Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

acaba hangi testleri yaptırdınız? hamilelik zamanımız hemen hemen aynı da benim doktorum bişey istemedi. 4.haftada kan ve idrar tahlili yaptırmıştım sadece

:)) evett artık kesinleşti ki bende hamıleyım...
dun ıkı testtede dilik ikinci çizgi çıktı sabah aç karnına tekrar test yaptım ve gene ıkıncıyı gorduk bunun üstüne bugün doktora gıttık malesef ultrasyonda görünmedi kuzucuk ama kanda çıktı şuanda 4 haftalık haftaiçi perşembe gibi gidersek keseyı görebilecekmişiz..cumartesi gidip görürüm :)) Allahh herkese nasip etsinnn :))

rica ederim... inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin..
tık

inşallah canım ya çünkü ilk bebeğimin kalp atışını duyamamıştım inşallah allahın izni ile bebeyimin varlığını hisederim 19,09,2012 doktora gideceğim ama korku var içimde canım bakalım hayırlısı artık ...

acaba hangi testleri yaptırdınız? hamilelik zamanımız hemen hemen aynı da benim doktorum bişey istemedi. 4.haftada kan ve idrar tahlili yaptırmıştım sadece

kan ve idrar tahlili verdim ben de genel bi kontrol gibi ayrıntılı bir şekilde sonuç çıkıyor ona göre eksik ve ya fazla olan durumları doktor bakıyor ve söylüyor...

Arkasadaşım öncelikle hayırlı olsun:) Sabah ilk idrarla yaparsan test daha hızlı sonuç verir. Ama zaten hamile olduğun kesinleşmiş artık. Bana sorarsan hemen gitme zaten çünkü ben öğrenir öğrenmez gittim kese falan görünmedi herkesde bu kadar erken görünmez dedi ben 5 haftayı doldurmuştum o zaman gördüm eğer sende de aynı durum olursa 1 hafta sonra tekrar gitmen gerekir. Tabii sen bilirsin nasıl rahat edeceksen iyi akşamlar :)

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. sizde sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.

ben bugün doktora gittim arkadaşlar. doktor hakkında endişeliydim ama korktuğum gibi biri değildi.
döllenmeden başlayarak adam herşeyi anlattı önce. hamileliğin toplam kaç günde tamamlanacağını bile söyledi yani.
kan tahlili sonuçlarıma baktı. tansiyon kilo kontrolü yaptı. ben de 8 haftalık dönemde 500 gr vermişim.
çok zayıfsın hamilelik boyunca 14 kg'a kadar kilo alabilirsin dedi. 4.5 ve 6. aylarda 6 kg almam normalmiş.
sonra da ultrasondan baktı. kalp atışımız 171 miş.
çok şükür bir sorun yokmuş. 4 hafta sonra ikili test için randevu verdi.

limbocum senin dediğin gibi 8+1 mişim. tekrar teşekkür ederim canım sana.

Cnm hayırlı olsun. Hamileliğini sağlıklı bir şekilde tamamlarsın inşallah. Seninle 1 hafta aramızda cnm yakın sayılırız:)

selam annişler ii geceler bebeğimi gördüm tırtılımı kalbinide duydum hamdolsun ama alttaki hesabım yalnış geç oluşmuş 6+4müşüm:))
progestana 11ci haftaya kadar devam benim gibi devam eden varmı??

selam annişler ii geceler bebeğimi gördüm tırtılımı kalbinide duydum hamdolsun ama alttaki hesabım yalnış geç oluşmuş 6+4müşüm:))
progestana 11ci haftaya kadar devam benim gibi devam eden varmı??

gözün aydın canım .. tembel bizimkiler:) sat göre bende 8 haftalık olmam gerekiyor ama 6+6 bugun :) aman canları sağolsun..saglıklı olsunlarda hesaplar şaşsın...

gözün aydın canım .. tembel bizimkiler:) sat göre bende 8 haftalık olmam gerekiyor ama 6+6 bugun :) aman canları sağolsun..saglıklı olsunlarda hesaplar şaşsın...

aynen inatçı bizimki de bi kalp atışını duyamadık. o sesi duymadan içim rahat etmeyecek haftaya randevum var inşallah duyarım yaaaa (

aynen inatçı bizimki de bi kalp atışını duyamadık. o sesi duymadan içim rahat etmeyecek haftaya randevum var inşallah duyarım yaaaa (

duyarsın canım dert etme...geç döllenmdir yada usg de eskıdır devlet hasatnelerinde genelde 8.hafta da duyuluyormuş.. mayıs çocukları cok ınatmıs bugun bıraz arastırdım da :) doğmadan bile bu kadr ınat ve keyfıne düşkünse doğunca neler olacak 4 gözle bekliyorum :)

aslında özele gittim ama cihazlarda çok harika değildi canım. inatçı olacakları kesin boğa burcu olacaklar doğmadan korkutuyor beni inadı :)))

sağolasın canım beniim sağlıkla gelsinler inşallah hesabıma göre mayısın ikinci haftasında doğum inşallah Rabbim nasip ederse amma tembelmişler ya benim bide düşük riski dedi ilaç içicem sürekli ama olsun

kızlar bir sorum olacak geçenlerde kan testi yaptırdım beta 19.95 çıktı. doktor hamile değilsin diyemem ama hamilesin de diyemem sınırda bir rakam çıkmış dedi.dün adet olmam gerekiyordu olmadım. göğüslerim şiş ve akıntım fazla.test yapıp olumsuz bişey görmekten çekiniyorum.Sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?

canım en önemlisi senin ne hissettiğin bahsettiğin şeyler gebelik belirtisi bence bi tane erken gebelik testi al ve bir kaç gün sonra yap bende senin gibi erkenden öğrenmek istemiştim ve çift çizgiyi görünce (silikte olsa) rahatladım inşallah hakkından hayırlısı olur tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…