Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

Kizlar siz ne durumdasiniz .ben aksamlari kotulesiyom biraz mide yanmasi bulanti kotu oluyo kusma yok ama daha halsizlik felan cok bide surekli usume geliyo yaz gununde donuyorum hele ayaklarim hic isinmiyo.valla calisanlarra allah kolaylik versin diyorum cok zor gercekten.

aynı sen gibiyim canım bende...

çok geçmiş olsun canım, inan gün içinde kaç kez aklıma geliyodun uzun zamandır yazmayınca merak etmiştim seni, allah şifa versin en kısa zamanda atlatırsın inşallah
....

aynen benimde öyle tatlım ya ne yersem 5 dakika sonra çıkıyor bende işteyim allahtan oturuyorum ama evimde olmak yatmak istiyorum şu anda çok bitkinim

Ben çıkarmıyorum ama bulantı beni mahvediyor.. birde yanma başladı mı ikisi bir arada beni bitiriyor. Annemi şimdi daha iyi anlıyorummm

biraz geç döndüm canım haftasonu yoğun geçmişti yeni gördüm...
benim de ilk gebeliğimdi, kalp sesini duymak için gitmiştik olması gerekenden çok çok yavaştı iki kez attığını duyduk, ilk ve son duyuşumuz oldu : (sonraki kontrolde kalbinin durduğu ve gelişmediği görülünce alınması gerektiği söylendi. biz de iki ayrı dr.a gittik ve ikisi de aynı şeyi söyledi...
kürtajda genel anestezi yapıldığı için hiçbişey hissetmedim özelde oldu, devlet hastanesi de uyutuyor mu bilemiyorum, çok korkuyordum ama çok şükür korktuğum gibi olmadı, bildiğim kadarıyla 10. haftaya kadar vakumlama yöntemiyle alınıyormuş. uyanınca adet sancısına benzer sancılar oldu ilaçlar verilmişti kullandım şimdilik iyiyim çok şükür ama kanama lekeler şeklinde devam ediyo 8gün oldu daha ne kadar sürer bilemiyorum, 15 gün cinsel ilişki, 3 ay korunmasız ilişki yasak dendi
sana da geçmiş olsun canım inşallah hayırlısı olur...
rabbim hayırlı sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler versin...

bende hamileliğimi erken öğrendim oda karbonatla oldu kan tahlili de yaptırdım pozitif ama hiç belirtim yok,19,09,2012 doktora gideceğim hayırlı haber alırım inşallah...

Epeydir yazamıyordum ama tüm yazılanları büyük bir dikkatle takip ediyorum. öncelikle ağustos ayında aramıza katılan tüm anne adaylarını tebrik ediyorum. Bebeğinin heyecanını çok kısa süre yaşayıp onları yitiren annelerimize ise çok geçmiş olsun diyorum. Inşallah en kısa zamanda bu defa sağlıklı gebelikler geçirmenizi diliyorum. Bebekleri henüz karnında olup muallakta kalan anne adaylarımıza da sabır diliyorum. Inşallah allah korktuğunuza uğratmasın.
öncelikel benim bir önerim olacak hamile arkadaşlardan toplu bir liste yapılsa herkes kaç hafta kaç gün hamile olduğunu hangi aşamalarda olduğunu yazsa daha güzel olmaz mı? Hemen hemen tüm topikler de böyle bir uygulama var böylece birbirimizi daha yakından takip etmiş oluyoruz sonra günler haftalar çabucak geçiyor cinsiyetlerini öğrnemek nasip olursa onları paylaşırız daha keyifli olur diye düşünüyorum. Tabi bu benim teklifim karar sizlerin:)
böylece kendimizle aynı durumda olan arkadaşlarımızla belirti ve şikayetlerimizi de daha rahat paylaşırız diye düşünüyorum.
Mesele ben 6+2 haftalık hamileyim henüz sadece keseyi gördük haftaya cumartesi kalp atışları için gideceğiz. Doktorum folik asiti kullanmamı istemedi elivit kullan yeter dedi. Bulantım bu hafta arttı ama adet olacakmış gibi olan ağrılarım çok şükür epey yok oldu.

cok gecmis olsun canim . gormeyince endiselenmistim simdi icim rahatladi

bende 4+6 haftalık hamileyim ama henüz doktora gitmedim haftaya 19,09,2012 gidicam inşallah kalp atışını duyarım

Merhaba Arkadaslar
bende araniza yeni katildim...
Memorial de tup bebek ile hamile kaldim.. Bu carsamba nasip olursa kese kontrolu icin doktor a gidecegiz..
Ruyamda da kalp atislarini duydum susam tanesinin... Degisikti:)

cok gecmis olsun canim . gormeyince endiselenmistim simdi icim rahatladi

çok geçmiş olsun canım, inan gün içinde kaç kez aklıma geliyodun uzun zamandır yazmayınca merak etmiştim seni, allah şifa versin en kısa zamanda atlatırsın inşallah
....

çok sağolun kızlar iyiyim çok şükür inşallah dahada iyi oluruz

yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz..

kızlarrrrrrrrrrrrrr bebeğimin kalp atışını duydummm kendisini gördüm ayy geçen hafta kı doktora uysamdım aldıracaktık neredeyse kese bozuk diye:)))

ben günde iki kere kullanıyorum.doktor bır hafta daha kullan dedi. akıntım da normale döndü. senin doktorunun da verdiği cevabı yazarsan cok sevınırım.geçmiş olsunn.

Merhaba bende hamile olduğumu yeni öğrendim. kandaki beta artışımın da iyi olduğunu söyledi doktor ama çok korkuyorum ve takıntılıyım galiba. ilki kimyasal oldu sanırım ondan. üç- dört gündür göğüslerim dolu dolu gibiydi sanki adet olmadan önce olur ya öyle. ama şimdi kayboldu eski haline döndü. çok korkuyorum. sizce kötü bir şey mi

iyi akşamlar arkadaşlar,
topiği sürekli takip ediyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor ayağa kalkamıyorum, pcnin başında zor duruyorum. o yüzden okuyup çıkıyorum. bebeğini kaybeden arkadaşlara geçmiş olsun.
ben de yarın doktora gidicem ama biraz endişeliyim. doktorumu değiştirdim.
geçen hafta başıma bişey geldi doktora olan güvenimi kaybettim.
eşimle akşam yemeğinde balık yemiştim. aradan 4 saat geçti balık yediğimi unuttum akşam yatarken de süt içtim.
zehirlenebileceğim hiç aklıma gelmedi. gece çok kötü oldum afedersiniz hem ishal hem de istifra ediyorum. sancıdan kıvranıyorum.
sabah erkenden hastaneye gittik.doktoru beklemeye başladık. randevu sormadan hemen içeriye aldı. zehirlenmiş olabilceğimi söyledim. ultrasonla tekrar baktı monitörü bana çevirmedi bile. 1 dk baktı ve tamam sorum yok dedi. masanın yanına geçince doktor beni bir azarladı. ben daha yolun başındaymışım bu kadar sorun yapmaya gerek yokmuş, bebek zehirlenmişse nolurmuş kürtaj yaparmış, herşeyde soluğu hastanede mi alcakmışım.oooo seninle işimiz var dedi.karşısında çocuk varmış gibi bağırdı resmen. bi de özel hastane. paramla rezil oldum.akıntının olması normal mi diyorum yoksa enfeksiyon olabilir mi diyorum doktor bana gülüyor.eşim zaten sessiz sakin biri o hiçbişey diyemedi ben sadece siz doktor olabilirsiniz ama bu da bizim ilk bebeğimiz endişelenmekte haklıyız dedim odadan çıktık. 29 ağustosta hamile olduğumu öğrenmiştim ve kalp atışı olduğunu söylemişti.kaç haftalık olduğunu sorduğumda belli değil dedi ama doğum tarihini 23 nisan dedi. kaç haftalık hamile olduğumu daha bilmiyorum. (buradaki arkadaşların imzasından tahmin ediyorum sadece)yarında başka bir özel hastaneden randevu aldım ama o doktorda iyi değilse diye korkuyorum. inşallah bir sorun yoktur.

Kızlar merhaba, Peri hoşgeldin ben de merak etmiştim. Kendi durumum hakkında kısaca bilgi vermek istedim, bugün itibariyle 6+3 teyim. Mide bulantım yok, uyku hali yok bilakis daha az uyuyorum, benim gibi olan var mı aramızda? Bir de öğretmen olduğum için şu sıra hazırlık aşamasındayız ve çok yoğunum neredeyse sürekli ayaktayım ve çok yoruluyorum.3 gün önce yani 6+0 da doktora gittim, doktor keseyi ve içinde yolk u gördü her şey normal dedi ölçtü 11 mm çıktı. Ama içinde bebeği görüp görmediğine dair bir şey söylemedi. Bebeğin görünmesi gerekir miydi sizce? 2 hafta sonra kalp atışları için gelin dedi. Bakalım imşallah o günlere çabucak geliriz. Bir de hamilelik takvimini ekledim ama aşağıda sadece Hamilelik Takvimi yazıyor be yapmak gerekli bilgi verirseniz sevinirim. Tüm hamilelere güzel bir hamilelik, bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza sabır diliyorum, umarım en yakın zamanda tekrar hamile kalırlar ve bu sefer sağlıkli bir şekilde yavrularına kavuşurlar, Allahım başka acı vermesin. Herkese iyi akşamlar.....:)

Cnm öncelikle geçmiş olsun, bebişin sağlıklı çok şükür. O doktora da az bile söylemişsin ne demekmiş öyle azarlamak falan, görevini layığıyla yerine getirerek her soruyla sabırla cevap vermek zorunda. Elbette ki endişelenmekte haklıyız neticede bir can taşıyoruz. Zaten doktorunu değiştirmen iyi olmuş, aranda gerginlik olan bir doktorla devam etmen doğru olmazdı. Bana SAT (son adet tarihini) söylersen sana haftanı hesaplarım iyi akşamlar...

Hayırlı olsun öncelikle, betan kaç çıktı ve ne kadarlık hamilesin cnm?. Bence hiç evham yapma her şey yolunda gider inşallah böyle olacağına inan, hiç bir kötü düşünceyi getirme aklına. Belirtiler devamlı değişebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…