Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

Senin üstüne beni mi ekledi acaba :44:
Allah ismiyle yaşatsın, eline koluna sağsalim sağlıkla versin inşAllah
Hayırlısı olsun tekrardan

Allah razı olsun bacım.Seninde hayırlı olsun İnşallah tüm hamişler bebişlerini sağlıkla hayırla kucaklarına alsınlar.bebiş isteyenlerde bir an önce bebişlerine kavuşsunlar.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Son düzenleme:

benide eklerseniz sevinirim 27 yaş adana 23 temmuz sat tahmin doğum 23 mayıs ilk

inşallah yarın net bir şekilde ben de ekleticem kendimi listeye:) burası gerçekten çok güzel bir platform tüm isteyenlere Rabbim evlat nasip etsin ve sonrasında rahat bir hamilelik ve doğummmm dualarınızı eksik etmeyin inşallah... hayırlı haberi güzelce alırım inşallah yarınnn...

kızlar kusura bakmayın tabloyu güncellerken progestan içmiiştim beni sarhoş ediyor bu ilaç düzenledim tekrar yinede yanlışlık varsa belirtin düzelteyim

Üye Adı: zynpapatya Yaş: 25 Şehir: Niğde SAT: 21 temmuz 2012 Beklenen doğum Tarihi: 28 nisan 2012 Kaçıncı Bebek: ilk Cinsiyet: belli değil...

canım yazmıştım ama görmedin heralde beni de eklermisin??

Canım benim yazdıklarını okurken çok duygulandım. Rüyan hayır olsun hayra yorak hayır getirirmiş. Ben de iki gündür ağlıyorum. Canım bugün okullar açıldı ve 7 saat dersim vardı biliyor musun akşamı nasıl ettim bir Allah bir ben biliyor. Sabah servisi beklerken istifra ediyordum bir yandanda ağlıyordum. Eve geldim akşam yemek yiyemiyorum ağlamaya başladım, eşimde bak bü yüzden cennet annelerin ayakları altında dedi. İnşallah bu zor günlerimizde geceçek. Bebişlerimize sarılıcaz. Öpüyorum cnm, kolaylıklar diliyorum.

Evet canım sen bu gittiğinde duyarsın pıt pıt ları Miden için havuç elma ve çubuk kraker tavsiye ederim... tuzsuz leblebi de iyi geliyor... Baş ağrısı için de minoset i rahatlıkla kullanabilirsin demişti doktorum sen de bir danış istersen[/QUOTE]
ayy cnm mesaj birbirine girmiş :)
Cnm çok saol cevabın için. İnşallah duyarım cnmm. Eşim gidip leblebi aldı şimdi yiyeceğim:) Öptümmmmm

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılınız neler yapıyorsunuz bebişler basıl :) ya ben grip oldum bogazım şiş boyle bır durumla karşilasan varmı ne yapyınız? ilaç da kulanamıyorum :\

çalışan anneler nasıl geçiyo günler...ben öğretmenim bugün 8:30dan 16:00a kadar okuldaydım şuan kasıklarım agrıyo..okuldan geldımm hemen yattımm ama hala agrılarım var..sizlerin nasıl geçiyo çalışırken daha zor olacak sanırım

ben de öğretmenim, uyanmak zor olur diyordum ama cok zor olmadı. ama aksam uzeri belim cok ağrıdı. bir de eve geldim koştura koştura yemek yaptım. artık eşime üzülüyorum. taşınma olayımız falan da oldu. daha yemek düzeni oturtamadım.bari bugun güzel bir yemek yesin dedim ama çok yoruldum

ben de öğretmenim biraz fazla hareket etmekten benim de bacaklarım ağrımış ama başka birşey yok çok şükür ama yine de dikkatli olmamız lazımm Allahım hepimize kolaylıklar versin...

ben geldım 5den 8e kadar uyumusum:)esim nöbetçi yemek derdımde yoktu Allahtan:)eşlerimiz idare edicek artık bizii.sanırım bugün ilk gün olduğu için böyle oldumm umarımm yarın daha rahat oluruzzz...

ben de öğretmenim biraz fazla hareket etmekten benim de bacaklarım ağrımış ama başka birşey yok çok şükür ama yine de dikkatli olmamız lazımm Allahım hepimize kolaylıklar versin...

evet dikkatli olmalıyızz ama ben anasınıfı öğretmeniyimm küçücükler ,bugün zorladılar beni....Allahım korusun bebişlerimizii...

ben de çalışıyorum ama çok şükür çok bir şikayetim olmadığı için-ki umarım olmamaya devam eder- rahat geçiyor iş yerinde.

Cnm ben de aynen öğretmenim, 7 saat dersim vardı bir de Kus kus öldüm gelir gelmez uyudum... Şu günler bir an önce geçse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…