Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

benim 3 gündür bulantılarım arttı sizde de oluyormu bir ara azaldı gibiydi şimdi tekrar başladı kusmuyorum ama bulantı beni mahvediyorr vücudum yorgun düşüyor resmen bulantıyla savaşıyorum...

benim 3 gündür bulantılarım arttı sizde de oluyormu bir ara azaldı gibiydi şimdi tekrar başladı kusmuyorum ama bulantı beni mahvediyorr vücudum yorgun düşüyor resmen bulantıyla savaşıyorum...

ben de aynı öyleyim hele acıkayım yani midem boş olsun kötü oluyorum... hemen küçük tuzlu çubuk imdadıma yetişiyor yiyorum çıkarmıyorum...

merhaba beni eklermisin canım YAŞ 30 yer KOCAELİ sat 15 TEMMUZ tahmini doğum tarihi 22-04-2012 iİLK BEBİŞ cinsiyet BELLİ DEĞİL

ben de aynı öyleyim hele acıkayım yani midem boş olsun kötü oluyorum... hemen küçük tuzlu çubuk imdadıma yetişiyor yiyorum çıkarmıyorum...

tuzlu çubuklar midemi yakıyor benimde bir geçse artık beni bugün çook bunaltıı.

arkadaşlar cevap veren yok mu ( ??

cnm ben adet günümde baktırmıştım 90 çıktı lab. Kız biraz düşük bir sıkıntı olabilir demişti. 2 gün sonra aynı yere yaptırdım 263 çıktı lab kız yine biraz düşük sanki dedi. Sonunda dr gittiK ve doktor takılmayın böyle şeylere herkes farklı zamanlarda dölleniyor dolayısıyla geç döllenme olduysa düşük çıkabilir önemli olan keseyi görmemiz demişti bir hafta sonra gittiğimde keseyi gördü önümüzdeki hafta kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz umarım bir aksilik çıkmaz sende böyle şeylere takılma en güzeli dr değerlendirmesi boşu boşuna kendini yıpratma :))

merhaba hanımlar:) adetim 1 hafta gecikti ve kan testi yaptırdım 459 çıktı kesin hamile miyim sonuca netten baktım henüz dr uma gösteremedim... lütfen tecrübelerinizle yardımcı olun...

merhaba hanımlar:) adetim 1 hafta gecikti ve kan testi yaptırdım 459 çıktı kesin hamile miyim sonuca netten baktım henüz dr uma gösteremedim... lütfen tecrübelerinizle yardımcı olun...

EVET CNM BU SONUÇLARA GÖRE HAMİLESİN HAYIRLI OLSUN. AMA EN DOĞRUSUNU DR SÖYLEYECEKTİR EN KISA ZAMANDA DOKTORUNLA GÖRÜŞ HER ŞEY GÖNLÜNCE OLSUN

EVET CNM BU SONUÇLARA GÖRE HAMİLESİN HAYIRLI OLSUN. AMA EN DOĞRUSUNU DR SÖYLEYECEKTİR EN KISA ZAMANDA DOKTORUNLA GÖRÜŞ HER ŞEY GÖNLÜNCE OLSUN

çok teşekkürler canım haziran da hapı bırakmıştım yarın sabah dr a gidiyorum hayırlısı inşallah çok istiyoruzzzzz:)

Bende Ağustos ayında hayatımın mucizesine hamile kaldım
Rabbim inşallahh devamını getirir ve sağsalim bende, sizlerde kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
Sat tarih 12 Ağustos, 26 yaşındayım-İstanbul, kısmetse ilk olacak, tahmini doğum tarihi 19/05/2013
isim erkek Ali Aras, Kız Ayza Asel

kızlar listede yanlışlık varsa lütfen bildirin düzeltme yapayım ilaç aldım kafam fena yanlış yapmış olabilirm

kızlar listede yanlışlık varsa lütfen bildirin düzeltme yapayım ilaç aldım kafam fena yanlış yapmış olabilirm

Pericimmm,bende yazmıştım canikom

İsim:Hayaletcasper
İl:İstanbul
SAT:24 Temmuz
Beklenen d.tarihi:30 Nisan
Gebelik:2.gebelik(1.cisi gelişemediği için alındı)
Bebek ismi: ERKEK-Umut Akın
KIZ:Özge

hayırlı olsun canım hamilesin.Allah tamamına erdirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…