beni de ekleyin barim :)
Yaş: 21 Şehir: Malatya Sat: 6 Ağustos beklenen doğum tarihi 13 mayıs 2013 2. bebek isim henüz belli değil...
Kız olursa; Kumsal, Kumsal Ada veya buğlem.... Erkek olursa çınar düşünüyoruz...
çok teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için,ben bu durumdan bir kez daha öğrendim ki Allah bir şeye 'OL' derse olur gerisi teferruat.
bende ilk denediğim ay yaşadım. üç ay geçti şimdi yine hamileyim. iyi olması için dua ediyorum daha çok yeni. yine olacaktır ama içinde hep bir korku oluyor o yuzden tekrar denemeden bence mutlaka doktora git nedeni hakkında seni bilgilendirsin. ben gidemeden tekrar kaldım ve şimdi yine aynısını yaşamaktan korkuyorum
arkadaşlar 2 gün önce 165 ti benim hcg değerim bu gün gittim 302 olmuş bunu nasıl yorumlarsınız doktorla görüşemedim daha en erken cumaya randevu alabildim doktor için hemşireler düşük biraz falan dedi kafam çok karıştı yaaa( adetim geçelide 5 gün oldu anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum lütfeeen sizce kaç haftalıktır kiii
arkadaşlar selam. bebişimin kesesini gördüm nihayet. ama kalp atışını duymama daha on gün var. korkuyorum ben bu hamilelik işini becerebilecek miyim acaba. sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. bel ağrısından kalkamıyorum ev işi falan da mümkün değil zaten. eşim yemek yapmaktan anlamıyor. ailem uzakta. kayınvaildemden de bişey göremiyorum maalesef. zor geçiyor zor. benim gibi beli ağrıyan var mı aranızda.
arkadaşlar 2 gün önce 165 ti benim hcg değerim bu gün gittim 302 olmuş bunu nasıl yorumlarsınız doktorla görüşemedim daha en erken cumaya randevu alabildim doktor için hemşireler düşük biraz falan dedi kafam çok karıştı yaaa( adetim geçelide 5 gün oldu anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum lütfeeen sizce kaç haftalıktır kiii
arkadaşlar cevap veren yok mu( ??
yanlış hatırlamıyorsam ben cevap vermiştim... :) ama tekrar yazayım senin betan düzenli artıyor.. 48saatte bır kat artıyor..ama tam 48 saati doldurdugunda.. ortalama sen ikinci testi 35 ila 45 saat arasında yaptırmıs olmalısın.. 48 saatin dolduğunda olması gereken degerin 330 zaten senin 302 çıkmıs bu demek oluyor ki normal :) artı bebek büyüdükçe beta hızla artar ama ilk haftalarda bu şekilde artması normal.. lütfen kafanı bunlarla doldurma.. çünkü bebeği düşünmek gibi daha önemli şeylerin olduğuna inanıyorum.. daha bunun kesesi var kalp atışı var var da var o zman ne yapacaksın şimdi böyle olursun... sakin ol en mutlu olman gereken zaman.. TEDBİR SENDEN TAKDİR ALLAHTAN BUNU UNUTMA...
arkadaşlar selam. bebişimin kesesini gördüm nihayet. ama kalp atışını duymama daha on gün var. korkuyorum ben bu hamilelik işini becerebilecek miyim acaba. sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. bel ağrısından kalkamıyorum ev işi falan da mümkün değil zaten. eşim yemek yapmaktan anlamıyor. ailem uzakta. kayınvaildemden de bişey göremiyorum maalesef. zor geçiyor zor. benim gibi beli ağrıyan var mı aranızda.
Doğru söylüyorsun canım bende yarın ilk iş gidicem zaten.birde ben üstüne polikistikoverim.
arkadaşlar cevap veren yok mu( ??
cok mutluyum rabbım banada sonunda bebek verdı
hoşgeldin canım hayırlı olsun sağlıkla doğurmakta nasip olur inşallahmerhaba kızlar,bende aranıza yeni katıldım yeni hamişim Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?