Kızlar günaydın, ben de bi şey sormak istiyorum. Doktorunuz ilk üç ay cinsel ilişkiye girme konusunda bir uyarıda bulundu mu, ya da sizce sakıncalı mıdır?
Kızlar günaydın, ben de bi şey sormak istiyorum. Doktorunuz ilk üç ay cinsel ilişkiye girme konusunda bir uyarıda bulundu mu, ya da sizce sakıncalı mıdır?
hayırlı ugurlu olsun, inşallah sorunsuz bır hamılelık geçirirsin. erzurumda yaşadıgınızı gorunce yazmak istedim. ben Ağrı'da görev yapıyorum. burada da sağlık olayı pek iyi değil. havalar müsade ederse erzuruma gıtmeyı düşünüyorum. önerebileceğiniz doktor ve hastane var mı??kızlar ben de sizi uzun zamandır takip ediyorum, sevinçlerinizi ve üzüntülerinizi paylaşıyorum.
gördüğüm şu ki, burası kocaman, sıcacık bir aile olmuş sayenizde. ve artık ben de aranızdayım.
isterseniz en baştan anlatayım.
adet gecikmemin bayrama denk gelmesi ve eşimin memleketinde olmamız nedeniyle doktora epey geç gidebildim. bu zaman zarfında da hiç bir test yaptıramadım. doktora gittiğimizde adetim 9 gün gecikmişti (ne sabır var diceksiniz dimiii) ve doktor kan tahlili istemeden direkt karından ultrasonla baktı ve keseyi gördü. iki hafta sonra kalp atışları için tekrar kontrole gelmem gerektiğini söyledi.
biz tabi bu arada yaşadığımız yere döndük ve nihayetinde 2 hafta dolunca büyük bir heyecanla tekrar doktora gittik. o ekranda o miniğimin pır pır eden kalbini görünce çoooook mutlu olduk eşimle. tabi 3,5 yaşındaki oğluşum da bizi yalnız bırakmadı. doktorum benden bütün kan ve idrar tahlillerini istedi, şükür onlar da temiz çıktı.
sadece idrar kültürü aldı tekrardan, belki enfeksiyon olabilir diye.şimdi onun sonucunu bekliyoruz. inşallah enfeksiyon yoktur.
1 ay sonra da ikili tarama testi yapılacağını söyleyerek çağırdı.
bu arada göbişim benim de çıktı ve artık sabah dümdüz olan karnım şimdi bombeli:))) 1 kilo aldım şimdiden ve canım acaaayip ekşi şeyler istiyor. (şu anda 8 haftalık ım.)
sizde de var mı böyle belirtiler? bir de benim gibi 2. bebeğini bekleyen var mı?
tablo için de bilgilerimi vereyim:
catlax83, yaş 29, erzurum, sat 20 temmuz, bdt 24 nisan 2013, ikinci çocuk, cinsiyet ve isim belli değil.
selam kızlar sizi bir şey sormak istiyorum,ben gebelik testi yaptım değer 163 çıktı,doktor birhaftalık daha dedi,1 hafta geçince gel bakalım dedi,ben dayanamsdım 3 gün sonra test yaptım değer 216 çıktı,sizce bu değer normalmi iki katına çıkması gerekmiyormuydu ? >((
offf ya başka doktora gidimmi sizce çok stresliyim,ben poliskitik overim 1 yıl sonra rabbimverdi,korkuyorum bişiy olmasından(
tahlilini aynı yerdemi yaptırdın?
o zaman yanılma ihtimali pek yok ama güvenemiyorsan başka yerde tekrarla testini istersen
eklememmi canım hemen ekledimÜye Adı Yaş Şehir SAT Beklenen doğum Tarihi Kaçıncı Bebek Cinsiyet Bebeğin İsmi
Liyum 555 29 İstanbul 10Temmuz 16 Nisan 2013 ilk Belirli değil Belirli değil
Pericim bizi de ekler misin listeye
Liste çok güzel olmuş canım ellerine sağlıkbi kaç hafta sonra cinsiyet ve isim de eklemeye başlıcaz inşallah
kızlar folik asiti ne zamana kadar kullanıcaz bilginiz var mı??
ben 8+2 de gittiğimde sormayı unutmuşum doktoruma sonra telefon actım 2 hafta daha kullan dedi yani 10+ 2 de bırakıcakmışım...
Size bişi söyledi mi doktorunuz?
eklememmi canım hemen ekledim
canım dr 3 ayı doldurana kadar demişti bana
folik asit gaz ve mide yanmasını tetikliyormuş ... ben artık patlıcam gazdan valla evden dışarı çıkmak istemiyorum( Bir haftadır izinliydim ne güzel p.tesi işe başlıcam yine ben de ozaman 12. haftaya kadar kullanıyım bari zararı olmaz nasıl olsa... 3. aydan sonra da kan hapı vercekmiş doktor ve oda midede rahatsızlık yapıomuş 9 ay bu mide yanmasını çekicez galiba
bu arada sabah kalktığımdan beri karnım ve göğüslerim çok şiş patlamak üzereyim resmen 80 den 85 e terfi ettim bugün itibari ile... sizde durumlar nasıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?