Kizlar siz ne durumdasiniz .ben aksamlari kotulesiyom biraz mide yanmasi bulanti kotu oluyo kusma yok ama daha halsizlik felan cok bide surekli usume geliyo yaz gununde donuyorum hele ayaklarim hic isinmiyo.valla calisanlarra allah kolaylik versin diyorum cok zor gercekten.
merhaba kızlar bir süredir yazamadım yazmak gelmedi hiç içimden sıkıntılıyım yinesanırım ciddi bir enfeksiyon geçiriyorum idrar kültürü alındı ve 3 gün boyunca sürekli devam etti üreme devamınıda bilmiyorum haftasonu girdi araya yarın tekrar soracağım sonuç çıktımı diye kasıklarımdaki ve karnımdaki ağrı beni mahvediyor geceleri ağrıdan uyuyamıyorum bebeğim için endişeleniyorum inşallah en kısa zamanda bunuda atlatırız
bu ara yeni gelen bütün arkadaşlar hoşgeldiniz umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz...
aynen benimde öyle tatlım ya ne yersem 5 dakika sonra çıkıyor bende işteyim allahtan oturuyorum ama evimde olmak yatmak istiyorum şu anda çok bitkinim
teşekkür ederim canım.ben 2 doktora göründüm ikiside aynı şeyleri söyledi.özeldeki doktorum 17eylülde gel ozamana gelişme olmazsa kürtaj olursun yada bu süre içinde düşük yaparsın dedi ama düşük yapacak gibi değilim ne leke ne ağrı sızı.
ama 17eylülde 9hafta bitmiş olacak 10.haftaya girmiş olucam.çok geç kalmaktan korkuyorum.peki senin kürrtajın nasıl oldu hissettinmi sonrasında ağrın sızın oldumu.benim ilk gebeliğim bu ve 2yıl istedikten sonra gelmişti ama şu an sadece kese ve içinde yolk sac görünüyor bebek görünmüyor.kürtajdan sonra gebe kalamamaktanda korkuyorum.2 ay falan koruncam sanırım.sana da çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda tekrar beebeğine sağlıcakla kavuşursun.
merhaba kızlar bir süredir yazamadım yazmak gelmedi hiç içimden sıkıntılıyım yinesanırım ciddi bir enfeksiyon geçiriyorum idrar kültürü alındı ve 3 gün boyunca sürekli devam etti üreme devamınıda bilmiyorum haftasonu girdi araya yarın tekrar soracağım sonuç çıktımı diye kasıklarımdaki ve karnımdaki ağrı beni mahvediyor geceleri ağrıdan uyuyamıyorum bebeğim için endişeleniyorum inşallah en kısa zamanda bunuda atlatırız
bu ara yeni gelen bütün arkadaşlar hoşgeldiniz umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz...
Merhaba kızlar konumuzu açmış bulunmaktayım haydi hayırlı olsun
cok gecmis olsun canim . gormeyince endiselenmistim simdi icim rahatladi
çok geçmiş olsun canım, inan gün içinde kaç kez aklıma geliyodun uzun zamandır yazmayınca merak etmiştim seni, allah şifa versin en kısa zamanda atlatırsın inşallah
....
1 gün kanamam oldu ertesi gün ben de progestana başladım düşük tehlkesi var demişti kahve lekeye dönmuştü ertesi gün.. şimdi iki gündr normal akıntıya döndu... benimki 10 günluk haptı zaten 3 kere içiyom 3 gün kaldı bitmesine bugn yine doktora gitcem bakalım ne dicek sorcam bende...
iyi akşamlar arkadaşlar,
topiği sürekli takip ediyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor ayağa kalkamıyorum, pcnin başında zor duruyorum. o yüzden okuyup çıkıyorum. bebeğini kaybeden arkadaşlara geçmiş olsun.
ben de yarın doktora gidicem ama biraz endişeliyim. doktorumu değiştirdim.
geçen hafta başıma bişey geldi doktora olan güvenimi kaybettim.
eşimle akşam yemeğinde balık yemiştim. aradan 4 saat geçti balık yediğimi unuttum akşam yatarken de süt içtim.
zehirlenebileceğim hiç aklıma gelmedi. gece çok kötü oldum afedersiniz hem ishal hem de istifra ediyorum. sancıdan kıvranıyorum.
sabah erkenden hastaneye gittik.doktoru beklemeye başladık. randevu sormadan hemen içeriye aldı. zehirlenmiş olabilceğimi söyledim. ultrasonla tekrar baktı monitörü bana çevirmedi bile. 1 dk baktı ve tamam sorum yok dedi. masanın yanına geçince doktor beni bir azarladı. ben daha yolun başındaymışım bu kadar sorun yapmaya gerek yokmuş, bebek zehirlenmişse nolurmuş kürtaj yaparmış, herşeyde soluğu hastanede mi alcakmışım.oooo seninle işimiz var dedi.karşısında çocuk varmış gibi bağırdı resmen. bi de özel hastane. paramla rezil oldum.akıntının olması normal mi diyorum yoksa enfeksiyon olabilir mi diyorum doktor bana gülüyor.eşim zaten sessiz sakin biri o hiçbişey diyemedi ben sadece siz doktor olabilirsiniz ama bu da bizim ilk bebeğimiz endişelenmekte haklıyız dedim odadan çıktık. 29 ağustosta hamile olduğumu öğrenmiştim ve kalp atışı olduğunu söylemişti.kaç haftalık olduğunu sorduğumda belli değil dedi ama doğum tarihini 23 nisan dedi. kaç haftalık hamile olduğumu daha bilmiyorum. (buradaki arkadaşların imzasından tahmin ediyorum sadece)yarında başka bir özel hastaneden randevu aldım ama o doktorda iyi değilse diye korkuyorum. inşallah bir sorun yoktur.
Merhaba bende hamile olduğumu yeni öğrendim. kandaki beta artışımın da iyi olduğunu söyledi doktor ama çok korkuyorum ve takıntılıyım galiba. ilki kimyasal oldu sanırım ondan. üç- dört gündür göğüslerim dolu dolu gibiydi sanki adet olmadan önce olur ya öyle. ama şimdi kayboldu eski haline döndü. çok korkuyorum. sizce kötü bir şey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?