Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

Kızlar günaydın, ben de bi şey sormak istiyorum. Doktorunuz ilk üç ay cinsel ilişkiye girme konusunda bir uyarıda bulundu mu, ya da sizce sakıncalı mıdır?

Kızlar günaydın, ben de bi şey sormak istiyorum. Doktorunuz ilk üç ay cinsel ilişkiye girme konusunda bir uyarıda bulundu mu, ya da sizce sakıncalı mıdır?

marhaba canım benim doktorum ben sormadan kendisi söyledi haftada 1 yapabilirsiniz çok fazla yapılırsa ağrı yapabilir dikkat et dedi

Canım benim ilk hamileliğimde doktorum ilişkiye girmeyin bebek aşağıda demişti ama bebeğin durumu iyise yani aşağıda değilse sorun yoktur canım

Merhaba arkadaslar bende 6haftalik HAMİLEYİMMMMMM ilk bebeğim tam 2sene bekledim çok şükür meleğim geldi aranıza katılmaktan çok mutluluk duyuyorum benide listeye eklerseniz çok sevinirim sat 06 Ağustos beklenen dogum tarihi 13.05.2013 Allah herkeze hayırlı bı evlat ve kolay dogum nasip etsin Allah'a emanet olun

Arkadaslar bı sorum var yardimici olursanız sevinirim su Mah yazdıktan sonra hamileliğimizin kacinci haftasinda olduğunuzu gösteren ve bebekteki degisiklikleri yazan tablo varya onu nasil actiniz

hayırlı ugurlu olsun, inşallah sorunsuz bır hamılelık geçirirsin. erzurumda yaşadıgınızı gorunce yazmak istedim. ben Ağrı'da görev yapıyorum. burada da sağlık olayı pek iyi değil. havalar müsade ederse erzuruma gıtmeyı düşünüyorum. önerebileceğiniz doktor ve hastane var mı??

selam kızlar sizi bir şey sormak istiyorum,ben gebelik testi yaptım değer 163 çıktı,doktor birhaftalık daha dedi,1 hafta geçince gel bakalım dedi,ben dayanamsdım 3 gün sonra test yaptım değer 216 çıktı,sizce bu değer normalmi iki katına çıkması gerekmiyormuydu ? >((

Son düzenleme:

normalde 2 günde 2 katı yükselmesi lazım canım ama sakın aklına kötü şeyler getirme hayırlısı olsun

offf ya başka doktora gidimmi sizce çok stresliyim,ben poliskitik overim 1 yıl sonra rabbimverdi,korkuyorum bişiy olmasından (

o zaman yanılma ihtimali pek yok ama güvenemiyorsan başka yerde tekrarla testini istersen

Üye Adı Yaş Şehir SAT Beklenen doğum Tarihi Kaçıncı Bebek Cinsiyet Bebeğin İsmi
Liyum 555 29 İstanbul 10Temmuz 16 Nisan 2013 ilk Belirli değil Belirli değil

Pericim bizi de ekler misin listeye
Liste çok güzel olmuş canım ellerine sağlık bi kaç hafta sonra cinsiyet ve isim de eklemeye başlıcaz inşallah

kızlar folik asiti ne zamana kadar kullanıcaz bilginiz var mı??
ben 8+2 de gittiğimde sormayı unutmuşum doktoruma sonra telefon actım 2 hafta daha kullan dedi yani 10+ 2 de bırakıcakmışım...
Size bişi söyledi mi doktorunuz?

eklememmi canım hemen ekledim

canım dr 3 ayı doldurana kadar demişti bana

eklememmi canım hemen ekledim

canım dr 3 ayı doldurana kadar demişti bana

folik asit gaz ve mide yanmasını tetikliyormuş ... ben artık patlıcam gazdan valla evden dışarı çıkmak istemiyorum ( Bir haftadır izinliydim ne güzel p.tesi işe başlıcam yine ben de ozaman 12. haftaya kadar kullanıyım bari zararı olmaz nasıl olsa... 3. aydan sonra da kan hapı vercekmiş doktor ve oda midede rahatsızlık yapıomuş 9 ay bu mide yanmasını çekicez galiba

bu arada sabah kalktığımdan beri karnım ve göğüslerim çok şiş patlamak üzereyim resmen 80 den 85 e terfi ettim bugün itibari ile... sizde durumlar nasıl...

kızlar sizce napmalıyım bir yol gösterin neden az çıktı ya of napim ben sizin ne kadardı mesela ilk öğrendiğinizde,benim şuan 10 günlük falan

ben ilk haftalarda gazı çok yaşadım patlayacak gibi oluyordum resmen folic asitte o zamanlar midemi alt üst ediyordu şimdide akşamları midem bulanıyor ama tek sebebi kullandığım ilaçlar
folic+progestan+ampisina(antibiyotik) kullanıyorum çok rahatsız ediyor ilaçlar beni bende adete 2 hafta kala başlamıştı göğüs ağrısı halada devam ediyor bazen çok şiddetleniyor uçları baya belirginleşti göbeğimde çok az büyüdü gaz değil çok şükür gazım yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…