günaydın hamişlerrrr :))) dün bebişimizi ilk defa gördük kalp atışlarını dinledik çok duygulandım herşey normal dedi düşük tehlikesi yok dedi ama yinede dikkatli ol dedi kilo kaybını sordum normal dedi ilk aylar vermek ama merak etme sonra alıcaksın zaten dediplatese gitmek istediğimi sordum 4-5 aylardan sonra olabilir dedi kasıklarım ağrıyordu ve yine kasıklarıma kramplar giriyordu sebebini sordum normal rahim büyüyor dedi ağrı kesici verdi gerek duyarsan içersin dedi mide bulantısı için hap verdi birde folik asit verdi benim ilk randevum maşallah allaha şükür iyi geçti 2. randevumuz 29 eylülde
tebrık ederım evet cok guzel bır duygu zaten mınımınacık ama kalbı nasıl atıyor oylecok sevındım senın adına bızde sanırım hafta ıcı tekrar gıtcez kendı doktorum gelmıs cok sukur ıyıce baksın bı :) testler falan ıstendı mı sızden ?
benimde randevum salı günü inşallah bende duyabilirm kalp atışlarını....
senle aynımıyız yıksa sat 20 temmuz benim...
canım ben 5+4 te gittim keseyi gördüm...inşallah canım benim de sat 18 temmuz sen bebeği gördünmü?
canım ben 5+4 te gittim keseyi gördüm...
doktorum 2 hafta sonra gel dedi.
salı kontrolüm var kalp atışı için
inşallah hem bebeğimi görürüm hem kalp atışınıda duyarım...
canım ben 5+4 te gittim keseyi gördüm...
doktorum 2 hafta sonra gel dedi.
salı kontrolüm var kalp atışı için
inşallah hem bebeğimi görürüm hem kalp atışınıda duyarım...
aynen benim gibisin tatlım bende keseyi o zamanlarda gördüm sonra kanamam olunca bi gece yattım hastanede düşük riski var die ama şu an bişeyim yok geçen salı gittim ters bişi olmasın diye kese ve yolk kesesi var bebek yok dr bekleyelim dedi hayırlısı 2 gündürde çok bulantım var hiç yoktu birden nası geldi niye geldi anlaamadım ters bişeymi var anlayamıyorum inşallah hayır olur hepimiz için
Bende 7. Haftadayim. 4haftalikken gitmistik doktora. Kalp atislari duyulmuyodu ozaman simdi norml kontrol icin gitmem lazim ama hala iyi bi doktor bulamadik. Ilk cocugumda gittigim doktorum yok. Yeni bi doktorda acil bulmam lazim bakalim.
Mide bulantılarım arttı zor tutuyorum kendimi iş yerindeyim derin derin nefes alıyorum ama bu bulantıyla baş etmek çok zor ..
aynısını bende yaşıyorum şu an ve bende 7+4te gittiğimde doktor yolk sac ve kese var ama bebek yok demişti
şu an 9.haftaya girdim 8+6dayım ve 17eylülde tekrar çağırdı eğer görünmezse yine kürtaj yapıcak.benim umudum yok bu konuda
ama inşallah sen görürsün bebeğini.peki sana umut verdimi doktorun.
merhaba arkadaslar, izinde oldugum ıcın buradan bıraz uzak kaldım. öncelikle minikkelebek çok üzüldüm, eve gelir gelmez foruma girdim ve cook uzuldüm. inşallah bundan sonraki hamileliğin çook güzel gçer.
burdan kanaması olan arkadasları okuyordum ve cok uzuluyordum ama başa gelmesi çok başkaymış. eşimin ailesine haberi verdiğimiz günün gecesi kanamam oldu biraz. hemen acile gittik. çok şükür progestana başladım sonra bır daha olmadı. ertesi gün kalp atışını duymak anlatılmaz bir duyguydu.hala düşününce gözlerim doluyor. şimdi kanamam yok ama doktor 1 hafta daha kullan dedi ilacı. benim gibi olanlar var mı? kanama bitince ne kadar daha kullandınız ilacı??
herkese saglıklı hamilelik diliyorum...
merhaba kızlar bir süredir yazamadım yazmak gelmedi hiç içimden sıkıntılıyım yinesanırım ciddi bir enfeksiyon geçiriyorum idrar kültürü alındı ve 3 gün boyunca sürekli devam etti üreme devamınıda bilmiyorum haftasonu girdi araya yarın tekrar soracağım sonuç çıktımı diye kasıklarımdaki ve karnımdaki ağrı beni mahvediyor geceleri ağrıdan uyuyamıyorum bebeğim için endişeleniyorum inşallah en kısa zamanda bunuda atlatırız
bu ara yeni gelen bütün arkadaşlar hoşgeldiniz umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?