Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

limbo canım çok teşekkür ederim. sat 16 temmuz.
adetin başladığı tarihi mi alıyoruz yoksa bitiş tarihini mi?
ya 8 ya da 9 haftalık oluyor ama doktor ısrarla sorunca haftası nasıl belli değil deyince elini bir salladı aşağı yukarı der gibi 5 haftalık dedi sonra. ama haftalar adet tarihine göre hesapladığımda birbirini tutmuyor.

ilk yaptırdığımda 27 idi. iki gün sonra 88. doktor iyi dedi ama. üzerinden 3 gün geçti. şu an 4 haftalığım

Canım son adet tarihin başlangıcı alınıyor buna göre tam olarak 8+0 oluyor yani 8 haftan bitmiş. Baya bir sallamış yani doktor:) Zaten google a hamilelik haftası hesaplama yazarsan otomatik hesaplayıcılar çıkar. Ben ilk oralardan hesaplamıştım.

ben günde iki kere kullanıyorum.doktor bır hafta daha kullan dedi. akıntım da normale döndü. senin doktorunun da verdiği cevabı yazarsan cok sevınırım.geçmiş olsunn.

doktor bugün bebek iyi görünüyor dedi ilacı da günde ikiye düşür dedi... az bi kan birikintisi kalmış içerde ama korkulcak bişey yok dedi şükür...

ilk yaptırdığımda 27 idi. iki gün sonra 88. doktor iyi dedi ama. üzerinden 3 gün geçti. şu an 4 haftalığım

canım daha çok erken 4 hafta bıle yoktur.. çünkü benim ılk 250,9 çıkmıstı beta ve 3 haftalıktım..4.haftamda 1781 cıkmıstı beta... henüz çok çok yeni.. ve düzenli artıyorsa sorun yok demektir..

kızlarrr burda hamilelik takvimimde 8 haftalık görünüyor ama doktor bugün bana 6+4 dedi bu nasıl oluyor anlamadım... keseyi 18 gün önce görmüştk kalbini de bi hafta önce duyduk...

kızlarrr burda hamilelik takvimimde 8 haftalık görünüyor ama doktor bugün bana 6+4 dedi bu nasıl oluyor anlamadım... keseyi 18 gün önce görmüştk kalbini de bi hafta önce duyduk...

geç döllenmedir canım ılk baslrda kı dedıklerı haftalar genelde tahmini oluyor.. bugun benım de 6+5 dedı keseyı agustosun 23 de görmüştük ama kalbımızı bugun duyduk ancak.. kesın haftası da kalbı duyuldugunda belirleniyor..

çokk teşekkür ederim canımmm inşallah hakkımızda hayırlısı olurrr.

çokk teşekkür ederim canımmm inşallah hakkımızda hayırlısı olurrr.

arkadaşlar :) benımde reglım 6 gün gecikti bu akşam yemekten sonra test yaptım 5 dk sonra ikinci çizgi silik olarak göründüiçimiz rahat etmedi eczacıya gosterdık ıkı tane daha test aldık ikincide daha belirgin çıktı
son testi sabah aç karnına yapıcam..
yanılma payı yoktur degılmı?
calıstıgım için haftaiçi doktora gıdemem haftasonuda cok yakın arkadasımızın 1 saatlık yolda nişanı var sabah erkenden cıkıcaz yolaa bu haftasonu zor gibi doktor işi...

Bende aynı şeyi yaşadım 5 gün gecikmişti adetim test aldım ikinci cizgi ilki kadar belirgin değildi hemen özel bir hastanede kanda gebelik baktırdım sonuç mutluluk vericiydi bence sende de öyle şimdiden gözün aydın:)yinede kesinleştirmek için yola çıkmadan kanda baktır bir saatte sonuç alıyorsun kafanda rahat olur.
Güzel haberlerle görüşmek üzere.

Canim beklenen dogum tarihini 2012 yazmis olabilir misin?? Ben de ilk yaptigimda ayni hatayi yapmistim:))

Canim bazen gec dollenme yada ultrasonda hatali olcum nedeni ile yanlis cikabiliyor haftasi... Bebis daha cok minik oldugu icin ultrason olcumlerinde yanilma olabilir demisti doktorum bana... Sen icini ferah tut canim bir sikinti olsa solerdi doktorun sana ...

yok canım sanırım 7- 8 haftalarda kalp atışı oluo tam emin değilim ama hu hafta daha erken sanırım kalp atışı için...

normalde kalp atışı 5 haftalık iken duyuluyor diyorlar ama ben ilk bebeğimde 10 haftaya kadar duyamamıştım ve ablamala birlikte hamileydik ve ben 4haftalık hamileydim ablam ise 6 haftalık hamileydi kalp atışını duydu ama ben sadece keseyi görmüştüm sonra doktor iki hafta sonra gelin dedi ve ablam 8 haftalık ve kesede bebeği gördük ama ben 6 haftalık iken yine birşey yoktu ve sonra başka doktora gitim ve iç kanamam başlmaış ve bebğimi aldılar ve ALLAHIMA çok şükür şimdi ikinci bebeğime hamileyim inşallah herşey yolunda gider.

kızlar bende hamıleyım bugun 8. haftama gırdım cok sukur yarabbım,Allahım ısteyen herkese nasıp etsın insaallah (amin)
ben dogum kontrol hapı kullanmıstım,bıraktıktan sonra 3 defa adet oldum 4. yu gormedım cok sukur.bebegımınde ılk kalp atısını 6. haftanın sonunda duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…