Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

inşallah bişey yoktur gidicem doktora da kötü bişey duyarım diyede korkuyorum işte. pzt günü randevum.

dün akşamda verdim kan örneği bu defa beta değeri düşük çıktı ne demek bu? 5000 den 3000 e düşmüş ne demek ?

Kan değerinizi devamlı aynı yerde mi ölçtürüyorsunuz?

Makineler sonuçları hatalı verebiliyor,başıma böyle birşey gelmişti oradan biliyorum.Yarın tekrar ölçtürün.

merhaba arkadaşlar dün kanamalarımdan sonra bebeğimi kaybetim allah hamile olan arkadaşlarımızın sağlıklı uzun ömürlü ewlatlar nasip etsin bizimki nasip değilmiş kısmet

kızlar bende 6 haftalık hamileyim.bulantım feln yok daha başlayan var mı?2. hamileliğim.kendimi tuhaf hissediyorum.korkuyorum.98 kiloyum.inşallah kilo almadan doğum yaparım.henuz doktora gitmedim hafta içi düşünüyorum.folik asidimi içiyorum

merhaba arkadaşlar dün kanamalarımdan sonra bebeğimi kaybetim allah hamile olan arkadaşlarımızın sağlıklı uzun ömürlü ewlatlar nasip etsin bizimki nasip değilmiş kısmet
.
gecmis olsun canim bende o berbat duyguyu 1 kere yasadim ...ama canini sikma demekki bu hayirliymis...ben 3 ay once dusuk yasadim simdi 9 haftalik hamileyim ...en kisa zamanda kendini toparlarsin insallah
tekrar gecmis olsun

kızlar günaydın bugünde sabah kalktım boğazım ağrıyor hasta oldum öksürüyorum napıcam ben(( nane limon içiyorum sürekli

ben de kırıkkaleliyim canım ama niğdede yaşıyorum hayırlı olsun bebeğin:))

teşekkür ederim seninde hayırlı olsun bende kahramanmaraşlıyım 7 ay oldu kırıkkaleye geleli doktor araştırıyorum bende hilal tıp merkezine gidiyorum abdülkadir beye şimdilik memnunum ama bakalım inşallah böyle devam eder:)

bende bursadayım cnm nerdeyse tüm bursadaki doktorları araştırdım diyebilirm sen özel bi düşünürsün yoksa sigortamı?

özel düşünüyorum.rentıpa gittim Selim akgüne.bu haftada ahmet yılmaza gitmeyi düşünüyorum.dorukta melike hanımıdaa tavsiye ediyorlar.anlayacagın kafam çok karıstı=)
yardımcı olursan cok sevinirim.

canım çok çok geçmiş olsun insallah en kısa zamanda sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun... Dilerim en kısa zamanda sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın....

Son düzenleme:

canım bende 6+3 günlük hamileyim şuan ve doktora 6+1 iken gitmiştim ve doktorum haftaya yine çardı yani 7+1 olucam
inşallah güzel geçer sende biraz bekle 7 olunca git çünkü ben bebeğimin kalp atışını doktorumun sayesinde duydum allah herkeze duymayı nasip etsin.
birde arada bir mide bulantım oluyor birde göğüsüm arıyor okadar başka bişeyim yok

günaydın arkadaşlar 2 gündür nefes alırken zorlanıyorum varmı aranızda böyle şikayeti olan bu arada sigara kullanıyordum hamilelikle birlikte tiksinti geldi şükür rabbime içmiyorum ama nefes almakta zorlanır oldum 2 gündür

canım çok geçmiş olsun hayırlısı herşeyin hiç üzme tatlı canını en azından hamile kalabiliyorsun en güzel şey.
kaç haftalık idi canım.

canım çok geçmiş olsun hayırlısı herşeyin hiç üzme tatlı canını en azından hamile kalabiliyorsun en güzel şey.
kaç haftalık idi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…