Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

tşk ederim cnmm bnmm inşşllh miniğim ve bekleyen tüm arkadaşlarmda...

rabbim sağ salim kucğnza almyı nasip etsin...

Arkadaslar size bir tavsiyede bulunmak istiyorum bulantı ve kusmadı olanlara cola içmelerini tavsiye ederim bugun doktorum bana bunu söyledi hakikatinde faydasini gördüm bugun hiç kusmadım bulantım bile nerdeyse hiç olmadı sadece birkaç defa oldu denemekte fayda var

colanın bebeğe zararı yok mu? benim dr da soda iç dedi gerçi benim bir kere bile bulantım olmadı. çubuk kraker yeşil elma da ii geliyor.

beni de ekler misin? yaş 27 sat 21 temmuz doğum 27 nisan 2013 ilk bebek cinsiyet belli değil kız olursa tuğsem erkek olursa tuğkan

merhaba kızlar benim göbek sanki biraz çıktı gibi ve gögüslerim bayağı bi şişti sanki 2 beden büyümüş gibi sizdede gögüs hassasiyeti başladımı acaba

benimde öyle göbek çıktı gögüslerim şişti hatta yeni sütyenler aldım ki toplasın diye :))

arkadaşlar dün doktordaydım ve allahın izni ile çok şükür kalp atışı ve bebeği gördük allahım her keze nasip etsin inşallah

Kizlar merhaba.bende dun dr ye gittim kese gorunmedi dr erken gebelik olabilir dedi.7+1 de gittim.biraz canim sikildi.bugun de oyle halsizim ki.feci gaz problemim var.oglumda boyle bisi hic hatirlamiyoru.uykum da duzensiz .sabah erken kaliyorum.ardindan okul.keske calismasam.

Hamileliğimin 11.haftası içindeyim. Mide problemlerim hala devam ediyor. İlk hamileliğim çok rahat geçmişti.Zaman zaman mide ağrılarım oluyor yediklerime çok dikkat ediyorum.Çay kahve görünce bile midem kötü oluyor. 2 aydır ağzıma çay,kahve,tavuk ve yumurta sürmedim. Mide bulantım yok ama yinede bu yiyecekleri görünce kötü oluyorum. 10 kilo fazlalıkla hamile kaldım henüz kilomda artış yok ama çok kilo alıcam diye korkuyorum.

arkadaşlar ben ilk hamileliğimde decavit ve ferrol sanol kulanıyordum ve hamile olduğumu örenince yine kulanmaya başladım ve şimdiki doktorum kullanma dedi sadece folikasit kullan dedi ve öyle yapıyorum doktorunuza sormadan bişiy yapmayın

benim hala daha mide bulantım yok ama yumurta yiyemiyorum ve doktorum ilerleyen haftalarda başlar dedi bakalım artık herşeyin hayırlısıı...

canım sen başka bir doktora daha git istersen nolur nolmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…