Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

devamlı olmasada bazen çok şiddetli oluyo benımde bel agrısı..uzun süre ayakta kalamıyorum .bende yalnızım aılem uzakda...Rabbim yardımcımız olsun...

amin canım ya. allah kolaylık versin artık sabredicez. benim de devamlı değil ağrılarım. ya ağrıyı çekmek zor değilde işte gece uyumayınca bir de çalışıyorum. hiç çekilmiyor. sen kaçıncı haftandasın?

sağol canım ya. ama ben sana bişey söyliyeyim mi sen benim 3-4 ay önce yaşadığım süreci yaşıyorsun. ben de çocuk istiyordum yumurtlama olmadı kaç ay. doktor polikistik dedi. çok üzüldüm yıkıldım resmen. insan kendini sorunlu gibi hissediyor. ama doktorum bana sordu bebek istiyorsan farklı bir tedavi uygulayalım dedi ve hem adet düzenleyici bir ilaç hem de glifor verdi. 3 ay kullandım. 8 kilo verdim ve hamile kaldım. hem de hiç tahmin etmiyordum. hem normal kadınlarda bile her ay yumurtlama olmayabiliyormuş. valla ben canlı örneğim. hiç moralini bozma. polikistik çocuk için engel değil. benim o zamanlar gittiğim kadın doğumcuda polikistikmiş. 2 çocuğu var. güzel haberlerini bekliyorum. ama zaman ver kendine.

yazdiklarinizi görünce acaba benmi yazdim diye dusundum ayni seyleri bende yasadim polikistik vardi cok kilom vardi tam 25 kilo verdim 2 aydir adet oluyorum kendiliginden ama 40 gunde bir yani evlenmeden oncede hep 40 gunde olurdum acaba bu normalmi bu sekilde bendede yumurtlama olmusmudur

Cnm ben de aynen öğretmenim, 7 saat dersim vardı bir de Kus kus öldüm gelir gelmez uyudum... Şu günler bir an önce geçse...

Rabbim hepimizinn yardımcısı olsun,kiminin midesi bulanır,kiminin beli ağrır ne güzel bişey bu hamilelik:)çok şükür bugün bunları konuşabildiğimiz için bile şanslıyız..bide sağlıklı bir şekılde bebeklerımızı kucağımıza bi aldıkmı herseyı unuturuz Allahın izniyle....

5.haftadayız:)12 mayıs 2013 dogum tarihimizde.rabbim sağlıklı sıhhatli olarak kucagımıza almayı nasip eder inşallah:)

hayırlı olsun canım allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eylesin..
bu arada bizim seninle doğumlarımız aynı onun için yazma gereği duydum benim de muhtemel doğum 12 mayıs.. :)

arkadaşlar bende bu gün 6+0 yım bugün mide bulantım başladı yarın inşallah bebeğimin varlığını hissederim yarın yazarım nolur dua edin bana arkadaşlar

kizlar merhaba iki gundur sabah idrara kalktigimda yaparken kasiklarim agriyor sanirim baya biriktigi icin oluyo geceleri hic wc ye kalkmak huyum degil ama sabaha kadar da cok sismis oluyorum .ayni sorunu yasayan var mi?

kızlar dün dr randevum vardı karından ultrasonda bebişimin kesesini gördüm,ama bebişimi göremedim doktor bebk çok küçük olduğu için daha göremeyiz sen 10 gün sonra gel o zaman hem bebeği görürüz hem kalp atışlarını duyarız dedi.. karından bakarız göremezsek vajinal bakarız dedi.. ayrıca bugün 6+2 deyim..
kızlar bu durum normal mi sizler de benim gibi önce sadece keseyi mi gördünüz,yani bi dahaki gidişimde bebişimi görürüm dimi..

kizlar merhaba iki gundur sabah idrara kalktigimda yaparken kasiklarim agriyor sanirim baya biriktigi icin oluyo geceleri hic wc ye kalkmak huyum degil ama sabaha kadar da cok sismis oluyorum .ayni sorunu yasayan var mi?

ben de hamilleleik öncesi hiç kalkmazdım ama şimdi sabaha kadar 4 defa falan kalkıyorum,buna rağmen bazen yaptıktan sonra kasığım ağrıyor.
canım sana tavsiyem uyanabiliyosan gece kalk derim çünkü çok tutmak da iyi değil..

Canım gözlerim doldu okurken yazdıklarını .... biraz daha sabır pericim bi kaç haftaya hepsi geçicek bunların inşallah... Bir de sen ilacı vajinal almıyomuydun ozaman daha az yan etkisi oluyordu?

Canım rahim büyüyor ve mesaneye baskı yapıyor bu da kasıklarımıza ağrı ... Mümkün olduğunca tutmamaya çalışmak gerek tabii ki... Ben de eskiden top patlasa uyanmazdım geceleri ama şimdi bi kaç defa uyanıyorum çişe

bende daha erken olmasına rahmen 9 aylık hamiler gibiyim..
gece sabaha kadar 6 kez en az kalıkıyorum yaaaa..
artık 9 aylık olunca tuvalette yatarım herhaldee ,

keske ben uyanabilsem ilk zamanlar uyaniyordum son bi haftadir hamilielikten haralde uykum cok agir bide ac karna migdem cok fena oluyor bebekler saglikli olsunda napalim artik katlaniriz

canım 2. trimester de rahatlıcakmışız inşallah çoğu bitti azı kaldı
ama son dönemlerde tekrar başlıcakmış idrar sıkıntısı

eehh bi ara rahat ederiz belki..son aylar feci oluyor zaten...

keske ben uyanabilsem ilk zamanlar uyaniyordum son bi haftadir hamilielikten haralde uykum cok agir bide ac karna migdem cok fena oluyor bebekler saglikli olsunda napalim artik katlaniriz

benimde aç karna midem çok kötü oluyor kızlar...
valla gözüm bişi görmüyo,midem bulanmaya başlıyo neyseki yeyince geçiyooo
demek benim gibi olanlarda var

beni de eklermisiniz listeye yaş 27 ilk gebelik isim belli değil SAT 19 temmuz muhtemel doğum tarihi 26 nisan kırıkkale :) teşekkür ederim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…