Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

kızlar sizce napmalıyım bir yol gösterin neden az çıktı ya of napim ben sizin ne kadardı mesela ilk öğrendiğinizde,benim şuan 10 günlük falan

canım değer önemli değil önemli olan 2 güne en az 2 katı yükselmiş olması yapacağın tek şey doktorunla görüşmek ve durumu izah etmek bende bhcg 2 güne bir 3 katı yükseliyordu

kızlar sizce napmalıyım bir yol gösterin neden az çıktı ya of napim ben sizin ne kadardı mesela ilk öğrendiğinizde,benim şuan 10 günlük falan

Canım panik yapma öncelikle... ben bat a 2 gün kala yaptırdığımda 26 idi... Doktorumu aradım ya 1 hafta bekle ya da 2 gün sonra tekrarla dedi... Erken test yaptığım için o kadar pişman oldum ki anlatamam... bu hatayı bir daha asla yapmam... O iki gün resmen azap çektim... 2 gün sonra yine aynı hastanede tekrarladığımda 76 çıktı... Doktorumu aradım yine tamam artış düzenli ama 1500 olmadan ultrasonda görünmez dedi 1 hafta sonra falan gittiğimde ultrasonda gördük çok şükür...

O yüzden sabırla beklemekten başka yapıcak bişi yok canım doktoruna söyledin mi değerlerini bişi dedi mi??

canım ben doktorumu aradaım normal stres yapma bir hafta sonra gel dedi,hiç öyle 2 günde 1 test yap 2 katına çıkması lazım falan hiçbişi demedi,ben duyunca burda yaptırdım 3 günde 50 fazla çıkmış,ikide 1 bana 1 hafta gel diyor ne rahat kadın ya !

işte ben 11 eylülde gittim değer 163 çıktı,1 hafta sonra gel dedi 1500lerde olur dedi ozaman ultrasonda görürüz dedi,işte ben dayanamadım 14 eylülde yaptım 216 çıktı,bilmiyorum allah nasip ederse 18 eylülde gidicem şimdi 1500 olurmuki değer moralim çok bozuk,birde düşünün 1 yıl sonunda oldu,tedaviye başlıcaktıkki rabbim verdi :S

Canım ya adı üstünde doktor işte hepsi öyle valla

Ben doktorumu eskiden tanıyorum gebelik öncesinde de hep ona giderdim kontrole oda bana 1 hafta bekle dedi en başta ama sonra ne kadar pimpirikli olduğumu bildiği için sen dayanamazsın 2 gün sonra tekrarla dedi Çünkü değerin oturup oturmayacağı vs. bir haftada ancak belli oluyormuş bazen ilk zamanlar artmayıp sonra düzene girebiliyormuş falan filan... Valla bu kadınlık hormonlarına akıl sır ermiyor

Annelik gerçekten çok çok sabır gerektiren bişiymiş canım biz daha ilk günlerden anladık bunu... Değer arttı mı kese oldu mu yerkeştimi yol kesesi bebişi kalp atışı derken geçti günler Şimdide testlere taktım kafayı:18: Anlayacaım kucağımızda görene kadar bitmicek bu beklemeler... Rabbim sağlıkla o günleri de gösterir inşallahhh...

doktorun bekle diyorsa beklemen gerekiyor stres yapma benim ilk testimde 26 idi benden 2 güne bir test istediler 4 yada 5 defa yaptırdım ama bende kanama ve k.rengi akıntı vardı sende o tarz bişey yoksa telaş yapma doktorun dediği zamana kadar bekle

Erzurum'da sağlık sektörü baya gelişmiş durumda. Ben ilk çocuğumda da şimdi de Nene Hatun Kadın Doğum Hastanesine gidiyorum. Devlet hastanesi ama ilk hamileliğimde tercih sebebi doktorumdu. Şimdilik doktoruma da karar veremedim.

Ama sen Ağrı'dan geleceğine göre Özel Şifa Hastanesine gidebilirsin. Orada bir bayan doktor var, Hümeyra. Hala ordaysa, çoğu arkadaşım memnun, tavsiye ederim.

Allah sana da, hepimize de kolaylık versin.

annemin kıymetini öyle çok anlıyorum ki şimdi ne zormuş bu haller..

allahıma çok şükür lekelenme kan hiçbir şey yok,ben 2 ayda bir adet olurdum,önceden hep erken olmak için bakardım,şimdide olmamak için bakıyorum :)

merhaba bende 4+6 haftalığım şu an. göğüslerimdeki dolgunluk dışında hiç belirtim yok. normalde olmayan bir şey o da. adet öncesi bile olmazdı. ama bazen sanki normale dönüyo gibi oluyor. kendimi kontrol etmekten yoruldum. o şişlik gidiyor bazen yine doluyor. böyle olan var mı

benimde bugün kasıklarımda ağrı çoğaldı yine aldığım antbiyotiğin hiçbir etkisini görmedim desem yeridir 2 gün sonra bitecek bende tekrar gidip idrar tahlili yaptıracağım kullandığım antibiyotik 1000 mg dı yine fayda etmedi ben nasıl kurtulacağım bu enfeksiyon illetinden bilmiyorum

annemin kıymetini öyle çok anlıyorum ki şimdi ne zormuş bu haller..

Aynen canım ben de aynı şeyi düşünüyorum :))

Bir de onların zamanında böyle değilmiş ki benim annem hemşire ultrason falan yokmuş zaten bana hamileyken (29 yaşındayım...) Kalp atışını huni gibi bir aletle dinliyorlarmış bir de düzenli tansiyon kontorlu o kadar yani benim şu 2 ayda doktora gittiğim kadar annem 9 ayda gitmemiştir heralde ozamanlar herşey sürpiz miş yani risk bilmediğin için telaş yok korku yok... merakla bekliyosun bebişini

Canım senin bebiş daha minik bir hafta sonra biraz daha artar belirtilerin....

hay allah yaaa... beni bu mide yanması seni de idrar yolları mahvetti valla dilerim 2 güne gecer de tekrarlamaz yine... çok geçmiş olsun canım ayakalarını sıcak tut bol bol da su iç ...

sağol canım geçer inşallah

canım benimde sadece göğüslerimde dolgunluk var aynen dediğn gibi bazen gidiyo bazen ise arılı bir şeklilde doldun oluyor bende 5+4 hiç canını sıkma dert etme hayırlısı herşeyin...

Ben de 6+6da kalp atisini duydum duyamayacagim diye öle korkmuştum ki 8. Haftaya geldik Allah'ın izniyle. Testler istenmedi daha önce yaptırmıştım hamilelik oncesi 1 ay sonra çağırdılar çok heyecanlıyım hala korkuyorum iğne oluyorum hafif pihtilasma var bir de elevit kullanıyorum allahım hepimizin bebeklerini bize bagislasin

canım benimde sadece göğüslerimde dolgunluk var aynen dediğn gibi bazen gidiyo bazen ise arılı bir şeklilde doldun oluyor bende 5+4 hiç canını sıkma dert etme hayırlısı herşeyin...

öyle cnm bende 5+4 te ilk randevum. sen gördün mü bebeğini

Canım benim doktorum 11. haftadan sonra görebiliriz cinsiyetini dedi... Bebişin poziyonu da önemli tabiii Ben de yanıltıcı olmasın dedim:26: Bugüne kadar hiç yanılmadım emin olmadan asla söylemem zaten dedi Bakalım inşallah 8 ekimde öğrenicem 9u da babamızın doğum günü ona da hediye olcak inşallah

11. haftada görebilirm mi dedi bak şimdi yaa ama benim çevremde ki tüm hamileliklerde hiç bu kadar erken öğrenen yoktu tek bendim 13 haftalıkken öğrenen o zmn gitsemmiki bende 12 haftalıkken:)

Valla öyle dedi canım hatta ben demiştim 16. haftaya kadar bekleyeleim sonra kız diolar erkek cıkıo yada tersi oluo tam alışmışken değişmesin dedim o da bebiş uygun pozisyonda ise görürüz ben bugüne kadar hiç yanılmadım dedi

inşallah canım bıraz tedirginim acaba geç mı kaldım dıye zaten bu haftalarda belli oluyormus içim bıraz daha rahatladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…