Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

bebeklerimiz sağlıklı olsunda kilolar önemli değil canım. ben ne kadar moralimi bozmucam, hiçbir şeyi kafama takmıcam desemde dış etkenler bunu başarıyor.

hayırlısı olsun canım. sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirirsin inşallah. canım ben bugünlerde yatılmaz diye birşey duymadım ama yattığım zaman sancı giriyor o yüzden yatmamaya çalışıyorum.

Maşallah canım bebişine 8. haftada gittiğimde bana 16 mm demişti doktor

Bi dahaki randevum 12+6 da olcak daha çok var yaaa Bugün 9+2 yiz çok şükür

aynen benide 1 ay sonraya çağırdı 5-10 ekim aradı dedi o zmnda 12 haftalık gibioluyo 1 hafta daha geç gitsek aslında cinsiyetlerini öğrenebiliriz yoksa öbür türlü 16. haftalara kalabilir ben bi önceki bebeğimde 13 haftalıkken net görmüştük

merhaba kızlar,bugün doktor kontrolüm vardı.SAT a göre 7+3 olmam gerekiyor.Ama bugün doktor bebek çok küçük 5 haftalık gibi dedi.zaten kalp atışınıda duyamadık.25 inde tekrar gidicem.Bakalım Allah ım sağlıklı ve hayırlısı ise nasip etsin inşallah.Kimseyi zor sınavlardan geçirmesin.Yeni hamiş olan arkadaşlara tavsiyem.skaın kalp atışı duylmadı diye panik yapmasınlar.önemli olan döllenmenin ne zaman olduğu.bebeğin haftası ona göre değişiyor çünkü.Herkes sağlıcakla kalsın.Allah a emanet olun.Dualarınızda banada yer açarsanız çok sevinirim.

masallah canım bebişine
kizlar ben liste yapmasini bilmiyorum bilen biri yapsa guzel olmaz mi?
olur yaparız nasıl bir liste olmasını istiyorsunuz bilgilerinizi yazın ben ilk sayfaya bir liste hazırlayayım
lilyum , periolus maşallah bebişlerinize. bende 8+1 de gittiğimde 17.9 mm idi. bizimki de babasına çekecek gibi görünüyor.
lilyum canım benimde 8 ekimde randevum ikili test yapılacakmış.
çok sağol canım senin bebişinede maşallah
ya acaba kesin ne zaman öğreniliyor cinsiyet bazı doktorlar bebeğin kemik yapısına bakarak tahmin ediyormuş
inşallah en kısa zamanda duyarsın canım hiç endişelenme 9. haftaya kadar uzaması normal kalp atışlarının

Allahım hakkında hayırlı olanı nasip etsin cnmm zaten nasip etmişse Allahım o seni bırakmıcaktır çok şükür hiç kanaman bişiyinde yok anladığım kadarıyla herşşey güzel gelişir inş arkadaşım...

ya acaba kesin ne zaman öğreniliyor cinsiyet bazı doktorlar bebeğin kemik yapısına bakarak tahmin ediyormuş

aslında kesin tanı bebeğin cinsiyetini görmesi biz direk afedersiniz pipisini göstermişti tam 13+3 düm net öğrendik onun için diom 1 hafta geç gitsek cinsiyetleri erkencikten öğrenebilirs belkii tabi paşalar göstermek istersee:)))

inşallah erken gösterirler

kızlar liste oluşturdum ilk mesajımda yer alıyor ilk sayfada bilgilerini gönderenleri eklerim

Hayaletcasper--yaş 35--SAT 24 Temmuz--Yer İstanbul--2.gebelik(1.si bebek gelişemediği için alındı)--Beklenen hafta henüz belli olmadı-Kız olursa ÖZGE erkek olursa UMUT AKIN

Son düzenleme:

Allah razı olsun canım.Evet kanama falan hiç olmadı Allah a şükür.İnşallah herşey güzel olur.Allah ım bebişlerimizi saklasın korusun inşallah.

kızlar ya banyoda temizlik yaparken porçöz, mark gibi temizlik malzemelrini kullanıyodum. bugün biraz fazla soludum galiba boğazımda porçözün acısı var. içim içimi yiyo bebeğime bişey olur mu acaba diye. bu konuda fikri olan var mı?
lanet olsun ya bidaha sokmucam şu porçözü evime bu son olsun.

canım kullanma öyle şeyler cif falan tamamda diğerleri zararlı dikkat et 3 ay boyunca temizlik sonrada yapılır

Yaş 27, izmir, sat 15 temmuz, bdt 21 nisan 2013, ilk bebek, cinsiyet ve isim belli değil

hepicinize merhabalar bugün ben moral yerlerde lekelenmem oluyor dünden beri doktorumu aradım çoğalırsa tehlikeli dedi çoğalmadı ama genede can sıkılmasına sebep yanisürekli yata yatada kaldım ama bugünümüze gene şükür hayırlısı olsun

böle lekelenmeler çok oluyo benim çoğu arkadaşımda oldu doktor hemen ilaç yazdı progestran mı neydi tam doğru yazamamışdırrr
ve geçti olabiliyo iyi düşünelim ii olsun inş

böle lekelenmeler çok oluyo benim çoğu arkadaşımda oldu doktor hemen ilaç yazdı progestran mı neydi tam doğru yazamamışdırrr
ve geçti olabiliyo iyi düşünelim ii olsun inş

inşallah bende kullanıyorum onu 15 gündür ve 4 aya kadar kullanmalıymışım işte insanın elinde olmuyor ne kadar Allaha teslim olsakta can taşıyosun ve merhamet duygusu hat safada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…