düşük yaptım ben bugün(( bu 2. düşüğümm oof offfffffffffffffff
karından baktı cnm ve net şekilde gördüm sesini açtı bide duydum çok etkileyici inş kısa zamanda sen de duyarsın...
bende bugün karından baktırdım,kalp atışlarını gördük. çok şükür. çok güzel bi duygu ya. allahım hepimize nasip etsin inş .
arkadaşlar bende ramazanın son haftası öğrendim hamileliğimi. şuan 7 haftanın içindeyiz. hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız bebeklerimizi kucağımıza inş.
bende bugün karından baktırdım,kalp atışlarını gördük. çok şükür. çok güzel bi duygu ya. allahım hepimize nasip etsin inş .
Maşallah bebişine canımHep böyle güzel haberlerini alırız inşallah...
arkadaşlar eskiden süt içmeyi çok seviyordum ama şimdi içim almıyo napcam ben böyle bi durumda olan var mı???
Bende de aynı durum var maalesef... Peynir ve yoğurt yemeye çalışıyorum canım...
düşük yaptım ben bugün(( bu 2. düşüğümm oof offfffffffffffffff
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm... Kendini biraz toparlayınca sebebi için yapılması gereken bazı testler var bildiğim kadarı ile... Muhakkak doktorunla görüş canım... Rabbim bi daha yaşatmasın tez zamanda güzel haberlerini duyarız inşallah...
ayran içmeyi denesen bir de... pastörize sütmü yok açık sütlerden mi içiyorsunuz? ben eskiden beri pastörize süt içemiyorum. burada bulmak kolay olduğundan açık süt satanlardan alıp, güzelce kaynatıp içmeye çalışıyorum.arkadaşlar eskiden süt içmeyi çok seviyordum ama şimdi içim almıyo napcam ben böyle bi durumda olan var mı???
hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin...arkadaşlar bende ramazanın son haftası öğrendim hamileliğimi. şuan 7 haftanın içindeyiz. hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız bebeklerimizi kucağımıza inş.
bende bugün gidecem iş çıkışı randevum var . İnşallah bizde duyarız 7. haftada duyulur mu?
canım hoşgeldin aramıza. sende ağustos topiğindeydin değil mi? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bende 8 haftalık hamişim kızlar bugün 4 te randevum var
4 kğ verdim bişi yiyemiyorum ne olcak böyle bilemiyorum
sorma benimde midem kötü kusmalarda başladı bişide yiyemiyorum ama en ufak kilo kaybı yok nası oluyo anlamadım ben de
bugün dr randevum var bakalım sorucam bende neden kilo veriyorum diye hep açım ya gerçekten açım yani kusma korkusundan yemek yiyemiyorum canım hiç bir şey istemiyor halsizlik var açlıktan dolayıçalışıyorumda şimdi bişiler atıştırayım dedim gene içim almadı
bende 8 haftalık hamişim kızlar bugün 4 te randevum var
4 kğ verdim bişi yiyemiyorum ne olcak böyle bilemiyorum
benimde midem bulanıyo ama çıkarmıyorum... daha bi kilo artışım da yok.. ama ne yersem yiyeyem midemde ekşime oluyor hiçbişeydn tat alamıyorum.. ağzımın içi çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?