Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

canım peki sende belirtiler varmı acaba

canım peki sende belirtiler varmı acaba

hayır bir belirti yok çok şükür biraz göğüslerim şiş arada kasıklarım ve belim ağrıyor bugün dr iğne verdi rahimi rahatlatmak için elevit ve progestan kullanıyorum. onun dışında mide bulantısı baş dönmesi vs. Hiçbir şey yok ben daha önce de hamile kalmıştım 2,5 aylıkken kaybettim onda da hiç bir belirtim yoktu.

canım normal bünyeden bünyeye değişir benim ablam 9 ay boyunca kustu ama benim 8. haftada bulantım sadece sabahları olmaya başladı akşamları azaldı yani tamamen bünye inşallah böyle rahat hamilelik geçirirsin ne güzel bebişin seni üzmüyor. Bundan bir hafta önce be bulantıdan ölüyordum ama şimdi azaldı dün akşam bend esenin gibi düşündüm normal mi diye annemle konuştum bünyeden bünyeye değişir dedi .

of canım ya benimde ilk hamileliğimde midem bulanıyodu ama şimdi ise hiç bulanmıyor ma ilk hamileliğim benimde kötü sonlandı ben 2,5 aylıken kürtaj olmüştum şimdi ise yine başıma gelirse diye korkuyorum

canım inşallah dediğin gibidir ya inşallah herşey yolundadır canım ya sağolasın

canım inşallah dediğin gibidir herşey yolundadır canım ya

benim de bulantım , baş dönmem ve ağrılarım olmadı ... her bünye farklı tepki gösteriyor....sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah :)

Hayırlı olsun canım karından duyulmaz ama bende vajinalden duyulmuştu o sıralarda.

teşekkür ederim canım.açıkçası vajinal ultrasondan korkuyorum ya bebeğime birşey olursa diye tedirginim.. bir arkadaşımın vajinal ultrasondan sonra kanaması oldu 15 gün yatmıştı..
vajinal ultrason güvenli mi değil mi çok fazla bilgim de yok aslında ama çevremde böle bişey olunca haliyle ben de tedirginim..

canım gördüm heemen yazmak istedim hayırlı olsun önce bebeğe bişeycik olmaz ben kaç kere oldum o muayeneyi birde düşük riski vardı bişey olmuyor..

canım seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz sıkma canını herşey olacağına varır en azından hamile kalabiliyorsun bu duyguyu yaşıyabiliyorsun bunu yaşayamayan o kadar insan varki bu sıkıntıların bebeğede yansır ona iyi bakman lazım özellikle bu haftalar stresini ona yansıntma her bünye farklı hatta her gebelik birbirinden farklı tepkiler verebilir bu akşam dr gidince durumunu bildir lütfen

canım gördüm heemen yazmak istedim hayırlı olsun önce bebeğe bişeycik olmaz ben kaç kere oldum o muayeneyi birde düşük riski vardı bişey olmuyor..

çok sağol canım yaaa bir nebze de olsa içimi rahatlattın.. günlerdir kafam bununla meşguldü,doktora gittiğimde napsam diyordum çok teşekkür ederim.. pazartesi ilk dr randevuma gideceğim bakalım inş. bebişimin kalp atışlarını duyarız hayırlısıyla..
senin bebiş kaç haftalık???

canım haftaya 19,09,2012 gideceğim doktora çünkü ilk hamileliğimde 4 haftalık iken gitmiştim ve çok yıprandım o yüzden şimdi 6+1 olucam haftaya inşallah varlığın hisederim.Haftaya yazarım canım çok sağolasın içime su serptin vallaha inşallah herşey yolunda olur

evet canım maydonozu biliyorum ama bence hiç yenmemeli değil aşırı tüketilmemeli nanede aynı onun içinde aynı şeyleri söylüyorlar fazla tüketilmemeli imiş

ben de mide bulantım için neredeyse hergün nane limon içiyorum zararlımıymış nane de mi zarar???

:18:
ben de mide bulantım için neredeyse hergün nane limon içiyorum zararlımıymış nane de mi zarar???

evet nane fazla tüketimi zararmış Allah korusun düşük tehlikesi yaratabiliyormuş fazla tüketmeyin bence. aynı şekilde maydonoz suyu falan içilmemeliymiş bilginiz olsun...

Kizlar bugun sanki karnimin bir kenarinda sertlik hissediyorum bulantilarim gecti iyiyim insallah Hersey yolunda gidiyodur

canım benim dr korun demezse korunma neden korunasın ki bebeğin biranevvel gelsin annesine hamiş hamiş gel aramıza

Kizlar bugun sanki karnimin bir kenarinda sertlik hissediyorum bulantilarim gecti iyiyim insallah Hersey yolunda gidiyodur

bende 8. hafta içerisindeyim benim de aynı bulantılarım 2-3 gündür azaldı benim karnım büyümeye başladı sizlerde de var mı böyle bişey artk çevremdekiler fark ediyor erken değil mi ? öyle abur cubur da yemiyorum ekmek az tüketiyorum niye böyle şişti . hareketliyim çalışıyorum sabah erken kalkmak zorundayım hamil eolmadan önce innaılmaz tatlı tüketirdim şimdi onlarıda kestim . AMa göbüş çıkıyor artıkkk ....

bu sabah öğrendim bende hamiş olmuşum Allah herkesin tabi benimde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

canım benimde karnım dümdüzdü şimdi hafif göbek çıkıyor gibi. benim bulantılarımda azalma yok hiç hatta aksine bugün daha kötüyüm. ne yediysem afedersin istifra ettim. birşey yemeye korkuyorum artık. bi de moralim bozuk. onun etkisi olabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…