Arkadaslar bebeğinizin kalp atışını kacinci haftada duydunuz
canım benide ekleyebilirsin listeye yaş 29 . izmir 2. bebek son adet tarihim 22 temmuz ama geç döllenme olduğu için muhtemel doğum tarihi 5 mayıs gibiymiş
merhaba kızlar bir yıl önce düşük yaptım ama agustos 28 hamile olduğumu ögrendim düşük tehlikem var progestan diye bi ilaç kullanıyorum allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder
öyle cnm bende 5+4 te ilk randevum. sen gördün mü bebeğini
o kadar kötü şeyler yaşadım ki psikolojim bozuldu ilk bebeğimin kalbi durdu ikincisi daha kötü trizomi 18 nedeniyle 7 aylıkken sezeryanle aldılar ölü doğdu oda zaten tam tüp bebek düşünürken hamile olduğumu öğrendim 17 eylülde randevum var doktora gidicem bakalım ne diyecek.. allahım kimselere yaşatmasın benim gibi bu durumu yaşayanlarada sabırlar diliyorum çok zormuş.
arkadaşlar merhaba 6+5 haftalık hamileyim 2 gün önce kalp atışlarını duymaya gittik doktoruma vajinal baktı kalp atışlarını gösterdi sesini duyabilirmiyim dedim bu makinada duyulmuyo renkli ultrasonda falan duyuluyomuş 12. haftada duyarız dedi çok şaşkınım güvendiğim bi doktor tedavimide onda olmuştum ama hayal kırıklığına uğradım böyle bişe doğru değildir diye düşünüyorum çünkü yada benmi yanlış biliyorum normal basit bi cihazda bile sesi duyanlar var doktorum neden böyle dedi bilemiyorum nedendir soramadımda kendisine yarın başka bi doktora gidip kalp atışlarını duymak istiyorum sizler kaçıncı haftada duydunuz ve normal bi ultrason cihazıyla ses duyulabiliyor değilmi arkadaşlar?
kızlar değerim 85e düştü anlıyacağınız kimyasal gebelik yaşıyorum,rabbim nasip etmedi..
Kızlar kalp atışlarının duyulması 7-8 hafta civarı oluyor diye biliyorum. Ben bu hafta 8.haftadayım doktor bu haftaya randevu verdi. Ya benim acaip derecede başım ağrıyoyar 3 gündür napıyım kızlar dayanamıyorum vala, yarın da iş var. Bir de bugün bir şey yiyemedim, midem çok kötü. Hamileliğim en kötü günü heralde.
Pericim bu arada liste hazırlıyormuşsun sanırım, ellerine sağlık. Beni de eklersen sevinirim cnm. Yaş: 26 Şehir: İstanbul SAT: 27 Temmuz BDT: 4 Mayıs 2013 İlk Bebek. İsim: Belli değil
kızlar değerim 85e düştü anlıyacağınız kimyasal gebelik yaşıyorum,rabbim nasip etmedi..
canım 6 haftalıkken başlıyor kalp atışı duyulmaya ama 5 haftalıkkken duyalabilirde yanlız geç döllenme olduysa geç duyulabiliyor 7-8 haftalık gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?