Bayanlar sizde de var mı bilmiyorum ama tenim bana çok kokuyor
Yani havalarda sıcak değil, üst üstede giyinmiyorum
Ama bu koltukaltı kokusundan çok rahatsız oluyorum
Arkadaşım normaldir hormonların cok hızlı calısıyor terliyorsundur dıyor/ terlemiyorum halbu ki
Diğeri kokmuyorsun sen şuan avcı köpeği gibi koku hassaslığın olduğu için koku alıyorsundur diyor
Halbu ki çok dikkat ederim ama yinede kokuyorum kokuyorum
Her sabah duş alırım, duş jeli kullanmıyorum ama dalin sabun aldım vucuduma onu uyguluyorum
Duştan çıkınca bebe pudrası kullanıyorum koltukaltına, bide yine dalinin kolonyası çıkmış hoş kokulu onuda vucuduma sıkarım
Kendi parfümümü kıyafetime sıkarım
Ama terlemeden ter kokuyormusum gibi geliyor halaa ve bu inanılmaz rahatsız edıyor
Sizde böyle problem var mı yada nasıl yokedebilirim? Normal mi sizcede? deo kullanan var mı?
biz 1 sene korunduktan sonra çocuk yapmaya karr werdik 4. ayım bu ay korunmayı bırakalı ve bat 29... sabırsızlıkla bekliyorum... şimdiye kadar hiç bi belirti yaşamadım ama 2 gün önce kahwerengi lekelenmeler oldu we geçti şimdi... bikaç yerde bu durumla ilgili bebek yerleşio tarzında şeyler okudum ama bilemedim...size sorayım dedim....
acaba içinizde hamile olmadan önce kahwerengi lekelenmeleri olan war mı aranızdaaa....:26:
Kızlarr hamileyimmmmmmmmmmmmmm perii lilyumm temmuzz :)) bnde hamişimmmmmmmmmmm
kızlar perşembe günü dr randevum var bebişim 7+4 oluyor,doktor geldiğinde hem bebeği görür kalp atışlarını duyarız hem de gebelikte gerekli rutin testlerini yaparız demişti...
bebişimi görmeyi ve kalp atışlarını duymayı heycanla bekliyorum... fakat size bi sorum olucak bu rutin testler için aç veya tok olmak fark ediyor mu?? beni bilgilendirirseniz sevinirim...
Ayyyytebrik ederim. Allah tamamına erdirsin
Merhaba,
daha önceden bulantın varmıydı peki bende 6. haftanın içişndeyim ama hiç bulantım olmadı. şimdiye kadar olmadıysa olmaz dediler.
merak ettim senin yenimi başladı.
bende şu an başım salanıyor gibi sersemlik var , çok şükür başkada bi sıkıntım olmuyo erken uykumun gelmesi dışında bide :)
inşalah hepimiz hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza..
canım gaviscon ve rennie duo çok iyi geliyor gebelik reflusune ... gönül rahatlığıyla da içebilirsin... çok geçmiş olsun reflu çok zor
arkadaşlar ilk başlarda kahvaltı yapa biliyordum şimdi ise yemek bile istemiyorum hiç birşey acaba böyle olan varmı ve normalmi bebeğim beslenmese diyede korkuyorum napmalıyım...
selam kızlar hepimizde ayrı ayrı sorunlar Allah hayırla kucağımıza almak nasip etsin evet hemen hemen hergün giriyorum ama bende periyi merak ettim acaba nasıl.birde bişey sroucam dr kalp atışlarını benim6+3 te duydu ve taa bi ay sonrasına gün verdi şimdi yazıyorsnuz ya gerekli tetkikler yapılıyor 7 haftada 8 haftada bANA NEDEN öyle bişey demedi diye taktım şimdi bişey terste acaba koyverdimi nasılsa(( ya 11. haftada gidicem ben şu an 9. haftadayım meraktan zaten çatlıyorum bulantı bende yok hamdolsun tiksinti var bazı şeylere benim doktorumda 3 ay su ve galete bileyesen bebek beslenir demişti ama hamdolsun yiyorum kokusuz şeyleri sadece gögüslerim bomba gibi gergin damarlarını bile sızlarken tekk tekkk hissediyorum herşeyin hayırlısı ama her doktor farklı işte burda görüncede canım sıkılıyor
Selam kızlar peri nerdeee?
tşkkler cnm bnmm rabbim isteyn herkese nasip etsin hamişlereede sağlıklı hamillkler nasip etsin..
Canım bulantılar yüzünden giremiyor maalesefama onun dışında bir sıkıntıları yok çok şükür... Bir ikiş haftaya geçer inşallah bulantısı da...
Minikkelebek canım gelsin kırmızılar da tam gaz çalışmalara başlayın seni de bekliyoruz en kısa zamanda
öncelikle tabrik ederim.. canım bende 7+4 günlük kalbini dinledim bebişimin ve testler yapıldı ben tok gittim bilmeden ama sorun olmadı . şeker de tokluk şekerine bakılmış oldu. dr da bişey demedi. farketmez sanırım ama belirt açım ya da tokum diye..
arkadaşlar ilk başlarda kahvaltı yapa biliyordum şimdi ise yemek bile istemiyorum hiç birşey acaba böyle olan varmı ve normalmi bebeğim beslenmese diyede korkuyorum napmalıyım...
canım benim 6 haftaya kadar sadece baş arısı ve göğüs dolgunluğu vardı okadar şimdi ise ara ara mide bulantısı yaşıyorum ama çok da kötü değil, şuan 7+1im 4te randavum var dönünce yazarım bakalım bebeğim nasıl 6+1 ikende kalp atışını duydum allah herkeze nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?