bebeklerimiz sağlıklı olsunda kilolar önemli değil canım. ben ne kadar moralimi bozmucam, hiçbir şeyi kafama takmıcam desemde dış etkenler bunu başarıyor.canım, ben affedersin kusmuyorum ne yiyorsam yarıyor o yüzden şişmeye başladım sanırım. Annem kusmazsan kilo kaybetmezsin bebeğe yarar dedi tabii doğumdan sonra kilolarla baş edecem)) Canım moralini bozma senin üzüntün sıkıntın bebeğe yansır hiç birşeyin canını sıkmasına izin verme tadını çıkar
hayırlısı olsun canım. sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirirsin inşallah. canım ben bugünlerde yatılmaz diye birşey duymadım ama yattığım zaman sancı giriyor o yüzden yatmamaya çalışıyorum.arkadaslar merhaba bende hamılelıgımı ogrenelı ıkı hafta oluyo bu hafta basında kontrole gıttım doktorum 6 haftalık dedıı muhtemel dogum tarıhı kısmetse mayısın ılk haftası dedııı :)))
sıze sorum daha bu ılk gunlerde yuzustu yatmak sakıncalımıdır ben karnım buyumeden bı sey olmaz dıye dusunuyordum ama ters dusunen arkadaslar duydumm sızcede olemı artık yuzustu yatmamak mı gerekır ????
canım bu kadar karamsar olma. Allahtan ümit kesilmez.diğer 2 bebeğimide kucağıma alamadım kızlar bu seferkindende ümidim yok.
Maşallah canım bebişine8. haftada gittiğimde bana 16 mm demişti doktor
Bi dahaki randevum 12+6 da olcak daha çok var yaaaBugün 9+2 yiz çok şükür
masallah canım bebişineCanim gobek cikio ama bebekten degil gazdan
Sabah evden cikarken dumduz oluo karnim aksam eve donerken 5aylik falangecenlerde xrayden gecmemek icinyardim istedim guvenlikten anladi hamile oldugumusanirim bebisler yavas yavas belli edio kendini
Bu arada benim doktorum da 1 hafta onden geriden gelmesi sorun degil olcumlerde yaniltabilio dedi... Biz suan haftamizla uyumluyuz cok sukur.. . 8 ekimde randevumuz var ozaman cinsiyetini de ogrencez insallah hem deikili test yapilcak... Hem heyecanliyim hem de ediseli
olur yaparız nasıl bir liste olmasını istiyorsunuz bilgilerinizi yazın ben ilk sayfaya bir liste hazırlayayımkizlar ben liste yapmasini bilmiyorum bilen biri yapsa guzel olmaz mi?
çok sağol canım senin bebişinede maşallahlilyum , periolus maşallah bebişlerinize.bende 8+1 de gittiğimde 17.9 mm idi. bizimki de babasına çekecek gibi görünüyor.
lilyum canım benimde 8 ekimde randevum ikili test yapılacakmış.
ya acaba kesin ne zaman öğreniliyor cinsiyet bazı doktorlar bebeğin kemik yapısına bakarak tahmin ediyormuşaynen benide 1 ay sonraya çağırdı 5-10 ekim aradı dedi o zmnda 12 haftalık gibioluyo 1 hafta daha geç gitsek aslında cinsiyetlerini öğrenebiliriz yoksa öbür türlü 16. haftalara kalabilir ben bi önceki bebeğimde 13 haftalıkken net görmüştük
inşallah en kısa zamanda duyarsın canım hiç endişelenme 9. haftaya kadar uzaması normal kalp atışlarınınmerhaba kızlar,bugün doktor kontrolüm vardı.SAT a göre 7+3 olmam gerekiyor.Ama bugün doktor bebek çok küçük 5 haftalık gibi dedi.zaten kalp atışınıda duyamadık.25 inde tekrar gidicem.Bakalım Allah ım sağlıklı ve hayırlısı ise nasip etsin inşallah.Kimseyi zor sınavlardan geçirmesin.Yeni hamiş olan arkadaşlara tavsiyem.skaın kalp atışı duylmadı diye panik yapmasınlar.önemli olan döllenmenin ne zaman olduğu.bebeğin haftası ona göre değişiyor çünkü.Herkes sağlıcakla kalsın.Allah a emanet olun.Dualarınızda banada yer açarsanız çok sevinirim.
merhaba kızlar,bugün doktor kontrolüm vardı.SAT a göre 7+3 olmam gerekiyor.Ama bugün doktor bebek çok küçük 5 haftalık gibi dedi.zaten kalp atışınıda duyamadık.25 inde tekrar gidicem.Bakalım Allah ım sağlıklı ve hayırlısı ise nasip etsin inşallah.Kimseyi zor sınavlardan geçirmesin.Yeni hamiş olan arkadaşlara tavsiyem.skaın kalp atışı duylmadı diye panik yapmasınlar.önemli olan döllenmenin ne zaman olduğu.bebeğin haftası ona göre değişiyor çünkü.Herkes sağlıcakla kalsın.Allah a emanet olun.Dualarınızda banada yer açarsanız çok sevinirim.
ya acaba kesin ne zaman öğreniliyor cinsiyet bazı doktorlar bebeğin kemik yapısına bakarak tahmin ediyormuş
aslında kesin tanı bebeğin cinsiyetini görmesi biz direk afedersiniz pipisini göstermişti tam 13+3 düm net öğrendik onun için diom 1 hafta geç gitsek cinsiyetleri erkencikten öğrenebilirs belkii tabi paşalar göstermek istersee:)))
Merhaba kızlar konumuzu açmış bulunmaktayım haydi hayırlı olsun
İstek üzerine liste de oluşturmuş bulunmaktayım. Dileyenleri ekleyebilirim. Herkese sağlıklı hamilelikler, kolay doğumlar diliyorum.
[table="width: 900, class: grid"]
[tr]
[td]Üye Adı[/td][td]Yaş[/td][td]Şehir[/td][td]SAT[/td][td]Beklenen Doğum Tarihi[/td][td]Kaçıncı Bebek[/td][td]Cinsiyet [/td][td]Bebeğin İsmi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]PeriLous[/td]
[td]26[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]17 Temmuz[/td]
[td]22 Nisan 2013[/td]
[td]1[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]
[/table]
inşallah en kısa zamanda duyarsın canım hiç endişelenme 9. haftaya kadar uzaması normal kalp atışlarının
Allahım hakkında hayırlı olanı nasip etsin cnmm zaten nasip etmişse Allahım o seni bırakmıcaktır çok şükür hiç kanaman bişiyinde yok anladığım kadarıyla herşşey güzel gelişir inş arkadaşım...
Allah razı olsun canım.Evet kanama falan hiç olmadı Allah a şükür.İnşallah herşey güzel olur.Allah ım bebişlerimizi saklasın korusun inşallah.
kızlar ya banyoda temizlik yaparken porçöz, mark gibi temizlik malzemelrini kullanıyodum. bugün biraz fazla soludum galiba boğazımda porçözün acısı var. içim içimi yiyo bebeğime bişey olur mu acaba diye. bu konuda fikri olan var mı?
lanet olsun ya bidaha sokmucam şu porçözü evime bu son olsun.
Merhaba kızlar konumuzu açmış bulunmaktayım haydi hayırlı olsun
İstek üzerine liste de oluşturmuş bulunmaktayım. Dileyenleri ekleyebilirim. Herkese sağlıklı hamilelikler, kolay doğumlar diliyorum.
[table="width: 900, class: grid"]
[tr]
[td]Üye Adı[/td][td]Yaş[/td][td]Şehir[/td][td]SAT[/td][td]Beklenen Doğum Tarihi[/td][td]Kaçıncı Bebek[/td][td]Cinsiyet [/td][td]Bebeğin İsmi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]PeriLous[/td]
[td]26[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]17 Temmuz[/td]
[td]22 Nisan 2013[/td]
[td]1[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]
[/table]
hepicinize merhabalar bugün ben moral yerlerde lekelenmem oluyor dünden beri doktorumu aradım çoğalırsa tehlikeli dedi çoğalmadı ama genede can sıkılmasına sebep yanisürekli yata yatada kaldım ama bugünümüze gene şükür hayırlısı olsun
Yaş 27, izmir, sat 15 temmuz, bdt 21 nisan 2013, ilk bebek, cinsiyet ve isim belli değil
böle lekelenmeler çok oluyo benim çoğu arkadaşımda oldu doktor hemen ilaç yazdı progestran mı neydi tam doğru yazamamışdırrr
ve geçti olabiliyo iyi düşünelim ii olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?