devamlı olmasada bazen çok şiddetli oluyo benımde bel agrısı..uzun süre ayakta kalamıyorum .bende yalnızım aılem uzakda...Rabbim yardımcımız olsun...
canım Allah kolaylık ve sabır wersin ama geçecektir emin ol daha ilk aylardasın benim bi tecrübem yok ama duyduklarımla we şuan hissettiğim gibi yazıyorum sana.sık sık ılık duş al we böyle düşüncelere de kapılma zaman çok çabuk geçiyor,tabiki üstesinden gelebilirsin;karnında bi can büyüyor bu tip reaksiyonlar normal,annelik böyle bişey işte sağsağlim kucağına alınca unutulur herşey :) ben de doktora gittim we pko tekrralamıştedawi edelim dedi doktor ama ben istemiyorum.bu ay gebelik olmazsa(ki ben olmayacağını düşünüyorum çünkü yumurtlama görmedi) pko için ilaç kullanmamı önerdi doktor daha sonraki ayda yumurtlamak için iğne yaparız dedi ama ben bu ay iğne yaptırmak istiyorum we bi şekilde ikna edeceğim doktorumu.
arkadaşlar selam. bebişimin kesesini gördüm nihayet. ama kalp atışını duymama daha on gün var. korkuyorum ben bu hamilelik işini becerebilecek miyim acaba. sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. bel ağrısından kalkamıyorum ev işi falan da mümkün değil zaten. eşim yemek yapmaktan anlamıyor. ailem uzakta. kayınvaildemden de bişey göremiyorum maalesef. zor geçiyor zor. benim gibi beli ağrıyan var mı aranızda.[/QUOTE
Cnm merhaba epeydir yoktun. Benim 5. ve 6. haftalarda çok ağrıyordu, şimdi hafifledi ama hala ara ara var. Canım boşver herşeyi, vala olduğu kadar hiç sıkmıyorum canımı, sonuçta hiçbir şey bizden kıymetli değil.
selam canım. pek giremedim bu aralar iş başladı. umarım güzel geçer bundan sonrası hayırlısıyla .senin kaç haftalık oldu şimdi?
sağol canım ya. ama ben sana bişey söyliyeyim mi sen benim 3-4 ay önce yaşadığım süreci yaşıyorsun. ben de çocuk istiyordum yumurtlama olmadı kaç ay. doktor polikistik dedi. çok üzüldüm yıkıldım resmen. insan kendini sorunlu gibi hissediyor. ama doktorum bana sordu bebek istiyorsan farklı bir tedavi uygulayalım dedi ve hem adet düzenleyici bir ilaç hem de glifor verdi. 3 ay kullandım. 8 kilo verdim ve hamile kaldım. hem de hiç tahmin etmiyordum. hem normal kadınlarda bile her ay yumurtlama olmayabiliyormuş. valla ben canlı örneğim. hiç moralini bozma. polikistik çocuk için engel değil. benim o zamanlar gittiğim kadın doğumcuda polikistikmiş. 2 çocuğu var. güzel haberlerini bekliyorum. ama zaman ver kendine.
amin canım ya. allah kolaylık versin artık sabredicez. benim de devamlı değil ağrılarım. ya ağrıyı çekmek zor değilde işte gece uyumayınca bir de çalışıyorum. hiç çekilmiyor. sen kaçıncı haftandasın?
Cnm ben de aynen öğretmenim, 7 saat dersim vardı bir deKus kus öldüm gelir gelmez uyudum... Şu günler bir an önce geçse...
5.haftadayız:)12 mayıs 2013 dogum tarihimizde.rabbim sağlıklı sıhhatli olarak kucagımıza almayı nasip eder inşallah:)
kizlar merhaba iki gundur sabah idrara kalktigimda yaparken kasiklarim agriyor sanirim baya biriktigi icin oluyo geceleri hic wc ye kalkmak huyum degil ama sabaha kadar da cok sismis oluyorum .ayni sorunu yasayan var mi?
kılzar bilen biliyordur benim hamileliğim baya problemli geçiyor sürekli ağrılarım var dünde bulantım çok fenaydı yataktaydım ağladım dayanamıyorum artık diye eşimde dayanamayacak gibiysen aldıralım dedi bende çok kızdım sakın dedim olurmu böyle saçma şey ardına lavoboya zor yetiştim ne var ne yok çıkardım ben çıkarmaktan çok korkuyorum çünkü nefessiz kalıyorum hatta bir keresinde baya süre nefessiz kalmıştım neyse biraz rahatlar gibi oldum ve uyudum sabaha kadar en az 10 defa uyandım ve bir sürü rüya gördüm bir rüyam tüylerimi diken diken etti rüyamda karnımın içini görüyorum bebeğimin kendisini göremiyorum ama sesini duyuyorum bana diyor ki anne sana çok sıkıntı veriyor canını yakıyorsm beni istemiyorsan ben giderim bende kızıyorum olurmu öyle saçmalık diye ardına uyandım dua ettim Allahım nolur bebeğime birşey olmasın ben dayanırım diye sonra uyudum tekrar bir rüya rüyamda kendi kendime doğum yapıyorum bebek okadar güzelki nazar boncuğu ile doğuyor ben diyorum Allahım bu ne güzel bir bebek daha önce hiç böylesini görmedim ama bebek iki avucumu dolduracak kadar ancak çok minik ben göbek bağını kesemiyorum anneme sesleniyorum annem uyuyor uyandıramıyorum altkata inip ev sahibimi çağırıyorum gel kes diye kadın plesanta ile bebek arasında kordonu koparıyor ama bebeğin göbeğinden keserken uyandım rüya yorumlayan bilen birileri varmı garip garip rüyalar görüyorum
ben de hamilleleik öncesi hiç kalkmazdım ama şimdi sabaha kadar 4 defa falan kalkıyorum,buna rağmen bazen yaptıktan sonra kasığım ağrıyor.
canım sana tavsiyem uyanabiliyosan gece kalk derim çünkü çok tutmak da iyi değil..
Canım rahim büyüyor ve mesaneye baskı yapıyor bu da kasıklarımıza ağrı ... Mümkün olduğunca tutmamaya çalışmak gerek tabii ki... Ben de eskiden top patlasa uyanmazdım geceleri ama şimdi bi kaç defa uyanıyorum çişe
keske ben uyanabilsem ilk zamanlar uyaniyordum son bi haftadir hamilielikten haralde uykum cok agir bide ac karna migdem cok fena oluyor bebekler saglikli olsunda napalim artik katlanirizCanım rahim büyüyor ve mesaneye baskı yapıyor bu da kasıklarımıza ağrı ... Mümkün olduğunca tutmamaya çalışmak gerek tabii ki... Ben de eskiden top patlasa uyanmazdım geceleri ama şimdi bi kaç defa uyanıyorum çişe
bende daha erken olmasına rahmen 9 aylık hamiler gibiyim..
gece sabaha kadar 6 kez en az kalıkıyorum yaaaa..
artık 9 aylık olunca tuvalette yatarım herhaldee,
kızlar dün dr randevum vardı karından ultrasonda bebişimin kesesini gördüm,ama bebişimi göremedim doktor bebk çok küçük olduğu için daha göremeyiz sen 10 gün sonra gel o zaman hem bebeği görürüz hem kalp atışlarını duyarız dedi.. karından bakarız göremezsek vajinal bakarız dedi.. ayrıca bugün 6+2 deyim..
kızlar bu durum normal mi sizler de benim gibi önce sadece keseyi mi gördünüz,yani bi dahaki gidişimde bebişimi görürüm dimi..
benim gibi bi durum yaşayan var mııı??
kızlar dün dr randevum vardı karından ultrasonda bebişimin kesesini gördüm,ama bebişimi göremedim doktor bebk çok küçük olduğu için daha göremeyiz sen 10 gün sonra gel o zaman hem bebeği görürüz hem kalp atışlarını duyarız dedi.. karından bakarız göremezsek vajinal bakarız dedi.. ayrıca bugün 6+2 deyim..
kızlar bu durum normal mi sizler de benim gibi önce sadece keseyi mi gördünüz,yani bi dahaki gidişimde bebişimi görürüm dimi..
benim gibi bi durum yaşayan var mııı??
canım benim doktorum hep vajinal baktı şimdiye kadar... 5+3 ilk doktor ziyaretimizdi keseyi gördük, 6+3 te bebişi ve kalp atışını gördük çok şükürkarından bakıldığında 1 hafta sonra görünebiliyor diye duymuştum...
canım 2. trimester de rahatlıcakmışız inşallah çoğu bitti azı kaldı
ama son dönemlerde tekrar başlıcakmış idrar sıkıntısı
keske ben uyanabilsem ilk zamanlar uyaniyordum son bi haftadir hamilielikten haralde uykum cok agir bide ac karna migdem cok fena oluyor bebekler saglikli olsunda napalim artik katlaniriz
Merhaba kızlar konumuzu açmış bulunmaktayım haydi hayırlı olsun
İstek üzerine liste de oluşturmuş bulunmaktayım. Dileyenleri ekleyebilirim. Herkese sağlıklı hamilelikler, kolay doğumlar diliyorum.
[table="width: 900, class: grid"]
[tr]
[td]Üye Adı[/td][td]Yaş[/td][td]Şehir[/td][td]SAT[/td][td]Beklenen Doğum Tarihi[/td][td]Kaçıncı Bebek[/td][td]Cinsiyet [/td][td]Bebeğin İsmi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lilyum555[/td]
[td]29[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]10 Temmuz[/td]
[td]16 Nisan 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]
[tr]
[td]24kasim[/td]
[td]27[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]13 Temmuz[/td]
[td]19 Nisan 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esmerkz29[/td]
[td]32[/td]
[td][/td]
[td]13 Temmuz[/td]
[td]20 Nisan 2013[/td]
[td]3.[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gorkemre[/td]
[td]27[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]15 Temmuz[/td]
[td]21 Nisan 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]
[tr]
[td]PeriLous[/td]
[td]26[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]17 Temmuz[/td]
[td]22 Nisan 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BIDIKCAN [/td]
[td]30[/td]
[td]Kocaeli[/td]
[td]15 Temmuz[/td]
[td]22 Nisan 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pempe33[/td]
[td]26[/td]
[td]Karaman[/td]
[td]17 Temmuz[/td]
[td]24 Nisan 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]KIZ:Elif Sevde
ERKEK:Enes[/td]
[/tr]
[tr]
[td]catlax83[/td]
[td]29[/td]
[td]Erzurum[/td]
[td]20 Temmuz[/td]
[td]24 Nisan 2013[/td]
[td]2[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mylove[/td]
[td]20[/td]
[td][/td]
[td]22 Temmuz[/td]
[td]27 Nisan 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HayaletCasper[/td]
[td]35[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]24 Temmuz[/td]
[td]30 Nisan 2013[/td]
[td]2.[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Limbo[/td]
[td]26[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]27 Temmuz[/td]
[td]4 Mayıs 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]
[tr]
[td]okyanus200483[/td]
[td]29[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]22 Temmuz[/td]
[td]5 Mayıs 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]
[tr]
[td]denizguzeli[/td]
[td]26[/td]
[td][/td]
[td]5 Ağustos[/td]
[td]12 Mayıs 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sen_ne_di10[/td]
[td]21[/td]
[td]Malatya[/td]
[td] 6 Ağustos[/td]
[td]13 Mayıs 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]
[tr]
[td]meys54[/td]
[td]24[/td]
[td]Sakarya[/td]
[td]6 Ağustos[/td]
[td]13 Mayıs 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esselife [/td]
[td]32[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td][/td]
[td]16 Mayıs 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]
[tr]
[td]PekBiCici[/td]
[td]26[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]12 Ağustos[/td]
[td]19 Mayıs 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]KIZ: Ayza Aysel
ERKEK:Ali Aras[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aklima[/td]
[td]27[/td]
[td]Adana[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[td]23 Mayıs 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?