Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

hiç üzülme canım daha benimki bile görünmedi kesen küçükse korkmana hiç gerek yok daha gelişiyordur kesenin 18 20 mm olması gerekiyor görmek için benimki mesela dün 14mm görünmedi dr haftasına göre mutlaka görünmeli dedi önce sonra keseyi ölçünce daha var dedi ve ben bu gün 7.haftayı doldurdum haftaya tekrar bakacak sen bendende ii durumdasın normal yani korkma

amin başka acılar vermesin...
sen de kendine ii bak canım, kimbilir belki yine bebeğimizi beklerken buluşur konuşuruz buralarda. sağlıkla tamamına erer resimlerini paylaşırız inşallah
......

canım sanada çok geçmiiş olsun Rabbim sabrını versin ve hayırlısıyla sağlıkla tekrar bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin

mrb kızlar bı sorum olacam sıze.. ben pazartesi gunu doktora gıttım doktorun dedıgıne gore 5+3 hamıleymışim kese gordu. ama soyle bırsey dedı beta duzenli artıyor kese duzenlı buyuyor ama bebeği goremedım dedı.. belkı cok kücük oldugundan belki gebelık bozulmustr dedı ama benım kanamam yada lekenmem bıle yok hersey duzenlı ama neden boyle dedı anlayamadım bebek kacıncı hafta gözukur yada kese once bebek sonra mı gözüküyor .. bılgısı olan var mı cok uzgunum

canım daha erken ya görememesi çok normal ben yazdım okumuşsundur belki ben 8.haftaya girdim bugün dün kalp atışı göremedik seninki çokkk normal kese önce görünür sonra yolk kesesi görünür ki bu 2.kese bebeğin varlığının yarı yarıya kanıtıdır sonra kalp atışı duyulur kesen kaç mm kese 18 20 mm ulaştığında bebek görünür

Son düzenleme:

kızlar merak ediyormusunz kız mı erkek mi diye ben çook merak ediyorum Allah hayırlısını nasip etsin ilik çocuğum olacağı için hiç farketmez kız mı erkek mi diye ama merak ediyorum 2,5 aylıkken mi öğreniyoruz cinsiyetini ???

12 haftalıkken fln erkek bebek belli edio kendini. ama kesin bilgi için 16 haftayı beklemek gerekir. kalp atışlarını duydun mu bebişin canım sen????

12 haftalıkken fln erkek bebek belli edio kendini. ama kesin bilgi için 16 haftayı beklemek gerekir. kalp atışlarını duydun mu bebişin canım sen????

cuma günü gideceğiz canım dr bakalım inşallah duyabiliriz. Şuan sadece bulantım fazla ama kusma yok midem biraz aç olunca deli gibi bulantı başlıyor bişeyler yiyince duruyor..

kızlar ben de 5 yada 6 haftalıkmışım.haftaya salı ultrasona giricem.bakalım hayırlısı bu arada anasınıf öğretmeniyim ve bana tam gün vermişler.8-5 çalışmak bebek açısından sizce sorun teşkil eder mi? yarın gün olsun diye çok uğraştım fakat olmadı.

önce sağlık ama benim içimdne kız istememe rağmen hep erkek geçiyor:))

arkadaşlar ben de az önce doktordan geldim bebişim 6+3 haftalık ve kalp atışlarını duyduk çok güzeldi pıt pıt diye görünüyordu çok heyecan verici...herşey normal dedi folik asit içmeye devam et dedi yarın sabah aç test vercem ona göre de bi değerlendirme yapacak...herkes hayırlısıyla duyar inşallahhh:)))

canımbende dershanede çalışıyorum 8-5 bişey olmaz inşallah yormamaya çalış kendini

Merhaba, canım ben de öğretmenim ve ben de 8-5 çalışıyorum, sonuçta bu zaman diliminde çalışan bir çok hamile gördüm onlara bir şey olmadı, bizlere de olmaz inşallahh Sen ağır falan kaldırmamaya dikkat et cnm yormamaya çalış kendini.

merhaba kızlar :) herkes ıyıdır umarım. BU gün doktora gittik ve bebeğımın kalp atıslarını duydum cok guzeldı aslında o an esım bı espırı patlatıgı ıcın gulme tutu benı ve bır gurultu duydum hemen susumaya calıstım bıde baktım o pıt pıt pıt pıt ses bende degılde bebegımden gelıyormus :) aranızda folık asıt yada baska bısey kullanan varmı ?

selam güzel hamişler. herkese rahat bi hamilelik dilerim.
bende öğretmenim. 7-13 tahmini çalışma sürem. bebişlerim ikiz. inşallah rahat geçer ama 1 haftadır çok bulantım var. zorlandığım yerde rapor alacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…