kızlar siz maden suyu içiyor musunuz? benim doktorum önermedi. çok canın isterse o da haftada bir veya 10 günde bir içebilirsin ama ben yinede önermiyorum dedi. siz de sorun isterseniz.
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım 1 yıldır bebek istiyorduk bir türlü olmadı ağustosta klomen kullandım ve adet günümde beta hcg 90 iki gün sonra 263 çıktı ve yarın tekrar dr gidicem keseyi görmek için çok korkuyorum bir aksilik olacak son adet tarihimden hesaplayınca 5 haftalık çıkıyor sizce kalp atışlarını da yarın duyar mıyım :18::18::18:
perilous canım, benim bir arkadaşım uyarmıştı zaten içme diye. onun içinde tuz varmış benim doktorum içme demişti dedi. bende o yüzden kendi doktorumada sordum o da aynı şeyi söyledi. ayrıca maydanozda yeme diye uyarmış arkadaşımın doktoru düşüğe neden olurmuş.
aaa bende naneyi bilmiyordum. bilmediğimiz ne kadar çok şey var dimi canım. ben de yayla çorbası yapıcaktım canım istemişti naneyi duydum ya yapsam bile içemem şimdi.evet canım maydonozu biliyorum ama bence hiç yenmemeli değil aşırı tüketilmemeli nanede aynı onun içinde aynı şeyleri söylüyorlar fazla tüketilmemeli imiş
canım benim sat 16 temmuzdu ben 29 ağustosta kalp atışını duymuştum. 5 haftalıkken duymuş oluyorum canım. inşallah sizlerde kalp atışını duyarsınız.canım eğer yarın doktora gidersen ve allahın izni ile duyarsan nolur bizede haber ver bende aynı şekilde 5 haftalık hamileyim ama 19,09 da gideceğim doktora
5 haftalıkken kalp atışlarının duyulması neredeyse imkansız canım 9. haftaya kadar yolu var kalp atışları için göremezsen duyamazsan sakın telaşa kapılma
tebrk ediyorum inşallah güzel bir gebelik olur
tebrik ediyorum sağlıklı hamilelikler diliyorum
canım sen şimdi kimyasaldı dış gebelikti gibi olumsuz sonuçları çıkar aklından kan değerini 2güne bir 2 katı yükselecek şekilde hesapla bir hangi gün 1500 ve üzerine denk geliyorsa kese için o gün git içinide ferah tut tamammı
duyarsın kuzum takma kafana olumsuz birşey düşünme
canım buradayım çok sık girmiyorum nedense canım istemiyor çok şükür iyiyiz bugün kan testleri için dr a gittim ultrasonlada bebeğime baktı geçen cuma gittiğimde bebeğim 1 hafta geriden geliyordu 7+3 olmama rağmen 6+3 dedi dr bugün gittiğimde ise 8+1 olmam gerekirken dr 8+3 dedi bebeğimin boyuda baya uzamış 6 günde 7mm den 19 mm çıkmış selvi boylum benim
sen nasılsın bakalım?
keseyi görmüş olman lazım gördünmü ?
o belirtilere hiç takılma canım bendede hcg 26 çıkmıştı ve birden bütün adet belirtileri başladı bir ara kasıklarımdaki batmalar geçmişti çok korktum ama çok şükür birşey olmadı hamileliğim devam ediyor
çok tebrik ediyorum bende 4+3 ken vajinal ultrasonla 5+1 ken karından gördüm keseyi
bende hala progestan içiyorum dr bana 3 ay dolana kadar içeceksin demişti içmek istemiyorum çok fena yapıyor beni ama korkumdanda bırakamıyorum bende düşük tehlikesi vardı
ne güzel yaaa benimde bebeğimin kalbi atıyor ama ben ne duyabildim ne görebildim inşallah ilerleyen haftalarda duyabilirim
canım rennie duo çok etkili bir şurup ben normal zamanlarda kullanıyordum madem dr sana önerdi bende çok sıkıntım olursa kullanayım hala evde bitmemiş bir şişe var
canım henüz daha doktora gitmedim ama 19,09 da gideceğim sizce kalp atışını duyarmıyım nolur dua edin bana inşallah duyarım amin...
Kızlar biraz önce test yaptım pozitifff bebiş geliyor :)))))))))
canım buradayım çok sık girmiyorum nedense canım istemiyor çok şükür iyiyiz bugün kan testleri için dr a gittim ultrasonlada bebeğime baktı geçen cuma gittiğimde bebeğim 1 hafta geriden geliyordu 7+3 olmama rağmen 6+3 dedi dr bugün gittiğimde ise 8+1 olmam gerekirken dr 8+3 dedi bebeğimin boyuda baya uzamış 6 günde 7mm den 19 mm çıkmış selvi boylum benim
sen nasılsın bakalım?
ben neredeyse hergün içiyorumneden önermediki acaba :18:
kızlar uzun zamandır buralardayım,ama hep sessiz sedasız sizlerin takipçisi oldum şimdi sizlerle tanışma zamanı.. :))
ben de hamileyim,4 haftalıkken kendim test yaptım pozitifti,ardından sağlık ocağına gittim kan testim 559.26 çıktı..
şu an 5+4 deyim,henüz doktora gitmedim,pzrts dr randevum var tam olarak 6+2 ye denk geliyor.sizce bebişimin kalp atışları karından ultrasonda duyulabilir mi??
arkadaşlar benim hiç belirtim yok acaba bir terslik olabilirmi vallaha 19 u çarşamba günü doktora gideceğim ama nasıl sabredeceğim ben ya böyle bir hamilelik geçireniniz varmı acaba ve normalmıdır bu...
canım belirtiden kastın kusmak bulantı gibi mi ?
canım eğer yarın doktora gidersen ve allahın izni ile duyarsan nolur bizede haber ver bende aynı şekilde 5 haftalık hamileyim ama 19,09 da gideceğim doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?