kizlar merhaba iki gundur sabah idrara kalktigimda yaparken kasiklarim agriyor sanirim baya biriktigi icin oluyo geceleri hic wc ye kalkmak huyum degil ama sabaha kadar da cok sismis oluyorum .ayni sorunu yasayan var mi?
beni de eklermisiniz listeye yaş 27 ilk gebelik isim belli değil SAT 19 temmuz muhtemel doğum tarihi 26 nisan kırıkkale :) teşekkür ederim şimdiden
arkadaşlar bende yarın doktora gideceğim ya inşallah yarın bebbiğimi hissederim 6+1 olucamve 6+1 de kalp atışını duyan varmı
arkadaşlar bende yarın doktora gideceğim ya inşallah yarın bebbiğimi hissederim 6+1 olucamve 6+1 de kalp atışını duyan varmı
beni de ekler misin listeye.. yaş 25 ilk bebek sat 17 temmuz kırklareli cinsiyet isim belli değil:) beklenen doğum 1 mayıs
beni de ekler misin listeye.. yaş 25 ilk bebek sat 17 temmuz kırklareli cinsiyet isim belli değil:) beklenen doğum 1 mayıs
ay benimde 1 mayıs aşadaki takvimew uymuyor benimki
benide eklermisin pericik yaş 25 sat 18 temmuz istanbul cinsiyet belli değil isim zehra reyyan,armin kayra beklenen doğum 1 mayıs:))
yazdiklarinizi görünce acaba benmi yazdim diye dusundum ayni seyleri bende yasadim polikistik vardi cok kilom vardi tam 25 kilo verdim 2 aydir adet oluyorum kendiliginden ama 40 gunde bir yani evlenmeden oncede hep 40 gunde olurdum acaba bu normalmi bu sekilde bendede yumurtlama olmusmudur
8. haftadayım canım ben..sen kaçıncı haftadasınn??
bugün hamileliğimi kesin bir şekilde öğrendim Allahım hayırlı bir hamilelik nasip etsin hepimize banada inşallah:)... en sağlıklı şekilde beişlerimizi kucaklayalım inşallah
Gözün aydın canım... Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah...
ben avcılar da oturuyor, mecidiyeköy de çalışıyorum. muayene ücreti çok pahalı olmyan, memnun olduğunuz bayan doktor önerisi olan var mı? işe yada eve yakın olması nasıl tercih edilmeli sizce? ben işimden çok izin alabilen bir insan değilim tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorum
slm arkadaşlar bende ağustos da hamile kalanlardanım çok mutluyum bebeğim i ilk kez bugun gördüm dr bana 24 25 günlük dedi inaşşah sağlıklı kucağımıza almamımızı nasip eder.. tüm bebeğini hasretle bekleyenlere... mutluyum içimde benden olan bir parça var farklı bir duygu sevinç ile korku biribine karıştı...
çalışan anneler nasıl geçiyo günler...ben öğretmenim bugün 8:30dan 16:00a kadar okuldaydım şuan kasıklarım agrıyo..okuldan geldımm hemen yattımm ama hala agrılarım var..sizlerin nasıl geçiyo çalışırken daha zor olacak sanırım
benim de sat 17 temmuz ama doğum tarihini 24 nisan gösteriyo.... benim hesabıma göre de 1 mayıs????????
ben grubu ilk defa kullanıyorum. 13 ünde hamile olduğumu öğrendimdaha 4 haftalık çok heyecan cerici bir şey sizlerle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?