kızlar testlerinizi yaptırdınız mı? Doktorum rutin testler istedi perşembe günü vermiştim ankaraya gidecek olanlar vardı dün sonuçlarımıza baktı ve herşey normal dedi sadece glukoz fazla çıktı aç verdiğin içindir dedi ama 3 hafta sonra yine gel bakalım ne olur ne olmaz dedi.
Çok şükür herşey ii gidiyor darısı sizlerin başına...
canım gözün aydın haftaya bende doktora gideceğim ve aynı senin gibi bende 6+1 olacağım ve inşallah bende duyarım canım.
tıkrica ederim... inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin..
acaba hangi testleri yaptırdınız? hamilelik zamanımız hemen hemen aynı da benim doktorum bişey istemedi. 4.haftada kan ve idrar tahlili yaptırmıştım sadece
arkadaşlar :) benımde reglım 6 gün gecikti bu akşam yemekten sonra test yaptım 5 dk sonra ikinci çizgi silik olarak göründüiçimiz rahat etmedi eczacıya gosterdık ıkı tane daha test aldık ikincide daha belirgin çıktı
son testi sabah aç karnına yapıcam..
yanılma payı yoktur degılmı?
calıstıgım için haftaiçi doktora gıdemem haftasonuda cok yakın arkadasımızın 1 saatlık yolda nişanı var sabah erkenden cıkıcaz yolaabu haftasonu zor gibi doktor işi...
Canim beklenen dogum tarihini 2012 yazmis olabilir misin?? Ben de ilk yaptigimda ayni hatayi yapmistim:))
Ayyy cnm resmen 2012 yazmışımÇok saol hemen düzelttim...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. sizde sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
ben bugün doktora gittim arkadaşlar. doktor hakkında endişeliydim ama korktuğum gibi biri değildi.
döllenmeden başlayarak adam herşeyi anlattı önce. hamileliğin toplam kaç günde tamamlanacağını bile söyledi yani.
kan tahlili sonuçlarıma baktı. tansiyon kilo kontrolü yaptı. ben de 8 haftalık dönemde 500 gr vermişim.
çok zayıfsın hamilelik boyunca 14 kg'a kadar kilo alabilirsin dedi. 4.5 ve 6. aylarda 6 kg almam normalmiş.
sonra da ultrasondan baktı. kalp atışımız 171 miş.
çok şükür bir sorun yokmuş. 4 hafta sonra ikili test için randevu verdi.
limbocum senin dediğin gibi 8+1 mişim. tekrar teşekkür ederim canım sana.
selam annişler ii geceler bebeğimi gördüm tırtılımı kalbinide duydum hamdolsun ama alttaki hesabım yalnış geç oluşmuş 6+4müşüm:))
progestana 11ci haftaya kadar devam benim gibi devam eden varmı??
gözün aydın canım .. tembel bizimkiler:) sat göre bende 8 haftalık olmam gerekiyor ama 6+6 bugun :) aman canları sağolsun..saglıklı olsunlarda hesaplar şaşsın...
aynen inatçı bizimki de bi kalp atışını duyamadık. o sesi duymadan içim rahat etmeyecek haftaya randevum var inşallah duyarım yaaaa(
duyarsın canım dert etme...geç döllenmdir yada usg de eskıdır devlet hasatnelerinde genelde 8.hafta da duyuluyormuş.. mayıs çocukları cok ınatmıs bugun bıraz arastırdım da :) doğmadan bile bu kadr ınat ve keyfıne düşkünse doğunca neler olacak 4 gözle bekliyorum :)
gözün aydın canım .. tembel bizimkiler:) sat göre bende 8 haftalık olmam gerekiyor ama 6+6 bugun :) aman canları sağolsun..saglıklı olsunlarda hesaplar şaşsın...
kızlar bir sorum olacak geçenlerde kan testi yaptırdım beta 19.95 çıktı. doktor hamile değilsin diyemem ama hamilesin de diyemem sınırda bir rakam çıkmış dedi.dün adet olmam gerekiyordu olmadım. göğüslerim şiş ve akıntım fazla.test yapıp olumsuz bişey görmekten çekiniyorum.Sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?