Kızlar günaydın, ben de bi şey sormak istiyorum. Doktorunuz ilk üç ay cinsel ilişkiye girme konusunda bir uyarıda bulundu mu, ya da sizce sakıncalı mıdır?
kızlar sizce napmalıyım bir yol gösterin neden az çıktı ya of napim ben sizin ne kadardı mesela ilk öğrendiğinizde,benim şuan 10 günlük falan
işte ben 11 eylülde gittim değer 163 çıktı,1 hafta sonra gel dedi 1500lerde olur dedi ozaman ultrasonda görürüz dedi,işte ben dayanamadım 14 eylülde yaptım 216 çıktı,bilmiyorum allah nasip ederse 18 eylülde gidicem şimdi 1500 olurmuki değer moralim çok bozuk,birde düşünün 1 yıl sonunda oldu,tedaviye başlıcaktıkki rabbim verdi :S
merhaba bende 4+6 haftalığım şu an. göğüslerimdeki dolgunluk dışında hiç belirtim yok. normalde olmayan bir şey o da. adet öncesi bile olmazdı. ama bazen sanki normale dönüyo gibi oluyor. kendimi kontrol etmekten yoruldum. o şişlik gidiyor bazen yine doluyor. böyle olan var mı
canım bu kadar karamsar olma. Allahtan ümit kesilmez.
çok teşekkür ederim. evet şifaya giderim. cumartesi de çalışıyorlar ya benim için iyi olur.Erzurum'da sağlık sektörü baya gelişmiş durumda. Ben ilk çocuğumda da şimdi de Nene Hatun Kadın Doğum Hastanesine gidiyorum. Devlet hastanesi ama ilk hamileliğimde tercih sebebi doktorumdu. Şimdilik doktoruma da karar veremedim.
Ama sen Ağrı'dan geleceğine göre Özel Şifa Hastanesine gidebilirsin. Orada bir bayan doktor var, Hümeyra. Hala ordaysa, çoğu arkadaşım memnun, tavsiye ederim.
Allah sana da, hepimize de kolaylık versin.
canım benım 2,5 haftalık dedıgınde 250,9 sımdı 8 haftanın ıcındeyım az sakın ol bebegıne zarar vereceksın 4 hafta da 1780 dı .. buna bıle yuksek demıstı doktor üçüz olabılır demıstı düşün artık gayet normal gıdıyorsun sut yogurt falan ya daha cok artıyor beta
kızlar folik asiti ne zamana kadar kullanıcaz bilginiz var mı??
ben 8+2 de gittiğimde sormayı unutmuşum doktoruma sonra telefon actım 2 hafta daha kullan dedi yani 10+ 2 de bırakıcakmışım...
Size bişi söyledi mi doktorunuz?
arkadaşlar 2 gün önce 165 ti benim hcg değerim bu gün gittim 302 olmuş bunu nasıl yorumlarsınız doktorla görüşemedim daha en erken cumaya randevu alabildim doktor için hemşireler düşük biraz falan dedi kafam çok karıştı yaaa( adetim geçelide 5 gün oldu anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum lütfeeen sizce kaç haftalıktır kiii
ben de aranızda yeniyim beni de listenize ekleyebilirsiniz.. :)
sat 5 ağustos şehir rize yaşım 26 beklenen doğum 12 mayıs ve de ilk bebişime hamileyim
arkadaşlar 2 gün önce 165 ti benim hcg değerim bu gün gittim 302 olmuş bunu nasıl yorumlarsınız doktorla görüşemedim daha en erken cumaya randevu alabildim doktor için hemşireler düşük biraz falan dedi kafam çok karıştı yaaa( adetim geçelide 5 gün oldu anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum lütfeeen sizce kaç haftalıktır kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?