inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın. bende senin durumunu merak ediyordum dün yazdıklarındna sonra dinlen arkadaşım yerinden kalkma yana dönerken bile destek al. geçmiş olsun , inşallah hayırlısıyla normale dönersin.
bhcg testinizin sonucu kaçtı vaginal ultrason ile mi düşük tehlikesi oldugunu anladı ?
canım ben komşun gibiyim aç tok farketmiyor ne yesem çıkarıyorum. bazen geceleri bile uykumdan uyanıp istifra ediyorum. sabahları çok kötü oluyorum. bu saat oldu hala bişey yemedim, yiyemiyorum. suyu çok içerdim şimdi suyu bile içemiyorum. dondurma, çikolata ve tatlıdan tiksiniyorum eşimin yemesine bile tahammül edemiyorum. inşallah 3 aydan sonra biter. annem 9 ay boyunca böyleymiş bende anneme çektiysem naparım bilmiyorum.
kızlarrrrrrr çok acil bi sorum olucak sizde de oluyomu bilmem ama bende oturuken yada bi anda yataktan kalkınca tam sağ kasığıma özellikle bi çakılma bıcak saplanması gibi oluyo ve kalktığım gibi bükülüp kalıyorum bi 5-6 sn sürüyo geçio sonra sizde de olan varmı yoksa arıcam doktoruma sorucam
merhaba hanımlar:) adetim 1 hafta gecikti ve kan testi yaptırdım 459 çıktı kesin hamile miyim sonuca netten baktım henüz dr uma gösteremedim... lütfen tecrübelerinizle yardımcı olun...
bende 26 agustosta evlendm ve su ane hamilegim :)
Aminnnn tessekur ederim allah herkeze nasip etsinhayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhatle kucagına alırsın ınsallah bebeğini
kızlar 5+4 te kalp atışı duyulmaması normal mi sizce
kızlar 5+4 te kalp atışı duyulmaması normal mi sizce
amin canım Rabbim hepimizin bebeklerini bağışlasın sağsalim kucağımıza alalım inşallah.ben 3 doktor dolaştım sonunda bırınde karar kıldım:)bu şehre yeni geldim kımseyide tnımıyordum baya sıkıntı çektık basta ....Sen doktoruna güvendiysen bekle,ama kötü şeyler olacak diye düşünme lütfen,çünkü düşüncelerin hem seni hem bebeği kötü etkiliyor.Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip eder inşallah.
günaydın kızlar ben özellikle açken midem çok kötü oluyor çıkarcak gibi oluyorum hemen bişeyler yer yemez düzeliyorum... çok şükür yiyip çıkaranlardan değilim... benim bi komşum da hamile aç tok farketmez ne yese çıkarıyor...ama benim canım hiçbişey çekmiyo istemiyor zorla yemek yiyorum... zaten salçalı bi yemek ne göresim var ne de yiyesim sevdiğim biçok yiyeceğin yüzüne bakasım yok... var mı benim gibi olan??? napcam bilmiyorum?? ağzıma hiç bişey alasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?