Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

arkadaşlar dün doktordaydım ve allahın izni ile çok şükür kalp atışı ve bebeği gördük allahım her keze nasip etsin inşallah

canım hayırlısı darısı başıma .ben devlette gittim iki ayrı ultrasonda baktı.yalnız rahimden bakmadı karından.öbür türlüü görürdü belki.8 gün sonra bir daha gideceğim.

tşk ederim cnmm bnmm inşşllh miniğim ve bekleyen tüm arkadaşlarmda...

rabbim sağ salim kucğnza almyı nasip etsin...

amin...
naz bebegin hayirli olsun
konu sahibide hamile ne guzel hamilelerimiz cogalmis
beni sorarsaniz kilom ayni ama gobegim birazcik cikti gogus uclarimda hafif bi koyulasma var

27 haftalık hamile bir arkadaş var çalıştığım yerde. göğüslerin acıyor mu fln dedi geçen gün. yani dolgunluk var evet bazen de çok sert oluyor bazen biraz daha normal oluyor ama acımıyor benim. onun ilk başlarda çok acımışta elleyemiyormuş bile. bende böyle bir şey yok hiç. neden ki:/
zaten kafaya takıyorumj herşeyi cnm sıkıldı çok

selam arkadaşlar. moralim çok bozuk nedenini anlamıyorum. bebeğim sağlıklı çok şükür 7. haftanın içindeyiz. ama çok depresifim. bu yıl yeni bir işe başladım. ve bulantılardan halsizlikten kendimi bir türlü gösteremiyorum sanki. işe odaklanamıyorum. özel bir okulda çalışıyorum öğretmen olarak. yemekhane,tuvaletler çocukların bağrışması beni öldürüyor. hele öğle saatleri. zor oluyor allah sabrını verir inşallah. ha bir de millet giyinip süslenip geliyor. topuklular falan ben kendimi o kadar kötü hissediyorum. zaten kiloluyum ne hale gelicez bakalım. paylaşmak istedim. sanki etrafımdaki kimseye anlatamıyorum kendimi. hatta kayınvalidem ne ilk ne de son hamile kalan sen olmayacaksın eskiden millet tarlalarda doğururyordu diyor ama işte bu işleri kolaylaştırmıyor maalesef..

Son düzenleme:
benim hala daha mide bulantım yok ama yumurta yiyemiyorum ve doktorum ilerleyen haftalarda başlar dedi bakalım artık herşeyin hayırlısıı...

ay canım olmasın zaten mide bulantısı... benim hafif olduğu halde çok kötü bi durum günlük yaşamı çok kötü etkiliyor

benide eklermisiniz yaşım 30 ilk bebegim sat 13 temmuz , bebeğin tahmini doğum tarihi 19.04.2013 marmariste yaşıyorum :)

merhaba,
benide eklermisin
tuuba_0 , yaş 26 , istanbul sat : 11 ağustos , beklenen doğum tarihi : 18 mayıs 2013 , ik bebek , cinsiyet belli değil, isim belli değil
teşekkürler.

merhaba,
benide eklermisin
tuuba_0 , yaş 26 , istanbul sat : 11 ağustos , beklenen doğum tarihi : 18 mayıs 2013 , ik bebek , cinsiyet belli değil, isim belli değil
teşekkürler.

Merhaba kızlar,ben hamileydim ancak bu bebeğimde 6.haftada kaldı yani gelişemedi.Salı günü alınacak.Allah ım demekki bu bebeğimide hayırlı olmadığı nasip etmedi.Kendimi ancak böyle avutuyorum.İlk hamileliğimde bebek gelişemediği için sonlanmıştı.Buda öyle olacak.İki kere aynı acıyı yaşamak beni bayağı yıprattı.Epey bi süre bebek işine ara vericem sanırım.Hem psikolojik hemde beden olarak dinlenmem gerekiyor.Normal kadın doğum doktoru artık benim dertlerime deva değil.Riskli gebeliklerle ve düşüklerle ilgilenen uzman doktorları araştıracağım.Artık KK ya bi süre girmiycem...Hamile olan arakadaşlarımın bebişlerini sağ salim kucaklarına almalarını, bebiş isteyen arkadaşlarımada hayırlı ve sağlıklı bebişler diliyorum.Hepiniz Allah a emanet olun.Allah yardımcımız olsun....Sevgiler

Allah yardımcın olsun sana sabırlar versin duaların için çok teşekkürler aynı şekilde sende sağlıklı bir şekilde güzel bir hamilelik yaşarsın inşallah

benim sat 12.08 bebeğim şuan 1 aylık 2 gündür müthiş bulantılarım var Allah hepimizn yardımcısı olsun ne yapacağımı şaşırdım canım bişey istese çözüm çok ama malesef, yarın kontrolümde soracağım doktoruma belki bulantı ilacı yada doğal birşeyler verir.

Hamileliği zor geçen herkese Rabbim yardım etsin kuvvet versin, banada.

Benim işim evime çok uzak ve çalışmak durumundayım inşallahhhhh geçicicidir dualarınızı eksik etmeyin nolur.

merhaba ben hatice , öncelikle çok çok geçmiş olsun diyorum. seni en iyi ben anlarım. 2 kez düşük yaptım oluşamadan düştü her 2 side, tabiki çok zor zamanlar geçirdim. ama Allah büyük şu an yine hamileyim 11 hafta bitti 12. haftaya girdim ve herşey yolunda çok şükür. her zaman hayırlısını diledim ama sadece böyle diyerek olmaz. doktorun gözle görebildiği hiç bir sorunum yoktu hatta aksine çok sağlıklı bir insan olduğumu söyledi.eminim sende öylesindir. ama çocuğun oluşumunda önemli olan birkaç şey var .seninle bebek arasındaki bağlantı sağlıklı mı? uzatmıyim daha fazla, ben kapsamlı bir test yaptırdım . ve tek olumsuz kabul edilen sonuç kanımda pıhtılaşma olduğu. bu durumda bebeğe yeterli kan gidemediği için beslenemiyor oluşamıyor. sorun çözüldü hergün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hamileliğim boyunca son haftalara kadarda kullanıcam artı bebe asprini. şu an çok iyiyim bebeğimde öyle hayırlısıyla tek dileğim onu kucağıma almak. sen sakın umutsuzluğa kapılma bende kapılmıştım ama Yüce Rabbim bir kapı açtı yine. sorun olmak zorunda dr un bulduğunda çözecek ve sende bebeğine kavuşacaksın .tüm kalbimle seninleyim...

Cnm ben de aynen senin gibiyim. Özel bir okuldayım. Çok fazla dersim var ve mutlaka hazırlık yapmak zorundayım. Yani can havliyle girip çıkıyorum derslere. Bir de haftada iki gün nöbetim oluyor, sürekli ayakta oluyorum. Yani sakın moralini bozma yalnız değilsin az kaldı yakında tüm sıkıntılarımız bitecek. Canım sen İstanbulda msn? Bir de okula bu sene başlamışsın hamile olduğunu duyunca sorun yapmadılar mı?

Merhaba kızlar
bende hamileyim. bugün 7+3. haftaya cuma kalbini dinlemek için gidecez. İnşallah bir aksilik olmaz. Ben de nisanda bir düşük yaptım kromozomal bozukluk gibi birşey demişti doktorum. Bu sefer güzel dedi bir sorun gözükmüyor dedi geçen hafta cuma, cumartesi ufak bir kanama oldu doktorum crinone jel diye bir ilaç verdi çok şükür işe yaradı. şimdilik iyiyim inşallah bu sefer sorun olmaz. Sizlere de Allah kolaylık versin sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah.

canım kalp atışını duydunmu acaba ...

Canım çok geçmiş olsun allah sabır versin inşallah birdaha yaşamazsın.
Dediğin gibi riskli gebelik takibi yaptırırsın,nedenini araştırması için doktorunla konuş inşallah ondan sonra bebek gelir hayırlısıyla.
Forumdan uzak durmak da şu an iyi olabilir insanın aklı sürekli bebekte oluyor ister istemez:26:
Umarım yakın zamanda toparlarsın kendini

merhaba, dramamine diye bir ilaç vardı bana onu vermişti doktor belki sanada tavsiye eder. yada sabah yataktan kalkmadan tuzlu birşeyler atıştıracaksın. ben 3-4 ay kapıdan içeri yetişemiyordum ama sonra geçti. inşallah seninkide çok sürmez

kızlar nasıl gidiyor benim bulantılarım devam bazen çook fazla bazen az ama en kötüsü reflü ( önümüzdeki cuma dr gideceğiz ozaman 11 haftalık olacak acaba cinsiyeti hakkında ip ucu verir mi çook merak ediyoruz. kız erkek farketmez ama karnımda severken bazen ne diyeceğimi bilemiyorum ondan :))))

benim zaten açken bulantım oluyordu sanki bi kaç gündür iyiyim ama belli olmaz tabi... yarın doktora gitcem düşük tehlikesi için ilaç kullanıyordum 27 gündür.. bitti devam edip etmeyeceğimi sorcam... inş düzelmiştir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…