Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

arkadaşlar eskiden süt içmeyi çok seviyordum ama şimdi içim almıyo napcam ben böyle bi durumda olan var mı???

arkadaşlar bende ramazanın son haftası öğrendim hamileliğimi. şuan 7 haftanın içindeyiz. hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız bebeklerimizi kucağımıza inş.

arkadaşlar bende ramazanın son haftası öğrendim hamileliğimi. şuan 7 haftanın içindeyiz. hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız bebeklerimizi kucağımıza inş.

Tebrik ederim canım hoş geldin aramıza.... Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder inşallah...

arkadaşlar eskiden süt içmeyi çok seviyordum ama şimdi içim almıyo napcam ben böyle bi durumda olan var mı???
ayran içmeyi denesen bir de... pastörize sütmü yok açık sütlerden mi içiyorsunuz? ben eskiden beri pastörize süt içemiyorum. burada bulmak kolay olduğundan açık süt satanlardan alıp, güzelce kaynatıp içmeye çalışıyorum.

hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin...

kızlarr temmzz lilymm periiiiiiii kızlarr bebiş haberi alan gitti ha :)) unuttnz :))) bebişlerr nasılll herşey yolundadır umarm..
topiğimizin uğurluyduu yaaa uğurunu aldnz gttnzz :)))))))))

sorma benimde midem kötü kusmalarda başladı bişide yiyemiyorum ama en ufak kilo kaybı yok nası oluyo anlamadım ben de

bugün dr randevum var bakalım sorucam bende neden kilo veriyorum diye hep açım ya gerçekten açım yani kusma korkusundan yemek yiyemiyorum canım hiç bir şey istemiyor halsizlik var açlıktan dolayı çalışıyorumda şimdi bişiler atıştırayım dedim gene içim almadı

iyi çalışıyosun ben evde perişanım valla midem sürekli kaynıyo tansiyonum büyüğü 8 onun için halsizlik oluyo belkide sende de tansiyon düşüyodur bende yarın doktora gidince sölücem çok zor oluyo çünkü ilaç kullanmak istemiyorum ama böle de çok halsiz oluyorus..

bende 8 haftalık hamişim kızlar bugün 4 te randevum var

4 kğ verdim bişi yiyemiyorum ne olcak böyle bilemiyorum

benimde midem bulanıyo ama çıkarmıyorum... daha bi kilo artışım da yok.. ama ne yersem yiyeyem midemde ekşime oluyor hiçbişeydn tat alamıyorum.. ağzımın içi çok kötü

selam kızlar bu hafta bende 9.haftadayım.daha önce gittiğimde kese ve içinde yolk kesesi görünmüştü ama içinde embriyo görünmemişti.bugün tekrar gittim üstten baktı doktor ve yine bebeği göremedi.sanırım bende kürtaj olucam

selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bnde agustosta hamiel kalanlardanim cok sukur aölahima saglicakla kucagimiza alalaim ins

kizlar benimde istahim cok kesik hicbisey yemek istemiyorum normalde tatli cok severdim simdi hic yiyemiyorum ... diger yiyecekleride kendime zorluyorum ama klio kaybetmedim

benimde midem bulanıyo ama çıkarmıyorum... daha bi kilo artışım da yok.. ama ne yersem yiyeyem midemde ekşime oluyor hiçbişeydn tat alamıyorum.. ağzımın içi çok kötü

hemen hemen benim şikayetlerim de böyle kızlar ve ben bu durumlarda taze nane ve limon kaynatıp içiyorum ii geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…