Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

zübeyde hanım da mehmet karabulut var canım ben bursa da dğilim ama daha önce ondaydım çok iyi bi doktor

Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli :82:
Sayfalar hızla ilerliyo hepicinizi okuyamadım allah mide bulantısı olan arkadaşlarımızın ve çalışan annelerin yardımcısı olsun.
Gerçekten çok zor çalışırken hamilelik :84:
Ben de bildiğiniz gibi işte kırmızıları beklemedeyim :128:

Arkadaşlar bende öğretmenim şimdilik hafif kasık ağrısı haricinde bir şikayetim yok.ama aranızda kalp ameliyatı geçirmiş olan varmı,yada kalp kapagında problem olan?

bende özledim annemi(((((zor oluyo arkadasım çalışırkenn hamilelik,benım fazla midem bulanmıyor ama yorgunlukk haddinden fazlaa var bendede hep uyumak istiyorum....ama uyuyamıyorummm sabah sekizde okuldayım((

canım beynimizin bize oynayacağı oyunların sınırı yok. doktorun kalp atışını göremiyorum dediği hafta ben rüyalarımda düşük mü yapmadım, kürtaj mı yaptırmadım. tamamen psikolojiktir merak etme. sıkıntılarımız rüyalarımıza yansıyo. çok stres yapıyoruz elimizde olmadan. bu günler geçicek, hep beraber bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inşallah.allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin...

aa tesadüfe bak bugün de benim eşim nöbetçi:) ben de uyudum, yemek de vardı yapmadım bir şey:)) bulantım yok ya çok şükür gerisi idare ediliyor yorgunluk falan. bebişler sağlıklı olsun da.

arkadaşlar kısaca durumumu özetleyeyim. bana fikir verir misiniz?
çift çizgiyi görür görmez gittiğim doktorda bütün tahlillerim yapıldı.kan, idrar..her şey normal çıktı. sonra bu doktor kalp atışını göremedi. başka bi doktora gittim orda kalp atışı göründü.
şimdi ben daha iyi olduğunu düşündüğüm 3. bir doktora gidicem. o doktora ilk defa gideceğim için ne zaman gitmem gerektiğine karar vermeye çalışıyorum. sizi kaçıncı haftada çağırdı doktor. böyle her şey yolunda gibiyse 12.haftada çağırıyolar diye biliyorum ikili test için. hani şimdi zırt pırt ultrasona da girmek istemiyorum.onun da fazlası zarar çünkü. ne zaman gidem ben şimdi????
şu anda 8.haftadayım bu arada.

canım moralini bozma ümidini de yitirme ben 5. haftamda vajınal ultrasonla gördüm keseyi ve kalp atısını duydum çok şükür..bugün kontrolum vardı,artık karnımdanda ulrasonla görülüyo bebişim kalp atısıda duyuluyo:))çok güzel bir duygu Rabbim sanada yaşatsın inşallah..

evet canım bende hayata geceleri tuvalete gitmem ma hamile olduğum günden beri saat üçle dört gibi geceleri tuvalete kalkıyorum 23 yaşındayım ama hiç geceleri tuvalete gitmedim ama bebeğim beni kaldırıyor

Canim bende dun gece 4 defa kalktim .seninle ayni dogum tarihimiz ben de 14 mayis 2013 bugun hcg 3000 uzerinde cikti.folik asit kullaniyorum.doktora haftaya gitmeyi dusunuyorum.kilom fazla benim.bebisim az daha buyusun .

beşinci haftada kalp atışı duyuluyormu çok heyecanlandım şimdi bende yarın sabahtan gidicem doktora . yeni öğrendim hamile olduğumu ve 5 haftalık çıktı bthcg raporundaki değerlere göre. dinletirmi acaba banada?

Canim bende dun gece 4 defa kalktim .seninle ayni dogum tarihimiz ben de 14 mayis 2013 bugun hcg 3000 uzerinde cikti.folik asit kullaniyorum.doktora haftaya gitmeyi dusunuyorum.kilom fazla benim.bebisim az daha buyusun .

benim de hiç huyum değildir gece tuvalete gitmek şaşırıyordum şurda bi haftadır gece düzgünce uyku uyuyamaz olmuştum su da içmem normalde . hamileliğin belirtisiydi yani boşuna mı kızmışım bunca zamandır böbreklerime:))

kızlar bende bugün adet olmam gerekiyodu fakat arkadaşlarımın zorlamalarıyla test yaptım ve pozitif çıktı hemen kan tahlili vermeye gittim kandada 860,58 çıktı değerler şimdi bugün dr.dan randevu aldık çok erken mi sizce gitmem için sadce adetim 1 gün geçmişken gitmek ne yapayım dış gebelik olurmu diye korkum var dış gebelik nasıl anlaşılır lütfen yardımcı olun
vajinismus hastasıydım 6 seneleik evliyim 3 ay önce yendim hastalığı çok şükür

canım gozun aydın cok sevdındım degerın cok guzel hiç korkma sımdıı belkı keseyı goremezsınız ama en azından doktor kullanman gereken ılacları verecketır sana ...ben adet gunumden 9 gun sonra keseyi gordum canım...dış gebelık fln dusunme allahın ıznıyle hıcbirsey olmaz tebrık ederim...

günaydın arkadaşlar,
kaç gündür uğrayamadım hiç misafirlerim gelip gittiler. çok ama çok yoruldum. bebeğime bişey olacak diye çok korktum. neyseki çok şükür iyiyiz.
benim 2 gündür bulantım çok fazla dün hiçbirşey yiyemedim aç karınla uyudum.normalde çok su içerdim ama su bile içemiyorum istifra ediyorum.
istifra edince de bademciklerim ağrıyor. doğru düzgün bişey yiyemediğim için bebeğimin gelişiminde gerileme olur mu diye endişeleniyorum.
bi de moralim bozuk takmıcam desemde yinede kafama takıyorum. torun istiyoruz diyen insanlar şimdi moralimi bozmaktan geri kalmıyorlar.
off Allahım sen yardım et.

pericim beni de listeye ekler misin?

dertsiz yaş:31 bursa sat:16 temmuz bdt: 23 nisan 2013 cinsiyet belli değil, isim belli değil

bende ağustosda hamile kalanlardanım mutluyum dr da şuan için bir sorun yok dedi ama belim ve kasıklarım çok ağrıyor allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…