Hayırlı olsun öncelikle, betan kaç çıktı ve ne kadarlık hamilesin cnm?. Bence hiç evham yapma her şey yolunda gider inşallah böyle olacağına inan, hiç bir kötü düşünceyi getirme aklına. Belirtiler devamlı değişebiliyor.
limbo canım çok teşekkür ederim. sat 16 temmuz.
adetin başladığı tarihi mi alıyoruz yoksa bitiş tarihini mi?
ya 8 ya da 9 haftalık oluyor ama doktor ısrarla sorunca haftası nasıl belli değil deyince elini bir salladı aşağı yukarı der gibi 5 haftalık dedi sonra. ama haftalar adet tarihine göre hesapladığımda birbirini tutmuyor.
ilk yaptırdığımda 27 idi. iki gün sonra 88. doktor iyi dedi ama. üzerinden 3 gün geçti. şu an 4 haftalığım
Canım ne güzel artmış işte :) Sıkma canını her şey iyi gider.
ben günde iki kere kullanıyorum.doktor bır hafta daha kullan dedi. akıntım da normale döndü. senin doktorunun da verdiği cevabı yazarsan cok sevınırım.geçmiş olsunn.
ilk yaptırdığımda 27 idi. iki gün sonra 88. doktor iyi dedi ama. üzerinden 3 gün geçti. şu an 4 haftalığım
kızlarrr burda hamilelik takvimimde 8 haftalık görünüyor ama doktor bugün bana 6+4 dedi bu nasıl oluyor anlamadım... keseyi 18 gün önce görmüştk kalbini de bi hafta önce duyduk...
biraz geç döndüm canım haftasonu yoğun geçmişti yeni gördüm...
benim de ilk gebeliğimdi, kalp sesini duymak için gitmiştik olması gerekenden çok çok yavaştıiki kez attığını duyduk, ilk ve son duyuşumuz oldu : (sonraki kontrolde kalbinin durduğu ve gelişmediği görülünce alınması gerektiği söylendi. biz de iki ayrı dr.a gittik ve ikisi de aynı şeyi söyledi...
kürtajda genel anestezi yapıldığı için hiçbişey hissetmedim özelde oldu, devlet hastanesi de uyutuyor mu bilemiyorum, çok korkuyordum ama çok şükür korktuğum gibi olmadı, bildiğim kadarıyla 10. haftaya kadar vakumlama yöntemiyle alınıyormuş. uyanınca adet sancısına benzer sancılar oldu ilaçlar verilmişti kullandım şimdilik iyiyim çok şükür ama kanama lekeler şeklinde devam ediyo 8gün oldu daha ne kadar sürer bilemiyorum, 15 gün cinsel ilişki, 3 ay korunmasız ilişki yasak dendi
sana da geçmiş olsun canım inşallah hayırlısı olur...
rabbim hayırlı sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler versin...
biraz geç döndüm canım haftasonu yoğun geçmişti yeni gördüm...
benim de ilk gebeliğimdi, kalp sesini duymak için gitmiştik olması gerekenden çok çok yavaştıiki kez attığını duyduk, ilk ve son duyuşumuz oldu : (sonraki kontrolde kalbinin durduğu ve gelişmediği görülünce alınması gerektiği söylendi. biz de iki ayrı dr.a gittik ve ikisi de aynı şeyi söyledi...
kürtajda genel anestezi yapıldığı için hiçbişey hissetmedim özelde oldu, devlet hastanesi de uyutuyor mu bilemiyorum, çok korkuyordum ama çok şükür korktuğum gibi olmadı, bildiğim kadarıyla 10. haftaya kadar vakumlama yöntemiyle alınıyormuş. uyanınca adet sancısına benzer sancılar oldu ilaçlar verilmişti kullandım şimdilik iyiyim çok şükür ama kanama lekeler şeklinde devam ediyo 8gün oldu daha ne kadar sürer bilemiyorum, 15 gün cinsel ilişki, 3 ay korunmasız ilişki yasak dendi
sana da geçmiş olsun canım inşallah hayırlısı olur...
rabbim hayırlı sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler versin...
kızlar bu bebeğin doğacağı tarih falan yazıyo sizde onu nasıl yapıyosunuz ya ben bilmiyorum
arkadaşlar :) benımde reglım 6 gün gecikti bu akşam yemekten sonra test yaptım 5 dk sonra ikinci çizgi silik olarak göründüiçimiz rahat etmedi eczacıya gosterdık ıkı tane daha test aldık ikincide daha belirgin çıktı
son testi sabah aç karnına yapıcam..
yanılma payı yoktur degılmı?
calıstıgım için haftaiçi doktora gıdemem haftasonuda cok yakın arkadasımızın 1 saatlık yolda nişanı var sabah erkenden cıkıcaz yolaabu haftasonu zor gibi doktor işi...
merhabaa bu linke tıkla öncelikle http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile sonrada Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi: kısmını doldurup kaydettiğin taktirde bebişinin gelişimini takip ederbilirsin sevgilerle :)
Kızlar merhaba, Peri hoşgeldin ben de merak etmiştim. Kendi durumum hakkında kısaca bilgi vermek istedim, bugün itibariyle 6+3 teyim. Mide bulantım yok, uyku hali yok bilakis daha az uyuyorum, benim gibi olan var mı aramızda? Bir de öğretmen olduğum için şu sıra hazırlık aşamasındayız ve çok yoğunum neredeyse sürekli ayaktayım ve çok yoruluyorum.3 gün önce yani 6+0 da doktora gittim, doktor keseyi ve içinde yolk u gördü her şey normal dedi ölçtü 11 mm çıktı. Ama içinde bebeği görüp görmediğine dair bir şey söylemedi. Bebeğin görünmesi gerekir miydi sizce? 2 hafta sonra kalp atışları için gelin dedi. Bakalım imşallah o günlere çabucak geliriz. Bir de hamilelik takvimini ekledim ama aşağıda sadece Hamilelik Takvimi yazıyor be yapmak gerekli bilgi verirseniz sevinirim. Tüm hamilelere güzel bir hamilelik, bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza sabır diliyorum, umarım en yakın zamanda tekrar hamile kalırlar ve bu sefer sağlıkli bir şekilde yavrularına kavuşurlar, Allahım başka acı vermesin. Herkese iyi akşamlar.....:)
kızlarrr burda hamilelik takvimimde 8 haftalık görünüyor ama doktor bugün bana 6+4 dedi bu nasıl oluyor anlamadım... keseyi 18 gün önce görmüştk kalbini de bi hafta önce duyduk...
yok canım sanırım 7- 8 haftalarda kalp atışı oluo tam emin değilim ama hu hafta daha erken sanırım kalp atışı için...
kızlarrrrrrrrrrrrrr bebeğimin kalp atışını duydummm kendisini gördüm ayy geçen hafta kı doktora uysamdım aldıracaktık neredeyse kese bozuk diye:)
canım kaç haftalık hamilesin acaba birde gözün aydın olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?