Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

kizlar merhaba iki gundur sabah idrara kalktigimda yaparken kasiklarim agriyor sanirim baya biriktigi icin oluyo geceleri hic wc ye kalkmak huyum degil ama sabaha kadar da cok sismis oluyorum .ayni sorunu yasayan var mi?

evet canım bende hayata geceleri tuvalete gitmem ma hamile olduğum günden beri saat üçle dört gibi geceleri tuvalete kalkıyorum 23 yaşındayım ama hiç geceleri tuvalete gitmedim ama bebeğim beni kaldırıyor

arkadaşlar bende yarın doktora gideceğim ya inşallah yarın bebbiğimi hissederim 6+1 olucam ve 6+1 de kalp atışını duyan varmı

bugün hamileliğimi kesin bir şekilde öğrendim Allahım hayırlı bir hamilelik nasip etsin hepimize banada inşallah:)... en sağlıklı şekilde beişlerimizi kucaklayalım inşallah

ben avcılar da oturuyor, mecidiyeköy de çalışıyorum. muayene ücreti çok pahalı olmyan, memnun olduğunuz bayan doktor önerisi olan var mı? işe yada eve yakın olması nasıl tercih edilmeli sizce? ben işimden çok izin alabilen bir insan değilim tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorum

beni de ekleyin sat 28 Temmuz Muhtemel doğum 1 Mayıs 2013 Yaş 31 İLk bebiş Cinsiyet belli değil

slm arkadaşlar bende ağustos da hamile kalanlardanım çok mutluyum bebeğim i ilk kez bugun gördüm dr bana 24 25 günlük dedi inaşşah sağlıklı kucağımıza almamımızı nasip eder.. tüm bebeğini hasretle bekleyenlere... mutluyum içimde benden olan bir parça var farklı bir duygu sevinç ile korku biribine karıştı...

beni de ekler misin listeye.. yaş 25 ilk bebek sat 17 temmuz kırklareli cinsiyet isim belli değil:) beklenen doğum 1 mayıs

Son düzenleme:
beni de ekler misin listeye.. yaş 25 ilk bebek sat 17 temmuz kırklareli cinsiyet isim belli değil:) beklenen doğum 1 mayıs

ay benimde 1 mayıs aşadaki takvimew uymuyor benimki
benide eklermisin pericik yaş 25 sat 18 temmuz istanbul cinsiyet belli değil isim zehra reyyan,armin kayra beklenen doğum 1 mayıs:))

ay benimde 1 mayıs aşadaki takvimew uymuyor benimki
benide eklermisin pericik yaş 25 sat 18 temmuz istanbul cinsiyet belli değil isim zehra reyyan,armin kayra beklenen doğum 1 mayıs:))

desene senin ki de tembel sat larımız neredeyse aynı :) aynı da doğurcaz :) düzeltsene tatlım bebek imzanı

selam. çok güzel kilo vermişsin ben yapamadım bunu. kilo vermek bu rahatsızlığın azalmasında en önemli etken zaten. bence yumurtlamışsındır. ama buna da takılma. o da stres yapıyor insanı. zamana bırakmak en iyisi. ben en az 8 ay vermiştim olmaz nasıl olsa diye. adetimin düzene girdiği ilk ay hamile kaldım. belli olmaz sabret.

Canım mecidiyeköyde osmanoğlu hastanesi var cevahirin biraz ilerisinde yeri ... bir arkadaşım orada filiz hanıma gidiyordu çok memnundu fiyatını tam bilmiyorum ama çok fazla olacağını sanmıyorum istersen bir danış...

Maşallah bebişine canım

Son düzenleme:

Çalışan biri olarak benim çook zor geçiyor özellikle yemek eskiden bir yemek yapardım 2 gün yerdim aynı yemeği şimdi öğlen yediğim yemeği akşama yemek istemiyorum midem bulanıyor saba 08:00 Akşam 17:00 çalışıyorum 1 saatlik öğle ttailim var dışardan yemek yemiyorum. Eve gelince yemek pişirecek halimde kalmıyor annemi çook özledimmmmm ((((

bebeşimin cinsiyetini çok merak ediyorum kızlar yaaa keşke ögrenebilsek okadar cici şeyler görüyorum ki hangisini bakıcagıma şaşırıyorum cinsiyetini ögrenseydim ona göre bakardım

benim de sat 17 temmuz ama doğum tarihini 24 nisan gösteriyo.... benim hesabıma göre de 1 mayıs????????

normal hesaplayıcılar da benım de öyleydi canım 23 nisan diye ama geç döllenme olduğu için 1 mayıs.. bebeğimin kalp atışı dinlendıkten sonra haftası kesin belli oldu...

ben grubu ilk defa kullanıyorum. 13 ünde hamile olduğumu öğrendim daha 4 haftalık çok heyecan cerici bir şey sizlerle paylaşmak istedim

merhaba grubunuza bende yeni katıldım.4 haftalık hamileyim bende=) Daha alışamadım bu duruma.hcg 657 cıktı 3 gün önce.ama bugün gittiğim doktor düşük ilacı verdi ne olur ne olmaz die.normal mi sizce?Birde Bursadan olan varsa doktor tavsiyesi rica ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…