Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

1500ün altında kese görünmez zaten cnm en az 1500 geçmen lazımki görünsün oda vajinal ultrasonla

ben de adet gününden bir hafta sonra görüldü kese biraz bekle istersen...

("""bu yazım SY16 İÇİNN """)KARIŞIKLIK OLDU DA "cnm değerin gayet yüksekk çıkmışş ama 1500 ü geçmesi ni bekle hatta bi kaç gün daha bekleki karnından bakabilsin ve keseyi görebilsin doktor yoksa vajinadan bakıcak buda sıkıntı yaratır sende

Son düzenleme:

canım çok tşk ederim keseyi alttan baktı gördü 3,7 mm dış gebelik filan değil normal herşey dedi dr. ama ben çamaşırımda çok az pembe leke gördüm dr.dayken yarına kadar devam ederse gel dedi şu anada yok öyle bişey sıkıntı olurmu

HAYIRLI OLSUN CNM SEVİNDİM alttan skıntı olur die düşündüm ama olmmaış ben ilk gebeliğimde alttan bakmışlardı hiçde bilmediğim bişi çokk zorlanmıştım bu gebeliğimde bilerek bekledim 1 hafta o yüzden

arkadaşlar bu gün doktora gitim ve bebeğim rahme yeni yerleşmiş ama pıt pıtı duyduk doktorum biraz uraştı ve duyduk allah herkeze nasip etsin haftaya yine gideceğim bakalım hayırlısı artık

Gözün aydın canım...

Slm arkadaslar hepinize sorunsuz rahat iyi hamilelikler diliyorum vede bulantisiz

Teşekkürler canım hoşgeldin aramıza

aranıza yeni katıldım bende hamileyyyyyyyyyyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.

Tebrik ederim canım Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip eder inşallah...

Ozaman arada bir de olsa uğra canım bize merak ederiz seni(sizi)

Bu arada doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sana tüm güzellikleri beraberinde getirsin inşallah

eğer uzak gelmesse beylikdüzü medicana da burcu hanım a gittim.ben sormadan her şeyi kendisi anlattı. ıkı kere gıttım cok memnun kaldım. sonra niye gitmedin diye düşünürseniz ailem istda ben doğuda görev yapıyorum o yuzden:)

allah bağışlasın yavrunu sana. benim de şansıma doktorum seminere gidecek ta 7. hafta bittiğinde duyabileceğim. acaba başka bir doktora da gitsem mi. gerçi doktorumdan çok memnunum beni çok rahatlatıyor. sanki başkasına gitsem kötü bişeyler duyarım diye korkuyorum. çok panikledim ben bu ara. bekleyeyim bari sabrla

amin canım Rabbim hepimizin bebeklerini bağışlasın sağsalim kucağımıza alalım inşallah.ben 3 doktor dolaştım sonunda bırınde karar kıldım:)bu şehre yeni geldim kımseyide tnımıyordum baya sıkıntı çektık basta ....Sen doktoruna güvendiysen bekle,ama kötü şeyler olacak diye düşünme lütfen,çünkü düşüncelerin hem seni hem bebeği kötü etkiliyor.Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip eder inşallah.

1500ün altında kese görünmez zaten cnm en az 1500 geçmen lazımki görünsün oda vajinal ultrasonla

vajinal istemedim canım bende kendim ebeyim ve çok korkuyorum :)
yarın ultrasona tekrar giricem inşallah kesemizde bebeğimizde görünür bize,güzel haberler yazmak isterim buraya

çok zor geçiyor çalışınca hamilelik insanlar çok parfüm sıkıyor midem mahvoldu ( allah yardımcımız olsun

kizlar merhaba...ben artik karnima dokundugumda bebisimi hissediyorum. bi yumurta gibi karnimin alt kisminda duruyor ..ne kadar guzel bi duygu allah isteyen herkese tattirsin

çok zor geçiyor çalışınca hamilelik insanlar çok parfüm sıkıyor midem mahvoldu ( allah yardımcımız olsun

evet parfüm şişesini üstüne boşaltan insanlardan nefret eder oldum
Ben kokulu hiç bişi kullanamıyorum eşim de tabii... dişlerimi fırçalarken bile fenalık geçiriyorum (

kizlar merhaba...ben artik karnima dokundugumda bebisimi hissediyorum. bi yumurta gibi karnimin alt kisminda duruyor ..ne kadar guzel bi duygu allah isteyen herkese tattirsin

Canım ben de aynısını doktoruma söyledim ama hissettiğin şey büyüyen rahmindir dedi :)) ben de hayır ya resmen bebişi hissediyorum dedim o da henüz hissedilecek kadar büyümedi dedi

vajinal istemedim canım bende kendim ebeyim ve çok korkuyorum :)
yarın ultrasona tekrar giricem inşallah kesemizde bebeğimizde görünür bize,güzel haberler yazmak isterim buraya

Canım vajinalden neden korkuyorsun ben 4+3 6+3 ve 8+2 de vajinal muayene oldum bişi olmadı çok şükür... Doktorumda bir sıkıntı olmayacağını söyledi ve vajinal muayene ile ilk haftalarda daha sağlıklı muayene edebildiğini ekledi... bilinen bir zararı var mı ki??

Canım ben de aynısını doktoruma söyledim ama hissettiğin şey büyüyen rahmindir dedi :)) ben de hayır ya resmen bebişi hissediyorum dedim o da henüz hissedilecek kadar büyümedi dedi

eyvah eyvah desene ben bebis diye rahimi seviyorum peki canim benimki cok altta galiba zamanla yukariya dogru cikiyormus seninkide oyle mi?

vajinalin 1 zararı yok aksine hem bebekte hemde bizde 1 sıkıntı varsa erken teşhis oluyo ama ben normal doğumdan falanda çok korkuyorum doğuma kadar da aksilik olmazsa vajinal muayene falan düşünmüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…