canım inşallah sağlığına en kısa sürede kavuşup sağlıklı bi hamilelik geçirirsin...

Buarada yeni hamişlere de hayırlı olsun...
çok sağol canım amin
canım sen ne kadarken düşük yapmıştın?bi de kürtaj oldun mu?doktor bana korun falan demedi ama ben sormayı da unuttum.zaten tekrar kontrole gitcem 1 ay sonra.o zaman sorarım.

çok sağol desteğin için canım kaç gündür eşimden de ayrıyım ben annemde kalıyorum eşim de akşamdan akşama geliyo.
dün bi ara yalnız kaldık 5 dk cık sadece,şöyle bakıştık ama konuşamadık,konuşmak istediğimiz şeyler var.
annem bırakmıyo ama ben akşam evime gidicem artık.evimi de özledim 1.5 haftadır.
İlk ben değilim etrafımda çok oldu ve yeniden bebek sahibi oldular şükür.ben de o yüzden umutlanıyorum gelecek bebeğim için.
neşemle size dahil olucam inşallah tekrar ağustosta hamile kalmış olmasam bile :)

pembecim akıntılarını mutlaka doktoruna anlat ve ilaç verdiyse onu al canım dinlen.
benim kahve akıntılarım kanamaya döndü.ağrılar parçalar düştü kalp atışı güzeldi ama o da yavaşlayınca maalesef bebeğimi kaybettim
ama başka bi arkadaşımın da vardı onun akıntısı kesildi ve 3. ayını atlattı şükürler olsun.
sen de korkuyu kenara bırak ama devam ederse doktorunla konuş sakın kendini yorma canım.
kanamanın kahveye dönmesi de iyi bişey kanamanın bitmeye başladığını gösterir
çook geçmiş olsun canım vardır herşeyde bir hayır en kısa zamanda toparlanman dileğiyle
sağol canım hayırlısını verir allah inşallah toparlanıcam en yakın zamanda.

sağol canım amin

Canım benim ya çok geçmiş olsun sana da allah daha büyük acı vermesin.
İnşallah yine bebeklerimiz gelicek bu defa sağlıkla gelecekler inşallah.kendine iyi bak canım benim

essela çok geçmiş olsun.. Rabbim en hayırlı ve tez zamanda sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. bebek alındıktan sonra doktor kontrol için gün vermedimi canım? beni 15 gün sonra kontrole çağırdı.

minikkelebek senide çok merak ediyorum ama çok şükür daha iyisin demi? tekrar bebek için 2 adet dönemi korunmak yeter diye duydum bende. doktorum henüz onunla ilgili bişey söylemedi bana. sanırım 15 gün sonra kontrolde söyler.Allaha emanet olun arkadaşlarım..

kızlar bata hcgm 333 çıktı adete 1 gün kala idrarda da pozitifi gördüm ne dersinizzii kesin hmile miyim
hamilesin canım, hayırlı olsun :)

sıkıntı yapma canım bildiğim kadarıyla kırmızı olması daha tehlikeli. daha dün bir arkadaşım doktora gitti kahve akıntıdan dolayı bi sorun yok demiş... sen yinede dikkatli ol hareketlerine dikkat et.

essela canım çok geçmiş olsun. Allah hayırlı olanı vermiştir, üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…