Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

hayırlı olsun cnm, Allah hepimizinkini tamamına erdirir inşallah. evet biraz düşük ama o belli olmaz yani. bende adet günümden 1 gün sonra test yaptırdım 2425 çıktı. ona bakarsan benimkide çok yüksek. hatta kızlar ikiz olabilir mi diyor :))) 1 saate kadar dr.a gitcem yazarım bakalım.

Son düzenleme:

benim daha dün yaptırdığım testte 5560 çıktı acaba ikiz mi sabahtandır kızlarla burda muhabbetteyiz işte

Merhabalar;

Forumu çok uzun süredir takip ediyorum. Çok yazmam ama çok okurum. Bugün de bu başlığı sürekli okudum sabahtan beri. Çünkü ben de dün test yaptım. Pozitif çıktı. Kan testi yaptırmadana bişey yazmıyım dedim. Gittim kan verdim. Çok heyecanlandım açıkçası. Ama değer düşük dedi doktor. Düşük tehlikesi varmış. Adet düzensizliğim vardı. O yüzden testi de geç yaptım. Adetim 10 gün geciktikten sonra 556 çıktı b-hcg değeri. Perşembe yeniden test yapılacak. Ben de heveslenmiştim. hastaneden gelince böyle mutlu mutlu yazarım diye. ama moralim çok bozuldu. hatta bi arkadaşın çok yüksek çıkmıştı da ikiz gebelik olabilir denmişti ya. benim ailemde de ikiz var. ben de onun ki gibi 2000 lerde çıkmasını bekledim safça. (İsminizi hatırlayamadım. Kusuruma bakmayın). Allahtan hayırlısını dilemekten başka yapacak bişey yok. Beklemediğim hamilelik olduğu için, oruç da tuttum. aerobik de yaptım deli giib, kendimi çok yordum ondan olabilir mi acaba?:44: Üzgünüm yaaaa....Offfff

Canım öncelikle geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girer. Benim sana tavsiyem başka bi doktora daha gözüküp ona göre hareket etmen. bi de çok yordum kendimi aerobik yaptım oruç tuttum demişsin bende geçen hafta yani ayın 5inde ailemle pikniğe gittim çok koştum yordum kendimi voleybol oynarken yerden yere attım kendimi, ben günde nerdeyse yarım paket sigara içen bi insan olarak 3-4gün önce öğrenir öğrenmez bıraktım, kansızlığımda var biraz ve ona rağmen şu an hamileyim maşallah şimdilik iyide gidiyo yani demek istedğim şu eğer rızkı varsa dünya da illa ki gelecektir bebeğin sana kendini sıkarak suçlayarak biyere varamazsın tam tersi stres herşeyin başı. Adet düzenin içinse mutlaka bi doktorlara git illaki bi çözümü vardır. :)))

canım gelir gelmez yaz

canım sabret bi 2 gün sonra tekrarla testini

Merhaba canım belki geç döllenmedir o zaman da senin beklediğin tarihten sonra artışa başlamıştır hemen sıkma canını
dinlen şimdi ve sakince bekle perşembe umarım herşey yoluna girecek
tabi bu gece de bolca dua et

Evet aslında kendi doktoruma gidemedim. Perşembe ona gideyim diyorum. Yada yine burdaki hastane de test yaptırıp, cuma kendi doktoruma gideyim. Biraz önce radyo dinlerken ağlamaya başladım. Adet düzensizliğim için gitmiştim doktora. Tamamen stres kaynaklı çıkmıştı. Rahatlayana kadar adet olmuyorum. İnşallah hayırlısı olur. Allaha hep hayırlı zamanda hayırlısıyla hayırlı evlat sahibi olmayı nasip et diye dua ettim bu ramazan. Teşekkürler yorum için. Rahatladım açıkçası

Evet doktor da geç döllenmeden bahsetti ama tipik olarak hemen en kötüsünü düşünüyorum galiba. İnşallah öyledir. Dün şoktaydım resmen. Hamile kalmayı istiyordum tabii de dişlerimi yaptırıp, tatile gidip geldikten sonra falan. Dün testi görünce şok geçirdim. Elim ayağım dolandı. sessizleştim falan. Halbuki bu gebelik forumunu falan hatmetmişimdir. ama inşan şok girebiliyormuş. Bu akşam dua edicem. Siz de benim için edin lütfen. hayırlısı olsun. Rahatladım valla yorumları görünce.

herzaman bi çözümü yolu vardır o yüzden bak sende kendi ağzına söyledin rahatlamadan adet olamıyorum diye. sıkma kendini azıcık oluruna bırak :):79:

eeee tamam canım o zaman.bak şu an sen canını sıktıkça bebeğine zarar verirsin.şu an sen hamilesin
bunu düşün sadece.o değeri takip ediceniz ve güzel şeyler olucak inşallah.zaten perşembeye 2 gün kaldı
için hiç rahat değilse de gidip yarın bi doktorunla görüş canım ama böyle kendini yıpratma
biz anneyiz sabırlı olmamız lazııııııım biliyosun dimi

Merhaba kızlar, birisiyle paylaşmazsam çatlayacağım...
Ben de HAMİLEYİM, ilk kez gebe kalıyorum! sanırım henüz 2,5 haftalık, çok küçük. Dün test yaptırdım bugün de eşimle sonucu aldık. Allahım şaka gibi geliyor, becerebilecek miyim acaba bu işi? :)

Canım gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah
hcg kaç çıktı canım?çizelgende 6 haftalık gösteriyor bebişini.

kızlar dr.dan küçük bir kese görüp geldim. 2 hafta sonra tekrar gel bebeği görebiliriz belki dedi. ama %100 değilmiş. folik asite devam dedi 3 aya kadar. ayrıca doğum ücretlerini şimdiden merak edenler için yazıyorum. sezeryanda normal doğumda 560 tl. tabi sgk 'lı olanlara. muayene ücretide 12 tl.

merhaba kızlar bende bugun öğrendim hamile olduğumu... 278 çıktı kan değerim.. doktor iki gün sonra yeniden gel tekrar bakalım dedi. değerin iki katına çıkması gerekiyormuş. bu hamilelik kesindir demi? doktor daha çok yeni değerlere bakmak lazım dedi emin olamadım. perşembeyi bekliyorum..
bu arada bend bugün sigarayı bırakmış bulunuyorum. zor günler beni bekliyor...

Ayyy topiğimizin ilk kesesi buuuu
Böyle güzel bir gecede ne güzel bir haber canım tebrik ederim darısı başımıza inşallah... Bizim doğum tarihlerimiz aynı ozaman ben de cumaya görebilirim inşallah

Bu arada bebek o kadar geç mi görünüyor? :26:

Bir de vajinal ultrasonla mı baktı?

Anne rahmine düsen ikiz kardeşler önceleri her şeyden habersizmiş. Haftalar birbirini izledikçe onlar da gelişmişler. Elleri, ayakları, iç organları oluşmaya başlamış. Bu arada, etraflarında olup biteni fark etmeye başlamışlar. Bulundukları rahat ve güvenli yeri tanıdıkça mutlulukları artmış.Birbirlerine hep aynı şeyi söylüyorlarmış: “Buraya düşmemiz, burada yaşamamız ne harika değil mi? Hayat ne güzel şey be kardeşim!” Büyüdükçe, içinde yaşadıkları dünyayı keşfe koyulmuşlar. Öyle ya, hayatın kaynağı neymiş? İşte bunu araştırırken, karşılarına anneleriyle onları birbirine bağlayan kordon çıkmış. Bu kordon sayesinde hiçbir zahmet çekmeden, güven içinde beslenip büyütüldüklerini tespit etmişler. “Annemizin şefkati ne kadar büyük! Bize bu kordonla ihtiyacımız olan her şeyi gönderiyor.” Artık aylar birbiri ardınca geçiyor, ikizler hızla büyüyor, diğer bir deyişle yolun sonuna yaklaşıyormuş. Bu değişiklikleri hayretle gözlemlerken, bir gün gelip bu güzelim dünyayı terk edeceklerinin işaretlerini almaya başlamışlar. Dokuzuncu aya yaklaştıklarında, bu işaretleri daha kuvvetli hissetmeye başlamışlar.Durumdan telaşlanan ikizlerden birisi diğerine sormuş: “Neler oluyor? Bütün bunların anlamı nedir?” Öteki daha sakin ve aklı başındaymış. Üstelik bulundukları bu dünya çoğu zaman ona yetmiyor; duyguları daha geniş bir âlemi arzuluyormuş. O cevap vermiş: “Bütün bunlar, bu dünyada daha fazla kalamayacağız anlamına geliyor.” Ve eklemiş: “Buradaki hayatımızın sonuna yaklaşıyoruz.” “Ama ben gitmek istemiyorum.” diye haykırmış kardeşi: “Hep burada kalmak istiyorum.”“Elimizden gelen bir şey yok. Hem belki doğumdan sonra da hayat vardır.” “Bize hayat veren o kordon kesildikten sonra bu nasıl mümkün olabilir ki?” diye cevaplamış öteki: “Bize hayat veren kordon kesilirse nasıl hayatta kalabiliriz, söyler misin bana? Hem bak bizden önce başkaları da buraya gelmiş ve sonra da gitmişler.Hiçbirisi geri gelmemiş ki bize doğumdan sonra hayat olduğunu söylesin. Hayır! Bu her şeyin sonu olacak.” Bütün bunları söyledikten sonra eklemiş: “Hem, belki de anne diye bir şey de yok!” “Olmak zorunda!” diye itiraz etmiş kardeşi. “Buraya başka türlü nasıl gelmiş olabiliriz? Nasıl hayatta kalabiliriz ki?” “Sen hiç anneni gördün mü?” diye üstelemiş öteki. “O belki de sadece zihinlerimizde var. Bir annemiz olduğu düşüncesi bizi rahatlattığı için onu belki de biz uydurduk.” Böylece, anne rahmindeki son günleri derin sorgulamalar ve tartışmalarla geçmiş. Sonunda doğum anı gelmiş çatmış. İkizler dünyalarını terk ettiklerinde gözlerini başka bir dünyaya açmışlar ve sevinçten ağlamaya başlamışlar. Çünkü gördükleri manzara hayallerinin bile ötesindeymiş.

2 hafta sonra görünmeyedebilirmiş. normal ultrasonla baktı. inşallah cnm darısı hepinizin başına.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…