Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

Kızlar günaydın, ben de bi şey sormak istiyorum. Doktorunuz ilk üç ay cinsel ilişkiye girme konusunda bir uyarıda bulundu mu, ya da sizce sakıncalı mıdır?

8 aya kadar serbest dedı agrı olursa ıkı hafta ara verın dedı.. hafta bı ıkı normal dedı.. her hangi düşük tehlıken yoksa böyle ama yıne cok dıkkat etmek gerekıyor dedı

kızlar sizce napmalıyım bir yol gösterin neden az çıktı ya of napim ben sizin ne kadardı mesela ilk öğrendiğinizde,benim şuan 10 günlük falan

canım benım 2,5 haftalık dedıgınde 250,9 sımdı 8 haftanın ıcındeyım az sakın ol bebegıne zarar vereceksın 4 hafta da 1780 dı .. buna bıle yuksek demıstı doktor üçüz olabılır demıstı düşün artık gayet normal gıdıyorsun sut yogurt falan ya daha cok artıyor beta

canım senın hastane dıbıne tasınman lazım :) bu kadar düşme üstüne benım tedaviyle oldu ve 1,5yıl sonra.. tedavı oldum doktorum ımkansız senın hamıle kalman dedı ve o ay kaldım hamıle bir benı düşün bakalım tedavı oluyorsun ımkansız dıyorlar ve hamıle kalıyorsun eger sen boyle olsan her gun tes yapıcan demek kı:) bu stresın bebege cok zara verır doğal akışına bırak.. eger dokturn bı hafta bekle dıyorsa beklemen lazım böyle ıkı gunde test yaparsan içine vesvese düşer bbeğine zararın olur.. eger dinlenmene bak beslenmene dıkkat et mutluluğunu yaşa betan artıyor sonuçta bunun tadı çıkar kendını değil bebeğini düşün ve sabırlı ol... eger doktorun olumsuz bır sey demedgımı sürece sakın davran derse de sakın ol çünkü rabbım nasip ettiyse eğer ne olursa olsun o bizimle kalıyor...

bennnnnnnnnnnnnnnnnnn hiç bir belirtim yok ne kusma ne bulantı ne yanma ne halsızlık ne kasık ağrsı ne yerlesme lekesi hiç ama hiç bırsey yok... daha yenı yenı uyukluyorum bu da olmasa hamıle olduguma kendım ınanmıcam :) hersey yolunda dert etme sen :)

canım bu kadar karamsar olma. Allahtan ümit kesilmez.

o kadar kötü şeyler yaşadım ki psikolojim bozuldu ilk bebeğimin kalbi durdu ikincisi daha kötü trizomi 18 nedeniyle 7 aylıkken sezeryanle aldılar ölü doğdu oda zaten tam tüp bebek düşünürken hamile olduğumu öğrendim 17 eylülde randevum var doktora gidicem bakalım ne diyecek.. allahım kimselere yaşatmasın benim gibi bu durumu yaşayanlarada sabırlar diliyorum çok zormuş.

çok teşekkür ederim. evet şifaya giderim. cumartesi de çalışıyorlar ya benim için iyi olur.

offff işte bu okadar mutlu oldum ki şu yazdıklarına içim ne kadar rahatladı bir bilsen çok teşekkür ederimm çokk çokkk :))))

ilk 3 ay kullanılacak diye biliyorum... sonra başka vitaminlere geçilcekmiş...

arkadaşlar 2 gün önce 165 ti benim hcg değerim bu gün gittim 302 olmuş bunu nasıl yorumlarsınız doktorla görüşemedim daha en erken cumaya randevu alabildim doktor için hemşireler düşük biraz falan dedi kafam çok karıştı yaaa ( adetim geçelide 5 gün oldu anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum lütfeeen sizce kaç haftalıktır kiii

çok normal artmış gayet güzel hemşireler alt etmiş... 2 yada 3 haftalıktır... ::)

ben de aranızda yeniyim beni de listenize ekleyebilirsiniz.. :)
sat 5 ağustos şehir rize yaşım 26 beklenen doğum 12 mayıs ve de ilk bebişime hamileyim

Son düzenleme:

canım hemen panikleme değerlerin çok normal benimde adetim 8 gün geçtiğinde gittim doktor ultrasonda göremedi vajinal ultrasonla bakalım dedi ondada göremedi ben 2 kez idrar tahlili yapmıştım... kandan bakalım dedi 554 çıktı 2,5 3 haftalık dedi 5 gün sonra gel 2 katına çıkması lazım korkma küçük olduğu için görünmemesi normal dedi düşün yani ben 7. haftama yeni girdim daha kalp atışını bu salı gittiğimde duyucaz nasipse... sen rahat ol bunları hesaplayıp stres yapma...şimdiden bebeğin hayırlı olsun

canım benide ekleyebilirsin listeye yaş 29 . izmir 2. bebek son adet tarihim 22 temmuz ama geç döllenme olduğu için muhtemel doğum tarihi 5 mayıs gibiymiş

beni de eklerseniz sevinirim specey- yaş 28- Ağrı ( ama kısmetse inşallaahhh doğum ist:)- 26 nisan 2013-ilk bebek-isim belli değil

bende hamileyim doğum muhtemelen 27-04-2013 ama çok endişeliyim daha oğlum 1 yaşında değil nasıl oldu bilmiyorum ne yapıcağımı bilmiyorum :2:

5.haftadayız:)12 mayıs 2013 dogum tarihimizde.rabbim sağlıklı sıhhatli olarak kucagımıza almayı nasip eder inşallah:)

Üye Adı: zynpapatya Yaş: 25 Şehir: Niğde SAT: 21 temmuz 2012 Beklenen doğum Tarihi: 28 nisan 2012 Kaçıncı Bebek: ilk Cinsiyet: belli değil Bebeğin İsmi : belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…