Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

merhaba arkadaşlar size benim için önemli bişey sormak istiyorum.
ben mutfağa giremiyorum yani buzdolabının kapısına, bulaşık makinasına, lavaboya yaklaşamıyorum. yemek yapamıyorum. nerddeyse yemek bile yemicem zorla yiyorum herşeyden midem bulanıyor. öyle kusmuyorum ama öğrüyorum mutfağa girince. yumurta yoğurt yiyemiyorum... annemlerde uzakta.. bebeği besinsiz bırakıyorum die çok üzülüyorum... napcam bilemiyorum... sizde bölemisiniz.... bana bi çözüm lütfen..

off kızlar şehirdışından misafir geliyor ne yapıcam ben ya :18: günlerdir evde yemek pişmiyor sadece çorba yapabiliyorum. bi de 2 aile geliyor ve ilk kez geliyorlar ayrıca yatılı. öğlen eşim lokantadan sulu yemek alıcak ama akşam ne yapıcam. hadi dışarıda yiyelim de denmez. pazar günü çıkarız diye düşündük ama akşam yemeği için birşeyler yapmam lazım. bana yardım edebilecek kimsemde yok gurbette yapayalnızım ne yemek yapsam diye düşünüyorum. günlerdir temizlikte yapmıyorum herşey üstüste geldi.

gelen bayanlara anlatırsın derdini canım, onlarda sana yardımcı olurlar. beraber halledersiniz. yatılı geldiklerine göre baya yakınlar size o yüzden anlayış göstereceklerdir. biraz da eşin yardım eder. tamamdır o zaman :)

canım sıkma canını leke kırmızı değilse korkma tabi doktora da göstermeyi ihmal etme... benim bi kere az bi kanamam oldu sonra kahve lekeye döndü doktor düşük tehlikesi var yatacan dedi... progestan düşük önleyici onu kullanıyorum hala.. leke geçti şükür ama ilaca devam... normal akıntım var benim... korkma inş bişey olmaz... dinlen ayakların yukarda hep yat bence... geçmişolsn...

ben böle değilim sdece mide bulantısı ve kusma oluyo arada ama snein gibi 2 tane arkadaşım oldu ilk 4 ay sürüyo sonra geçiyo cnm seninde geçer inş

yaş26, karaman , sat 17 temmuz , bdt 24 nisan 2013 , ilk bebeğimiz , cinsyt belli değil , kız olursa elif sevde , erkek olursa enes... rabbim inş nasip eder...

nurari, yaş 23, bursa, sat 16 temmuz, bdt 23 nisan 2013, ilk bebek, cinsiyet belli değil :)

kızlar troidlerim çalışmıyormus tedavıye başladık ama cok tedirginim acaba geç mı kaldık dıye

kızlar troidlerim çalışmıyormus tedavıye başladık ama cok tedirginim acaba geç mı kaldık dıye

daha önceden bir rahatsızlığın varmıydı canım. bende de hipertiroidi vardı, seninkinin tam tersi. neyse ki iyileştim şimdi. geçen gün yeniden tahlil istedi doktor. temiz çıktı. çok ileri düzeyde değilse bir zarar olmadan tedavi edilir endişelenme.

vardı canım düzelmişti ılacı bırakmıstım tsh 5,26 cıktı bugün.. hemen basladık tedaviye ama yıne tedirgin oldum.. zeka gerılıge yol açıyormuş falan dıye okudum..içim ürperdi..salı günü de usg var nodül var mı dıye bakacaklarmıs..

anlıyorum tatlım dur sakin ol, doktor bişey dedi mi?

anlıyorum tatlım dur sakin ol, doktor bişey dedi mi?

sürekli kontrol altında olacağımı söyledi troid hormonu verdi ilacın adı aklımda degıl şimdide dırek hormonun kendısıymıs. suanlık bırsey demedı usg den sora dıcek her halde

bugün moralım cok bozukkk dün iş yüzünden yoruldum evde azıcık toz aldım yemek yaptım ertesı günün yemegınıde yaptım(malesef yardımetcek kımsem yoktu) gece bıraz kanamam oldu lekelenme gibi apar topar gıttık doktora düşük tehditi dedi progestan ilaç verdi ama ultrasyonda keseyii gördükk 4 mm kadarr :)) 2 gun rapor aldım pazartesıne kadar yatıcamm..sizlerin nasıl geçiyor ılk aylar?

benimki simdilik sakin geciyor canim insallah sonradan bi sorun cikmaz.sende fazla yorma kendini temizlik ,yemek ,bebeginden daha onemli degil ya benimde yanimda yardim edecek kimsem yok temizligi kendimi yormadan yapmaya calisiyorum yemegi de disaridan soyluyorum genelde bazen corba yapiyorum ..cok dikkat et kendine ben kendimi yorarsam hemen karnimda agri hissediyorum bide ayaklarina dikkat et ben ayagimi usutursem kasiklarima kramp giriyor

bugün ben de kalp atışını duyanlar kervanına katıldım çok şükür. hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günü de görürüz inşallah...

kızlar ben de sizi uzun zamandır takip ediyorum, sevinçlerinizi ve üzüntülerinizi paylaşıyorum.
gördüğüm şu ki, burası kocaman, sıcacık bir aile olmuş sayenizde. ve artık ben de aranızdayım.
isterseniz en baştan anlatayım.

adet gecikmemin bayrama denk gelmesi ve eşimin memleketinde olmamız nedeniyle doktora epey geç gidebildim. bu zaman zarfında da hiç bir test yaptıramadım. doktora gittiğimizde adetim 9 gün gecikmişti (ne sabır var diceksiniz dimiii) ve doktor kan tahlili istemeden direkt karından ultrasonla baktı ve keseyi gördü. iki hafta sonra kalp atışları için tekrar kontrole gelmem gerektiğini söyledi.

biz tabi bu arada yaşadığımız yere döndük ve nihayetinde 2 hafta dolunca büyük bir heyecanla tekrar doktora gittik. o ekranda o miniğimin pır pır eden kalbini görünce çoooook mutlu olduk eşimle. tabi 3,5 yaşındaki oğluşum da bizi yalnız bırakmadı. doktorum benden bütün kan ve idrar tahlillerini istedi, şükür onlar da temiz çıktı.
sadece idrar kültürü aldı tekrardan, belki enfeksiyon olabilir diye.şimdi onun sonucunu bekliyoruz. inşallah enfeksiyon yoktur.

1 ay sonra da ikili tarama testi yapılacağını söyleyerek çağırdı.

bu arada göbişim benim de çıktı ve artık sabah dümdüz olan karnım şimdi bombeli:))) 1 kilo aldım şimdiden ve canım acaaayip ekşi şeyler istiyor. (şu anda 8 haftalık ım.)

sizde de var mı böyle belirtiler? bir de benim gibi 2. bebeğini bekleyen var mı?

tablo için de bilgilerimi vereyim:
catlax83, yaş 29, erzurum, sat 20 temmuz, bdt 24 nisan 2013, ikinci çocuk, cinsiyet ve isim belli değil.

Son düzenleme:
diğer 2 bebeğimide kucağıma alamadım kızlar bu seferkindende ümidim yok.

Canım karamsarlığa kapılma lütfen... Dilerim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder...

lilyum , periolus maşallah bebişlerinize. bende 8+1 de gittiğimde 17.9 mm idi. bizimki de babasına çekecek gibi görünüyor.
lilyum canım benimde 8 ekimde randevum ikili test yapılacakmış.

Maşallah canım bebişine

Canım benim doktorum 11. haftadan sonra görebiliriz cinsiyetini dedi... Bebişin poziyonu da önemli tabiii Ben de yanıltıcı olmasın dedim:26: Bugüne kadar hiç yanılmadım emin olmadan asla söylemem zaten dedi Bakalım inşallah 8 ekimde öğrenicem 9u da babamızın doğum günü ona da hediye olcak inşallah

Canım dualarım seninle... tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...

Canım ben çamaşır suyu vs. kullanmıyorum hatta elimden geldiğince temizlik yapmıyorum desem yeridir

Canım benim de bir anım diğerini tutmuyor ( bazen kendimi çok iyi hissederken sonra birden kötü oluyorum... Dışardan yiyoruz yada eşim bişiler uyduruo onu yiyoruz idare ediyoruz işte ilk 3 ay böyle devam etcek maalesef 2. dönemde çok daha rahat geçicek inşallah...

Canım basit bir hormon tedavisi ile normale döner endişelenme sen sakın ... Rabbim yardımcın olsun ... Moralini yüksek tut canım benim...

bugün ben de kalp atışını duyanlar kervanına katıldım çok şükür. hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günü de görürüz inşallah...

Gözün aydın canım

arkadaşlar günaydınlar size bir sorum olacak ben hamile olduğumu bilmeden önce yani 3 haftalık falanken bir şeye çok kızmıştım ve çok sinirlenmiştim elim ayağım titremişti sinirden acaba bebeğimi etkilemişmidir ya

birde ilk hamileliğimde de bişeye üzülmüştüm hep aklımda caba üzüldüğüm içinmi oldu diye çok düşünmüştüm sizce acaba ola bilirmi arkadaşlar

Günaydın canım, canım bebek okadar küçükken bir şey hissedeciğini sanmıyorum; çünkü daha oluşma aşamasında oluyor. Şimdi artık minik yavrun büyüyor. Hiç böyle şeyleri aklına bile getirme, her şey çok güzel olur hep olumlu düşünmeye çalış canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…