selam güzel hamişler. herkese rahat bi hamilelik dilerim.
bende öğretmenim. 7-13 tahmini çalışma sürem. bebişlerim ikiz. inşallah rahat geçer ama 1 haftadır çok bulantım var. zorlandığım yerde rapor alacam.
merhaba kızlar :) herkes ıyıdır umarım. BU gün doktora gittik ve bebeğımın kalp atıslarını duydum cok guzeldı aslında o an esım bı espırı patlatıgı ıcın gulme tutu benı ve bır gurultu duydum hemen susumaya calıstım bıde baktım o pıt pıt pıt pıt ses bende degılde bebegımden gelıyormus :) aranızda folık asıt yada baska bısey kullanan varmı ?
ben kullanıyorum hatta hamile kalmadan önce başladım doktor folik asit kullanmaya devam et dedi
ben kullanıyorum hatta hamile kalmadan önce başladım doktor folik asit kullanmaya devam et dedi
bende hamıle kalmadan once kullanıyordum ama doktorum artık tavsıye etmıyoruz dedı ama atrafımdakı herkes kullanıyor aklım karıstı sımdı :\
9 da tekrar gıtcez bakalım ıste
bende hamile kalmadan önce folik asit kullanmaya başladım..3 ay boyunca kullanıcamm..
diğer hamileliğimde de kullanmıştım..
mausi neden doktorun tavsiye etmiyo?? açıklama yaptımı??
kalp sesini duyunca çok tuhaf oluyo insan, ben nerdeyse ağlayacaktım biraz fazla duygulandım galiba :)merhaba kızlar :) herkes ıyıdır umarım. BU gün doktora gittik ve bebeğımın kalp atıslarını duydum cok guzeldı aslında o an esım bı espırı patlatıgı ıcın gulme tutu benı ve bır gurultu duydum hemen susumaya calıstım bıde baktım o pıt pıt pıt pıt ses bende degılde bebegımden gelıyormus :) aranızda folık asıt yada baska bısey kullanan varmı ?
ikiz olunca biraz daha zor geçer heralde canım amannn zorlama kendini boşver. nasıl olsa bakanımızın bizi düşündüğü yok, biz de kendimizi düşünelim sadece dimi amaselam güzel hamişler. herkese rahat bi hamilelik dilerim.
bende öğretmenim. 7-13 tahmini çalışma sürem. bebişlerim ikiz. inşallah rahat geçer ama 1 haftadır çok bulantım var. zorlandığım yerde rapor alacam.
zararı dokunacağını sanmıyorum canım. zaten sirkesi geçene kadar durulaman gerekiyo.kızlar yeşillikleri sirkeli suyla yıkıyorum. sirkenin bi zararı olurmu.
bende aynıyım canım her tuvalete gidişimde heyecan, onun dışında normalde otururken bile bişeylerin aktığını hissediyorum hemen koşuyorum tuvalete. neyseki şimdiye kadar kanamam olmadı hiç.doktor pazartesi 6 haftalıksın dedi ve alttan muayene etti kalp atışları göründü... ama az bi kanamam olmuştu şimdi de kahve lekelerim var düşük tehlikesi var dedi yatacan dedi... folik asit ve progestran içiyorum... hala geçmedi ilacı 3 gündür içiyorum ama kaç gün sürer böyle bi durumda olan var mı arkadaşlar?? her tuvalete giderkn korkuyorm kan görcem bebeğim düşcek die
ı oktora gmerhaba kızlar :) herkes ıyıdır umarım. BU gün doktora gittik ve bebeğımın kalp atıslarını duydum cok guzeldı aslında o an esım bı espırı patlatıgı ıcın gulme tutu benı ve bır gurultu duydum hemen susumaya calıstım batım o pıt pıt pıt pıt ses bende degılde bebegımden gelıyormus :) aranızda folık asıt yada baska bısey kullanan varmı ?
selam güzel hamişler. herkese rahat bi hamilelik dilerim.
kızlar yeşillikleri sirkeli suyla yıkıyorum. sirkenin bi zararı olurmu.
Canım bir çok kişide böyle kanamalar olduğunu duydum. Bir çoğuda hamileliğini sağlıklı bir şekilde tamamladı. Hayırlısıyla bir şey olmaz, sen içini ferah tut,stres yapma ve olumlu düşün her şey iyi olur inşallah.doktor pazartesi 6 haftalıksın dedi ve alttan muayene etti kalp atışları göründü... ama az bi kanamam olmuştu şimdi de kahve lekelerim var düşük tehlikesi var dedi yatacan dedi... folik asit ve progestran içiyorum... hala geçmedi ilacı 3 gündür içiyorum ama kaç gün sürer böyle bi durumda olan var mı arkadaşlar?? her tuvalete giderkn korkuyorm kan görcem bebeğim düşcek die
cuma günü gideceğiz canım dr bakalım inşallah duyabiliriz. Şuan sadece bulantım fazla ama kusma yok midem biraz aç olunca deli gibi bulantı başlıyor bişeyler yiyince duruyor..
arkadaşlar ben de az önce doktordan geldim bebişim 6+3 haftalık ve kalp atışlarını duyduk çok güzeldi pıt pıt diye görünüyordu çok heyecan verici...herşey normal dedi folik asit içmeye devam et dedi yarın sabah aç test vercem ona göre de bi değerlendirme yapacak...herkes hayırlısıyla duyar inşallahhh:)))[/
hayırlı olsun cnm. çok sevindim sizin için. 6+3 ken karından mı baktı ultrasonda. bende cuma günü gidicem 7+4 olmuş oluyorum. inş duyabiliriz :))))
tebrık ederım :) allah tamamına erdırır ınsallah cok saglıklı bır bebek olur. Emınımkı su anda heycan doruktadır o haberı almak cok guzel bır duygu :)günaydın arkadaşlar
bende dün öğrendim hamile olduğumu 5. haftanın içindeyim 10 gün sonra gideceğiz doktora inşallah sağlıklı bir gebelik olur..
tebrık ederım :) allah tamamına erdırır ınsallah cok saglıklı bır bebek olur. Emınımkı su anda heycan doruktadır o haberı almak cok guzel bır duygu :)
arkadaşlar bat gününde idrar testinde negatif çıkıp da daha sonradan hamile olduğunu öğrenenler oldu mu aranızda??
arkadaşlar bat gününde idrar testinde negatif çıkıp da daha sonradan hamile olduğunu öğrenenler oldu mu aranızda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?