benim 3 gündür bulantılarım arttı sizde de oluyormu bir ara azaldı gibiydi şimdi tekrar başladı kusmuyorum ama bulantı beni mahvediyorr vücudum yorgun düşüyor resmen bulantıyla savaşıyorum...
ben de aynı öyleyim hele acıkayım yani midem boş olsun kötü oluyorum... hemen küçük tuzlu çubuk imdadıma yetişiyor yiyorum çıkarmıyorum...
arkadaşlar cevap veren yok mu( ??
merhaba hanımlar:) adetim 1 hafta gecikti ve kan testi yaptırdım 459 çıktı kesin hamile miyim sonuca netten baktım henüz dr uma gösteremedim... lütfen tecrübelerinizle yardımcı olun...
merhaba beni eklermisin canım YAŞ 32 yer İSTANBUL TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ 16.05.2013 iİLK BEBİŞ cinsiyet BELLİ DEĞİL
EVET CNM BU SONUÇLARA GÖRE HAMİLESİN HAYIRLI OLSUN. AMA EN DOĞRUSUNU DR SÖYLEYECEKTİR EN KISA ZAMANDA DOKTORUNLA GÖRÜŞ HER ŞEY GÖNLÜNCE OLSUN
6 haftalık hamilesiniz hayırlı olsun kan testinde değeriniz kaç çıkmıştı?
kızlar listede yanlışlık varsa lütfen bildirin düzeltme yapayım ilaç aldım kafam fena yanlış yapmış olabilirm
kızlar listede yanlışlık varsa lütfen bildirin düzeltme yapayım ilaç aldım kafam fena yanlış yapmış olabilirm
Teşekkür ederim benide eklemişin ama
2013 eklememişin ve
erkek isminde yanlışlık olmuş :26: Ali Aras olacaktı
kızlar merhaba çok heycanlıyım acaba cinsiyeti ne zaman öğrenicez:))))
merhaba hanımlar:) adetim 1 hafta gecikti ve kan testi yaptırdım 459 çıktı kesin hamile miyim sonuca netten baktım henüz dr uma gösteremedim... lütfen tecrübelerinizle yardımcı olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?