Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

canım ben yaşamadım ama geçem bi arkadaşla konuşuyoduk bunu...

2 hamileliğimde de aynı şeyi yaşadım dedi..kendi kendine kokuyormuş oda..kime sorduysam koku falan yok diyodu eşim dahil ama ben koku duyuyordum diyor..

demekki hamileliğe has bişi..sonra geçmiş çünkü...

Ben de genel kontrole icin gittim suphelendiler hala guzzle hater bekliyoru,keseyi gorecez ins.
Ben de de adet Hali vardi bir arkadasim olabilri dedi. Bende kanda gebelik testi yaptir Orada cikar"

kızlar perşembe günü dr randevum var bebişim 7+4 oluyor,doktor geldiğinde hem bebeği görür kalp atışlarını duyarız hem de gebelikte gerekli rutin testlerini yaparız demişti...
bebişimi görmeyi ve kalp atışlarını duymayı heycanla bekliyorum... fakat size bi sorum olucak bu rutin testler için aç veya tok olmak fark ediyor mu?? beni bilgilendirirseniz sevinirim...

öncelikle tabrik ederim.. canım bende 7+4 günlük kalbini dinledim bebişimin ve testler yapıldı ben tok gittim bilmeden ama sorun olmadı . şeker de tokluk şekerine bakılmış oldu. dr da bişey demedi. farketmez sanırım ama belirt açım ya da tokum diye..

canım benim 6 haftaya kadar sadece baş arısı ve göğüs dolgunluğu vardı okadar şimdi ise ara ara mide bulantısı yaşıyorum ama çok da kötü değil, şuan 7+1im 4te randavum var dönünce yazarım bakalım bebeğim nasıl 6+1 ikende kalp atışını duydum allah herkeze nasip etsin...

arkadaşlar ilk başlarda kahvaltı yapa biliyordum şimdi ise yemek bile istemiyorum hiç birşey acaba böyle olan varmı ve normalmi bebeğim beslenmese diyede korkuyorum napmalıyım...

Canım beni de listeye ekleyebilirsen sevinirim

kayseri 28 yaş sat 28temmuz ilk bebeğim olacak inşallah kız olursa doğa erkek olursa metinalp olacak inşallah

selam kızlar hepimizde ayrı ayrı sorunlar Allah hayırla kucağımıza almak nasip etsin evet hemen hemen hergün giriyorum ama bende periyi merak ettim acaba nasıl.birde bişey sroucam dr kalp atışlarını benim6+3 te duydu ve taa bi ay sonrasına gün verdi şimdi yazıyorsnuz ya gerekli tetkikler yapılıyor 7 haftada 8 haftada bANA NEDEN öyle bişey demedi diye taktım şimdi bişey terste acaba koyverdimi nasılsa (( ya 11. haftada gidicem ben şu an 9. haftadayım meraktan zaten çatlıyorum bulantı bende yok hamdolsun tiksinti var bazı şeylere benim doktorumda 3 ay su ve galete bileyesen bebek beslenir demişti ama hamdolsun yiyorum kokusuz şeyleri sadece gögüslerim bomba gibi gergin damarlarını bile sızlarken tekk tekkk hissediyorum herşeyin hayırlısı ama her doktor farklı işte burda görüncede canım sıkılıyor

canım gaviscon ve rennie duo çok iyi geliyor gebelik reflusune ... gönül rahatlığıyla da içebilirsin... çok geçmiş olsun reflu çok zor

canım çook saol gaviscon kullanıyorum sadece anlık ferahlatıyor sonra yeniden başlıyor sanırım bu böyle devam edecek hep akşamları oluyor gündüz sadece bulantııı

arkadaşlar ilk başlarda kahvaltı yapa biliyordum şimdi ise yemek bile istemiyorum hiç birşey acaba böyle olan varmı ve normalmi bebeğim beslenmese diyede korkuyorum napmalıyım...

ben de senin gibiyim ben de korkuyorum ve hep o soruyu soruyorum canım ama ilk 3 ay bişey olmaz bebek kendi kesesinden beslenir diyolar... inşallah öledir 12. haftadan sonra bu durum geçecek diyolar dört gözle o zamanı bekliyorum:)

evet bazı testler yapılıyormuş tahliller falan ama malesef ben de küçük bi ilçede oturuyorum özel hastane yok devlet var doktor daa hiç tahlil falan dediği yok burda okuyunca ben de korkuyorum ama artık 10 gün sonra merkeze özele gitcez inş bi sorun çıkmaz...

Selam kızlar peri nerdeee?

Canım bulantılar yüzünden giremiyor maalesef ama onun dışında bir sıkıntıları yok çok şükür... Bir ikiş haftaya geçer inşallah bulantısı da...

tşkkler cnm bnmm rabbim isteyn herkese nasip etsin hamişlereede sağlıklı hamillkler nasip etsin..

Nazcım canım benim hoşşş geldin :)) rabbim bu günleri gösterdi çok şükür... sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah...

Minikkelebek canım gelsin kırmızılar da tam gaz çalışmalara başlayın seni de bekliyoruz en kısa zamanda

merhaba kızlar benim göbek sanki biraz çıktı gibi ve gögüslerim bayağı bi şişti sanki 2 beden büyümüş gibi sizdede gögüs hassasiyeti başladımı acaba

Ay ne mideymiş arkadaş mahvetti kızceyizi neyse sağlıklı olsunlar da..
inşallah ben de gelmek istiyorum canım ama kırmızılar sanırım haftaya gelcek
onlar gidince doktor ne derse ona göre bakçaz artık.
dün akraba ziyaretindeydik.bi kız vardı bebeği 10 aylık çok da tatlı
attı benim kucağıma git ablaya dedi
düşük yaptığımı bilenler bana öölece baktı kaldı.annem ananem falan.
ben bi bahane bulup verdim annesine kaçtım içeri
zaman nası geçicek bilmiyorum
inşallah 1 ay sonra teselli ödülüm gelir

ben de seni tebrik ederim canım inş. ben de yarın duyarım miniğimin kalp atışlarını...
allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin...

merhaba canım ben de senin gibiyim. ilk başlarda kahvaltımı düzenli yapıyordum fakat 3 gündür üzerimde bi halsizlik ve iştahsızlık var.. sabah kalkıyorum 1 saat öylece oturuyorum sonra da bebğim için bişeyler yemeğe çalışıyorum.. mesela bugün kahvaltı yine yapmadım 1 kase tarhana içtim..

ayy evet bendede aynı durum , çok şükür şimdilik iyiyim yeme sorunumda yok , sadece arada yanma var dr. sorarmısın rennie hap emiyorum sorun olurmu , benim randevum 05/10 da daha çok var
haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…