Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

allah bagslasın ne guzel ya ıkız bebeklerın olacak :) evet benımde bulantılarla basım dertde bırden cok su ıcmemeye bak azar azar ıc belkı faydası dokunur :)

ben kullanıyorum hatta hamile kalmadan önce başladım doktor folik asit kullanmaya devam et dedi

merhaba arkadaşlar

benimde bulantım çok fazla o yüzden nete bile giremiyorum. haberiniz var mı bilmiyorum ama sağlık ocağına gidip aile hekimine kayıt yaptırmamız gerekiyormuş. 7 veya 8. haftada 2 doz tetanoz aşısı yapılıyormuş ayrıca ebe düzenli olarak kilo kontrolümüzüde yapıyormuş. bir de bebeğimizin kalp atışını da dinleyebiliyorlarmış. bilginize arkadaşlar...
hepiniz allaha emanet olun bebişlerinizle birlikte

ben kullanıyorum hatta hamile kalmadan önce başladım doktor folik asit kullanmaya devam et dedi

bende hamıle kalmadan once kullanıyordum ama doktorum artık tavsıye etmıyoruz dedı ama atrafımdakı herkes kullanıyor aklım karıstı sımdı :\
9 da tekrar gıtcez bakalım ıste

cevap veren arkadaşlar,
çok çok teşekkür ediyorum.içimi rahatlattınız.umarım bi dahaki gidişimde duyabiliriz kalp atışlarını. hakkımızda hayırlısını dilemekten başka yapıcak bi şey yok...

bende hamıle kalmadan once kullanıyordum ama doktorum artık tavsıye etmıyoruz dedı ama atrafımdakı herkes kullanıyor aklım karıstı sımdı :\
9 da tekrar gıtcez bakalım ıste

bende hamile kalmadan önce folik asit kullanmaya başladım..3 ay boyunca kullanıcamm..
diğer hamileliğimde de kullanmıştım..

mausi neden doktorun tavsiye etmiyo?? açıklama yaptımı??

doktor pazartesi 6 haftalıksın dedi ve alttan muayene etti kalp atışları göründü... ama az bi kanamam olmuştu şimdi de kahve lekelerim var düşük tehlikesi var dedi yatacan dedi... folik asit ve progestran içiyorum... hala geçmedi ilacı 3 gündür içiyorum ama kaç gün sürer böyle bi durumda olan var mı arkadaşlar?? her tuvalete giderkn korkuyorm kan görcem bebeğim düşcek die

bende hamile kalmadan önce folik asit kullanmaya başladım..3 ay boyunca kullanıcamm..
diğer hamileliğimde de kullanmıştım..

mausi neden doktorun tavsiye etmiyo?? açıklama yaptımı??

yenı cıkan bır kararla artrık cok gereklı gorulmedıkce tavsıye etmıyoruz dedı ama o an kafam kalp atıslarıyla mesguldu o yuzden cok soru soramadım cıktıgımda dank ettı kullanıyordum dedım o da bırak dedi .. bilemedım kı :? :\

kalp sesini duyunca çok tuhaf oluyo insan, ben nerdeyse ağlayacaktım biraz fazla duygulandım galiba :)
ikiz olunca biraz daha zor geçer heralde canım amannn zorlama kendini boşver. nasıl olsa bakanımızın bizi düşündüğü yok, biz de kendimizi düşünelim sadece dimi ama
kızlar yeşillikleri sirkeli suyla yıkıyorum. sirkenin bi zararı olurmu.
zararı dokunacağını sanmıyorum canım. zaten sirkesi geçene kadar durulaman gerekiyo.
bende aynıyım canım her tuvalete gidişimde heyecan, onun dışında normalde otururken bile bişeylerin aktığını hissediyorum hemen koşuyorum tuvalete. neyseki şimdiye kadar kanamam olmadı hiç.

ı oktora g

Canım tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin. Ben 3 ayrı doktora gittim. Bir tanesi de velim oluyor, üçüde mutlaka folik asit kullanmalısın dedi. Üstelik daha hamileliği planlarken.

Canım hayırlı olsunn :), ikiz bebişler ne güzel ve sana sağlıklı ve rahat bir hamilelik diliyorum.

kızlar yeşillikleri sirkeli suyla yıkıyorum. sirkenin bi zararı olurmu.

Canım mikropları öldürmesi açısından sirkeli suyu öneriyorlar, ben de her zaman olmasa da bazen sirkeli suda bekletiyorum kısa bir süre. Bir zararı olduğunu zannetmiyorum.
Canım bir çok kişide böyle kanamalar olduğunu duydum. Bir çoğuda hamileliğini sağlıklı bir şekilde tamamladı. Hayırlısıyla bir şey olmaz, sen içini ferah tut,stres yapma ve olumlu düşün her şey iyi olur inşallah.

cuma günü gideceğiz canım dr bakalım inşallah duyabiliriz. Şuan sadece bulantım fazla ama kusma yok midem biraz aç olunca deli gibi bulantı başlıyor bişeyler yiyince duruyor..

benimde cuma günü randevum. bende kalp atışını dinlemeye gidicem inş. çok şükür ben çok iyiyim,ne bulantım war ne uyku hali. biraz yorgun hissediyorum kendimi okadar. inş yarın güzel hbrlerle döneriz.

günaydın arkadaşlar
bende dün öğrendim hamile olduğumu 5. haftanın içindeyim 10 gün sonra gideceğiz doktora inşallah sağlıklı bir gebelik olur..

günaydın arkadaşlar
bende dün öğrendim hamile olduğumu 5. haftanın içindeyim 10 gün sonra gideceğiz doktora inşallah sağlıklı bir gebelik olur..
tebrık ederım :) allah tamamına erdırır ınsallah cok saglıklı bır bebek olur. Emınımkı su anda heycan doruktadır o haberı almak cok guzel bır duygu :)

arkadaşlar bat gününde idrar testinde negatif çıkıp da daha sonradan hamile olduğunu öğrenenler oldu mu aranızda??

arkadaşlar bat gününde idrar testinde negatif çıkıp da daha sonradan hamile olduğunu öğrenenler oldu mu aranızda??

benim adet günümün 15 gün gecikmesinde çıktı 12 ve 13 gün bile çıkmadı

kızlar periyi gören varmı? kaç gündür ortalarda yok umarım bir problem yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…