Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

canım görmüşsün kalp atşını ay çok sevindim Rabbim banada bugün nasip etsin çok dua edin nolursunuz hamişler.Allah hepimize sağlıkla kucağııza almak nasip etsin.

kızlarrr 8+2 hamişim içim fokurduyor şu an ayy ne yapsam geçmiyor çok fenayım

Canim ben yemekten sonra bir limonu sip uzerine maden suyu ekliyorum biraz eksi oluo ama midem cok iyi gelior...
Yesil elma ve havuc da rahaylatio... Yine de cok rahatsiz olursam rennie duo surup verdi doktorum ondan iciorum hemen gecirio... Sende doktoruna bi danis istersen cnm gebelikte rahatlikla kullaniliomus...

canım görmüşsün kalp atşını ay çok sevindim Rabbim banada bugün nasip etsin çok dua edin nolursunuz hamişler.Allah hepimize sağlıkla kucağııza almak nasip etsin.

inşallah canım dualarım hep bu anı bekleyenlerle... çok kötü bir süreç beklemek ama Allahım büyüktür... inşallah duyarsınnn canımmmmmm

bebeğin gelişimi nasıl eklediniz acaba yardımcı olurmusunuz bende eklemek istiyorum ama olmadı.

bebeğin gelişimi nasıl eklediniz acaba yardımcı olurmusunuz bende eklemek istiyorum ama olmadı.

profile gir canım orada hakkımda diye bır yer var oraya gir daha sonra asağı da beklenen doğum tarihi var bu yazının yanında kalem işareti var oraya tıkla ordan yapılıyor

merhaba arkadaşlar nasılsınız? Ben işlerimin yoğunluğundan dolayı gerekli testleri yaptırmak için henüz doktora gidemedim 2 gün sonra belki ancak gidebileceğim sizce bir problem olur mu? Bulantım öyle fazla yok, ağrım yok, ruhsal açıdan iyi hissetmiyorum kendimi sadece siz de durumlar nasıl acaba?

selam kızlar dün test yaptım 2. çizgi sililk çıktı bugünde yaptım yine silik çıktı,geçen cumartesi kahverengi akıntım oldu adet zannettim daha da bişi yok,karnım çok ağrıyor sanki regl olucam.
sizce hamilemiyimdirki buarada ben polikistik overim 1 yıldır korunmadık ve hamile kalmadım,2-3 ay sonra tedavi olmayı düşünüyoduk eşimle,şimdi 2 çizgi sillk çıkıyor,sizce doktora ne zaman gitmliyim ayaklarım buzz gibi karnım çok ağrıyor..
lütfen cevap yazın.

bugün bebeğimin kalp atışlarını duyduk 6+1 günlük çok mutlu oldum yaa :) Allah herkese bu anı yaşamayı nasip etsin

evde durdugun hata gitsene hemen hamılesın ıste sılık mılık fark etmıyor .. eger hamıleysen ve akıntın oluyorsa belkı düşük tehlıken vardır neden zaman kaybediyorsun.. tehlıkeye atma bence

akıntım sarı var karnım ağrıor yarın gidim en iiisi

hayırlı olsun akıntın sarıysa çok korkma karnın değilde kasıkların ağrıyor olmasın oda normal çünkü sonuçta yerleşiyor akıntının sarı olmasıda az su içiyorsundur olaiblirmi yaklaşık 2 litre su iç bunu denedim hemen geçiyor tabiki dr git ama vereceği erken dönem olduğu için folbiol ve düüşük önlemek için progestan

doktor bugün bebek iyi görünüyor dedi ilacı da günde ikiye düşür dedi... az bi kan birikintisi kalmış içerde ama korkulcak bişey yok dedi şükür...

senin adına çook sevindimm. ben de cuma günü bırakıcam artık ilacı. doktor öyle söylemişti. akıntım da sarı beyaz arası oluyor.. ama bıraz fazla oluyor.

kızlar merhaba bende 7 haftalık hamileyim :))) geçen hafta perşembe günü kalp atışını duyduk çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin:))

kızlar testlerinizi yaptırdınız mı? Doktorum rutin testler istedi perşembe günü vermiştim ankaraya gidecek olanlar vardı dün sonuçlarımıza baktı ve herşey normal dedi sadece glukoz fazla çıktı aç verdiğin içindir dedi ama 3 hafta sonra yine gel bakalım ne olur ne olmaz dedi.
Çok şükür herşey ii gidiyor darısı sizlerin başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…