merhaba arkadaslar bende sizlerin sohbetine katılmak istiyorum 6haftalik gebeyim inşallah dördüncü olacak
Merhaba arkadaslar bende sizlerin sohbetine katılmak istiyorum 6haftalik gebeyim inşallah dördüncü olacak
Canım bulantılar yüzünden giremiyor maalesefama onun dışında bir sıkıntıları yok çok şükür... Bir ikiş haftaya geçer inşallah bulantısı da...
Nazcım canım benim hoşşş geldin :)) rabbim bu günleri gösterdi çok şükür... sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah...
Minikkelebek canım gelsin kırmızılar da tam gaz çalışmalara başlayın seni de bekliyoruz en kısa zamanda
Arkadaslar size bir tavsiyede bulunmak istiyorum bulantı ve kusmadı olanlara cola içmelerini tavsiye ederim bugun doktorum bana bunu söyledi hakikatinde faydasini gördüm bugun hiç kusmadım bulantım bile nerdeyse hiç olmadı sadece birkaç defa oldu denemekte fayda var
merhaba kızlar benim göbek sanki biraz çıktı gibi ve gögüslerim bayağı bi şişti sanki 2 beden büyümüş gibi sizdede gögüs hassasiyeti başladımı acaba
colanın bebeğe zararı yok mu? benim dr da soda iç dedi gerçi benim bir kere bile bulantım olmadı. çubuk kraker yeşil elma da ii geliyor.
arkadaşlar dün doktordaydım ve allahın izni ile çok şükür kalp atışı ve bebeği gördük allahım her keze nasip etsin inşallah
Gözün aydın canım hep böyle güzel haberler alalım inşallahh
Kizlar merhaba.bende dun dr ye gittim kese gorunmedi dr erken gebelik olabilir dedi.7+1 de gittim.biraz canim sikildi.bugun de oyle halsizim ki.feci gaz problemim var.oglumda boyle bisi hic hatirlamiyoru.uykum da duzensiz .sabah erken kaliyorum.ardindan okul.keske calismasam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?