gelen bayanlara anlatırsın derdini canım, onlarda sana yardımcı olurlar. beraber halledersiniz. yatılı geldiklerine göre baya yakınlar size o yüzden anlayış göstereceklerdir. biraz da eşin yardım eder. tamamdır o zaman :)off kızlar şehirdışından misafir geliyor ne yapıcam ben ya :18: günlerdir evde yemek pişmiyor sadece çorba yapabiliyorum. bi de 2 aile geliyor ve ilk kez geliyorlar ayrıca yatılı. öğlen eşim lokantadan sulu yemek alıcak ama akşam ne yapıcam. hadi dışarıda yiyelim de denmez. pazar günü çıkarız diye düşündük ama akşam yemeği için birşeyler yapmam lazım. bana yardım edebilecek kimsemde yok gurbette yapayalnızımne yemek yapsam diye düşünüyorum. günlerdir temizlikte yapmıyorum herşey üstüste geldi.
hepicinize merhabalar bugün ben moral yerlerde lekelenmem oluyor dünden beri doktorumu aradım çoğalırsa tehlikeli dedi çoğalmadı ama genede can sıkılmasına sebep yanisürekli yata yatada kaldım ama bugünümüze gene şükür hayırlısı olsun
merhaba arkadaşlar size benim için önemli bişey sormak istiyorum.
ben mutfağa giremiyorum yani buzdolabının kapısına, bulaşık makinasına, lavaboya yaklaşamıyorum. yemek yapamıyorum. nerddeyse yemek bile yemicem zorla yiyorum herşeyden midem bulanıyor. öyle kusmuyorum ama öğrüyorum mutfağa girince. yumurta yoğurt yiyemiyorum... annemlerde uzakta.. bebeği besinsiz bırakıyorum die çok üzülüyorum... napcam bilemiyorum... sizde bölemisiniz.... bana bi çözüm lütfen..
Merhaba kızlar konumuzu açmış bulunmaktayım haydi hayırlı olsun
İstek üzerine liste de oluşturmuş bulunmaktayım. Dileyenleri ekleyebilirim. Herkese sağlıklı hamilelikler, kolay doğumlar diliyorum.
[table="width: 900, class: grid"]
[tr]
[td]Üye Adı[/td][td]Yaş[/td][td]Şehir[/td][td]SAT[/td][td]Beklenen Doğum Tarihi[/td][td]Kaçıncı Bebek[/td][td]Cinsiyet [/td][td]Bebeğin İsmi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]PeriLous[/td]
[td]26[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]17 Temmuz[/td]
[td]22 Nisan 2013[/td]
[td]1[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]
[/table]
Merhaba kızlar konumuzu açmış bulunmaktayım haydi hayırlı olsun
İstek üzerine liste de oluşturmuş bulunmaktayım. Dileyenleri ekleyebilirim. Herkese sağlıklı hamilelikler, kolay doğumlar diliyorum.
[table="width: 900, class: grid"]
[tr]
[td]Üye Adı[/td][td]Yaş[/td][td]Şehir[/td][td]SAT[/td][td]Beklenen Doğum Tarihi[/td][td]Kaçıncı Bebek[/td][td]Cinsiyet [/td][td]Bebeğin İsmi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]PeriLous[/td]
[td]26[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]17 Temmuz[/td]
[td]22 Nisan 2013[/td]
[td]1[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]
[/table]
kızlar troidlerim çalışmıyormustedavıye başladık ama cok tedirginim acaba geç mı kaldık dıye
daha önceden bir rahatsızlığın varmıydı canım. bende de hipertiroidi vardı, seninkinin tam tersi. neyse ki iyileştim şimdi. geçen gün yeniden tahlil istedi doktor. temiz çıktı. çok ileri düzeyde değilse bir zarar olmadan tedavi edilir endişelenme.
vardı canım düzelmişti ılacı bırakmıstım tsh 5,26 cıktı bugün.. hemen basladık tedaviye ama yıne tedirgin oldum.. zeka gerılıge yol açıyormuş falan dıye okudum..içim ürperdi..salı günü de usg var nodül var mı dıye bakacaklarmıs..
anlıyorum tatlım dur sakin ol, doktor bişey dedi mi?
bugün moralım cok bozukkkdün iş yüzünden yoruldum evde azıcık toz aldım yemek yaptım ertesı günün yemegınıde yaptım(malesef yardımetcek kımsem yoktu) gece bıraz kanamam oldu lekelenme gibi apar topar gıttık doktora düşük tehditi dedi progestan ilaç verdi ama ultrasyonda keseyii gördükk 4 mm kadarr :)) 2 gun rapor aldım pazartesıne kadar yatıcamm..sizlerin nasıl geçiyor ılk aylar?
diğer 2 bebeğimide kucağıma alamadım kızlar bu seferkindende ümidim yok.
lilyum , periolus maşallah bebişlerinize.bende 8+1 de gittiğimde 17.9 mm idi. bizimki de babasına çekecek gibi görünüyor.
lilyum canım benimde 8 ekimde randevum ikili test yapılacakmış.
aynen benide 1 ay sonraya çağırdı 5-10 ekim aradı dedi o zmnda 12 haftalık gibioluyo 1 hafta daha geç gitsek aslında cinsiyetlerini öğrenebiliriz yoksa öbür türlü 16. haftalara kalabilir ben bi önceki bebeğimde 13 haftalıkken net görmüştük
merhaba kızlar,bugün doktor kontrolüm vardı.SAT a göre 7+3 olmam gerekiyor.Ama bugün doktor bebek çok küçük 5 haftalık gibi dedi.zaten kalp atışınıda duyamadık.25 inde tekrar gidicem.Bakalım Allah ım sağlıklı ve hayırlısı ise nasip etsin inşallah.Kimseyi zor sınavlardan geçirmesin.Yeni hamiş olan arkadaşlara tavsiyem.skaın kalp atışı duylmadı diye panik yapmasınlar.önemli olan döllenmenin ne zaman olduğu.bebeğin haftası ona göre değişiyor çünkü.Herkes sağlıcakla kalsın.Allah a emanet olun.Dualarınızda banada yer açarsanız çok sevinirim.
kızlar ya banyoda temizlik yaparken porçöz, mark gibi temizlik malzemelrini kullanıyodum. bugün biraz fazla soludum galiba boğazımda porçözün acısı var. içim içimi yiyo bebeğime bişey olur mu acaba diye. bu konuda fikri olan var mı?
lanet olsun ya bidaha sokmucam şu porçözü evime bu son olsun.
merhaba arkadaşlar size benim için önemli bişey sormak istiyorum.
ben mutfağa giremiyorum yani buzdolabının kapısına, bulaşık makinasına, lavaboya yaklaşamıyorum. yemek yapamıyorum. nerddeyse yemek bile yemicem zorla yiyorum herşeyden midem bulanıyor. öyle kusmuyorum ama öğrüyorum mutfağa girince. yumurta yoğurt yiyemiyorum... annemlerde uzakta.. bebeği besinsiz bırakıyorum die çok üzülüyorum... napcam bilemiyorum... sizde bölemisiniz.... bana bi çözüm lütfen..
kızlar troidlerim çalışmıyormustedavıye başladık ama cok tedirginim acaba geç mı kaldık dıye
bugün ben de kalp atışını duyanlar kervanına katıldım çok şükür. hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günü de görürüz inşallah...
arkadaşlar günaydınlar size bir sorum olacak ben hamile olduğumu bilmeden önce yani 3 haftalık falanken bir şeye çok kızmıştım ve çok sinirlenmiştim elim ayağım titremişti sinirden acaba bebeğimi etkilemişmidir ya
birde ilk hamileliğimde de bişeye üzülmüştüm hep aklımda caba üzüldüğüm içinmi oldu diye çok düşünmüştüm sizce acaba ola bilirmi arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?