Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

Selam canım Seni de bekliyoruz en kısa zamanda aramıza kırmızılar gelsin de bir an önce gel artık
Çalışırken gerçekten çok zor ben bugün kendime kafa izni verdim evdeyim midem çok kötü sabah yataktan kalkamadım

kızlar 2 hafta önce gittim doktora beta Hcg değerim 1256 çıktı 3-4 haftalık gebesin dedi ama doktor keseyi görmedi 1 hafta sonra gel dedi ama olumsuz bir şey duyarım diye gitmedim benim gibi bir durumla karşılaşan var mı aranızda gerçekten çok merak ediyorum....

ben de adet gününden bir hafta sonra görüldü kese biraz bekle istersen...

ilk 3ay beslenme çok da önemli değilmiş canım... bebek kendi kesesinden beslenirmiş... öle olmasa herkes ilk aylar çıkarıyo bişey yiyemiyor... rabbimin işi işte.... inşallah bulantılarımız bir an önce geçer...

kızlar geçen hafta grip oldum feci şekilde boğazım şişti doktorumu aradım bi tane antibiyotik önerdi bide panadal bende aldırdım eşime eczaneden ama sonra bi tane kullandıktan sonra vicdanen rahatsız oldum ve kullanmadım şimdi tam düzelmesemde iyiyim

böyle bi durumda ne yapmalıyız neler yiyip neler içmeliyiz fikri olan var mı

ben sütün içine zerdeçal karıştırıp içtim iyi gelmişti

İlaç konusunda bişey diyemem ama doktorun verdiyse a grubu hamilelerin kullanabileceği bir ilaç vermiştir...
Ama içmem diyorsan kesinliklede doktorunada sormadan bitki, bitki ilaçları alma derim canım
Bana ıhlamuru bile vermemişti düşün artık, sadece tane kuşburnu içine limon ve bal at iç dedi
Bol bolda şehriye corbası içmiştim, karabiber limon olarak
Geçmiş olsun

normal ultrasonla duyulmaz ama vajınalle belkı duyulur,ama senınkı gec dollenmeyse yıne duyulmayabılır.yanı duyamazsan moralını bozma canım.umarım duyarsın gercekten dunyadakı en muhtesem ses:)))))

arkadaşlar bu gün doktora gitim ve bebeğim rahme yeni yerleşmiş ama pıt pıtı duyduk doktorum biraz uraştı ve duyduk allah herkeze nasip etsin haftaya yine gideceğim bakalım hayırlısı artık

avcılarda medicana, anadolu ve avcılar hospital hakkında tecrübesi olanlar var mı? ben avcılar hospital e hamilelik öncesi gitmiştim dr. ilgisiz gelmişti. Fikirleriniz benim için önemli lütfen yardımcı olur musunuz?

2 gün önce öğrendim hamileliğimi kafamda hiçbişey net değil yardım lütfen

avcılar dan başka mecidiyeköy'de bir dr olabilir bayan olmasını tercih ediyorum bir de bakırköy ethica hakkında fikri olan var mı?

İnşallah canım,ama aramızda 3 ay olacak nerdeyse bu topiğe gelsem de olaylara fransız kalırım biraz
neyse takılıcaz işte biraz orda biraz burda,arkadaşlarımın doğumlarını da okuycam hayırlısıyla
boşver bu günler seni idare etsinler kuzum kafa izni yapmak için bundan daha önemli bi durum olamaz sonuçta
bugün benim doom günüm eve gidip mum püfliiicem pasta yicem lilişim
veee güzel dilekler diliicem hepimiz için
görüşürüz kızlar öptümmm

ay benimde 1 mayıs aşadaki takvimew uymuyor benimki
benide eklermisin pericik yaş 25 sat 18 temmuz istanbul cinsiyet belli değil isim zehra reyyan,armin kayra beklenen doğum 1 mayıs:))

sat 18 temmuzsa doğum 24 nisan oluyo yani 40. haftanı doldurduğunuz gün neye göre 1 mayıs dedin cnm anlayamadım?

12. haftada çağırıyo cnm herşey yolundaysa zaten o zmnda cinsiyeti öğreniyorus inşş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…