Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

günün gecikti mi? kan da hemen çıkıyor. kan ver için rahat olsun. hamile olabilirsin üzerine görmüş olabilirsin. ihmal etme dr a gözük canım

arkadaşlar ben bügün 6+6 yım ve dünden itibaren mide bulantılarım başladı ve devam ediyor yine çarşamba günü doktora gideceğim inşallah hayırlı haberler ile dönerim

günün gecikti mi? kan da hemen çıkıyor. kan ver için rahat olsun. hamile olabilirsin üzerine görmüş olabilirsin. ihmal etme dr a gözük canım

canım benm adet tarihimedaha 5 gün war 29da hasta olmm gerek... üstüne görmüyorumdur heralde bu lekeler 2 gün önce geldi yani hastalanmama 7-8 gün warken geldi şimdi yok bişi...

sende sonunda duymuşsun mucizenin sesini çok güzel bir duygu senin adına çok sevindim..inşallah sağlıklı sıhhatli dünyaya gelirler canım.

Arkadaşlar merhaba, ben de ağustosta hamiş kalanlardanım..Allah nasip ederse hepimiz mayıs annesi olacağız. sizleri 2013 mayıs annleri topiğine bekliyorumm.. aynı başlık altında birlikte olursak birbirimize daha çok faydamız olur düşüncesindeyim..

merhaba arkadaslar bende araniza katildim oncelikle Allah hepimize bebegimizi saglikli sekilde kucagimiza almak nasip etsin daha once 2 hamilelik gecirdim 2 sinide dusurdum daha olusamadan sonradan yaptirdigim testler sayesinde ogrendimki bende kan pihtilasmasi varmis simdi bebe asprini ve kan sulandirici igne kullaniyorum masallah su an 2 mizde cok iyiyiz .10 haftalik hamileyim sat 13 temmuz ilk bebegim yasim 30 marmariste yasiyorum

arkadaşlar ben 7+0 haftalık hamileyim ve karnımda biraz şişlik var ya sizin nasıl acaba birde arılarınız falan oluyormu benim kaşınıyor karnım çok ya sizin ama bulantım arada bir geliyo okadar kasık arımda yok ama ani kalkış yaptığım zaman kıramp giriyo gibi oluyorum ya siz...

bende de şişlik var ama önceden de vardı sorunum şimdi daha köü oluyor hatta kabızlık da cabası

elevit adlı multivitamin.ama genel olarak hepsı ıcın söyledi.ancak gerekırse 3.aydan sonra dedi

Benim doktorumda vitamin vermedi henüz ilk 3 ay sadece folik asit kullanıcaksın daha sonra duruma göre vitamin yada kan hapı dedi... Ama erken dönemde vitamin kullanımının zararlı olduğundan bahsetmedi hiç... Hatta bir çok arkadaşım hamile kalır kalmaz doktor tavsiyesi ile elevite başlayıp gebelik boyunca da devam ettiler... Çok şükür bebişlerini de sağlıkla kucaklarına aldılar... İlk defa duydum böyle bişeyi ve doğruysa çok şaşırdım:26:

Çok normal canım o haftalarda... İlerleyen haftalarda yavaş yavaş geçecektir...

elevit adlı multivitamin.ama genel olarak hepsı ıcın söyledi.ancak gerekırse 3.aydan sonra dedi

Benim doktorumda vitamin vermedi henüz ilk 3 ay sadece folik asit kullanıcaksın daha sonra duruma göre vitamin yada kan hapı dedi... Ama erken dönemde vitamin kullanımının zararlı olduğundan bahsetmedi hiç... Hatta bir çok arkadaşım hamile kalır kalmaz doktor tavsiyesi ile elevite başlayıp gebelik boyunca da devam ettiler... Çok şükür bebişlerini de sağlıkla kucaklarına aldılar... İlk defa duydum böyle bişeyi ve doğruysa çok şaşırdım:26:

Çok normal canım o haftalarda... İlerleyen haftalarda yavaş yavaş geçecektir...

arkadaşlar bu gün benim çok kötü kulağım arıyor ya anlamadım neden, böyle bişey yaşayan varmı acaba hamilelikten midir .

Bayanlar sizde de var mı bilmiyorum ama tenim bana çok kokuyor
Yani havalarda sıcak değil, üst üstede giyinmiyorum
Ama bu koltukaltı kokusundan çok rahatsız oluyorum
Arkadaşım normaldir hormonların cok hızlı calısıyor terliyorsundur dıyor/ terlemiyorum halbu ki
Diğeri kokmuyorsun sen şuan avcı köpeği gibi koku hassaslığın olduğu için koku alıyorsundur diyor
Halbu ki çok dikkat ederim ama yinede kokuyorum kokuyorum
Her sabah duş alırım, duş jeli kullanmıyorum ama dalin sabun aldım vucuduma onu uyguluyorum
Duştan çıkınca bebe pudrası kullanıyorum koltukaltına, bide yine dalinin kolonyası çıkmış hoş kokulu onuda vucuduma sıkarım
Kendi parfümümü kıyafetime sıkarım
Ama terlemeden ter kokuyormusum gibi geliyor halaa ve bu inanılmaz rahatsız edıyor
Sizde böyle problem var mı yada nasıl yokedebilirim? Normal mi sizcede? deo kullanan var mı?

arkadaşlar ben bügün 6+6 yım ve dünden itibaren mide bulantılarım başladı ve devam ediyor yine çarşamba günü doktora gideceğim inşallah hayırlı haberler ile dönerim

Merhaba,
daha önceden bulantın varmıydı peki bende 6. haftanın içişndeyim ama hiç bulantım olmadı. şimdiye kadar olmadıysa olmaz dediler.
merak ettim senin yenimi başladı.
bende şu an başım salanıyor gibi sersemlik var , çok şükür başkada bi sıkıntım olmuyo erken uykumun gelmesi dışında bide :)
inşalah hepimiz hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza..

kızlar bende reflü başladı çook kötüyüm hamilelik reflüsüymüş geçisi hamilelik bitince bitiyormuş ama ölüyorum resmen 2 yastıkla yatmaya başladım mide asiti boğazımı yakıyor uykumdan uyandırıyor (

merhabalar aranızda geniz akıntısı olan var mı? 2 gündür var bende. Doktor sigaradan dedi, hamilelikten önce içiyordum çünkü. Sürekli midemi bulandırıyor şu ana kadar yoktu yeni başladı anlamadım.

Bneim de arada kaşınıyor cnm sabahları bulantılar başladı ama bulantı daha çok gazdan kaynaklı bende. ne yesem gaz yapıyor. sodayla dolaşıyorum

canım gaviscon ve rennie duo çok iyi geliyor gebelik reflusune ... gönül rahatlığıyla da içebilirsin... çok geçmiş olsun reflu çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…