Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

kızlarr temmzz lilymm periiiiiiii kızlarr bebiş haberi alan gitti ha :)) unuttnz :))) bebişlerr nasılll herşey yolundadır umarm..
topiğimizin uğurluyduu yaaa uğurunu aldnz gttnzz :)))))))))

Ahh canım eskisi kadar giremiyorum işlerin yoğunluğundan... Akşamda eve geldikten sonra yemek yiyip resmen bayılıyorum ( halsizlik çöküo çok fena...

biliyorum daha erken ama aranizda bebegi hisseden varmi?

Canım ben sorduğumda doktor 20. haftada ancak hissedersin demişti... Eminim harika bir duygudur...

hemen hemen benim şikayetlerim de böyle kızlar ve ben bu durumlarda taze nane ve limon kaynatıp içiyorum ii geliyor...

Canım doktor bana aşırı mide yanması olursa rennie duo yada gaviscon şurup içebilirsin demişti... Gebelikte çok sık oluomuş mide yanması ve berbat ağız tadı hiç bir sıkıntı olmaz rahatça kullanabilirsin dedi...

dün dr gittik kalp atışlarını çook şükür duyduk sanki motor sesi gibi çook hızlı atarmış ) birde cinsiyetini sorduk dr güldü çook erken dedi ben ısrar edince tamam atıyorum dedi kız dedi )))

Günaydın kızlar sabah akşam mide bulantısı çekiyorum ( ne zaman bitecek bu durum yemek yiyemez oldum (

teşekkür ederim canım,sağlık olsun ne diyim,tekrar olur iş sağlığımız yerinde olsun.
doktora gittim konuştuk normalde 3 düşükle araştırmayapılıyormuş ama artık 2 düşüğede yapılıyormuş. 3 sebebi varmış
1. rahim bozukluğu= bozukluk varsa meliyatla tedavi olunuyormuş. devlet hastanelerinde yapılıyor
2. kan pıhtılaşması= pıhtılaşma varsa ilaç ve iğne ile gebe kaldığından andan itibaren kullanıyormuşsun. devlet hast. yapılıyor
3. genetik bozukluk= araştırma hast yapılıyor tedavisini bilmiyorum... ama en önemlisi ilk ikisi yine düşük olursa genetik bozukluğa bakılıyormuş.... benim durumda olanlar varsa umarım yardımcı olmuşumdur

ben de yeni öğrendim hamile olduğumu, önümüzdeki hafta doktora gideceğim, umarım geç değildir ilk kontrol için.

günaydın hamişlerrrr :))) dün bebişimizi ilk defa gördük kalp atışlarını dinledik çok duygulandım herşey normal dedi düşük tehlikesi yok dedi ama yinede dikkatli ol dedi kilo kaybını sordum normal dedi ilk aylar vermek ama merak etme sonra alıcaksın zaten dedi platese gitmek istediğimi sordum 4-5 aylardan sonra olabilir dedi kasıklarım ağrıyordu ve yine kasıklarıma kramplar giriyordu sebebini sordum normal rahim büyüyor dedi ağrı kesici verdi gerek duyarsan içersin dedi mide bulantısı için hap verdi birde folik asit verdi benim ilk randevum maşallah allaha şükür iyi geçti 2. randevumuz 29 eylülde

çok geçmiş olsun canım, herşeyin hayırlısı yine de çok zor, seni anlıyorum kürtajla ilgili ne konuştunuz dr.la ve ilk gebeliğin mi ?
benim de ilk gebeliğim maalesef kalbi durduğu ve gelişmediği için kürtajla son buldu (
bebeği olmayanlar için inşallah hakkımızda en hayırlı zamanda hayırlı hamilelikler olsun ve sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...

teşekkür ederim canım.ben 2 doktora göründüm ikiside aynı şeyleri söyledi.özeldeki doktorum 17eylülde gel ozamana gelişme olmazsa kürtaj olursun yada bu süre içinde düşük yaparsın dedi ama düşük yapacak gibi değilim ne leke ne ağrı sızı.
ama 17eylülde 9hafta bitmiş olacak 10.haftaya girmiş olucam.çok geç kalmaktan korkuyorum.peki senin kürrtajın nasıl oldu hissettinmi sonrasında ağrın sızın oldumu.benim ilk gebeliğim bu ve 2yıl istedikten sonra gelmişti ama şu an sadece kese ve içinde yolk sac görünüyor bebek görünmüyor.kürtajdan sonra gebe kalamamaktanda korkuyorum.2 ay falan koruncam sanırım.sana da çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda tekrar beebeğine sağlıcakla kavuşursun.

Son düzenleme:
slm arkadaşlar. 8+2 haftalık ikiz annesiyim. çok şükür hamilelik iyi gidiyodu.
ama bir diş ağrısı başladı öldürüyo beni. ağzımdaki bütün azı dişlerim sızlıyo. üzerine basıp hiçbişey yiyemiyorum.
doktor 4-5 aylık olana kadar hiç bişey yapamayız dedi. sadece ağrı kesici ve antibiyotik verdi.
ama bebeğin süt dişlerinde leke yapma gibi yan etkileri var dedi.
ne yapayım bilemedim.
sizin başınıza böyle bişey geldimi.
bi arkadaşta soğan, sarımsak, karanfille idare et kullanma dedi. ağrıyan dişimin üstünde soğan çiğnedim. daha çok ağrımaya başladı.

çok geçmiş olsun canım. çok üzüldüm. herşeyde bi hayır vardır. kürtaj olupta tekrar hamile kalan çok kişi var üzülme. inş en kısa zamanda allah yine nasip eder.

hayırlı olsun allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize inş.
bende 2 kilo verdim.kafaya takmıyım o zaman. hala hiç iştahım yok. hamileliğimden beri midem hep bulanıyo ama birkaç defa çıkardım sadece.

canım geçmiş olsun allah sabır versin çok zor bi durum. ben kan pıhtılaşması için hergün iğne ve aspirin kullanıyorum. inş seninde hiç bişeyin yoktur.varsada tedavisi kolay bişeydir. allah isteyen herkesin kucağını bebişle doldursun.

çok geçmiş olsun canım. çok üzüldüm. herşeyde bi hayır vardır. kürtaj olupta tekrar hamile kalan çok kişi var üzülme. inş en kısa zamanda allah yine nasip eder.

teşekkür ederim canım.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
çok güzel ikiz annesi oluyormuşsunn maşallah canımm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
diş ağrın içinde geçmiş olsun çok zordur bilirim.ama soğan değilde zeytin çekirdeğini çıkarıp 3 4(çekirdek değil zeytinin kendisi) tanesini ağrıyan dişerinin oraya tutarsan bi süre ağrısı kesilir.yada peynir çiğnemekte kesiyor.bende bu sene diş ağrısından çok çektim ama zeytin gerçekten çözüm oldu.antibiyotik bencede alma eğer dayanabilirsen bütün sarımsak yut antibiyotik yerine geçermiş.inşallah ağrın kesilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…