Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

beni de ekleyin barim :)
Yaş: 21 Şehir: Malatya Sat: 6 Ağustos beklenen doğum tarihi 13 mayıs 2013 2. bebek isim henüz belli değil...
Kız olursa; Kumsal, Kumsal Ada veya buğlem.... Erkek olursa çınar düşünüyoruz...

merhaba kızlar bir yıl önce düşük yaptım ama agustos 28 hamile olduğumu ögrendim düşük tehlikem var progestan diye bi ilaç kullanıyorum allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder

kızlarrr bende yarım saat önce öğrendim:))))) ayy çok mutlu oldum şimdi inşallah sağlıklı olur. Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın. şimdi napıcam ben telaş yaptım ne yicem ne içicem hem korkuyorum hem mutluyum hem şaşkınım böyle bi acayip oldumm:))

merhaba kızlar bir yıl önce düşük yaptım ama agustos 28 hamile olduğumu ögrendim düşük tehlikem var progestan diye bi ilaç kullanıyorum allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder

amin canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın. bende haziran ayında düşük yaptım bu tehlikeyi sezince doktor hemen verdi kullan diye ama sanırım geç kaldım. ama bende hormon değerlerinde artış olmuyordu. 5000lerde olması gereken değer 280lerde kaldı. bende progestanı kullanmaya başladım işte dediğim gibi geç kalmıştım galiba hayırlısı dedim bende. Allah bi daha yaşattı bu mutluluğu yarım saat önce öğrendim hamile olduğumu. inşallah sağlıkla dünyaya gelir. hayırlısıyla tüm hamileler için aynı duyguları paylaşıyorum. hepinizi öpüyorum..:))

Kızlar kalp atışlarının duyulması 7-8 hafta civarı oluyor diye biliyorum. Ben bu hafta 8.haftadayım doktor bu haftaya randevu verdi. Ya benim acaip derecede başım ağrıyoyar 3 gündür napıyım kızlar dayanamıyorum vala, yarın da iş var. Bir de bugün bir şey yiyemedim, midem çok kötü. Hamileliğim en kötü günü heralde.

Pericim bu arada liste hazırlıyormuşsun sanırım, ellerine sağlık. Beni de eklersen sevinirim cnm. Yaş: 26 Şehir: İstanbul SAT: 27 Temmuz BDT: 4 Mayıs 2013 İlk Bebek. İsim: Belli değil

ben de baş ağrısından şikayetçiyim doktoruma sordum b ol su tabi bulantıdan içebilirsen .dayanamazsan en hafif minoset içebilirsin dedi

arkadaşlar merhaba 6+5 haftalık hamileyim 2 gün önce kalp atışlarını duymaya gittik doktoruma vajinal baktı kalp atışlarını gösterdi sesini duyabilirmiyim dedim bu makinada duyulmuyo renkli ultrasonda falan duyuluyomuş 12. haftada duyarız dedi çok şaşkınım güvendiğim bi doktor tedavimide onda olmuştum ama hayal kırıklığına uğradım böyle bişe doğru değildir diye düşünüyorum çünkü yada benmi yanlış biliyorum normal basit bi cihazda bile sesi duyanlar var doktorum neden böyle dedi bilemiyorum nedendir soramadımda kendisine yarın başka bi doktora gidip kalp atışlarını duymak istiyorum sizler kaçıncı haftada duydunuz ve normal bi ultrason cihazıyla ses duyulabiliyor değilmi arkadaşlar?

canım çok geçmiş olsun allah sabır versin herşeyin hayırlısı .

Canım bende 6+3 te gördüm kalp atışlarını sesini dinleyebilir miyim dedim doktorum bu haftalarda ses dinletmiyorum cihazın yaydığı ısı dalgaları zararlı olabilir dedi... Seninkide o nedenle dinletmemiştir canım... Sonra 8+2 de kontrole gittim ozaman dinletti ama çok kısa ileri haftalarda rahat rahat dinlicez dedi... Yani sen içini ferah tut doktorunun bir bildiği vardır mutlaka

kızlar değerim 85e düştü anlıyacağınız kimyasal gebelik yaşıyorum,rabbim nasip etmedi..

Geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda sağlıkla tekrar nasip eder inşallah...

Evet canım sen bu gittiğinde duyarsın pıt pıt ları Miden için havuç elma ve çubuk kraker tavsiye ederim... tuzsuz leblebi de iyi geliyor... Baş ağrısı için de minoset i rahatlıkla kullanabilirsin demişti doktorum sen de bir danış istersen

kızlar değerim 85e düştü anlıyacağınız kimyasal gebelik yaşıyorum,rabbim nasip etmedi..

Ay çok gecmis olsun Canim ya ama takma kafana fazla herseyde bı hayir vardır bir defa olduysa yine olur yani hamış kalırsın çok üzülme bide kacinci haftanda öğrendin kimyasal olduğunu keseyi görmusmuydun

arkadaşlar 2 gün önce 165 ti benim hcg değerim bu gün gittim 302 olmuş bunu nasıl yorumlarsınız doktorla görüşemedim daha en erken cumaya randevu alabildim doktor için hemşireler düşük biraz falan dedi kafam çok karıştı yaaa ( adetim geçelide 5 gün oldu anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum lütfeeen sizce kaç haftalıktır kiii

çok teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için,ben bu durumdan bir kez daha öğrendim ki Allah bir şeye 'OL' derse olur gerisi teferruat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…