Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

sağol arkadaşım inşallah hepimiz için ayn bir hafta raporluyum dinlenicem kımıldamaya bile korkuyorum ve kramplar giriyo zaten. allah hepimizinde benimde yardımcımız olsun.

bhcg testinizin sonucu kaçtı vaginal ultrason ile mi düşük tehlikesi oldugunu anladı ?

yok testle anlamadı test sonucunun yuksek olması bize gebeliğin sağlıklı olduğu hakkında bilgi vermez dedi önemli olan ultrason görüntüsü ve kanamalar ağrılar dedi. bendede hafif hafif kanama olduğundan bugunden itibaren iğneye ve progestan hapa beşladım. hepimiz için diliyorum ki sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah..

allah yardımcın olsun canım zor yaaa ama analık kolay değil dedikleri bu olsa gerek daha en başından anladık... rabbim daha kötüsünü yaşatmaasın...

canım bende de ilk defa biraz önce oldu afedersin tam tuvaletten kalkıyordum anlamadım neden??? şimdi azıck ağrı var kasığımda

Günaydın arkadaşlar bende ağustosta hamile kaldım allahın izniyle rabbim isteyen dileyen bekleyen evlat hasreti çeken bütün herkeze nasip etsin inşallah bir an önce.
kimselereee dermansız dert vermesın aratmasın rabbim bebek özlemi çeken umutla bekleyen arkadaşlarımızaa bir an evvel gönüllerinin muradlarına kavuşmalarını diliyorum.

Çiçeğ burnunda anneler nasıl gidiyor hamilelik..
kimimiz yiyemiyor içemiyor
kimimiz sancılı
kurban oldugum allahım bu güzelll süreciii bir çırpıdaaa yaşayıp bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sorunsuz sıkıntısız gebelikler diliyorum allah yar ve yardımcınız olsun hepinizin canlarım

kızlar ben adetimin 2. günü ilk testimi yaptırdım beta hcg 165 ti 2 gün sonra 302 ,2 gün sonra 490 ve 4 gün sonra 1320 çıktı doktor çok artışın olmadığını bebeğin gelişmediğini düşük olucağını olmazsa gebeliği sonlandırabiliriz dedi çok üzüldük sizce durum bu kadar kötümü lütfen yorumlarınız bekliyorumm (

pericim kaç gündür yoksun umarım bir sıkıntın yoktur, bebişinde sen de iyisinizdir inşallah.

evet canım ya doktor seçimi çok önemli. ben de küçük bir yerde yaşadığım için çok fazla alternatifim yok. allahtan bu kıtlıkta süper bir doktor buldum. bugün bebişimin kalp hareketlerini gördüm. artık canlı olduğunu biliyorum ve çok mutluyum. haftayada inşallah sesini duyucaz kalbinin. ikimizde sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah.

hepinizin bebişi hayırlı uğurlu olsun :) benim tarih topiğe pek uymuyo ama olsun yazayım dedim :)

Cnm aynen ben de senin gibiyim normalde hamile kalmadan önce yemek yemekten keyif alan biriydim 1 hafta öncesine kadar sıkıntı yoktu. Bir haftadır midem çok kötü. 2-3 kere istifra ettim sadece ama. Hiç yemek göresim yok. Kendimi zorluyorum yemek için. Özellikle et balık hiç yiyemiyorum. Sadece galete, tost, peynir, ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…