ben yüzüstü yatardım hep. ama artık yatamıyorum benimde sağ tarafımda sertlik var. bazen gece farkında olmadan yatıyorum sancıyla uyanıyorum.Kizlar bugun sanki karnimin bir kenarinda sertlik hissediyorum bulantilarim gecti iyiyim insallah Hersey yolunda gidiyodur
bu sabah öğrendim bende hamiş olmuşumAllah herkesin tabi benimde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
bende 8. hafta içerisindeyim benim de aynı bulantılarım 2-3 gündür azaldı benim karnım büyümeye başladı sizlerde de var mı böyle bişey artk çevremdekiler fark ediyor erken değil mi ? öyle abur cubur da yemiyorum ekmek az tüketiyorum niye böyle şişti . hareketliyim çalışıyorum sabah erken kalkmak zorundayım hamil eolmadan önce innaılmaz tatlı tüketirdim şimdi onlarıda kestim . AMa göbüş çıkıyor artıkkk ....
ben yüzüstü yatardım hep. ama artık yatamıyorum benimde sağ tarafımda sertlik var. bazen gece farkında olmadan yatıyorum sancıyla uyanıyorum.
imzamda yaklaşık boy 16 mm yazıyor benim dünkü ölçümümde bebeğimin boyu 19 mm idizaten haftasına görede ileride gidiyor sanırım hızlı gelişiyor
Maşallah canım bebişine8. haftada gittiğimde bana 16 mm demişti doktor
Bi dahaki randevum 12+6 da olcak daha çok var yaaaBugün 9+2 yiz çok şükür
lili sende göbek çıktı mı?
bende 8. hafta içerisindeyim benim de aynı bulantılarım 2-3 gündür azaldı benim karnım büyümeye başladı sizlerde de var mı böyle bişey artk çevremdekiler fark ediyor erken değil mi ? öyle abur cubur da yemiyorum ekmek az tüketiyorum niye böyle şişti . hareketliyim çalışıyorum sabah erken kalkmak zorundayım hamil eolmadan önce innaılmaz tatlı tüketirdim şimdi onlarıda kestim . AMa göbüş çıkıyor artıkkk ....
ben yüzüstü yatardım hep. ama artık yatamıyorum benimde sağ tarafımda sertlik var. bazen gece farkında olmadan yatıyorum sancıyla uyanıyorum.
kizlar ben liste yapmasini bilmiyorum bilen biri yapsa guzel olmaz mi?
muhtemelen ben de görcem canım keseyi benimde 26,96 dan 76,26 ya çıkmıştı böyle giderse cumaya nerdeyse 6 bin oluooooanamm azz kaldı keselenmeye
canım benimde karnım dümdüzdü şimdi hafif göbek çıkıyor gibi. benim bulantılarımda azalma yok hiç hatta aksine bugün daha kötüyüm. ne yediysem afedersin istifra ettim. birşey yemeye korkuyorum artık. bi de moralim bozuk. onun etkisi olabilir mi acaba?
eşime canım beni yüzüstü yatırma hemen uyandır dedim. o da ben yüzüstü yatıcam diye hiç uyumamış. sabah bana canım ya çok dönüyorsun bu böyle olmaz ayaklarını mı bağlasak deyince sabah sabah gülme krizine girdim.ben 5-6. haftadan beri yüzüstü yatamıyorum karnım sancıyor ben hep yüzüstü yatardım çok sıkıntı çekiyorum şimdi yanlara yatıyorum ama yanlarım feci ağrıyor gece hep acıyla uyanıyorum dönmek zorunda kalıyorum ben daha şimdiden yastıklarla yatmaya başladım yanlarım çok ağrıdığı için çapraz yatmaya çalışıyorum karnımın kenarını yastığa denk getirerek ben ilerleyen zamanlarda ne yapıcam çok merak ediyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?