Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

günaydın kızlar ben özellikle açken midem çok kötü oluyor çıkarcak gibi oluyorum hemen bişeyler yer yemez düzeliyorum... çok şükür yiyip çıkaranlardan değilim... benim bi komşum da hamile aç tok farketmez ne yese çıkarıyor... ama benim canım hiçbişey çekmiyo istemiyor zorla yemek yiyorum... zaten salçalı bi yemek ne göresim var ne de yiyesim sevdiğim biçok yiyeceğin yüzüne bakasım yok... var mı benim gibi olan??? napcam bilmiyorum?? ağzıma hiç bişey alasım yok

canım bende de göğüs ağrısı var bazen yoğun ve göğüslerim ağırlaştı dolgun.iştahım fena değil.hafif beslenmeye çalışıyorum.bende 7+olunca gideceğm

canım bende senin gibiyim 2gündür daha önce hiç birşey yoktu hatta 2gün öncesine kadar 3,5 kilo aldım nasıl yediğimi düşün ama özellikle dünden beri 3 kaşık çorba içiyorum doyuyom yemeklerden tiskiniyorum hele evde pişen yemeklerden öggg geliyor dışardan aldı eşim onu da çıkartıyorum.. yağlı salçalı ayyyy yazarken midem kalktı.. sabahları uyandığımda mutfaga zor yetişiriyorum öyle bır bulantı ama canım bırsy istemıyor.. kılo kaybetmeye başladım ( 4 aydan sonra düzelecek diyorlar

inşallah canım bi an önce geçsin yeter kii ben aynıyım kilo almadım hiç yemiyom kiii(

canım benimde acıkınca midem çok kötü oluyor..gözüm bişi görmüyor valla çıkartacak gibi oluyorum...
hemen yemeğe gömülüyorum..bişiler yeyince geçiyor allahıma çok şükür..ama acıkınca yine başlıyor rahatsızlık vermeye..
valla böle giderse acayip kilo alacağım kesin 2 saatte bir tıkınıyorum çünkü...

bende de bikaç yemeğe karşı tiksinti oluştu ..onları yemek istemiyorum...
iştahım açık benim ama sulu yemektense kuru şeyler daha iyi geliyor..peynirli domatesli sandviç,simit,tost vs...
bunları daha iştahlı yiyorum içimde bulanmıyor....öyle dene istersen...

ben midem bulanınca yemek falan değil de küçük tuzlu çubuk ya da elma yiyorum başka bişey yemiyorum kilo da alamicam sanırım bu gidişle(

inşallah canım bi an önce geçsin yeter kii ben aynıyım kilo almadım hiç yemiyom kiii(

inşallah tatlım sen başından böyleysen kılo almaman doğal.. ya kılo vermeye başlayınca korkmaya başladım acaba bebek beslenemıyor mu diye bıraz yüklenınce çıkartıyorum pazartesi doktora söyleyeceğim eger işe yarar bırsey derse sana iletirim (

ben sordum doktor ilk 3 ay çok önemli değil dedi... zaten 3 ay bebek kendi kesesinden beslenir diye duymuştum canım... yine de sen de bi sor ne dicek doktorun merak ediyorum...

alttan bakılan ultrason yüzünden sanmıştım gelen kanı. sabahtan yine bu defa adet başlangıcı gibi gelince gittim hemen. tekrar düşürme ihtimali var. kanama başladı diye. hemen iğne yaptı bi tane bi haftada rapor verdi. şimdi karnım ağrıyo kramp giriyor ara ara. haftada bir vurduracakmışım bu iğneden. faysası varmı gerçekten bi de progesteron verdi günde 3 kere faydası varmı bu ilaçların gerçekten. ilk gebeliğimde işe yaramamıştı. bilgisi olan var mı arkadaşlar? bende kalp atışlarını duymak için can atıyordum kısmetimiz ne acaba. hayırlısı diyelim artık

ben sordum doktor ilk 3 ay çok önemli değil dedi... zaten 3 ay bebek kendi kesesinden beslenir diye duymuştum canım... yine de sen de bi sor ne dicek doktorun merak ediyorum...

ınternette bende öyle okumustum gecen gün ebe çağırdı gittiğimde bıraz anlattı o da dıyor kı bu hafta bebeğin diş tomurcukları oluşacak sen ne kadar iyi beslenirsen bebeğin dişleri o kadr sağlam olur dedi... 2 bardak süt 3 kase yogurt yiyorum ama inşallah faydası oluyordur çünkü yarım saat kalmadan çıkıyor ((

ben midem bulanınca yemek falan değil de küçük tuzlu çubuk ya da elma yiyorum başka bişey yemiyorum kilo da alamicam sanırım bu gidişle(

bende onları yiyemiyorum canım..çubuk kraker mide yanması ve ekşime yapıyo bende..elmada aynıı..
bi parça ekmekle peynir yada zeytin çok daha iyi geliyor...

herkeste farklı durum..üzülme 3 ay atlatınca normale dönersin..kilolarda sonrasında geliyo zaten

1agustosta evlenip 2 agustosta hamile kaldim inanamiyorum daha kotusu igne vurulmustum 10 gun once...suan daha fazla olmasi gerekirken sadece 4 haftalik...gelisme geriligi var dedi doktorum...cok uzuldum tabi...insan vicdan azabi cekiyor...ama ilk geceden hamile kalacaginiz aklinizin ucundan gecmiyor korundum da ustelik...tabi genel bi yontemle...pzt gunu kurtaj olucam mLesef..duygularimizi sorarsaniz karmakarisik...

merhaba arkadaşlar dün kanamalarımdan sonra bebeğimi kaybetim allah hamile olan arkadaşlarımızın sağlıklı uzun ömürlü ewlatlar nasip etsin bizimki nasip değilmiş kısmet

üzüldüm inşallah bi dahaki sefere sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. benimki şu anda düşük riskiyle karşı karşıya. nasıl kurtarabilirim bilmiyorum. üzülüyorum hayırlsı demekten başka çaremizde yok biliyorum. iğne oldunmu canım hap falan kullandınmı. şimdi dr. bana haftada bir iğne dedi bi de günde 3 kere hap kullanıcam. sen de uyguladınmı? ne kadar etkili olduğunu merak ediyorum. ilk gebeliğimde sadece hap kullanmıştım bi etkisi olmadı heraldeki kaybettim. bu da aynı mı sonuçlanıcak onu merak ediyorum.

hayırlı olsun ferahgul.bende bursadayım.doktor arayısındayım.allah kucagımıza almayı nasip etsin insallahh

aynı arayış bende de var. şimdi esentepede demet hanım var ona gidiyorum. ilgileniyorda sağolsun. amin. inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız.

gelişme geriliği olunca kendisi düşmüyormu zaten. kanama falan yokmu hafif hafif başladıysa kendisi düşecektir diye düşündüm de. hayırlısı olsun. ikinci günde hemile kalmakta büyük başarı. kutluyorum seni. :)

bende kendimi kutluyorum sorma gitsin...tabi hemen pskolojin bozuluyo...daha evlilik nedir derken..ya dusmedi dusmuyo...kalp atislarini alamadi doktor..iste pzt gunu kurtaj edelim Dedi artik..kurtaj nasil bisey ya zormu acaba

inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın. bende senin durumunu merak ediyordum dün yazdıklarındna sonra dinlen arkadaşım yerinden kalkma yana dönerken bile destek al. geçmiş olsun , inşallah hayırlısıyla normale dönersin.

bhcg testinizin sonucu kaçtı vaginal ultrason ile mi düşük tehlikesi oldugunu anladı ?

kabızlık yapmıyor mu benim su an şikayetim kabızlık genelde senin gibi beslendiğim için su da içiyorum ama kabızlıktan kurtaramadım bir kendimi

ahmet yılmaz medikalde ahmet bey iyi de hastane pek iyi değil ,,ben daha önce dorukta yaptım doğumuu doruk yeni doğan bölümü açısınan iyi hastane dorukda sevil hnm var oda iyi ama ben jimerde cenk aşgalli derim doğum parası 4000 gibi ama çok çok iiyi şeyler duyduğum bi doktor bende ziya çetine gidiyorum eski sigorta doktoru deneyimli bi doktor özel muaynanesi var artık ,bende 1 kere gittim daha şuan için iyi net cümlelri olan bi doktor sonradan değişirmiyim bilmem ama şuan için iyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…