Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

selamlar ben yeniyim bu sitede arkadaslar,

bende 7 haftalik hamileyim dogum 7 mayis 2013 te insallah
ben cok acikiyorum, susuyorum, yorgun dusuyorum
allah yardimcimiz olsun

kızlar bende aranıza yeni katıldım ağustosta hamile kaldım çok yeni öğrendim ilk b.hcgm 68 çıkmıştı progesteron 14.3 dr. iki gün sonra testi tekrarlıyalım dedi b.hcg 198 çıktı progesterona bakılmadı nette progesteron 60 falan demiş bazı arkadaşlar benimki çokmu düşük sizlerin nasıldı? bi aydınlatıverin beni rica ederim

Kizlar bu gece dogru durust uyuyamadim migdem fenaUstune bide kabusla uyandim bebegimin karnimda kalbi durmus alicaklar aglayarak uyandim

günaydın annişler herkes iyidir inşallah bi sorum olacak çok ama çok özür dileyerekten ya benim akıntım avuç içi kadar bembeyaz sülük sibi geliyo bu normalmi kokusuz ve beyaz yoksa dr gidicem

Arkadaşlar dün gittiğim doktor daha önceden baska doktorun vermiş oldugu vitamini kesmemi söyledi.ilk 3 ay fazla vitaminde bebeğe zararlıymış.dudak yarıgına neden olabılıyormuş.ben kullanmayı bıraktım.bilginize...

normlade %80 artış olması gerekiyo ama sonuçta artıyo ve kesinlikle bu kadar erken karamsarlığa düşmemek gerekio doktor direk sölemiş ama benim bırak artmayı kan değeri aşağı düşüp aynı zmnda kanamsı da olup şuan da 5 aylık bebeği olan arkadaşım var yanii Allahım nasip etmişse onu sanaa herşey güzel olcak güzel düşün cnm ...

günaydın annişler herkes iyidir inşallah bi sorum olacak çok ama çok özür dileyerekten ya benim akıntım avuç içi kadar bembeyaz sülük sibi geliyo bu normalmi kokusuz ve beyaz yoksa dr gidicem

dediğin gibi kokususz ve beyaz sıkıntı yok ama çok fazla seninkinin ölçüsü herkesde oluyo ama bu kadar yine de bi danış bence cnm yok sa insan kuruntu yapıyo

yorum için saol arkadaşım umarım her şey iyi olur

merhaba güzel anneler dün bizde doktora gittik 7+5 günlük hamileyim doktor size bir süprizim var dedi ve ikizlerimizin olucağını öğrendik ilk başlarda tek gebelik görünüyordu dün öyle bi şoka girdim ki anlatamam çok mutlu olduk ama ikiz hamile oldugumu duyanlar hep olumsuz şeyler söyledi okadar morelimi bozdular ki bugün dokunsalar aylıycak gibiyim :S

aaaa süper bi haber :) benim en yakkın arkadaşımın ikizleri oldu 1 yaşlarına girdiler hemen alt katımda o kadar şirin o kadar tatlı ve o kadar da eğlenceli oluyolarkii anlatamam :) çok şanslısın:)

Kizlar bu gece dogru durust uyuyamadim migdem fenaUstune bide kabusla uyandim bebegimin karnimda kalbi durmus alicaklar aglayarak uyandim

sorma bende de 3 gündür hafif bi karın ağrısı vardı uyuyamıyorum kabuslar falan bu sabah bile sabah baktım uyuyamıyorum eşim acile gidelim dedi baya niyelendim ama bugun pazar sonrasında bi olumsuzlukta yok sakinleşip güzel düşünmeye çalıştım ve uyudum ama yarın büyük ihtimal sırf görmek için farklı bi doktora gidicem kendi doktorumun kontrolüne daha 2 hafta var çünkü :S

meraba canım hangi vitaminler isimlerini söyler misin ?

selamlar ben yeniyim bu sitede arkadaslar,

bende 7 haftalik hamileyim dogum 7 mayis 2013 te insallah
ben cok acikiyorum, susuyorum, yorgun dusuyorum
allah yardimcimiz olsun

Slm hosgeldin seninle dogum tarihimiz ayni güne dek geliyor sendeki belirtiler bendede var en kotusude bulantı ve kusma mahvediyor beni

Hiç bişey yemek istemiyorum kızlar açken dee midem kötü oluyor azıcık bişey yiyorum geçiyor ama az sonra yine midem kötü oluyo illa bişey atmam lazım ağzıma ama canım hiç bişey istemiyor... Bebek beslenemicek die korkuyorum... Kimisi ilk 3 ay bebek kendi kesesinden beslenir diyordu ama dün bi hemşire aksini söledi bi bilgisi olan var mı arkadaşlar napcaz böle bebişlerimize bişey olmaz inşallah...

2 haftadır bende çok kötüyüm hiç 1 şey yiyemiyorum hep istifra ediyorum hatta 3 kilo vermişim =(
normalde yemek yemekten çok zevk alırım şimdi yemek ismini bile duymaktan nefret ediyorum zavallı eşime zehir oldu gebeliğim benim yüzümden o da yemek yemek istemiyo umarım anneme benzemem o 9 ay boyunca hep istifra ederdi Allah yardımcımız olsun =(

canım benim doktorumda ilk 3 ay yediklerin önemli değil sen hiç bişi yemesen bile bebek beslenir ama senin depolar gider demişti... Bebiş için endişelenme yani... Az az ama sık yemeye çalış sürekli bişiler atıştır mide boş kaldımı bulanıo çok doldu mu yine bulanıo :)) Ben meyve cerez grissini falan atıştırıyorum... çalışırken zor oluyor ama idare ediyorum işte...

Canım doktorunla konuşsan bulantılar için sana ilaç verebilir ozaman daha rahat edersin inş.

ben de 9+2 günlük hamileyim . doğum zamanında olursa 27 nisan ve ilk bebişim . antalya da yaşıyorum. herkese sağlıklı bir gebelik dönemi dilerim..

ben de 9+2 günlük hamileyim . doğum zamanında olursa 27 nisan ve ilk bebişim . antalya da yaşıyorum. herkese sağlıklı bir gebelik dönemi dilerim..

biz 1 sene korunduktan sonra çocuk yapmaya karr werdik 4. ayım bu ay korunmayı bırakalı ve bat 29... sabırsızlıkla bekliyorum... şimdiye kadar hiç bi belirti yaşamadım ama 2 gün önce kahwerengi lekelenmeler oldu we geçti şimdi... bikaç yerde bu durumla ilgili bebek yerleşio tarzında şeyler okudum ama bilemedim... size sorayım dedim....
acaba içinizde hamile olmadan önce kahwerengi lekelenmeleri olan war mı aranızdaaa....:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…