kızlar bir sorum olacak geçenlerde kan testi yaptırdım beta 19.95 çıktı. doktor hamile değilsin diyemem ama hamilesin de diyemem sınırda bir rakam çıkmış dedi.dün adet olmam gerekiyordu olmadım. göğüslerim şiş ve akıntım fazla.test yapıp olumsuz bişey görmekten çekiniyorum.Sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?
:)) evett artık kesinleşti ki bende hamıleyım...
dun ıkı testtede dilik ikinci çizgi çıktı sabah aç karnına tekrar test yaptım ve gene ıkıncıyı gorduk bunun üstüne bugün doktora gıttık malesef ultrasyonda görünmedi kuzucuk ama kanda çıktı şuanda 4 haftalık haftaiçi perşembe gibi gidersek keseyı görebilecekmişiz..cumartesi gidip görürüm :)) Allahh herkese nasip etsinnn :))
Kızlar biraz önce test yaptım pozitifff bebiş geliyor :)))))))))
sağolasın canım beniim sağlıkla gelsinler inşallah hesabıma göre mayısın ikinci haftasında doğum inşallah Rabbim nasip ederse amma tembelmişler yabenim bide düşük riski dedi ilaç içicem sürekli ama olsun
Kızlar biraz önce test yaptım pozitifff bebiş geliyor :)))))))))
moralim çok bozuk
benim değerim 3 haftalık değerler,ama doktor 1 haftalık edi 163 çok değilmi 1 haftaya
canım bebek kesin olması için kese yolk kesesi ve bebek ve kalp atışları duyulunca hamılelik kesınlesıyor ...sen canını sıkma 1 haftalık denebılır bu cok normal çünkü bebeği görmeden kesin haftası belirlenmıyor... ama daha sonra hafta bulunuyor... benımde 250,9 cıkmıstı ıkı haftalık denıldı.. 1781 cıktıgında 2,5 haftalık denılındı ve pazartesi günü 6+5 oldu ve hamılelık kesınlestı... sen bolca dınlen uzat ayaklarını yat ve güzelce beslen kı beta cabuk artsın içinde rahat etsin..
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım 1 yıldır bebek istiyorduk bir türlü olmadı ağustosta klomen kullandım ve adet günümde beta hcg 90 iki gün sonra 263 çıktı ve yarın tekrar dr gidicem keseyi görmek için çok korkuyorum bir aksilik olacak son adet tarihimden hesaplayınca 5 haftalık çıkıyor sizce kalp atışlarını da yarın duyar mıyım :18::18::18:
kızlar bir sorum olacak geçenlerde kan testi yaptırdım beta 19.95 çıktı. Doktor hamile değilsin diyemem ama hamilesin de diyemem sınırda bir rakam çıkmış dedi.dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Göğüslerim şiş ve akıntım fazla.test yapıp olumsuz bişey görmekten çekiniyorum.sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?
ya kızlar doktor bna 1 haftalık hamilesin dedi,kan değerim 163 çıktı,idrar testindede çift çizgi silik çıktı..dooktor 1 hafta bekle kan değerin 1500 olursa ultrasyonda gorürsek hamilesin dedi,değerim yüksek değilmi 1 hafta için kimyasal dış gebelik filan olmasın nolur cvp verin
5 haftalıkken kalp atışlarının duyulması neredeyse imkansız canım 9. haftaya kadar yolu var kalp atışları için göremezsen duyamazsan sakın telaşa kapılmaMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım 1 yıldır bebek istiyorduk bir türlü olmadı ağustosta klomen kullandım ve adet günümde beta hcg 90 iki gün sonra 263 çıktı ve yarın tekrar dr gidicem keseyi görmek için çok korkuyorum bir aksilik olacak son adet tarihimden hesaplayınca 5 haftalık çıkıyor sizce kalp atışlarını da yarın duyar mıyım :18::18::18:
tebrk ediyorum inşallah güzel bir gebelik olurKızlar biraz önce test yaptım pozitifff bebiş geliyor :)))))))))
tebrik ediyorum sağlıklı hamilelikler diliyorumbayanlar merhaba, ben de bir süredir sizi sessiz sakin takip ediyordum. Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim, dün de ultrasonda gebelik kesesini gördük, bebeğim 5 haftalık....:) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
canım sen şimdi kimyasaldı dış gebelikti gibi olumsuz sonuçları çıkar aklından kan değerini 2güne bir 2 katı yükselecek şekilde hesapla bir hangi gün 1500 ve üzerine denk geliyorsa kese için o gün git içinide ferah tut tamammıya kızlar doktor bna 1 haftalık hamilesin dedi,kan değerim 163 çıktı,idRAR TEstindede çift çizgi silik çıktı..dooktor 1 hafta bekle kAN değerin 1500 olursa ULTRASYONDA GORÜRSEK HAMİLESİN DEDİ,DEĞERİM YÜKSEK DEĞİLMİ 1 HAFTA İÇİN kimyasal dış gebelik filan olmasın nolur cvp verin
duyarsın kuzum takma kafana olumsuz birşey düşünmeaynen inatçı bizimki de bi kalp atışını duyamadık. o sesi duymadan içim rahat etmeyecek haftaya randevum var inşallah duyarım yaaaa(
canım buradayım çok sık girmiyorum nedense canım istemiyor çok şükür iyiyiz bugün kan testleri için dr a gittim ultrasonlada bebeğime baktı geçen cuma gittiğimde bebeğim 1 hafta geriden geliyordu 7+3 olmama rağmen 6+3 dedi dr bugün gittiğimde ise 8+1 olmam gerekirken dr 8+3 dedi bebeğimin boyuda baya uzamış 6 günde 7mm den 19 mm çıkmış selvi boylum benimNasılsınız kızlar bebecikler nasıl
pericik nerde bu arada?
keseyi görmüş olman lazım gördünmü ?arkadaşlar benimde kan sonucum 1500 çıktı iyimidir acaba ...
o belirtilere hiç takılma canım bendede hcg 26 çıkmıştı ve birden bütün adet belirtileri başladı bir ara kasıklarımdaki batmalar geçmişti çok korktum ama çok şükür birşey olmadı hamileliğim devam ediyorkızlar bir sorum olacak geçenlerde kan testi yaptırdım beta 19.95 çıktı. doktor hamile değilsin diyemem ama hamilesin de diyemem sınırda bir rakam çıkmış dedi.dün adet olmam gerekiyordu olmadım. göğüslerim şiş ve akıntım fazla.test yapıp olumsuz bişey görmekten çekiniyorum.Sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?
çok tebrik ediyorum bende 4+3 ken vajinal ultrasonla 5+1 ken karından gördüm keseyi:)) evett artık kesinleşti ki bende hamıleyım...
dun ıkı testtede dilik ikinci çizgi çıktı sabah aç karnına tekrar test yaptım ve gene ıkıncıyı gorduk bunun üstüne bugün doktora gıttık malesef ultrasyonda görünmedi kuzucuk ama kanda çıktı şuanda 4 haftalık haftaiçi perşembe gibi gidersek keseyı görebilecekmişiz..cumartesi gidip görürüm :)) Allahh herkese nasip etsinnn :))
bende hala progestan içiyorum dr bana 3 ay dolana kadar içeceksin demişti içmek istemiyorum çok fena yapıyor beni ama korkumdanda bırakamıyorum bende düşük tehlikesi vardıselam annişler ii geceler bebeğimi gördüm tırtılımı kalbinide duydum hamdolsun ama alttaki hesabım yalnış geç oluşmuş 6+4müşüm:))
progestana 11ci haftaya kadar devam benim gibi devam eden varmı??
bugün bebeğimin kalp atışlarını duyduk 6+1 günlük çok mutlu oldum yaa :) Allah herkese bu anı yaşamayı nasip etsin
ne güzel yaaa benimde bebeğimin kalbi atıyor ama ben ne duyabildim ne görebildim inşallah ilerleyen haftalarda duyabilirimkızlar merhaba bende 7 haftalık hamileyim :))) geçen hafta perşembe günü kalp atışını duyduk çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin:))
canım rennie duo çok etkili bir şurup ben normal zamanlarda kullanıyordum madem dr sana önerdi bende çok sıkıntım olursa kullanayım hala evde bitmemiş bir şişe varCanim ben yemekten sonra bir limonu sip uzerine maden suyu ekliyorum biraz eksi oluo ama midem cok iyi gelior...
Yesil elma ve havuc da rahaylatio... Yine de cok rahatsiz olursam rennie duo surup verdi doktorum ondan iciorum hemen gecirio... Sende doktoruna bi danis istersen cnm gebelikte rahatlikla kullaniliomus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?