Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

inşallah cnm ya eşim karnımı severek uyumaya başladı bile hamile değilsem bunu ona nasıl söylerim bilemiyorum bunun sıkıntısı var acaba hamile miyim die düşünmekten de kendimi alamıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun deyim en iyisi

canım hiç canını sıkma ben adet günüme 1 gün kala test yaptım ve pozitif sende git al yap ve inşallah senide aramızda görürüz hayırlısı herşeyin...
bence git gebelik testi al ve hemen dene bizede haber ver canım.

kan sonucun kaç çıktı canım

bayanlar merhaba, ben de bir süredir sizi sessiz sakin takip ediyordum. Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim, dün de ultrasonda gebelik kesesini gördük, bebeğim 5 haftalık....:) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

iç canım ne gerekiyorsa yap artık sürekli yatmaya çalış canım... böyle inatçı bebeklere birsey olmaz Allahın izniyle onlar bizimle olmaya karar vermişler bi kere:))

ya kızlar doktor bna 1 haftalık hamilesin dedi,kan değerim 163 çıktı,idRAR TEstindede çift çizgi silik çıktı..dooktor 1 hafta bekle kAN değerin 1500 olursa ULTRASYONDA GORÜRSEK HAMİLESİN DEDİ,DEĞERİM YÜKSEK DEĞİLMİ 1 HAFTA İÇİN kimyasal dış gebelik filan olmasın nolur cvp verin

moralim çok bozuk
benim değerim 3 haftalık değerler,ama doktor 1 haftalık edi 163 çok değilmi 1 haftaya

canım bebek kesin olması için kese yolk kesesi ve bebek ve kalp atışları duyulunca hamılelik kesınlesıyor ...sen canını sıkma 1 haftalık denebılır bu cok normal çünkü bebeği görmeden kesin haftası belirlenmıyor... ama daha sonra hafta bulunuyor... benımde 250,9 cıkmıstı ıkı haftalık denıldı.. 1781 cıktıgında 2,5 haftalık denılındı ve pazartesi günü 6+5 oldu ve hamılelık kesınlestı... sen bolca dınlen uzat ayaklarını yat ve güzelce beslen kı beta cabuk artsın içinde rahat etsin..

Çok teşekkür ederim arkadaşım..heyecanlıyım allahım hayırlısını nasip etsin.

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım 1 yıldır bebek istiyorduk bir türlü olmadı ağustosta klomen kullandım ve adet günümde beta hcg 90 iki gün sonra 263 çıktı ve yarın tekrar dr gidicem keseyi görmek için çok korkuyorum bir aksilik olacak son adet tarihimden hesaplayınca 5 haftalık çıkıyor sizce kalp atışlarını da yarın duyar mıyım :18::18::18:

tebrik ederim canım hiç korkma aksilik olmaz hamilesin ne güzel. Aklına kötüyü getrme kalp atışları için henüz çok erken 7 haftalıkken falan duyuluyor ama keseyi görürsün yarın:)

canım birincisi doktor sana bunu diyemez erken der belki ama 2 gün sonra yeniletmesi lazım testi çünkü 5ten büyük değerlerde gebelik bulgusu var demektir. Canım adetten kadar önce yaptın mesela testi o da önemli sonra adet günün geçmiş bu da gebelik bulgusu. Canım bence sen hamilesin hemen bir test daha yaptır ve başka bir doktora git. çünkü eğer hamileysen vitamine başlaman gerekebilir. Bence geç kalma derim..

tatlım o sana yumurtlamagününe göre demiştir 1 haftalık diye son adet tarihini baz alacaksın ona göre hesaplayacaksın mesela adet günün geldiğinde yaklaşık 4-5 haftalık hamile oluyorsun. 1 haftalık hamilelik diye bir şey de yoktur canım zaten bir haftalık daha beta hcg bile salgılamaz kesinlikle yanlış anlaşılma var. Sen en az 3,5 haftalık hamilesin. Tebrik ederimm

5 haftalıkken kalp atışlarının duyulması neredeyse imkansız canım 9. haftaya kadar yolu var kalp atışları için göremezsen duyamazsan sakın telaşa kapılma
Kızlar biraz önce test yaptım pozitifff bebiş geliyor :)))))))))
tebrk ediyorum inşallah güzel bir gebelik olur
tebrik ediyorum sağlıklı hamilelikler diliyorum
canım sen şimdi kimyasaldı dış gebelikti gibi olumsuz sonuçları çıkar aklından kan değerini 2güne bir 2 katı yükselecek şekilde hesapla bir hangi gün 1500 ve üzerine denk geliyorsa kese için o gün git içinide ferah tut tamammı
aynen inatçı bizimki de bi kalp atışını duyamadık. o sesi duymadan içim rahat etmeyecek haftaya randevum var inşallah duyarım yaaaa (
duyarsın kuzum takma kafana olumsuz birşey düşünme
Nasılsınız kızlar bebecikler nasıl
pericik nerde bu arada?
canım buradayım çok sık girmiyorum nedense canım istemiyor çok şükür iyiyiz bugün kan testleri için dr a gittim ultrasonlada bebeğime baktı geçen cuma gittiğimde bebeğim 1 hafta geriden geliyordu 7+3 olmama rağmen 6+3 dedi dr bugün gittiğimde ise 8+1 olmam gerekirken dr 8+3 dedi bebeğimin boyuda baya uzamış 6 günde 7mm den 19 mm çıkmış selvi boylum benim
sen nasılsın bakalım?
arkadaşlar benimde kan sonucum 1500 çıktı iyimidir acaba ...
keseyi görmüş olman lazım gördünmü ?
o belirtilere hiç takılma canım bendede hcg 26 çıkmıştı ve birden bütün adet belirtileri başladı bir ara kasıklarımdaki batmalar geçmişti çok korktum ama çok şükür birşey olmadı hamileliğim devam ediyor
çok tebrik ediyorum bende 4+3 ken vajinal ultrasonla 5+1 ken karından gördüm keseyi
selam annişler ii geceler bebeğimi gördüm tırtılımı kalbinide duydum hamdolsun ama alttaki hesabım yalnış geç oluşmuş 6+4müşüm:))
progestana 11ci haftaya kadar devam benim gibi devam eden varmı??
bende hala progestan içiyorum dr bana 3 ay dolana kadar içeceksin demişti içmek istemiyorum çok fena yapıyor beni ama korkumdanda bırakamıyorum bende düşük tehlikesi vardı
bugün bebeğimin kalp atışlarını duyduk 6+1 günlük çok mutlu oldum yaa :) Allah herkese bu anı yaşamayı nasip etsin

kızlar merhaba bende 7 haftalık hamileyim :))) geçen hafta perşembe günü kalp atışını duyduk çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin:))
ne güzel yaaa benimde bebeğimin kalbi atıyor ama ben ne duyabildim ne görebildim inşallah ilerleyen haftalarda duyabilirim
canım rennie duo çok etkili bir şurup ben normal zamanlarda kullanıyordum madem dr sana önerdi bende çok sıkıntım olursa kullanayım hala evde bitmemiş bir şişe var

Son düzenleme:
kızlar koşuyolu medipol hastanesine giden varmı aranızda ben henüz dr konusunda sabitlenemedim birine gtmeye başladım ama memnun değilim doğumu medipolde yapmak istiyorum herkes memnun leyla hanım dışında diğer doktorlar hakkında fikri olan var mı acaba?

Son düzenleme:
kızlar hamilelik takviminde çok ilginç birşeye rastladım bakın bakalım sizde durumlar nasıl

Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :)

kızlar siz maden suyu içiyor musunuz? benim doktorum önermedi. çok canın isterse o da haftada bir veya 10 günde bir içebilirsin ama ben yinede önermiyorum dedi. siz de sorun isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…