vajınal ultrasonun zararı yok diye biliyorum bende çok tedırgın olmustum ama doktorum zaarı olsaa uygularmıyız,,daha ıyı souc alınıyor demıstı..kanaman devam etmıyorsa sıkıntı yoktur inşallah..ama için rahat degılsede gıt doktora,için rahatlasın bari.
dün akşamda verdim kan örneği bu defa beta değeri düşük çıktı ne demek bu? 5000 den 3000 e düşmüş ne demek ?
Gecmis olsun canım bende o acıyı 8 defa yasadım Allah bı daha yaşatmasın hiç birimize
.merhaba arkadaşlar dün kanamalarımdan sonra bebeğimi kaybetim allah hamile olan arkadaşlarımızın sağlıklı uzun ömürlü ewlatlar nasip etsin bizimki nasip değilmiş kısmet
ben de kırıkkaleliyim canım ama niğdede yaşıyorum hayırlı olsun bebeğin:))
bende bursadayım cnm nerdeyse tüm bursadaki doktorları araştırdım diyebilirm sen özel bi düşünürsün yoksa sigortamı?
beni de eklermisiniz listenize sat:14.08.2012 muhtemel doğum tarihi: 22.05.2013 bursa
merhaba arkadaşlar dün kanamalarımdan sonra bebeğimi kaybetim allah hamile olan arkadaşlarımızın sağlıklı uzun ömürlü ewlatlar nasip etsin bizimki nasip değilmiş kısmet
ben de bursalıyım ama eşimin işi nedeniyle memleketimden uzakta yaşıyorum.hayırlı olsun ferahgul.bende bursadayım.doktor arayısındayım.allah kucagımıza almayı nasip etsin insallahh
merhaba arkadaşlar dün kanamalarımdan sonra bebeğimi kaybetim allah hamile olan arkadaşlarımızın sağlıklı uzun ömürlü ewlatlar nasip etsin bizimki nasip değilmiş kısmet
kızlar bende 6 haftalık hamileyim.bulantım feln yok daha başlayan var mı?2. hamileliğim.kendimi tuhaf hissediyorum.korkuyorum.98 kiloyum.inşallah kilo almadan doğum yaparım.henuz doktora gitmedim hafta içi düşünüyorum.folik asidimi içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?