günün gecikti mi? kan da hemen çıkıyor. kan ver için rahat olsun. hamile olabilirsin üzerine görmüş olabilirsin. ihmal etme dr a gözük canım
evet canım ya doktor seçimi çok önemli. ben de küçük bir yerde yaşadığım için çok fazla alternatifim yok. allahtan bu kıtlıkta süper bir doktor buldum. bugün bebişimin kalp hareketlerini gördüm. artık canlı olduğunu biliyorum ve çok mutluyum. haftayada inşallah sesini duyucaz kalbinin. ikimizde sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah.
meraba canım hangi vitaminler isimlerini söyler misin ?
elevit adlı multivitamin.ama genel olarak hepsı ıcın söyledi.ancak gerekırse 3.aydan sonra dedi
arkadaşlar ben 7+0 haftalık hamileyim ve karnımda biraz şişlik var ya sizin nasıl acaba birde arılarınız falan oluyormu benim kaşınıyor karnım çok ya sizin ama bulantım arada bir geliyo okadar kasık arımda yok ama ani kalkış yaptığım zaman kıramp giriyo gibi oluyorum ya siz...
elevit adlı multivitamin.ama genel olarak hepsı ıcın söyledi.ancak gerekırse 3.aydan sonra dedi
arkadaşlar ben 7+0 haftalık hamileyim ve karnımda biraz şişlik var ya sizin nasıl acaba birde arılarınız falan oluyormu benim kaşınıyor karnım çok ya sizin ama bulantım arada bir geliyo okadar kasık arımda yok ama ani kalkış yaptığım zaman kıramp giriyo gibi oluyorum ya siz...
arkadaşlar ben bügün 6+6 yım ve dünden itibaren mide bulantılarım başladı ve devam ediyor yine çarşamba günü doktora gideceğim inşallah hayırlı haberler ile dönerim
kızlar bende reflü başladı çook kötüyüm hamilelik reflüsüymüş geçisi hamilelik bitince bitiyormuş ama ölüyorum resmen 2 yastıkla yatmaya başladım mide asiti boğazımı yakıyor uykumdan uyandırıyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?