Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

Arkadasım hayırlı olsun dogum tarihimiz aynı ins sen kalp atışını duydunmu

çok teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için,ben bu durumdan bir kez daha öğrendim ki Allah bir şeye 'OL' derse olur gerisi teferruat.

bende ilk denediğim ay yaşadım. üç ay geçti şimdi yine hamileyim. iyi olması için dua ediyorum daha çok yeni. yine olacaktır ama içinde hep bir korku oluyor o yuzden tekrar denemeden bence mutlaka doktora git nedeni hakkında seni bilgilendirsin. ben gidemeden tekrar kaldım ve şimdi yine aynısını yaşamaktan korkuyorum

Doğru söylüyorsun canım bende yarın ilk iş gidicem zaten.birde ben üstüne polikistikoverim.

arkadaşlar cevap veren yok mu ( ??

arkadaşlar selam. bebişimin kesesini gördüm nihayet. ama kalp atışını duymama daha on gün var. korkuyorum ben bu hamilelik işini becerebilecek miyim acaba. sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. bel ağrısından kalkamıyorum ev işi falan da mümkün değil zaten. eşim yemek yapmaktan anlamıyor. ailem uzakta. kayınvaildemden de bişey göremiyorum maalesef. zor geçiyor zor. benim gibi beli ağrıyan var mı aranızda.

Bence normal gibi gozukuyo. Adetim 4 gun gecmisti 146 idi ondan sonrada yaptirmadim zaten .seninki muhtemelen 3.5 haftsliktir

Sen simdiden boyle yakinirsan isin zor.simdi en iyi donemlerin 8.haftalara bi gel bakim hamilelilin ne kadar zor ve cekilmez oldugunu anlarsinBen cok zor hamilelikler gecirdim insallah sizinki kolay gecer.

302 değeri 1-2 haftalık gösteriyor canım. 0-1 haftada 5-50 hcg değeri, 1-2 haftalıkta 50-500 hcg değeri. daha çok yeni. bekle bakalım 2 gün sonra falan tekrar tahlil yaptır çünkü değerler ikişer katına çıkması gerekiyormuş canım. canın sıkılmasın yani.

302 değeri 1-2 haftalık gösteriyor canım. 0-1 haftada 5-50 hcg değeri, 1-2 haftalıkta 50-500 hcg değeri. daha çok yeni. bekle bakalım 2 gün sonra falan tekrar tahlil yaptır çünkü değerler ikişer katına çıkması gerekiyormuş canım. canın sıkılmasın yani.

arkadaşlar cevap veren yok mu ( ??

yanlış hatırlamıyorsam ben cevap vermiştim... :) ama tekrar yazayım senin betan düzenli artıyor.. 48saatte bır kat artıyor..ama tam 48 saati doldurdugunda.. ortalama sen ikinci testi 35 ila 45 saat arasında yaptırmıs olmalısın.. 48 saatin dolduğunda olması gereken degerin 330 zaten senin 302 çıkmıs bu demek oluyor ki normal :) artı bebek büyüdükçe beta hızla artar ama ilk haftalarda bu şekilde artması normal.. lütfen kafanı bunlarla doldurma.. çünkü bebeği düşünmek gibi daha önemli şeylerin olduğuna inanıyorum.. daha bunun kesesi var kalp atışı var var da var o zman ne yapacaksın şimdi böyle olursun... sakin ol en mutlu olman gereken zaman.. TEDBİR SENDEN TAKDİR ALLAHTAN BUNU UNUTMA...

hcg değer tablosunu yazayım: 0-1 hft: 5-50, 1-2 hft:50-500, 2-3 hft:100-5ooo, 3-4 hft:500-1oooo, 5-6 hft:850-20800, 6-7 hft:4000-100200, 7-12 hft: 11500-289000, 12-16 hft: 18300-137000 16-29 hft: 1400-53000 29-41 hft: 940-60000
benim elimdeki tahlil raporundaki değerlerin min-max değerleri

devamlı olmasada bazen çok şiddetli oluyo benımde bel agrısı..uzun süre ayakta kalamıyorum .bende yalnızım aılem uzakda...Rabbim yardımcımız olsun...

Doğru söylüyorsun canım bende yarın ilk iş gidicem zaten.birde ben üstüne polikistikoverim.

canım bende polikistikover dım adetlerim düzensiz hatta 50- 55 günde bir adet oluyordum. soğan kürünü tam 21 gün yaptım ama niye yalan söyleyeyim önce çocuk için değil adet düzene girsin istedim. adet geciktikçe sinir kat sayım yükseliyordu. soğan kürünü yaptım o ay çook fazla adet oldum birdahada adet olmadım hamiş oldum içini temizliyor soğan kürü ben inanıyorum...polikistik olanlar bence denesin.

canım Allah kolaylık ve sabır wersin ama geçecektir emin ol daha ilk aylardasın benim bi tecrübem yok ama duyduklarımla we şuan hissettiğim gibi yazıyorum sana.sık sık ılık duş al we böyle düşüncelere de kapılma zaman çok çabuk geçiyor,tabiki üstesinden gelebilirsin;karnında bi can büyüyor bu tip reaksiyonlar normal,annelik böyle bişey işte sağsağlim kucağına alınca unutulur herşey :) ben de doktora gittim we pko tekrralamış tedawi edelim dedi doktor ama ben istemiyorum.bu ay gebelik olmazsa(ki ben olmayacağını düşünüyorum çünkü yumurtlama görmedi) pko için ilaç kullanmamı önerdi doktor daha sonraki ayda yumurtlamak için iğne yaparız dedi ama ben bu ay iğne yaptırmak istiyorum we bi şekilde ikna edeceğim doktorumu.

kılzar bilen biliyordur benim hamileliğim baya problemli geçiyor sürekli ağrılarım var dünde bulantım çok fenaydı yataktaydım ağladım dayanamıyorum artık diye eşimde dayanamayacak gibiysen aldıralım dedi bende çok kızdım sakın dedim olurmu böyle saçma şey ardına lavoboya zor yetiştim ne var ne yok çıkardım ben çıkarmaktan çok korkuyorum çünkü nefessiz kalıyorum hatta bir keresinde baya süre nefessiz kalmıştım neyse biraz rahatlar gibi oldum ve uyudum sabaha kadar en az 10 defa uyandım ve bir sürü rüya gördüm bir rüyam tüylerimi diken diken etti rüyamda karnımın içini görüyorum bebeğimin kendisini göremiyorum ama sesini duyuyorum bana diyor ki anne sana çok sıkıntı veriyor canını yakıyorsm beni istemiyorsan ben giderim bende kızıyorum olurmu öyle saçmalık diye ardına uyandım dua ettim Allahım nolur bebeğime birşey olmasın ben dayanırım diye sonra uyudum tekrar bir rüya rüyamda kendi kendime doğum yapıyorum bebek okadar güzelki nazar boncuğu ile doğuyor ben diyorum Allahım bu ne güzel bir bebek daha önce hiç böylesini görmedim ama bebek iki avucumu dolduracak kadar ancak çok minik ben göbek bağını kesemiyorum anneme sesleniyorum annem uyuyor uyandıramıyorum altkata inip ev sahibimi çağırıyorum gel kes diye kadın plesanta ile bebek arasında kordonu koparıyor ama bebeğin göbeğinden keserken uyandım rüya yorumlayan bilen birileri varmı garip garip rüyalar görüyorum

merhaba kızlar,bende aranıza yeni katıldım yeni hamişim Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…