canım ben komşun gibiyim aç tok farketmiyor ne yesem çıkarıyorum. bazen geceleri bile uykumdan uyanıp istifra ediyorum. sabahları çok kötü oluyorum. bu saat oldu hala bişey yemedim, yiyemiyorum. suyu çok içerdim şimdi suyu bile içemiyorum. dondurma, çikolata ve tatlıdan tiksiniyorum eşimin yemesine bile tahammül edemiyorum. inşallah 3 aydan sonra biter. annem 9 ay boyunca böyleymiş bende anneme çektiysem naparım bilmiyorum.günaydın kızlar ben özellikle açken midem çok kötü oluyor çıkarcak gibi oluyorum hemen bişeyler yer yemez düzeliyorum... çok şükür yiyip çıkaranlardan değilim... benim bi komşum da hamile aç tok farketmez ne yese çıkarıyor...ama benim canım hiçbişey çekmiyo istemiyor zorla yemek yiyorum... zaten salçalı bi yemek ne göresim var ne de yiyesim sevdiğim biçok yiyeceğin yüzüne bakasım yok... var mı benim gibi olan??? napcam bilmiyorum?? ağzıma hiç bişey alasım yok
canım ben de böyle birşey olmuyor.kızlarrrrrrr çok acil bi sorum olucak sizde de oluyomu bilmem ama bende oturuken yada bi anda yataktan kalkınca tam sağ kasığıma özellikle bi çakılma bıcak saplanması gibi oluyo ve kalktığım gibi bükülüp kalıyorum bi 5-6 sn sürüyo geçio sonra sizde de olan varmı yoksa arıcam doktoruma sorucam
kızlarrrrrrr çok acil bi sorum olucak sizde de oluyomu bilmem ama bende oturuken yada bi anda yataktan kalkınca tam sağ kasığıma özellikle bi çakılma bıcak saplanması gibi oluyo ve kalktığım gibi bükülüp kalıyorum bi 5-6 sn sürüyo geçio sonra sizde de olan varmı yoksa arıcam doktoruma sorucam
canım kabızlık için kuru kayısı yemenizi tavsiye ederim. bende de aynı sorun vardı kayısı ve kuru incir sayesinde sorunum çözüldü. kayısı potasyum açısından zengin bir meyve hamilelik döneminde yenmesi de tavsiye ediliyormuş.kabızlık yapmıyor mu benim su an şikayetim kabızlık genelde senin gibi beslendiğim için su da içiyorum ama kabızlıktan kurtaramadım bir kendimi
canım kabızlık için kuru kayısı yemenizi tavsiye ederim. bende de aynı sorun vardı kayısı ve kuru incir sayesinde sorunum çözüldü. kayısı potasyum açısından zengin bir meyve hamilelik döneminde yenmesi de tavsiye ediliyormuş.
kompostoda olur canım ben bazen 2 tane bazen 4,5 tane kayısı yiyorum. ayrıca 1 avuçta badem yiyorum. fındık ve cevizde yemeye çalışıyorum.evet alıcam bu akşam kayısı ve kuru incir yicem kaç tane yemem gerekiyor günde yada kayısı kompostosu nasıl olur hem sıvı da almıs olurum değilmi
bende oluo canım hatta bazen uykudan uyanıyorum ... Rahim büyüyor dedi doktorum o sebeptenmiş ama sen de muhakkak doktoruna danış canım... Canını sıkma önemli bişi değildir... Bebişler içerde kendine yer ayarlıyor :))
canım ben de niye olmuyor ki? acaba bir sorun mu var? offf bişey oluyorsa niye oluyor, olmuyorsa niye olmuyor napıcaz böyle 9 ay boyunca.:18:bende oluo canım hatta bazen uykudan uyanıyorum ... Rahim büyüyor dedi doktorum o sebeptenmiş ama sen de muhakkak doktoruna danış canım... Canını sıkma önemli bişi değildir... Bebişler içerde kendine yer ayarlıyor :))
canım ben de niye olmuyor ki? acaba bir sorun mu var? offf bişey oluyorsa niye oluyor, olmuyorsa niye olmuyor napıcaz böyle 9 ay boyunca.:18:
haklısın canım herkesin hamileliği farklı geçiyor.canım öyle düşünme herkes çok farklı geçiriyor hamileliği... kimisi ne yese çıkarıyor kimisinin bir kere bile midesi bulanmıyor ordan pay biç :))
Valla ben de bazen evham yapıyorum 10 hafta bitti daha 30 hafta var diyorum kendime sonra tadını çıkaralım bu günlerimizin diyorumyoksa zaman geçmek bilmez...
canım teşekkürler peki şimdi bebeğin varmı peki düşük sebebi nedir biliyomusunuz benimde ikinci
kızlarrrrrrr çok acil bi sorum olucak sizde de oluyomu bilmem ama bende oturuken yada bi anda yataktan kalkınca tam sağ kasığıma özellikle bi çakılma bıcak saplanması gibi oluyo ve kalktığım gibi bükülüp kalıyorum bi 5-6 sn sürüyo geçio sonra sizde de olan varmı yoksa arıcam doktoruma sorucam
Benimde sağ kasığımda batma var, bende yatarken dönünce oluyor
Bide dizlerimi kırarak dahi eğilsem bıçak batıyormuş gibi oluyor hemen kalkıyorum
Sonra 5-10 dakıka sızısı oluyor
Daha doktoru arayıp sormadım Çarşamba günü kontrolum var ozaman soracağım
Bide sizde de oluyor mu beyaz beyaz akıntı?
ben doktor kontolüme daha 2 hafta var sen gidince sorarsn cnm akıntıya gelince gebelikte mutlaka olur yeterki rengi yeşile dönük ve kokulu olmasın
haklısın canım herkesin hamileliği farklı geçiyor.
arkadaşlar sizlerde aşerme oluyor mu?
1agustosta evlenip 2 agustosta hamile kaldim inanamiyorum daha kotusu igne vurulmustum 10 gun once...suan daha fazla olmasi gerekirken sadece 4 haftalik...gelisme geriligi var dedi doktorum...cok uzuldum tabi...insan vicdan azabi cekiyor...ama ilk geceden hamile kalacaginiz aklinizin ucundan gecmiyor korundum da ustelik...tabi genel bi yontemle...pzt gunu kurtaj olucam mLesef..duygularimizi sorarsaniz karmakarisik...
1agustosta evlenip 2 agustosta hamile kaldim inanamiyorum daha kotusu igne vurulmustum 10 gun once...suan daha fazla olmasi gerekirken sadece 4 haftalik...gelisme geriligi var dedi doktorum...cok uzuldum tabi...insan vicdan azabi cekiyor...ama ilk geceden hamile kalacaginiz aklinizin ucundan gecmiyor korundum da ustelik...tabi genel bi yontemle...pzt gunu kurtaj olucam mLesef..duygularimizi sorarsaniz karmakarisik...
mis kokulu anneler doktordan şimdi geldim 6+2 haftalık olmuşuz kalp atışlarını da gördük çok şükür keseyi göremedik diye çok evham yapmıştım =)
bundan sonra ki heyecanımız cinsiyeti ne diye olacak sağlıkla kucağımıza alalımm inşallahhh...[/QUOT
hayırlısıyla kucağına alırsın işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?