benım canım 14 agustos du bat ama ben 22 agustos da öğrendim acele etme
günaydın arkadaşlar
bende dün öğrendim hamile olduğumu 5. haftanın içindeyim 10 gün sonra gideceğiz doktora inşallah sağlıklı bir gebelik olur..
arkadaşlar bat gününde idrar testinde negatif çıkıp da daha sonradan hamile olduğunu öğrenenler oldu mu aranızda??
bugün sabah kalktım kahve renkli bir akıntı geldi,fitil kullanıyorum enfeksiyoum var kaşıntım sizce bundan olmuş olabilirmi. şu an kanamam yok wcye gittikçe idrarimden sora oluyo hafifi bir şekilde... bilgisi olan varmı???? yada yaşayan???
arkadaşlar ben de az önce doktordan geldim bebişim 6+3 haftalık ve kalp atışlarını duyduk çok güzeldi pıt pıt diye görünüyordu çok heyecan verici...herşey normal dedi folik asit içmeye devam et dedi yarın sabah aç test vercem ona göre de bi değerlendirme yapacak...herkes hayırlısıyla duyar inşallahhh:)))[/
hayırlı olsun cnm. çok sevindim sizin için. 6+3 ken karından mı baktı ultrasonda. bende cuma günü gidicem 7+4 olmuş oluyorum. inş duyabiliriz :))))
karından baktı cnm ve net şekilde gördüm sesini açtı bide duydum çok etkileyici inş kısa zamanda sen de duyarsın...
hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. bende heyacan yaptım geçen aylarda adetten önce kupkuru olurdum bu ay 2-3 gündür akıntım var ve göğüslerim acıyo dokununca bende ümiitlendim haliyle bekliyorum bakalım nolur dua edin hamişler:2: beni ümitlendiren de bu akıntı bakalım inşallah
merhaba tüm anne adayları. ben de hamileyim arkadaşlar. dün doktora gittim. geç döllenme olmuş o yüzden daha keseyi göremiyoruz dedi.haftaya keseyi ondan sonraki hafta da kalp atışlarını duyucaz minişimin inşallah. çok endişeliyim. umarım herhangi bir sorun yaşamayız.
düşük yaptım ben bugün(( bu 2. düşüğümm oof offfffffffffffffff
geçmiş olsun canım..düşük yaptım ben bugün(( bu 2. düşüğümm oof offfffffffffffffff
tebrikler canım nasıl öğrendin belirtilerin neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?