Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

Kizlar bugun sanki karnimin bir kenarinda sertlik hissediyorum bulantilarim gecti iyiyim insallah Hersey yolunda gidiyodur
ben yüzüstü yatardım hep. ama artık yatamıyorum benimde sağ tarafımda sertlik var. bazen gece farkında olmadan yatıyorum sancıyla uyanıyorum.

benimde büyüyor galiba göbeğim önceleri ben birşeyler yediğim an davul gibi şişerdim ama gün içerisinde geçerdi ama artık hiç inmiyor sanırım hamile göbeği bugün arkadaşlarım ooo göbekte çıkmış artık dedi bende yok daha ne göbeği şiş o dedim onlarda kızdı ne şişi 2 ayın bitti artık inmez o göbek değil bebek dediler çok güzel birşey yaaaa ben iyice çıksın istiyorum en azından bebeğimin varlığını ispatlar bana

ben yüzüstü yatardım hep. ama artık yatamıyorum benimde sağ tarafımda sertlik var. bazen gece farkında olmadan yatıyorum sancıyla uyanıyorum.

ben 5-6. haftadan beri yüzüstü yatamıyorum karnım sancıyor ben hep yüzüstü yatardım çok sıkıntı çekiyorum şimdi yanlara yatıyorum ama yanlarım feci ağrıyor gece hep acıyla uyanıyorum dönmek zorunda kalıyorum ben daha şimdiden yastıklarla yatmaya başladım yanlarım çok ağrıdığı için çapraz yatmaya çalışıyorum karnımın kenarını yastığa denk getirerek ben ilerleyen zamanlarda ne yapıcam çok merak ediyorum :18:

imzamda yaklaşık boy 16 mm yazıyor benim dünkü ölçümümde bebeğimin boyu 19 mm idi zaten haftasına görede ileride gidiyor sanırım hızlı gelişiyor

imzamda yaklaşık boy 16 mm yazıyor benim dünkü ölçümümde bebeğimin boyu 19 mm idi zaten haftasına görede ileride gidiyor sanırım hızlı gelişiyor

Maşallah canım bebişine 8. haftada gittiğimde bana 16 mm demişti doktor

Bi dahaki randevum 12+6 da olcak daha çok var yaaa Bugün 9+2 yiz çok şükür

Maşallah canım bebişine 8. haftada gittiğimde bana 16 mm demişti doktor

Bi dahaki randevum 12+6 da olcak daha çok var yaaa Bugün 9+2 yiz çok şükür

dedesi benim kuzumla dalga geçiyor selvi boyu dayısına çekmiş diye kardeşim baya uzundur bu arada canım benim sen benden tam bir hafta öndesin bizde bugün 8+2 yiz ama dr a göre dün 8+3 tük dr ilk 3 ayda +- 3 gün normal dedi biranevvel cinsiyetlerimizide öğrenseydik ne güzel olacak

lili sende göbek çıktı mı?

Canim gobek cikio ama bebekten degil gazdan
Sabah evden cikarken dumduz oluo karnim aksam eve donerken 5aylik falan gecenlerde xrayden gecmemek icinyardim istedim guvenlikten anladi hamile oldugumusanirim bebisler yavas yavas belli edio kendini

Bu arada benim doktorum da 1 hafta onden geriden gelmesi sorun degil olcumlerde yaniltabilio dedi... Biz suan haftamizla uyumluyuz cok sukur.. . 8 ekimde randevumuz var ozaman cinsiyetini de ogrencez insallah hem deikili test yapilcak... Hem heyecanliyim hem de ediseli

benim karnimin sag tarafi hani kafani bi yere vurursunda siser ya ayni onun gibi olmus bide bu sabah kalktigimda ac karna sanki karnimda bi tas varmis gibi hissettim hatta sabahlari uyaninca esneyemiyorum hafif bi sanci giriyo ..ben hamile olmadan once tatliyi cok severdim simdi hic yemek istemiyorum ...bulantim yok ama istahimda yok hamilelikten once daha cok yemek yiyordum .

bebekler buyuyo ya ondan oluyo heralde sancilar ...bi an once gobegim buyusun istiyorum ama daha bi kilo alimi yok gecen hafta 1 kilo falan almistim vermisim yine...

canım, ben affedersin kusmuyorum ne yiyorsam yarıyor o yüzden şişmeye başladım sanırım. Annem kusmazsan kilo kaybetmezsin bebeğe yarar dedi tabii doğumdan sonra kilolarla baş edecem )) Canım moralini bozma senin üzüntün sıkıntın bebeğe yansır hiç birşeyin canını sıkmasına izin verme tadını çıkar

bende yüzüstü yardım ama artık yatamıyorum benimde sol tarafımda sertlik var sol tarafoma yattığım zaman ağrım oluyor yatamıyorum hemen kalkıyorum sağa ancak yatabiliyorum ..dr sormuştum bana nasıl istersen öyle yat şimdilik sıkıntı yapma demişti ama yineden yatamıyorum korkuyorum bişey olmasın diye..

bende yüzüstü yardım ama artık yatamıyorum benimde sol tarafımda sertlik var sol tarafıma yattığım zaman ağrım oluyor yatamıyorum hemen kalkıyorum sağa ancak yatabiliyorum ..dr sormuştum bana nasıl istersen öyle yat şimdilik sıkıntı yapma demişti ama yineden yatamıyorum korkuyorum bişey olmasın diye..

eşime canım beni yüzüstü yatırma hemen uyandır dedim. o da ben yüzüstü yatıcam diye hiç uyumamış. sabah bana canım ya çok dönüyorsun bu böyle olmaz ayaklarını mı bağlasak deyince sabah sabah gülme krizine girdim.

lilyum , periolus maşallah bebişlerinize. bende 8+1 de gittiğimde 17.9 mm idi. bizimki de babasına çekecek gibi görünüyor.
lilyum canım benimde 8 ekimde randevum ikili test yapılacakmış.

arkadaslar merhaba bende hamılelıgımı ogrenelı ıkı hafta oluyo bu hafta basında kontrole gıttım doktorum 6 haftalık dedıı muhtemel dogum tarıhı kısmetse mayısın ılk haftası dedııı :)))
sıze sorum daha bu ılk gunlerde yuzustu yatmak sakıncalımıdır ben karnım buyumeden bı sey olmaz dıye dusunuyordum ama ters dusunen arkadaslar duydumm sızcede olemı artık yuzustu yatmamak mı gerekır ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…