Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli :82:
Sayfalar hızla ilerliyo hepicinizi okuyamadım allah mide bulantısı olan arkadaşlarımızın ve çalışan annelerin yardımcısı olsun.
Gerçekten çok zor çalışırken hamilelik :84:
Ben de bildiğiniz gibi işte kırmızıları beklemedeyim :128:
kızlar bende bugün adet olmam gerekiyodu fakat arkadaşlarımın zorlamalarıyla test yaptım ve pozitif çıktı hemen kan tahlili vermeye gittim kandada 860,58 çıktı değerler şimdi bugün dr.dan randevu aldık çok erken mi sizce gitmem için sadce adetim 1 gün geçmişken gitmek ne yapayım dış gebelik olurmu diye korkum var dış gebelik nasıl anlaşılır lütfen yardımcı olun
vajinismus hastasıydım 6 seneleik evliyim 3 ay önce yendim hastalığı çok şükür
günaydın arkadaşlar,
kaç gündür uğrayamadım hiç misafirlerim gelip gittiler. çok ama çok yoruldum. bebeğime bişey olacak diye çok korktum. neyseki çok şükür iyiyiz.
benim 2 gündür bulantım çok fazla dün hiçbirşey yiyemedim aç karınla uyudum.normalde çok su içerdim ama su bile içemiyorum istifra ediyorum.
istifra edince de bademciklerim ağrıyor. doğru düzgün bişey yiyemediğim için bebeğimin gelişiminde gerileme olur mu diye endişeleniyorum.
bi de moralim bozuk takmıcam desemde yinede kafama takıyorum. torun istiyoruz diyen insanlar şimdi moralimi bozmaktan geri kalmıyorlar.
off Allahım sen yardım et.
ben de adet gününden bir hafta sonra görüldü kese biraz bekle istersen...
kızlar geçen hafta grip oldum feci şekilde boğazım şişti doktorumu aradım bi tane antibiyotik önerdi bide panadal bende aldırdım eşime eczaneden ama sonra bi tane kullandıktan sonra vicdanen rahatsız oldum ve kullanmadım şimdi tam düzelmesemde iyiyim
böyle bi durumda ne yapmalıyız neler yiyip neler içmeliyiz fikri olan var mı
ben sütün içine zerdeçal karıştırıp içtim iyi gelmişti
beşinci haftada kalp atışı duyuluyormu çok heyecanlandım şimdi bende yarın sabahtan gidicem doktora . yeni öğrendim hamile olduğumu ve 5 haftalık çıktı bthcg raporundaki değerlere göre. dinletirmi acaba banada?
avcılarda medicana, anadolu ve avcılar hospital hakkında tecrübesi olanlar var mı? ben avcılar hospital e hamilelik öncesi gitmiştim dr. ilgisiz gelmişti. Fikirleriniz benim için önemli lütfen yardımcı olur musunuz?
2 gün önce öğrendim hamileliğimi kafamda hiçbişey net değilyardım lütfen
Canim bende dun gece 4 defa kalktim .seninle ayni dogum tarihimiz ben de 14 mayis 2013 bugun hcg 3000 uzerinde cikti.folik asit kullaniyorum.doktora haftaya gitmeyi dusunuyorum.kilom fazla benim.bebisim az daha buyusun .
Selam canımSeni de bekliyoruz en kısa zamanda aramıza kırmızılar gelsin de bir an önce gel artık
Çalışırken gerçekten çok zor ben bugün kendime kafa izni verdim evdeyim midem çok kötü sabah yataktan kalkamadım
ay benimde 1 mayıs aşadaki takvimew uymuyor benimki
benide eklermisin pericik yaş 25 sat 18 temmuz istanbul cinsiyet belli değil isim zehra reyyan,armin kayra beklenen doğum 1 mayıs:))
yasım 26 bursa sat 19 ağustos tahmini doğum t 25 mayıs 1.gebelik
arkadaşlar kısaca durumumu özetleyeyim. bana fikir verir misiniz?
çift çizgiyi görür görmez gittiğim doktorda bütün tahlillerim yapıldı.kan, idrar..her şey normal çıktı. sonra bu doktor kalp atışını göremedi. başka bi doktora gittim orda kalp atışı göründü.
şimdi ben daha iyi olduğunu düşündüğüm 3. bir doktora gidicem. o doktora ilk defa gideceğim için ne zaman gitmem gerektiğine karar vermeye çalışıyorum. sizi kaçıncı haftada çağırdı doktor. böyle her şey yolunda gibiyse 12.haftada çağırıyolar diye biliyorum ikili test için. hani şimdi zırt pırt ultrasona da girmek istemiyorum.onun da fazlası zarar çünkü. ne zaman gidem ben şimdi????
şu anda 8.haftadayım bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?