dr öle dedi canım mayıs 1 dedi geç oldu herhalde dedi bilmiyorumki anlayamadım
vajinal istemedim canım bende kendim ebeyim ve çok korkuyorum :)
yarın ultrasona tekrar giricem inşallah kesemizde bebeğimizde görünür bize,güzel haberler yazmak isterim buraya
kizlar merhaba...ben artik karnima dokundugumda bebisimi hissediyorum. bi yumurta gibi karnimin alt kisminda duruyor ..ne kadar guzel bi duygu allah isteyen herkese tattirsin
Canım vajinalden neden korkuyorsun ben 4+3 6+3 ve 8+2 de vajinal muayene oldum bişi olmadı çok şükür... Doktorumda bir sıkıntı olmayacağını söyledi ve vajinal muayene ile ilk haftalarda daha sağlıklı muayene edebildiğini ekledi... bilinen bir zararı var mı ki??
yazıyı okur okumaz karnımı yoklamay başladım amaben bulamadım:S
eyvah eyvah desene ben bebis diye rahimi seviyorumpeki canim benimki cok altta galiba zamanla yukariya dogru cikiyormus seninkide oyle mi?
vajinalin 1 zararı yok aksine hem bebekte hemde bizde 1 sıkıntı varsa erken teşhis oluyo ama ben normal doğumdan falanda çok korkuyorum doğuma kadar da aksilik olmazsa vajinal muayene falan düşünmüyorum canım
yok ben zarar açısından demedim cnm bana çok zor geldi o çatala oturmak bile gerdi beni ve zor olmuştu çok doktor işlem yapamıyorum çok kastığın için kendini dedi :S kasılmıcak gibi değilki
bende aynen karnıma bakıyorum tutuyorum ama ıı ıhhniye yav gerçi benim karnım büyük kasıklarımdada şişkinlik felan yok ay bir an önce büyüsede telaşlardan korkulardan geçsek acaba ölemi bölemi demekten kendmi alamıyorum ya aklınıza getirmek istemiyorum ama benim gibi korkan varmı acaba kalbi dururmu acaba ölemi bölemi diye yoksa benmi bi kafayı yedim
bende aynen karnıma bakıyorum tutuyorum ama ıı ıhhniye yav gerçi benim karnım büyük kasıklarımdada şişkinlik felan yok ay bir an önce büyüsede telaşlardan korkulardan geçsek acaba ölemi bölemi demekten kendmi alamıyorum ya aklınıza getirmek istemiyorum ama benim gibi korkan varmı acaba kalbi dururmu acaba ölemi bölemi diye yoksa benmi bi kafayı yedim
ben de korkuyorum sonuçta görmüyoruz büyümediği için hissedemiyoruz şu anda o yüzden sürekli düşünüyorum acaba bir şey oldu mu yaşıyor mu diye :18:
Ahhh canım korkmaz olur muyum bir an için aklımdan çıkmıyo.... En son 8+2 de kontrole gittim bugün 10+2 yiz çok şükür (iki haftadır ayrıyız ilk defa bu kadar ayrı kaldık) ve doktor sonraki randevumu 12+6 ya verdi .... daha neredeyse 3 hafta var ve herhangi bir sıkıntın olmadıkça gelme diye de tembihledi... 8 ekimde 2li test yapılcak bir taraftan da onun stresi.... ama fazla düşünmemeye çalışıyorum daha 30 hafta var en az nası geçer zaman yoksa
bende kızıyorum kendime böyle aylar geçmez diye ama insanın gerçekten elinde değil Allaha teslim olmaktan başka bişey yapamayız dua dua dua benimde herşey normal bir ay sonra gel dedi ama gün be gün aklım çıkıyor hayır belirtileride yokmuşki hiç ondan kormuyorum şu güzel anlarımı mahfediyorum biliyorum amaelde değil Allah yardımcımız olsun
merhaba arkadaşlar
sizlere birşey danışmak istiyorum , ağustos 11 ilk adet tarihim , 15 aylülde kan testi yaptırdım 498,41 çıktı dr. hamilesiniz dedi.
bende özel dr gittim oda benden kan ve idrar tahlili istedi, bende bugün devlet hastanesine gittim tahlil yaptırmak için dr. ultrasonla karnıma baktı burda küçük bi nokta görüyorum dedi benden tekrardan beta hcg istedi değerim yeni çıktı 3437 yazıyor.
dr. keseyi göremedi sanırım anlayamadım. netten hesapladığımda 5,5 haftalık diyor. bu haftada kese belli olmadığı oluyormu ? sizce haftaya göre değerler nasıl yarına kadar nasıl dayanıcam çok üzüldüm sadece küçük bi nokta görüyorum dedi. acaba bebeğime bişey olurmu kesenin geç gözüktüğü oluyormudur. cevap yazarmısınız.şimdiden çok teşekkürler.
5 haftalıkta kese görünüyo sanıyorum benimde 5 haftalık çünkü. dr. karından ultrasonla baktıysa eğer çok küçük olduğundan görünemeyebilirmiş ama alttan bakarsa kesinlikle görünürmüş canım. bende başka sitelerden baktımda şimdi öyle cvp yazdım sana. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
5 haftalıkta kese görünüyo sanıyorum benimde 5 haftalık çünkü. dr. karından ultrasonla baktıysa eğer çok küçük olduğundan görünemeyebilirmiş ama alttan bakarsa kesinlikle görünürmüş canım. bende başka sitelerden baktımda şimdi öyle cvp yazdım sana. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
:) korku mu belirsizlik mi yada nedir hissettiğim bende bilmiyorum... :) 26 ağustosta büyük bir ihtimal hamile kalmış olabilirim.. daha doktora gitmediğim ve kan testi yaptırmadığım için net bir şey diyemiyorum ama regl olma sürecimin üstünden 1 hafta geçti.kardeşimin ve ablamın ısrarı üzerine evde yapmış olduğum testlerde de çift çizgiyi gördüm...ama hala bir garibim..gerçekten hamile miyim test sonucu doğru mudur birsürü şey yazıyor nette kese oluşmuş mudur oluşmamışmıdır.. boşmudur dolumudur çevremdeki herkes bir mutlu heyecanlı ama ben garibim.. herhalde doktora gitmeden de aynı heyecanı ve mutluluğu yaşayamayacağım.. haftaya salıya kadar izin günüme kadar :)
çok teşekkürler. inşallah 02/10 da özel muaynem var ona gidicem bakalım beklemek çok zor insan sabredemiyor.
senin kan değerlerin kaç yakın zamanda baktırdınmı.
inşallah sağlıklı sıhhatli doğarlar da o zamanda yazışırız :)
arkadaşlar. dün gittim doktora vajende ultrasonla baktı yolk kesesi oluşmuş dedi haftaya pzt günü günü gel kalbini dinleyelim dedi. ama doktordan döndükten 3-4 saat sonra hafif hafif kan gelmeye başladı. akşama kadar devam etti hafif hafif akıntıyla birlikte. çok korktum. dr. teklini de almamışım. bugun dikkat ediyorum da kan yada akıntı yok.bu sizce zedelenmeden mi yoksa gene düşük mü yapıyorum. inşallah bişey yoktur düşük falan. alttan yapılan ultrason bebeğe zarar verdiyse ya. off ya korkuyorum şimdi bileniniz var mı bu konuda bişey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?