aranıza yeni katıldım bende hamileyyyyyyyyyyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.
kızlar 2 hafta önce gittim doktora beta Hcg değerim 1256 çıktı 3-4 haftalık gebesin dedi ama doktor keseyi görmedi 1 hafta sonra gel dedi ama olumsuz bir şey duyarım diye gitmedim benim gibi bir durumla karşılaşan var mı aranızda gerçekten çok merak ediyorum....
ben de adet gününden bir hafta sonra görüldü kese biraz bekle istersen...
canım gozun aydın cok sevdındım degerın cok guzel hiç korkma sımdıı belkı keseyı goremezsınız ama en azından doktor kullanman gereken ılacları verecketır sana ...ben adet gunumden 9 gun sonra keseyi gordum canım...dış gebelık fln dusunme allahın ıznıyle hıcbirsey olmaz tebrık ederim...
canım çok tşk ederim keseyi alttan baktı gördü 3,7 mm dış gebelik filan değil normal herşey dedi dr. ama ben çamaşırımda çok az pembe leke gördüm dr.dayken yarına kadar devam ederse gel dedi şu anada yok öyle bişey sıkıntı olurmu
arkadaşlar bu gün doktora gitim ve bebeğim rahme yeni yerleşmiş ama pıt pıtı duyduk doktorum biraz uraştı ve duyduk allah herkeze nasip etsin haftaya yine gideceğim bakalım hayırlısı artık
Slm arkadaslar hepinize sorunsuz rahat iyi hamilelikler diliyorum vede bulantisiz
aranıza yeni katıldım bende hamileyyyyyyyyyyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.
İnşallah canım,ama aramızda 3 ay olacak nerdeyse bu topiğe gelsem de olaylara fransız kalırım biraz
neyse takılıcaz işte biraz orda biraz burda,arkadaşlarımın doğumlarını da okuycam hayırlısıyla
boşver bu günler seni idare etsinler kuzum kafa izni yapmak için bundan daha önemli bi durum olamaz sonuçta
bugün benim doom günüm eve gidip mum püfliiicem pasta yicem lilişim
veee güzel dilekler diliicem hepimiz için
görüşürüz kızlar öptümmm
avcılarda medicana, anadolu ve avcılar hospital hakkında tecrübesi olanlar var mı? ben avcılar hospital e hamilelik öncesi gitmiştim dr. ilgisiz gelmişti. Fikirleriniz benim için önemli lütfen yardımcı olur musunuz?
2 gün önce öğrendim hamileliğimi kafamda hiçbişey net değilyardım lütfen
sat 18 temmuzsa doğum 24 nisan oluyo yani 40. haftanı doldurduğunuz gün neye göre 1 mayıs dedin cnm anlayamadım?
canım moralini bozma ümidini de yitirme ben 5. haftamda vajınal ultrasonla gördüm keseyi ve kalp atısını duydum çok şükür..bugün kontrolum vardı,artık karnımdanda ulrasonla görülüyo bebişim kalp atısıda duyuluyo:))çok güzel bir duygu Rabbim sanada yaşatsın inşallah..
12. haftada çağırıyo cnm herşey yolundaysa zaten o zmnda cinsiyeti öğreniyorus inşş:)
allah bağışlasın yavrunu sana. benim de şansıma doktorum seminere gidecek ta 7. hafta bittiğinde duyabileceğim. acaba başka bir doktora da gitsem mi. gerçi doktorumdan çok memnunum beni çok rahatlatıyor. sanki başkasına gitsem kötü bişeyler duyarım diye korkuyorum. çok panikledim ben bu ara. bekleyeyim bari sabrla
Ozaman arada bir de olsa uğra canım bize merak ederiz seni(sizi)
Bu arada doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sana tüm güzellikleri beraberinde getirsin inşallah
1500ün altında kese görünmez zaten cnm en az 1500 geçmen lazımki görünsün oda vajinal ultrasonla
Çalışan biri olarak benim çook zor geçiyor özellikle yemek eskiden bir yemek yapardım 2 gün yerdim aynı yemeği şimdi öğlen yediğim yemeği akşama yemek istemiyorum midem bulanıyor saba 08:00 Akşam 17:00 çalışıyorum 1 saatlik öğle ttailim var dışardan yemek yemiyorum. Eve gelince yemek pişirecek halimde kalmıyor annemi çook özledimmmmm((((
çok zor geçiyor çalışınca hamilelik insanlar çok parfüm sıkıyor midem mahvoldu( allah yardımcımız olsun
kizlar merhaba...ben artik karnima dokundugumda bebisimi hissediyorum. bi yumurta gibi karnimin alt kisminda duruyor ..ne kadar guzel bi duygu allah isteyen herkese tattirsin
vajinal istemedim canım bende kendim ebeyim ve çok korkuyorum :)
yarın ultrasona tekrar giricem inşallah kesemizde bebeğimizde görünür bize,güzel haberler yazmak isterim buraya
Canım ben de aynısını doktoruma söyledim ama hissettiğin şey büyüyen rahmindir dedi :)) ben de hayır ya resmen bebişi hissediyorum dedim o da henüz hissedilecek kadar büyümedi dedi
Canım vajinalden neden korkuyorsun ben 4+3 6+3 ve 8+2 de vajinal muayene oldum bişi olmadı çok şükür... Doktorumda bir sıkıntı olmayacağını söyledi ve vajinal muayene ile ilk haftalarda daha sağlıklı muayene edebildiğini ekledi... bilinen bir zararı var mı ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?