Rabbim hepimize sağsalim cocuklarımızı kucağımıza aldırsın inşallahh...Aranıza bende katıldım , doktorum daha önce düşük yaptığım için coraspirin 100 verdı günde 1 tane alıyorum..bu konuda fıkrı olana varmı arkadaslar..bebegıme bır zararı olurmu acaba...
kesinlikle zararı yok.sakın aksatma..bende hergün 100mg içiyorum.doktor bırakacağımız haftayı söyleyene kadar devam
canim ben 5 haftalikken dusuk yaptim adetim 4-5 gun gecmisti doktor 1 ay korunun demisti ama ben aldiris etmedim ve sadece 1 kez adet oldum ..ha bide benim kurtaja gerek kalmadi kendiliginden gitti dusukten 3 gun sonra ultrasona girmistim hicbisey kalmamisti bide canim diger adet tarihinde adetin 1 hafta gecikebilir benimki oyle olmustucanım sen ne kadarken düşük yapmıştın?bi de kürtaj oldun mu?doktor bana korun falan demedi ama ben sormayı da unuttum.zaten tekrar kontrole gitcem 1 ay sonra.o zaman sorarım.
nasıl başlasam bilemiyorum, cuma ve cumartesi günleri dr.a kalp atışını duymak için gittiğimizi olumsuz olduğunu, salı günü yurtdışına çıkçağımız için pazartesi dr.umun yine kontrole çağırdığını anlatmıştım.
cumrts günü olması gerekenden çok yavaş attığını görmüştük, dün de yani pazartesi gittik ve dr.um maalesef kalp atışının tamamen durduğunu ve renkli doplerde teyidedilip alınması gerktiğini söyledive renkli doplere gönderdi fk çekimi mi neymiş, orda da hiç ama hiç ses yoktu nasıl bi duygu anlatamam
döndük sonuca baktı ve yatış işlemini başlatıcağını kürtajla alınması gerektiğini, korkmamam gerektiğini ve maalesef bi çok gebelikte böyle durumlarla karşılaşmalarının normal olduğunu anlatarak teselli etmeye çalıştı ama nafile hiçbişey teselli etmeye yetmiyordu o an ve sonuç olarak maalesef bebeğimi aldılar
ben alınmasa bedenin kendiliğinden atıp atamicağını sordum ama riske atmanın hiç gereği olmadığını söyledi ve bugün mecburi seyahate çıkacaktık yani olmazsam çok tehlikeli olduğunu anneyi zehirlediğini falan söyledi...
annemle yatış işlemlerimizi yaptık ve hazırlandım ve ameliyathaneden döndüğümde artık bebeğim benimle değildi aslında oraya girmeden de benimle değildi ama sonucun böyle olması da çok ayrı yıkıcıydı
dün hastanede de döndükten sonra da hep ağladım ama artık kendimi üzmekten başka bi işe yaramıyor insan kendini de suçluyor ama bu da yanlış yani herşey allahtan. biliyorum ki çok daha fazla evlat acısı yaşayanlar var, evlat hasretiyle yanıp tutuşanlar... herşeye rağme hamile kalabilmemiz de rabbimin mükafatı...
allah başka acılar vermesin
artık aranızda değilim hepinizi çok özlicem ama bilin ki arada sırada sizi sessizce dinleyip mutluluğunuzla gerçekten mutlu olcam
kendinize çok iyi bakın, allaha emanet olun, rabbim hepinize sağlıklı gebelik geçirmeyi ve sağlıkla kucağınıza almayı nasibetsin
buarada minikkelebek acını paylaşıyorum, senin için de çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor ve hiç bi söz de teselli olmuyor allah başka acılar göstermesin, allah birdahaki sefere mutlulukla tamamına erdirsin canım.
hoşçakalın
Canım benim ya çok geçmiş olsun sana da allah daha büyük acı vermesin.
İnşallah yine bebeklerimiz gelicek bu defa sağlıkla gelecekler inşallah.kendine iyi bak canım benim
essela çok geçmiş olsun.. Rabbim en hayırlı ve tez zamanda sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. bebek alındıktan sonra doktor kontrol için gün vermedimi canım? beni 15 gün sonra kontrole çağırdı.
minikkelebek senide çok merak ediyorum ama çok şükür daha iyisin demi? tekrar bebek için 2 adet dönemi korunmak yeter diye duydum bende. doktorum henüz onunla ilgili bişey söylemedi bana. sanırım 15 gün sonra kontrolde söyler.Allaha emanet olun arkadaşlarım..
hamilesin canım, hayırlı olsun :)
sıkıntı yapma canım bildiğim kadarıyla kırmızı olması daha tehlikeli. daha dün bir arkadaşım doktora gitti kahve akıntıdan dolayı bi sorun yok demiş... sen yinede dikkatli ol hareketlerine dikkat et.
essela canım çok geçmiş olsun. Allah hayırlı olanı vermiştir, üzme kendini.
cok gecmis olsun canim allah sabir versin ..
canım naptın makyaj olayını? ben bugün gidemedim okula raporluyum 5gün.
ya az da olsa yapıyorum yine de.kalp atışı görünmedi bugün.ona üzüldüm ve bu konuya odaklanmış durumdayım şimdi.6+1 deyim haftaya bi daha bakalım dedi doktor.
selam canım benim de çok şükür parça kalmamış kürtaj olmadım ama yine de 2 adet görüp doktora kontrole gitcem.canim ben 5 haftalikken dusuk yaptim adetim 4-5 gun gecmisti doktor 1 ay korunun demisti ama ben aldiris etmedim ve sadece 1 kez adet oldum ..ha bide benim kurtaja gerek kalmadi kendiliginden gitti dusukten 3 gun sonra ultrasona girmistim hicbisey kalmamisti bide canim diger adet tarihinde adetin 1 hafta gecikebilir benimki oyle olmustu
amin başka acılar vermesin...
sen de kendine ii bak canım, kimbilir belki yine bebeğimizi beklerken buluşur konuşuruz buralarda. sağlıkla tamamına erer resimlerini paylaşırız inşallah
......
günaydın hanımlar. inanın bütün gece uyuyamadım,şu anda 7+1 deyim ve cuma günü için randevu aldım. geçen hafta gittiğimde kalp atışlarını duyamamıştık. şu anda çok telaşlanıyorum ya bu seferde duyamazsam diye... bu randewuya eşimle beraber gidicez,inş güzel hbrlerle döneriz. hiç bi belirtim yok hamileliğe dair. uyku hali yok,mide bulantısı yok,tiksinme yok. inanın gün içinde hamileliğe dair hiç bişey hissetmiorum. bilmiorum normal mi acaba?
bugün doktor randevum vardı. Kalp atışını göremedi doktor. Görülmesi gerekirdi ama 7 haftanın dolması da gerekebilir dedi. Doktor endişelenme dedi ama elimde değil tabiki. Var mı içinizde böyle 6 haftada görülmeyip 7 haftada ancak kalp atışı görülen((
nasıl başlasam bilemiyorum, cuma ve cumartesi günleri dr.a kalp atışını duymak için gittiğimizi olumsuz olduğunu, salı günü yurtdışına çıkçağımız için pazartesi dr.umun yine kontrole çağırdığını anlatmıştım.
cumrts günü olması gerekenden çok yavaş attığını görmüştük, dün de yani pazartesi gittik ve dr.um maalesef kalp atışının tamamen durduğunu ve renkli doplerde teyidedilip alınması gerktiğini söyledive renkli doplere gönderdi fk çekimi mi neymiş, orda da hiç ama hiç ses yoktu nasıl bi duygu anlatamam
döndük sonuca baktı ve yatış işlemini başlatıcağını kürtajla alınması gerektiğini, korkmamam gerektiğini ve maalesef bi çok gebelikte böyle durumlarla karşılaşmalarının normal olduğunu anlatarak teselli etmeye çalıştı ama nafile hiçbişey teselli etmeye yetmiyordu o an ve sonuç olarak maalesef bebeğimi aldılar
ben alınmasa bedenin kendiliğinden atıp atamicağını sordum ama riske atmanın hiç gereği olmadığını söyledi ve bugün mecburi seyahate çıkacaktık yani olmazsam çok tehlikeli olduğunu anneyi zehirlediğini falan söyledi...
annemle yatış işlemlerimizi yaptık ve hazırlandım ve ameliyathaneden döndüğümde artık bebeğim benimle değildi aslında oraya girmeden de benimle değildi ama sonucun böyle olması da çok ayrı yıkıcıydı
dün hastanede de döndükten sonra da hep ağladım ama artık kendimi üzmekten başka bi işe yaramıyor insan kendini de suçluyor ama bu da yanlış yani herşey allahtan. biliyorum ki çok daha fazla evlat acısı yaşayanlar var, evlat hasretiyle yanıp tutuşanlar... herşeye rağme hamile kalabilmemiz de rabbimin mükafatı...
allah başka acılar vermesin
artık aranızda değilim hepinizi çok özlicem ama bilin ki arada sırada sizi sessizce dinleyip mutluluğunuzla gerçekten mutlu olcam
kendinize çok iyi bakın, allaha emanet olun, rabbim hepinize sağlıklı gebelik geçirmeyi ve sağlıkla kucağınıza almayı nasibetsin
buarada minikkelebek acını paylaşıyorum, senin için de çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor ve hiç bi söz de teselli olmuyor allah başka acılar göstermesin, allah birdahaki sefere mutlulukla tamamına erdirsin canım.
hoşçakalın
bugün doktor randevum vardı. kalp atışını göremedi doktor. görülmesi gerekirdi ama 7 haftanın dolması da gerekebilir dedi. doktor endişelenme dedi ama elimde değil tabiki. var mı içinizde böyle 6 haftada görülmeyip 7 haftada ancak kalp atışı görülen((
Günaydın canım mesajını gördüm de çıkmadan yanıt vereyim dedim her ne kadar hamile olmasam da
ben bebeğimin kalp atışını 6+5 de falan vajinalden duydum,o günden 4 gün önce karından doktor bebeği bile görememişti canım..
telaşlanma o yüzden,hele karından baktıysa görünmemesi çook normal.
bi arkadaşım hamileliği çok hafif geçirdiğini anlatmıştı ne bulantı ne baş dönmesi ne ağrı
o yüzden boşa kafanı takıp sıkıntı yapma tatlım
hayırlı hamilelikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?