kızlarrrrrrrrrrrrrr bebeğimin kalp atışını duydummm kendisini gördüm ayy geçen hafta kı doktora uysamdım aldıracaktık neredeyse kese bozuk diye:)
canım kaç haftalık hamilesin acaba birde gözün aydın olsun ...
gozun aydın bebegının kalp atısı kac dedı dr,Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
geç döllenmedir canım ılk baslrda kı dedıklerı haftalar genelde tahmini oluyor.. bugun benım de 6+5 dedı keseyı agustosun 23 de görmüştük ama kalbımızı bugun duyduk ancak.. kesın haftası da kalbı duyuldugunda belirleniyor..
kızlarrr 8+2 hamişim içim fokurduyor şu an ayy ne yapsam geçmiyor çok fenayım
kızlarrrrrrrrrrrrrr bebeğimin kalp atışını duydummm kendisini gördüm ayy geçen hafta kı doktora uysamdım aldıracaktık neredeyse kese bozuk diye:)
canım kaç haftalık hamilesin acaba birde gözün aydın olsun ...
6+6 hamileyim canım.. geçen hafta kese bozuk dedı bebek yok dedı yolk kesesi yok demıstı... ama bu hafta başka bir doktora gittim kalbi de çok güzel atıyor dedı kese de çok düzgün dedi çok da güzel büyümüs dedi sadece geç döllenme olduğu için yanıldılar dedi doktor ama bılmıyorum.. hatta bebeğiiz uzun boylu bı bebek dedi:)
canım görmüşsün kalp atşını ay çok sevindim Rabbim banada bugün nasip etsin çok dua edin nolursunuz hamişler.Allah hepimize sağlıkla kucağııza almak nasip etsin.
Bende aynı şeyi yaşadım 5 gün gecikmişti adetim test aldım ikinci cizgi ilki kadar belirgin değildi hemen özel bir hastanede kanda gebelik baktırdım sonuç mutluluk vericiydi bence sende de öyle şimdiden gözün aydın:)yinede kesinleştirmek için yola çıkmadan kanda baktır bir saatte sonuç alıyorsun kafanda rahat olur.
Güzel haberlerle görüşmek üzere.
bebeğin gelişimi nasıl eklediniz acaba yardımcı olurmusunuz bende eklemek istiyorum ama olmadı.
profile gir canım orada hakkımda diye bır yer var oraya gir daha sonra asağı da beklenen doğum tarihi var bu yazının yanında kalem işareti var oraya tıkla ordan yapılıyor
canım çok teşekkür ederim halettim
selam kızlar dün test yaptım 2. çizgi sililk çıktı bugünde yaptım yine silik çıktı,geçen cumartesi kahverengi akıntım oldu adet zannettim daha da bişi yok,karnım çok ağrıyor sanki regl olucam.
sizce hamilemiyimdirki buarada ben polikistik overim 1 yıldır korunmadık ve hamile kalmadım,2-3 ay sonra tedavi olmayı düşünüyoduk eşimle,şimdi 2 çizgi sillk çıkıyor,sizce doktora ne zaman gitmliyim ayaklarım buzz gibi karnım çok ağrıyor..
lütfen cevap yazın.
akıntım sarı var karnım ağrıor yarın gidim en iiisi
doktor bugün bebek iyi görünüyor dedi ilacı da günde ikiye düşür dedi... az bi kan birikintisi kalmış içerde ama korkulcak bişey yok dedi şükür...
bugün bebeğimin kalp atışlarını duyduk 6+1 günlük çok mutlu oldum yaa :) Allah herkese bu anı yaşamayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?