Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

tebrık ederım evet cok guzel bır duygu zaten mınımınacık ama kalbı nasıl atıyor oyle cok sevındım senın adına bızde sanırım hafta ıcı tekrar gıtcez kendı doktorum gelmıs cok sukur ıyıce baksın bı :) testler falan ıstendı mı sızden ?

evet canım istedi ben idrar ve kan verdim doktorum tahlil sonuçlarını ben alıcam siz beklemeyin dedi ben sizi akşam ararsam sorun vardır aramazsam yoktur dedi şükür ki aramadı tahlil sonuçlarımı 2. randevumda dr um vericek bu arada bunların ne tahlili olduğunu söyledi ama ben o arada bebişi görmekle meşguldüm pek anlayamadım ne tahlili olduklarını

merhaba arkadaslar, izinde oldugum ıcın buradan bıraz uzak kaldım. öncelikle minikkelebek çok üzüldüm, eve gelir gelmez foruma girdim ve cook uzuldüm. inşallah bundan sonraki hamileliğin çook güzel gçer.
burdan kanaması olan arkadasları okuyordum ve cok uzuluyordum ama başa gelmesi çok başkaymış. eşimin ailesine haberi verdiğimiz günün gecesi kanamam oldu biraz. hemen acile gittik. çok şükür progestana başladım sonra bır daha olmadı. ertesi gün kalp atışını duymak anlatılmaz bir duyguydu.hala düşününce gözlerim doluyor. şimdi kanamam yok ama doktor 1 hafta daha kullan dedi ilacı. benim gibi olanlar var mı? kanama bitince ne kadar daha kullandınız ilacı??
herkese saglıklı hamilelik diliyorum...

canım ben 5+4 te gittim keseyi gördüm...
doktorum 2 hafta sonra gel dedi.
salı kontrolüm var kalp atışı için
inşallah hem bebeğimi görürüm hem kalp atışınıda duyarım...

aynen benim gibisin tatlım bende keseyi o zamanlarda gördüm sonra kanamam olunca bi gece yattım hastanede düşük riski var die ama şu an bişeyim yok geçen salı gittim ters bişi olmasın diye kese ve yolk kesesi yok bebek yok dr bekleyelim dedi hayırlısı 2 gündürde çok bulantım var hiç yoktu birden nası geldi niye geldi anlaamadım ters bişeymi var anlayamıyorum inşallah hayır olur hepimiz için

canım ben 5+4 te gittim keseyi gördüm...
doktorum 2 hafta sonra gel dedi.
salı kontrolüm var kalp atışı için
inşallah hem bebeğimi görürüm hem kalp atışınıda duyarım...

aynen benim gibisin tatlım bende keseyi o zamanlarda gördüm sonra kanamam olunca bi gece yattım hastanede düşük riski var die ama şu an bişeyim yok geçen salı gittim ters bişi olmasın diye kese ve yolk kesesi var bebek yok dr bekleyelim dedi hayırlısı 2 gündürde çok bulantım var hiç yoktu birden nası geldi niye geldi anlaamadım ters bişeymi var anlayamıyorum inşallah hayır olur hepimiz için

aynısını bende yaşıyorum şu an ve bende 7+4te gittiğimde doktor yolk sac ve kese var ama bebek yok demişti
şu an 9.haftaya girdim 8+6dayım ve 17eylülde tekrar çağırdı eğer görünmezse yine kürtaj yapıcak.benim umudum yok bu konuda
ama inşallah sen görürsün bebeğini.peki sana umut verdimi doktorun.

Bende 7. Haftadayim. 4haftalikken gitmistik doktora. Kalp atislari duyulmuyodu ozaman simdi norml kontrol icin gitmem lazim ama hala iyi bi doktor bulamadik. Ilk cocugumda gittigim doktorum yok. Yeni bi doktorda acil bulmam lazim bakalim.

Bende 7. Haftadayim. 4haftalikken gitmistik doktora. Kalp atislari duyulmuyodu ozaman simdi norml kontrol icin gitmem lazim ama hala iyi bi doktor bulamadik. Ilk cocugumda gittigim doktorum yok. Yeni bi doktorda acil bulmam lazim bakalim.

canım 4.haftada zaten duyulması imkansız.ancak kese görünür.5 6 haftalıkken başlıyor ama 8.haftalarda duyan bile var.
hakkında hayırlısı olsun inşallah

merhaba kızlar bir süredir yazamadım yazmak gelmedi hiç içimden sıkıntılıyım yine sanırım ciddi bir enfeksiyon geçiriyorum idrar kültürü alındı ve 3 gün boyunca sürekli devam etti üreme devamınıda bilmiyorum haftasonu girdi araya yarın tekrar soracağım sonuç çıktımı diye kasıklarımdaki ve karnımdaki ağrı beni mahvediyor geceleri ağrıdan uyuyamıyorum bebeğim için endişeleniyorum inşallah en kısa zamanda bunuda atlatırız
bu ara yeni gelen bütün arkadaşlar hoşgeldiniz umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz...

Merhaba arkadaşlar bende aranızdayım Şükürler olsun ki. Rabbim isteğen herkese nasip etsin inşallah.Duygular tarifsiz, heyecan tarifsiz apayrı duygu değişiklikleri yaşıyoruz eşim ve ben. Hamile olduğumu öğrendiğim gün bir rüyaydı sanki umudumu yitirmeye başlamış olmamdan kaynaklandı sanırım fakat Rabbim dularımızı kabul etti binlerce kez şükürler olsun. Sağlıla sıhatle kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah hepimizin gözü aydın arkadaşlar.. sağlıklı, sıhatli, haftalar, aylar geçirmek dileği ile..

Mide bulantılarım arttı zor tutuyorum kendimi iş yerindeyim derin derin nefes alıyorum ama bu bulantıyla baş etmek çok zor ..

Mide bulantılarım arttı zor tutuyorum kendimi iş yerindeyim derin derin nefes alıyorum ama bu bulantıyla baş etmek çok zor ..

aynen benimde öyle tatlım ya ne yersem 5 dakika sonra çıkıyor bende işteyim allahtan oturuyorum ama evimde olmak yatmak istiyorum şu anda çok bitkinim

umudum tabiki var canım seninde olsun hep olsun ben bu gün 7+5deyim yarın inşallah görürüz göremezsekte hayırlısı buymuş. doktor kese küçük olduğu için umut verdi kesenin boyutu görünmesi için çok küçük dedi hayırla sağlıkla gelirler inşallah

1 gün kanamam oldu ertesi gün ben de progestana başladım düşük tehlkesi var demişti kahve lekeye dönmuştü ertesi gün.. şimdi iki gündr normal akıntıya döndu... benimki 10 günluk haptı zaten 3 kere içiyom 3 gün kaldı bitmesine bugn yine doktora gitcem bakalım ne dicek sorcam bende...

bulantı konusunda çok şükür rahatım çok nadir oluyor o da progestandan dolayı ağrılarımın üzerine birde bulantı olsaydı dayanamazdım sanırım

geçmiş olsun canım umarım hiç bi sorun olmaz gebeliğinde allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…