kızlar sizce omega 3 ü n bir zararı olur mu bebişe?
kızlar benide aranıza alın nisan anneleri olarak:)Allahtan bi mani çıkmazsa inşallah.Allah bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul eder de sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi alırız kucamıza:) çok korkuyorum bişi olur die çok küçükler daha yaaben de adetimden bir gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım,değerim 56 çıktı.biraz düşük dediler.moralim bozuldu perşembe günü tekrar kan vercem.dua edin arkadaşlar bana değerim yükselsin...
olmaz canım bebeğin bol bol ihtiyacı var zaten folbiol günde 1 tane folic plus günde 3 defa alınması gerekiyor
hayırlı olsun cnm, Allah hepimizinkini tamamına erdirir inşallah. evet biraz düşük ama o belli olmaz yani. bende adet günümden 1 gün sonra test yaptırdım 2425 çıktı. ona bakarsan benimkide çok yüksek. hatta kızlar ikiz olabilir mi diyor :))) 1 saate kadar dr.a gitcem yazarım bakalım.
Merhabalar;
Forumu çok uzun süredir takip ediyorum. Çok yazmam ama çok okurum. Bugün de bu başlığı sürekli okudum sabahtan beri. Çünkü ben de dün test yaptım. Pozitif çıktı. Kan testi yaptırmadana bişey yazmıyım dedim. Gittim kan verdim. Çok heyecanlandım açıkçası. Ama değer düşük dedi doktor. Düşük tehlikesi varmış. Adet düzensizliğim vardı. O yüzden testi de geç yaptım. Adetim 10 gün geciktikten sonra 556 çıktı b-hcg değeri. Perşembe yeniden test yapılacak. Ben de heveslenmiştim. hastaneden gelince böyle mutlu mutlu yazarım diye. ama moralim çok bozuldu. hatta bi arkadaşın çok yüksek çıkmıştı da ikiz gebelik olabilir denmişti ya. benim ailemde de ikiz var. ben de onun ki gibi 2000 lerde çıkmasını bekledim safça.(İsminizi hatırlayamadım. Kusuruma bakmayın). Allahtan hayırlısını dilemekten başka yapacak bişey yok. Beklemediğim hamilelik olduğu için, oruç da tuttum. aerobik de yaptım deli giib, kendimi çok yordum ondan olabilir mi acaba?:44: Üzgünüm yaaaa....Offfff
canım gelir gelmez yazhayırlı olsun cnm, Allah hepimizinkini tamamına erdirir inşallah. evet biraz düşük ama o belli olmaz yani. bende adet günümden 1 gün sonra test yaptırdım 2425 çıktı. ona bakarsan benimkide çok yüksek. hatta kızlar ikiz olabilir mi diyor :))) 1 saate kadar dr.a gitcem yazarım bakalım.
Merhabalar;
Forumu çok uzun süredir takip ediyorum. Çok yazmam ama çok okurum. Bugün de bu başlığı sürekli okudum sabahtan beri. Çünkü ben de dün test yaptım. Pozitif çıktı. Kan testi yaptırmadana bişey yazmıyım dedim. Gittim kan verdim. Çok heyecanlandım açıkçası. Ama değer düşük dedi doktor. Düşük tehlikesi varmış. Adet düzensizliğim vardı. O yüzden testi de geç yaptım. Adetim 10 gün geciktikten sonra 556 çıktı b-hcg değeri. Perşembe yeniden test yapılacak. Ben de heveslenmiştim. hastaneden gelince böyle mutlu mutlu yazarım diye. ama moralim çok bozuldu. hatta bi arkadaşın çok yüksek çıkmıştı da ikiz gebelik olabilir denmişti ya. benim ailemde de ikiz var. ben de onun ki gibi 2000 lerde çıkmasını bekledim safça.(İsminizi hatırlayamadım. Kusuruma bakmayın). Allahtan hayırlısını dilemekten başka yapacak bişey yok. Beklemediğim hamilelik olduğu için, oruç da tuttum. aerobik de yaptım deli giib, kendimi çok yordum ondan olabilir mi acaba?:44: Üzgünüm yaaaa....Offfff
Merhabalar;
Canım öncelikle geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girer. Benim sana tavsiyem başka bi doktora daha gözüküp ona göre hareket etmen. bi de çok yordum kendimi aerobik yaptım oruç tuttum demişsin bende geçen hafta yani ayın 5inde ailemle pikniğe gittim çok koştum yordum kendimi voleybol oynarken yerden yere attım kendimi, ben günde nerdeyse yarım paket sigara içen bi insan olarak 3-4gün önce öğrenir öğrenmez bıraktım, kansızlığımda var biraz ve ona rağmen şu an hamileyim maşallah şimdilik iyide gidiyo yani demek istedğim şu eğer rızkı varsa dünya da illa ki gelecektir bebeğin sana kendini sıkarak suçlayarak biyere varamazsın tam tersi stres herşeyin başı. Adet düzenin içinse mutlaka bi doktorlara git illaki bi çözümü vardır. :)))
Merhaba canım belki geç döllenmedir o zaman da senin beklediğin tarihten sonra artışa başlamıştır hemen sıkma canını
dinlen şimdi ve sakince bekle perşembe umarım herşey yoluna girecek
tabi bu gece de bolca dua et
Evet aslında kendi doktoruma gidemedim. Perşembe ona gideyim diyorum. Yada yine burdaki hastane de test yaptırıp, cuma kendi doktoruma gideyim. Biraz önce radyo dinlerken ağlamaya başladım. Adet düzensizliğim için gitmiştim doktora. Tamamen stres kaynaklı çıkmıştı. Rahatlayana kadar adet olmuyorum. İnşallah hayırlısı olur. Allaha hep hayırlı zamanda hayırlısıyla hayırlı evlat sahibi olmayı nasip et diye dua ettim bu ramazan. Teşekkürler yorum için. Rahatladım açıkçası
Evet doktor da geç döllenmeden bahsetti ama tipik olarak hemen en kötüsünü düşünüyorum galiba. İnşallah öyledir. Dün şoktaydım resmen. Hamile kalmayı istiyordum tabii de dişlerimi yaptırıp, tatile gidip geldikten sonra falan. Dün testi görünce şok geçirdim. Elim ayağım dolandı. sessizleştim falan. Halbuki bu gebelik forumunu falan hatmetmişimdir. ama inşan şok girebiliyormuş. Bu akşam dua edicem. Siz de benim için edin lütfen. hayırlısı olsun. Rahatladım valla yorumları görünce.
Merhaba kızlar, birisiyle paylaşmazsam çatlayacağım...
Ben de HAMİLEYİM, ilk kez gebe kalıyorum! sanırım henüz 2,5 haftalık, çok küçük. Dün test yaptırdım bugün de eşimle sonucu aldık. Allahım şaka gibi geliyor, becerebilecek miyim acaba bu işi? :)
Canım gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah
hcg kaç çıktı canım?çizelgende 6 haftalık gösteriyor bebişini.
kızlar dr.dan küçük bir kese görüp geldim.2 hafta sonra tekrar gel bebeği görebiliriz belki dedi. ama %100 değilmiş. folik asite devam dedi 3 aya kadar. ayrıca doğum ücretlerini şimdiden merak edenler için yazıyorum. sezeryanda normal doğumda 560 tl. tabi sgk 'lı olanlara. muayene ücretide 12 tl.
Ayyy topiğimizin ilk kesesi buuuu
Böyle güzel bir gecede ne güzel bir haber canım tebrik ederim darısı başımıza inşallah... Bizim doğum tarihlerimiz aynı ozaman ben de cumaya görebiliriminşallah
Bu arada bebek o kadar geç mi görünüyor? :26:
Bir de vajinal ultrasonla mı baktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?