Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

kızlar siz maden suyu içiyor musunuz? benim doktorum önermedi. çok canın isterse o da haftada bir veya 10 günde bir içebilirsin ama ben yinede önermiyorum dedi. siz de sorun isterseniz.

ben neredeyse hergün içiyorum neden önermediki acaba :18:

perilous canım, benim bir arkadaşım uyarmıştı zaten içme diye. onun içinde tuz varmış benim doktorum içme demişti dedi. bende o yüzden kendi doktorumada sordum o da aynı şeyi söyledi. ayrıca maydanozda yeme diye uyarmış arkadaşımın doktoru düşüğe neden olurmuş.

canım eğer yarın doktora gidersen ve allahın izni ile duyarsan nolur bizede haber ver bende aynı şekilde 5 haftalık hamileyim ama 19,09 da gideceğim doktora

Son düzenleme:

evet canım maydonozu biliyorum ama bence hiç yenmemeli değil aşırı tüketilmemeli nanede aynı onun içinde aynı şeyleri söylüyorlar fazla tüketilmemeli imiş

evet canım maydonozu biliyorum ama bence hiç yenmemeli değil aşırı tüketilmemeli nanede aynı onun içinde aynı şeyleri söylüyorlar fazla tüketilmemeli imiş
aaa bende naneyi bilmiyordum. bilmediğimiz ne kadar çok şey var dimi canım. ben de yayla çorbası yapıcaktım canım istemişti naneyi duydum ya yapsam bile içemem şimdi.

Son düzenleme:
canım eğer yarın doktora gidersen ve allahın izni ile duyarsan nolur bizede haber ver bende aynı şekilde 5 haftalık hamileyim ama 19,09 da gideceğim doktora
canım benim sat 16 temmuzdu ben 29 ağustosta kalp atışını duymuştum. 5 haftalıkken duymuş oluyorum canım. inşallah sizlerde kalp atışını duyarsınız.

Arkadaşlar merhabaaa :)
bende artık aranızdayım rabbime şükürler olsun bü güzel duyguyu ısteyen ve bekeleyen herkeze yasatsın aratmasın rabbım..
Son adet tarihim 27 temmuzdu arkadaşlar hesaplarıma gore adetım 13 gun gecıkınce ıdrar testı yaptım sonuc pozıtıf cıktı ertesı gun tekrarladım ıdrar testını oda pozıtıf cıktı ve ogun kan testı yaptırdım degerım 10.000 cıktı ben hala doktora ggıtmedım hersey kesınlessın ve net sonuc alayım dıye ınternet hesaplayıcısına gore son adet tarıhımı grdıgımde 5 haftalıktı gebelıgım sımdı gebelık takıbıne gorede 7 ncı haftadayım sızce degerım nasıl arkadaslar kan sonucumu goren doktor cok cok pozıtıf demıstı.bende bı hafta sonra doktora gıtmeyı planlıyorum kısmetse.

canım henüz daha doktora gitmedim ama 19,09 da gideceğim sizce kalp atışını duyarmıyım nolur dua edin bana inşallah duyarım amin...

arkadaşlar şimdi benim ikinci hamileliğim olduğu için şimdi kan değerim 1500 çıktı ve nerdeyse hiç belirtim yok ve terslik varsa diye çok korkuyorum ilk bebeğimin kalp atışını 11 haftaya kadar duyamamıştım ve kese boş idi ve iç kanamam başladığı için yaniiiii şimdi yine başıma gelirse diye korkuyorum ...

kızlar bir şey sormak istiyorum. ben en son uçağa binme tarihimi hesaplamaya çalıştım. ama doğum, mart sonuna denk geliyor.nisan sonu olmuyor:) biraz kafam karıştı.

kızlar bir şey sormak istiyorum. ben en son uçağa binme tarihimi hesaplamaya çalıştım. ama doğum, mart sonuna denk geliyor.nisan sonu olmuyor:) biraz kafam karıştı.

kızlar uzun zamandır buralardayım,ama hep sessiz sedasız sizlerin takipçisi oldum şimdi sizlerle tanışma zamanı.. :))
ben de hamileyim,4 haftalıkken kendim test yaptım pozitifti,ardından sağlık ocağına gittim kan testim 559.26 çıktı..
şu an 5+4 deyim,henüz doktora gitmedim,pzrts dr randevum var tam olarak 6+2 ye denk geliyor.sizce bebişimin kalp atışları karından ultrasonda duyulabilir mi??

Günaydın perim bizim yeğen basketçi olacak sanırsam..Hızla büyüyo baksana.
Ben daha iyiyim çok şükür,kanamam falan kalmadı adet olmayı bekliyorum,adet bitince hemen doktora gidicem.
Bakalım korunma vercek mi.
3 ay beklerim diyodum ama bekleyemicem sanırım,,doktor iyisin derse 2 adet dönemi bekler başlarım çalışmalara.
Bebeğimi özledim teyzesi

ben neredeyse hergün içiyorum neden önermediki acaba :18:

Canım sodayı bende duymuştum ya bilmiyorum doktor da sölediyse vardır bişey.
Sen bi süre içme istersen

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım karından duyulmaz ama bende vajinalden duyulmuştu o sıralarda.

arkadaşlar benim hiç belirtim yok acaba bir terslik olabilirmi vallaha 19 u çarşamba günü doktora gideceğim ama nasıl sabredeceğim ben ya böyle bir hamilelik geçireniniz varmı acaba ve normalmıdır bu...

arkadaşlar benim hiç belirtim yok acaba bir terslik olabilirmi vallaha 19 u çarşamba günü doktora gideceğim ama nasıl sabredeceğim ben ya böyle bir hamilelik geçireniniz varmı acaba ve normalmıdır bu...

canım belirtiden kastın kusmak bulantı gibi mi ?

canım belirtiden kastın kusmak bulantı gibi mi ?

yani kusmak yok mide bulantısı yok baş ağrıısı yok az biraz göğüslerimde biraz dolgunluk var okadar sanki bilmesem hamile değilim dicam ama kan testimde ise 1500 çıktı ama işte bişiy hisetmiyorum canım ya normalmi acaba

canım ben dr gittim keseyi gördük çok şükür ama kalp atışları için dr çok erken dedi ayın 24 tekrar gel o zamana kadar çok dikkat et hiçbir şekilde ağır kaldırma iş yapma falan diye tembihledi. birde ikinci bir kese gibi birşey gördüm dedi ama kesin bir şey diyemem akıntı da olabilir kese de dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…