Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

kesinlikle zararı yok.sakın aksatma..bende hergün 100mg içiyorum.doktor bırakacağımız haftayı söyleyene kadar devam

bugün doktor randevum vardı. kalp atışını göremedi doktor. görülmesi gerekirdi ama 7 haftanın dolması da gerekebilir dedi. doktor endişelenme dedi ama elimde değil tabiki. var mı içinizde böyle 6 haftada görülmeyip 7 haftada ancak kalp atışı görülen((

canım sen ne kadarken düşük yapmıştın?bi de kürtaj oldun mu?doktor bana korun falan demedi ama ben sormayı da unuttum.zaten tekrar kontrole gitcem 1 ay sonra.o zaman sorarım.
canim ben 5 haftalikken dusuk yaptim adetim 4-5 gun gecmisti doktor 1 ay korunun demisti ama ben aldiris etmedim ve sadece 1 kez adet oldum ..ha bide benim kurtaja gerek kalmadi kendiliginden gitti dusukten 3 gun sonra ultrasona girmistim hicbisey kalmamisti bide canim diger adet tarihinde adetin 1 hafta gecikebilir benimki oyle olmustu

cok gecmis olsun canim allah sabir versin ..

Canım benim ya çok geçmiş olsun sana da allah daha büyük acı vermesin.
İnşallah yine bebeklerimiz gelicek bu defa sağlıkla gelecekler inşallah.kendine iyi bak canım benim

amin başka acılar vermesin...
sen de kendine ii bak canım, kimbilir belki yine bebeğimizi beklerken buluşur konuşuruz buralarda. sağlıkla tamamına erer resimlerini paylaşırız inşallah
......

çok sağol canım. hayırlısıyla olsun inşallah.
15 gün sonra kontrole çağırdı ama biz şuan almanyadayız, bahsetmiştim eşimin işi sebebiyle geldik aslında ben bu son hafta yaşadıklarımdan sonra hiç istemiyordum ama dün herşey sona erince, dr.um da hava değişiminin hatta mekan değişikliğinin ii gelceğini tam isabet olduğunu falan söyledi. kafanızı dağıtın dedi... keşke dağıtabilsem ama aklımdan çıkmıyo henüz çok yeni
annem de git değişiklik olsun diye diye topladı beni, aslında öyle, eşimle birbirimize en ihtiyacığımız olduğu anda bi de uzaklaşmak daha kötü etkilerdi, hem herşey ayarlanmıştı çok önceden biletler, kalcağımız yer..... kısacası 15 gün sonra olmicağımı hatırlattım dr.uma farketmez 20 gün sonra yada 1 aya kadar gel kontrole bi bakarız dedi. 18 gün kalcaz zaten allah nasibederse.
dönüşte kontrole gitcem.....
şu imzamı da kaldırmadım nasıl kaldırcam arkadaşlar ya( bi bilen yardımcı olsun...

öyle. herşeyde bi hayır vardır... üzmemeye çalışıyorum bugün yolculukla geçti, geldik yerleştik bu yoğunluğa rağmen aklımdan çıkmıyo
ama allah onun da sabrını vercek inşallah...

ya az da olsa yapıyorum yine de.kalp atışı görünmedi bugün.ona üzüldüm ve bu konuya odaklanmış durumdayım şimdi.6+1 deyim haftaya bi daha bakalım dedi doktor.

Canım beslenmene dikkat et kalp atışları beslenmeyle alakalıymış eğer bebek sağlıklı beslenmezseymiş kalp atışları yavaş oluyormuş telaş yapma bu hafta beslenmene özen göster inşallah haftaya güzel kalp sesleri duyarsın.

Bende bu cuma gidecem kalp atışlarını dinlemeye bakalım ne diyecek .. bende çook iyi beslenmiyorum ama elimden geldikçe günlük yoğurt , elma, havuç bazen arada muz ve badem ihmal etmiyorum ekmek tüketmemeye çalışıyorum yemeklerimi yemeğe çalışıyorum . biraz beslenmeye dikkat edersek herşey sorunsuz olur inşallah

günaydın hanımlar. inanın bütün gece uyuyamadım,şu anda 7+1 deyim ve cuma günü için randevu aldım. geçen hafta gittiğimde kalp atışlarını duyamamıştık. şu anda çok telaşlanıyorum ya bu seferde duyamazsam diye... bu randewuya eşimle beraber gidicez,inş güzel hbrlerle döneriz. hiç bi belirtim yok hamileliğe dair. uyku hali yok,mide bulantısı yok,tiksinme yok. inanın gün içinde hamileliğe dair hiç bişey hissetmiorum. bilmiorum normal mi acaba?

selam canım benim de çok şükür parça kalmamış kürtaj olmadım ama yine de 2 adet görüp doktora kontrole gitcem.
ondan sonra bebek düşünürüm.kanamam devam ediyo şu an doktor 3 gün devam eder demişti,sonra normal düzenine girer dedi
1 ay sonra tekrar adet olursun dedi.sanırım düşükten ve kürtajdan 1 ay sonra adet olunuyomuş.
takipteyim artık.

amin başka acılar vermesin...
sen de kendine ii bak canım, kimbilir belki yine bebeğimizi beklerken buluşur konuşuruz buralarda. sağlıkla tamamına erer resimlerini paylaşırız inşallah
......

evet tatlım zorla yemek yiyorum o günleri düşünerek :)

Günaydın canım mesajını gördüm de çıkmadan yanıt vereyim dedim her ne kadar hamile olmasam da
ben bebeğimin kalp atışını 6+5 de falan vajinalden duydum,o günden 4 gün önce karından doktor bebeği bile görememişti canım..
telaşlanma o yüzden,hele karından baktıysa görünmemesi çook normal.
bi arkadaşım hamileliği çok hafif geçirdiğini anlatmıştı ne bulantı ne baş dönmesi ne ağrı
o yüzden boşa kafanı takıp sıkıntı yapma tatlım
hayırlı hamilelikler

canım ben de 5+4 haftalığım doktorum beni 7. Haftada çağırdı kalp atışı için. Hiç korkma daha erken duyulması için. Allah yeter ki ömür vermiş olsun..

Merhaba kızlarr,öncelikle benim için iyi dileklerde ve dualarda bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim :)) kıslar kese göründü ama bebek henüz yok ortalıkta 14 Eylül de tekrar gidicem.Ama bana iğne verdi doktor.bide rapor çıkarıldı.Kalp atışını duyana kadar bebe aspirini+iğne+folbiol devam edicem.Kalp atışından sonra bebe aspirini bırakıcam.Allah ım eğer sağlıklı ve hayırlısı ise nasip etsin.hep bu duayı ediyorum kendim ve diğer hamile kalmak isteyenler için.

Sadece Allah a emanet ol canım.Asla umutsuzluk yok.bende ilk bebeğimden sonra karamsarlığa bürünmüştüm ama bak yine hamileyim.Ama yine sonunu bilemiyorum.Sadece hayırlsıını dileyelim bacım.Allah eşine ve sana sağlık,huzur ,mutluluk versin herşey yoluna girer Allah ın izniyle.sevgiler.

tatlım korkma bende bugün 6+1 ile gittim benimde kese göründü ama kalp atışı duyulmadı.8.haftaya kadar duyulması gerekiyor bazen 9.haftaya bile sarkıyor.sakın moralini bozma.Herşeyin hayırlısı Allah tan.

kızlar ben de 8 gün sonra doktora gidicem kalp atışı için, 29. günde 350 olan değerim birden 4000e fırladı 5 günde, allahım nazarlardan korusun hepimizi:)))

canım çok çok geçmiş olsun aslında ne mutluki sana bir şefaatçin oldu seni elinden tutup cennete getirecek Rabbim sabır versin inşallah tekrar güzelce gebe kalırsın hep derler düşüğün arkası hemen gelir diye sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…