hemen hemen benim şikayetlerim de böyle kızlar ve ben bu durumlarda taze nane ve limon kaynatıp içiyorum ii geliyor...
düşük yaptım ben bugün(( bu 2. düşüğümm oof offfffffffffffffff
kızlarr temmzz lilymm periiiiiiii kızlarr bebiş haberi alan gitti ha :)) unuttnz :))) bebişlerr nasılll herşey yolundadır umarm..
topiğimizin uğurluyduu yaaa uğurunu aldnz gttnzz :)))))))))
biliyorum daha erken ama aranizda bebegi hisseden varmi?
hemen hemen benim şikayetlerim de böyle kızlar ve ben bu durumlarda taze nane ve limon kaynatıp içiyorum ii geliyor...
gazı olan var mı kızlar... ben ölüyorumv gazdann,
gazı olan var mı kızlar... ben ölüyorumv gazdann,
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm... Kendini biraz toparlayınca sebebi için yapılması gereken bazı testler var bildiğim kadarı ile... Muhakkak doktorunla görüş canım... Rabbim bi daha yaşatmasın tez zamanda güzel haberlerini duyarız inşallah...
dün dr gittik kalp atışlarını çook şükür duyduk sanki motor sesi gibi çook hızlı atarmış) birde cinsiyetini sorduk dr güldü çook erken dedi ben ısrar edince tamam atıyorum dedi kız dedi )))
selam kızlar bu hafta bende 9.haftadayım.daha önce gittiğimde kese ve içinde yolk kesesi görünmüştü ama içinde embriyo görünmemişti.bugün tekrar gittim üstten baktı doktor ve yine bebeği göremedi.sanırım bende kürtaj olucam
merhaba güzeller günler geçmek bilmiyor salı günü inşallah bebeğimin kalbini duyarım
çok geçmiş olsun canım, herşeyin hayırlısı yine de çok zor, seni anlıyorum kürtajla ilgili ne konuştunuz dr.la ve ilk gebeliğin mi ?
benim de ilk gebeliğim maalesef kalbi durduğu ve gelişmediği için kürtajla son buldu(
bebeği olmayanlar için inşallah hakkımızda en hayırlı zamanda hayırlı hamilelikler olsun ve sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...
teşekkür ederim canım.ben 2 doktora göründüm ikiside aynı şeyleri söyledi.özeldeki doktorum 17eylülde gel ozamana gelişme olmazsa kürtaj olursun yada bu süre içinde düşük yaparsın dedi ama düşük yapacak gibi değilim ne leke ne ağrı sızı.
ama 17eylülde 9hafta bitmiş olacak 10.haftaya girmiş olucam.çok geç kalmaktan korkuyorum.peki senin kürrtajın nasıl oldu hissettinmi sonrasında ağrın sızın oldumu.benim ilk gebeliğim bu ve 2yıl istedikten sonra gelmişti ama şu an sadece kese ve içinde yolk sac görünüyor bebek görünmüyor.kürtajdan sonra gebe kalamamaktanda korkuyorum.2 ay falan koruncam sanırım.sana da çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda tekrar beebeğine sağlıcakla kavuşursun.
günaydın hamişlerrrr :))) dün bebişimizi ilk defa gördük kalp atışlarını dinledik çok duygulandım herşey normal dedi düşük tehlikesi yok dedi ama yinede dikkatli ol dedi kilo kaybını sordum normal dedi ilk aylar vermek ama merak etme sonra alıcaksın zaten dediplatese gitmek istediğimi sordum 4-5 aylardan sonra olabilir dedi kasıklarım ağrıyordu ve yine kasıklarıma kramplar giriyordu sebebini sordum normal rahim büyüyor dedi ağrı kesici verdi gerek duyarsan içersin dedi mide bulantısı için hap verdi birde folik asit verdi benim ilk randevum maşallah allaha şükür iyi geçti 2. randevumuz 29 eylülde
teşekkür ederim canım,sağlık olsun ne diyim,tekrar olur iş sağlığımız yerinde olsun.
doktora gittim konuştuk normalde 3 düşükle araştırmayapılıyormuş ama artık 2 düşüğede yapılıyormuş. 3 sebebi varmış
1. rahim bozukluğu= bozukluk varsa meliyatla tedavi olunuyormuş. devlet hastanelerinde yapılıyor
2. kan pıhtılaşması= pıhtılaşma varsa ilaç ve iğne ile gebe kaldığından andan itibaren kullanıyormuşsun. devlet hast. yapılıyor
3. genetik bozukluk= araştırma hast yapılıyor tedavisini bilmiyorum... ama en önemlisi ilk ikisi yine düşük olursa genetik bozukluğa bakılıyormuş.... benim durumda olanlar varsa umarım yardımcı olmuşumdur
çok geçmiş olsun canım. çok üzüldüm. herşeyde bi hayır vardır. kürtaj olupta tekrar hamile kalan çok kişi var üzülme. inş en kısa zamanda allah yine nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?