merhaba grubunuza bende yeni katıldım.4 haftalık hamileyim bende=) Daha alışamadım bu duruma.hcg 657 cıktı 3 gün önce.ama bugün gittiğim doktor düşük ilacı verdi ne olur ne olmaz die.normal mi sizce?Birde Bursadan olan varsa doktor tavsiyesi rica ediyorum..
Çalışan biri olarak benim çook zor geçiyor özellikle yemek eskiden bir yemek yapardım 2 gün yerdim aynı yemeği şimdi öğlen yediğim yemeği akşama yemek istemiyorum midem bulanıyor saba 08:00 Akşam 17:00 çalışıyorum 1 saatlik öğle ttailim var dışardan yemek yemiyorum. Eve gelince yemek pişirecek halimde kalmıyor annemi çook özledimmmmm((((
kılzar bilen biliyordur benim hamileliğim baya problemli geçiyor sürekli ağrılarım var dünde bulantım çok fenaydı yataktaydım ağladım dayanamıyorum artık diye eşimde dayanamayacak gibiysen aldıralım dedi bende çok kızdım sakın dedim olurmu böyle saçma şey ardına lavoboya zor yetiştim ne var ne yok çıkardım ben çıkarmaktan çok korkuyorum çünkü nefessiz kalıyorum hatta bir keresinde baya süre nefessiz kalmıştım neyse biraz rahatlar gibi oldum ve uyudum sabaha kadar en az 10 defa uyandım ve bir sürü rüya gördüm bir rüyam tüylerimi diken diken etti rüyamda karnımın içini görüyorum bebeğimin kendisini göremiyorum ama sesini duyuyorum bana diyor ki anne sana çok sıkıntı veriyor canını yakıyorsm beni istemiyorsan ben giderim bende kızıyorum olurmu öyle saçmalık diye ardına uyandım dua ettim Allahım nolur bebeğime birşey olmasın ben dayanırım diye sonra uyudum tekrar bir rüya rüyamda kendi kendime doğum yapıyorum bebek okadar güzelki nazar boncuğu ile doğuyor ben diyorum Allahım bu ne güzel bir bebek daha önce hiç böylesini görmedim ama bebek iki avucumu dolduracak kadar ancak çok minik ben göbek bağını kesemiyorum anneme sesleniyorum annem uyuyor uyandıramıyorum altkata inip ev sahibimi çağırıyorum gel kes diye kadın plesanta ile bebek arasında kordonu koparıyor ama bebeğin göbeğinden keserken uyandım rüya yorumlayan bilen birileri varmı garip garip rüyalar görüyorum
ben geldım 5den 8e kadar uyumusum:)esim nöbetçi yemek derdımde yoktu Allahtan:)eşlerimiz idare edicek artık bizii.sanırım bugün ilk gün olduğu için böyle oldumm umarımm yarın daha rahat oluruzzz...
ben daha 6. haftadayım keseyi gördük anca. geç döllenmeymiş çünkü. kalbini daha duyamadım. sabırsızlıkla bekliyorum. boş gebelik olur diye çok korkuyorum. hayırlısı bakalım. sen duydun mu kalbini?
ben de kırıkkaleliyim canım ama niğdede yaşıyorum hayırlı olsun bebeğin:))
aaa bende kırklareliliyim..tekirdağda yaşıyorum...
evet canım bende hayata geceleri tuvalete gitmem ma hamile olduğum günden beri saat üçle dört gibi geceleri tuvalete kalkıyorum 23 yaşındayım ama hiç geceleri tuvalete gitmedim ama bebeğim beni kaldırıyor
canım moralini bozma ümidini de yitirme ben 5. haftamda vajınal ultrasonla gördüm keseyi ve kalp atısını duydum çok şükür..bugün kontrolum vardı,artık karnımdanda ulrasonla görülüyo bebişim kalp atısıda duyuluyo:))çok güzel bir duygu Rabbim sanada yaşatsın inşallah..
Canim bende dun gece 4 defa kalktim .seninle ayni dogum tarihimiz ben de 14 mayis 2013 bugun hcg 3000 uzerinde cikti.folik asit kullaniyorum.doktora haftaya gitmeyi dusunuyorum.kilom fazla benim.bebisim az daha buyusun .
kızlar bende bugün adet olmam gerekiyodu fakat arkadaşlarımın zorlamalarıyla test yaptım ve pozitif çıktı hemen kan tahlili vermeye gittim kandada 860,58 çıktı değerler şimdi bugün dr.dan randevu aldık çok erken mi sizce gitmem için sadce adetim 1 gün geçmişken gitmek ne yapayım dış gebelik olurmu diye korkum var dış gebelik nasıl anlaşılır lütfen yardımcı olun
vajinismus hastasıydım 6 seneleik evliyim 3 ay önce yendim hastalığı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?