kızlar ben adetimin 2. günü ilk testimi yaptırdım beta hcg 165 ti 2 gün sonra 302 ,2 gün sonra 490 ve 4 gün sonra 1320 çıktı doktor çok artışın olmadığını bebeğin gelişmediğini düşük olucağını olmazsa gebeliği sonlandırabiliriz dedi çok üzüldük sizce durum bu kadar kötümü lütfen yorumlarınız bekliyorumm(
günaydın annişler herkes iyidir inşallah bi sorum olacak çok ama çok özür dileyerekten ya benim akıntım avuç içi kadar bembeyaz sülük sibi geliyo bu normalmi kokusuz ve beyaz yoksa dr gidicem
normlade %80 artış olması gerekiyo ama sonuçta artıyo ve kesinlikle bu kadar erken karamsarlığa düşmemek gerekio doktor direk sölemiş ama benim bırak artmayı kan değeri aşağı düşüp aynı zmnda kanamsı da olup şuan da 5 aylık bebeği olan arkadaşım var yanii Allahım nasip etmişse onu sanaa herşey güzel olcak güzel düşün cnm ...
merhaba güzel anneler dün bizde doktora gittik 7+5 günlük hamileyim doktor size bir süprizim var dedi ve ikizlerimizin olucağını öğrendik ilk başlarda tek gebelik görünüyordu dün öyle bi şoka girdim ki anlatamam çok mutlu olduk ama ikiz hamile oldugumu duyanlar hep olumsuz şeyler söyledi okadar morelimi bozdular ki bugün dokunsalar aylıycak gibiyim :S
Kizlar bu gece dogru durust uyuyamadim migdem fenaUstune bide kabusla uyandim bebegimin karnimda kalbi durmus alicaklar aglayarak uyandim
Arkadaşlar dün gittiğim doktor daha önceden baska doktorun vermiş oldugu vitamini kesmemi söyledi.ilk 3 ay fazla vitaminde bebeğe zararlıymış.dudak yarıgına neden olabılıyormuş.ben kullanmayı bıraktım.bilginize...
selamlar ben yeniyim bu sitede arkadaslar,
bende 7 haftalik hamileyim dogum 7 mayis 2013 te insallah
ben cok acikiyorum, susuyorum, yorgun dusuyorum
allah yardimcimiz olsun
Hiç bişey yemek istemiyorum kızlar açken dee midem kötü oluyor azıcık bişey yiyorum geçiyor ama az sonra yine midem kötü oluyo illa bişey atmam lazım ağzıma ama canım hiç bişey istemiyor...Bebek beslenemicek die korkuyorum... Kimisi ilk 3 ay bebek kendi kesesinden beslenir diyordu ama dün bi hemşire aksini söledi bi bilgisi olan var mı arkadaşlar napcaz böle bebişlerimize bişey olmaz inşallah...
2 haftadır bende çok kötüyüm hiç 1 şey yiyemiyorum hep istifra ediyorum hatta 3 kilo vermişim =(
normalde yemek yemekten çok zevk alırım şimdi yemek ismini bile duymaktan nefret ediyorum zavallı eşime zehir oldu gebeliğim benim yüzümden o da yemek yemek istemiyo umarım anneme benzemem o 9 ay boyunca hep istifra ederdi Allah yardımcımız olsun =(
kızlar 5+4 te kalp atışı duyulmaması normal mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?